Muuttopalvelu Kangasala


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Kangasalaan tai Kangasalasta muualle muuttaessa sopivan muuttopalvelun löytäminen voi olla työlästä. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä Muuttomaailma.fi tekee siitä helppoa. Palvelun avulla selvität hinnat ja sopiva muuttoapu löytyy helposti. Hintaa ei kannata kuitenkaan pitää tärkeimpänä kriteerinä muuttopalvelua valitessa vaan kannattaa myös kiinnittää huomiota muuttofirman kokemuksen ja muuttopalvelun laatuun.

Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat muuttofirmat jotka suorittavat muutot alueella ja saat heiltä tarjouksia.

Kilpailuta muuttopalvelu Kangasala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kangasalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kangasalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kangasala muuttoja ja kokemuksia

Muutto Pennalasta Kangasalaan

Tavarat muutetaan "välivarastoon" omakotitalon yhteen huoneeseen. Tulopaikassa muuttoauto voi peruuttaa rappusten eteen. Muuttohenkilökunta kantaa tavarat talon eteiseen, josta ne siirretään itse varsinaiseen säilytystilaan. Kantomatka tulopaikassa noin viisi metriä. Muutetaan huonekalut ja valmiiksi laatikoihin pakattua "ei särkyvää tavaraa". Vaatetta ja tekstiiliä pakattu myös suuriin muovipusseihin. Pääosin helposti särkyvä lasitavara, elektroniikka kuten televsio, tietokoneet ja taulut kuljetetaan itse. Huonekaluja: - kolmen istuttava sohva - kahden istuttava sohva - sänky runkopatjalla + patja (160x200)+ sängyn pääty 160x122) - kolme lipastoa - kaksi nojatuolia ( toinen painava ja iso, toinen kevytrakenteinen) - ruokapöytä (puinen, pyöreä metallijalalla, 100 cm halkaisija) - ruokapöydän tuoleja 6 kpl (ei voi pinota, korkea selkänoja) - kahden istuttava rottinkisohva - rottinkipöytä (pyöreä, 65cm halkaisija) - kaksi korituolia - kaksi rahia - kaksi jalkalamppua Pyykinpesukoneen siirto vielä epävarmaa. Tavarat kannetaan lähtöpaikassa valmiiksi sisätiloista talon etuterassille tai pihalle, jos hyvä sää. Muuttoauto voi peruuttaa lähtöpaikassa noin 8 metrin päähän etuterassista. Kaksi kantajaa muuttofirman apuna.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma muuttoon löytyi 5 päivän jälkeen, kun tarjouspyyntö oli jätetty.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Tamperelaisen muuttofirman tekemään muuton Pennalasta Kangasalaan. Muuttomatka oli noin 110 kilometriä ja tarjous tehtiin urakkahintaisena muuttajalle. Muuttoautona käytettiin isompaa kuorma-autoa ja muuttomiehiä muuttoon tuli muuttofirmalta kaksi miestä. Valitun muuttofirman vakuutukset ja liikennelupa ovat kunnossa, kun muuttoja suorittaa Suomessa ja EU alueella. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt ja huopia muuttotavaroiden suojaamista varten.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erittäin hyvin. Muuttomiehet olivat tosi kohteliaita, siistiä ja joustavia. Aikataulu piti hyvin. Muuttaminen tuntui jopa hauskalta. Kokemuksen perusteella voin suositella tätä firmaa."

Muutto Kangasalasta Tampereelle

Muutetaan rivarista pienempään kerrostaloasuntoon 45 neliöä. Auton saa kummankin asunnon oven eteen. Painavin tavara on pesukone ja isoin 160 cm levynen patja. Pakkaan irtaimiston valmiiksi ja tarvitsen kaksi muuttomiestä, itse voin auttaa vain vähän eikä muita ole. Yritetään hävittää tavaroita kun uusi asunto on niin pieni mutta on tv, kirjahylly, jenkkisänky 2x80cm, arkku, pari lipastoa, sohva ja keittiön pöytä ja tuoleja. Varasto on ja sieltä sukset ja muut tavarat kerrostalon häkkivarastoon, joka sekin on maan tasolla.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttoon Tamperelaisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Kangasalasta Tampereelle. Muuttofirma teki tuntihintaisen tarjouksen ja oli arvioinut muuton kestoksi kolme tuntia. Muuttoautona oli 17 kuution auto perälaitanostimella. Muuttoautossa oli muuttoon tarvittavia tavaroita kuten nokkakärryt, sidontaliinat, suojaustarvikkeet ja kantoliinat. Muuton hintaan sisältyi myös kaksi muuttomiestä, vakuutukset, liikennelupa, polttoaineet ja alv.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttomiehet saapuivat ajallaan, hoitivat muuton ilman tupakki- tai evästaukoja, nopeasti ja hyvillä mielin. Ei mitään negatiivista sanottavaa, tavaroita ei heitelty eikä haukuttu. Edullinen, tehokas ja mukava muuttofirma, suosittelen kaikille! Jäi hyvä mieli tästä muutosta!"

Muutto Tampereelta Kangasalalle

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Muutto tapahtuu arkipäivänä. Kaikki asunnon tavarat muutetaan. Kantajia tarvitaan kaksi, osallistun myös itse kantamiseen. Yhteensä siis kolme kantajaa. Muuttolaatikot tarvitaan, noin 30 kappaletta. Pakkaan itse. Ei erityisen suuria huonekaluja. Muuttoauton saa ajettua oven läheisyyteen (10-15 m), mutta ei suoraan oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen Pirkanmaalta muuttofirman suorittamaan muuttoa Tampereelta Kangasalalle. Muutto suunniteltiin tuntihinnoittelulla. Muuttoon sisältyi mm. arvonlisävero, auto, kaksi muuttomiestä, polttoaineet, tavaraliikennelupa, vakuutus, perälaitanostimella varustettu tasapohjainen muuttoauto, nokkakärryt, sidontaliinat, suojaustarvikkeet ja kantovaljaat. Muutosta tulee heti paljon helpompaa, kun valitsee muuttofirman tekemään muuttoa kavereiden sijaan. Muuttofirmat ovat varustautuneet muuttoon hyvin erilaisilla varustuksilla ja heillä on asiaankuuluvat luvat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Tulivat minuutilleen ajallaan paikalle ja koko homma oli hoidettu puoli tuntia alle arvioidun keston. Kaikki hoitui ongelmitta. Hintakin oli tarjouksista edullisin."

Muutto Kangasalalta Tampereelle

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Pakkausapua tai - tarvikkeita ei tarvita. Omasta takaa 1 kantaja. Itse en pysty painavia taakkoja kantamaan. Auton saa ovien eteen. Isoja huonekaluja mm sängyt, sohva, lipasto, pesukone, astianpesukone, kuivausrumpu. 2 henkilön tavarat.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta jo samana päivänä, kun tarjouspyyntö oli jätetty.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen urakkahinnalla suunnitellun muuton Kangasalalta Tampereelle. Muuton hintaan sisältyi mm. Muuttoauton, kaksi muuttomiestä, polttoaineet, vakuutukset, nokkakärryt, pakkaustarvikkeet ja mukaan otettiin myös peräkärry, että muuttotavaroita saa lastattua enemmän. Valittu muuttofirma on saanut Muuttomaailman kautta erittäin positiivista palautetta, mikä vaikutti myös muuttofirman valintaan.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Suosittelen kyllä kaikille tätä firmaa.

Muutto Kangasala - Upinniemi

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Aivan loistava palvelu, suosittelen. Elämäni helpoin muutto. Palveluun nähden edullinen.

Muutto Kangasala - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kangasalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kangasala - Hanko, 57 m² luhtitalo kaksio
Kaiken pakkaan itse, joten erillisiä materiaaleja sitä varten en tarvitse. Painavin yksittäinen kuljetettava lienee pesukone. Kummassakin kohteessa auton saa ihan oven eteen ja Kangasalan päässä se on maakerros jolloin ei oli mitään rappusia. Hangossa on hissi. Erillisiä kantajia minulla ei valitettavasti ole tiedossa, ellei niitä tällä välillä ilmene. Tässä olisi mielestäni oleellisimmat tarvittavat tiedot. Kerron lisää tarvittaessa. Lopuksi vielä, että päivät 11 tai 12 olisivat ne joita olen ajatellut. Kangasala keskusta, luhtitalo. Hanko keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Asikkala - Kangasala, 39 m² kerrostalo yksiö
Tarve kantajalle kuljettajan lisäksi. Omasta takaa 1-2 kantajaa. Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet mieluiten eriteltyinä tarjoukseen. Huonekaluina 3h sohva ( ei ole käännettävissä pystyyn/kyljelleen, eikä päälle pakattavissa laatikoita), 4 h ruokaryhmä (pöydässä lasikansi), vitriini, tv-taso, keskikokoinen astiakaappi, parisänky, keinutuoli, pyykin- ja astianpesukone. Lisäksi irtotavaraa/laatikoita. Auton saa ovien eteen. Asikkala keskusta, kerrostalo. Suorama, rivitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vöyri - Kangasala, 42 m² kerrostalo yksiö
Olemme kiinnostuneita tarjouksesta, jossa lasketaan että me pakkaamme muuttotavarat itse laatikoihin ja muuttomiehet kantavat tavarat autoon, kuljettavat auton uuden kodin pihaan ja purkavat tavarat sisälle. Vertailuna tälle haluaisimme myös hinnan jossa muuttomiesten apuna on kaksi kantajaa, muutoin toimintamalli sama kuin ensimmäisessä ehdotuksessa. Suurin tavara on kolmen istuttava sohva, muuten on paljon särkyvää tavaraa. Lisäksi on kellarivarastollinen tavaraa. Muuttoauton saa ajettua rakennusten välittömään läheisyyteen. Vöyri keskusta, kerrostalo. Nattari, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasala - Juupajoki, 85 m² rivitalo kolmio
Pesukoneiden kantaminen rappusissa. Muutossa soittimia joiden kanssa varovaisuutta. Onko mahdollista että kaksi kissaa kantokopassa pääsee samassa autossa? Suorama, rivitalo. Juupajoki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kangasala

Kangasalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kangasalalle muutto ja kaupunkitietoa

Imagoltaan vahva kesäpäivän kulttuurikunta Kangasala on aktiivinen osa Tampereen kaupunkiseudun kokonaisuutta.

Asumiseen on tarjolla vaihtoehtoja monipuolisesti ja Kangasalla onkin hyvä asua. Kaupungissa asutaan enimmäkseen pientaloissa. Asunnoista 65 % on omakoti- ja rivitaloja, loput ovat kerrostaloja. Kolme neljästä on omistusasuntoja.

Tunnusomaisia piirteitä Kangasalle on rakennetun ympäristön korkea laatu ja viimeistely. Kaupungissa ihmisten toiminta on sopusoinnussa luonnon kanssa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Tampere, Jämsä, Ylöjärvi ja Orivesi

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kangasala »