Muuttopalvelu Enonkoski


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Enonkoskissa, paikkakunnalle Enonkoski tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Enonkoskissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Enonkoski »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Enonkoskissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Enonkoskissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä kokemus ja positiivinen meininki

Muutto Espoo - Kauniainen

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Muutto Raisio- Raisio Kyllä näki heti, kun paikalle tulivat, että homma toimi, kuin unelma. Kiitos vielä ripeästä ja hyvin tehdystä muutosta.

Muutto Raisio - Raisio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Enonkoskissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tampere - Enonkoski, 36 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi olisi tarvetta kantomiehelle. Päivämäärästä riippuen pystyn mahdollisesti osallistumaan myös itse kantamiseen. Muuttolaatikoita tarvitsen mm. kirjoille, astioille, elektroniikalle, jne. Pakkaamisen ja purkamisen hoidan itse. Isoimmat huonekalut ovat sohva, olohuoneen pöytä, tv-taso, työpöytä- ja tuoli, lipasto, keittiön pöytä ja tuolit, parvekkeen pöytä ja tuolit. Koitan hankkiutua ennen muuttoa eroon kaikesta ylimääräisestä. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen sekä Tampereella että Enonkoskella. Tampere keskusta, kerrostalo. Enonkoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Enonkoski - Pori, 76 m² kerrostalo kolmio
Kantajia omasta takaa kaksi. Kaksi muuttomiestä tarvitaan. Muuttolaatikoita tarvitaan, vähintään 30kpl. Isoja huomioitavia huonekaluja: TV (mahdollisesti tarvitaan tähän pakkausmateriaalia), 4kpl kirjahyllyjä, divaanisohva, jenkkisänky, vaatekaappi, 2kpl lipasto, pyöreä ruokapöytä, parvekkeen istuinryhmä, pyörä, pyykinpesukone (sivusta täytettävä). Muuttoauton saa ajettua oven eteen kerrostalon pihaan helposti, omakotitalon oven eteen ei niin suoraan, tien viereen. Yksi kanahäkki varastossa, pyrimme kuitenkin tyhjentämään sen itse ennen muutopäivää. Enonkoski keskusta, kerrostalo. Vanhakoivisto, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Enonkoski - Espoo, 40 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa on yksi kantaja. Tarvitse kuljettajan ja yhden kantomiehen. En tarvitse muuttolaatikoita enkä pakkaustarvikkeita, enkä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Minun muutettavat tavarani sisältävät polkupyörän, kirjalaatikoston, kaksiosaisen tv-tason, 50-luvun klaffilipaston, 15 laatikkoa kirjoja ja sekalaista tavaraa jätesäkeissä max 10 kpl. Lisäksi pitäisi käydä myös hakemassa patja ja irtotavaraa, ja sitten ajaa Espooseen sekä purkaa kuorma. Kiitos jo etukäteen kaikista tarjouksistanne! Enonkoski keskusta, kerrostalo. Etelä-Leppävaara, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Enonkoski - Savonlinna, 62 m² rivitalo kolmio
Molemmissa paikoissa pääsee autolla oven eteen. Suurin esine on moottorivuode, lev. 140 cm. Muuttolaatikoiden tarve väh. 50 kpl. Pakkaus/purku tehdään itse. Kantoapua ei käytettävissä omasta takaa. Enonkoski keskusta, rivitalo. Savonlinna keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Enonkoski

Enonkoskissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H., 13.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Enonkoski »