Muuttopalvelu Enonkoski


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Enonkoskissa, paikkakunnalle Enonkoski tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Enonkoskissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Enonkoski »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Enonkoskissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Enonkoskissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomainen palvelu, muutto onnistui myös nopealla varoitusajalla, kun jo valitsemani muuttofirma oli kadottanut sähköpostini roskakoriin.

Muutto Vaasa - Vaasa

Otettiin hyvin yhteyttä, kun ei itse ehtinyt vielä asiaa ajatella prosessin eri vaiheessa! Reilu peli!

Muutto Kempele - Helsinki

Täydellistä! Ei voi muuta sanoa kun että suosittelen 100% . Pojat olivat tehokkaita ja erittäin nopeita.

Muutto Muurame - Kerava

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Enonkoskissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Enonkoski - Jyväskylä, 61 m² kerrostalo kaksio
Muuttopäivässä joustamisen varaa jos ruuhkaa 23.4 päivä, mutta mielellään kuiteskin arkipäivänä. Asunto pitää olla tyhjänä viim. 30.4. Isoimmat huonekalut; 3-istuttava sohva, 2 kpl 120 cm leveitä sänkyjä, pyykinpesukone, osiin purettu vaatekaappi ja kirjoituspöytä(saa n. 3:een isompaan osaan). Auton saa ajettua oven eteen. Pakkaaminen ja purkaminen onnistuu omalla porukalla. Varasto on jossa mm. kuntolaite. Kantomiehiä saisi olla 1-3. Omista kantajista ei vielä varmuutta. Muuttolaatikoita voi laittaa tarjoukseen. Enonkoski keskusta, kerrostalo. Huhtasuo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Enonkoski, 40 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa ei ole kantajaa. Hankin itse muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet ja pakkaan ja puran tavarat itse. Pyykinpesukone lienee painavin, muutossa ei ole jääkaappia tai pakastinta. Muuttoauton saa ajettua lähelle ovia. Asunnon lisäksi ei ole varastotilaa. Tavaroiden muuttoon tarvitaan 2 henkilöä. Soukka, kerrostalo. Enonkoski keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Enonkoski, 36 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi olisi tarvetta kantomiehelle. Päivämäärästä riippuen pystyn mahdollisesti osallistumaan myös itse kantamiseen. Muuttolaatikoita tarvitsen mm. kirjoille, astioille, elektroniikalle, jne. Pakkaamisen ja purkamisen hoidan itse. Isoimmat huonekalut ovat sohva, olohuoneen pöytä, tv-taso, työpöytä- ja tuoli, lipasto, keittiön pöytä ja tuolit, parvekkeen pöytä ja tuolit. Koitan hankkiutua ennen muuttoa eroon kaikesta ylimääräisestä. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen sekä Tampereella että Enonkoskella. Tampere keskusta, kerrostalo. Enonkoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Enonkoski - Pori, 76 m² kerrostalo kolmio
Kantajia omasta takaa kaksi. Kaksi muuttomiestä tarvitaan. Muuttolaatikoita tarvitaan, vähintään 30kpl. Isoja huomioitavia huonekaluja: TV (mahdollisesti tarvitaan tähän pakkausmateriaalia), 4kpl kirjahyllyjä, divaanisohva, jenkkisänky, vaatekaappi, 2kpl lipasto, pyöreä ruokapöytä, parvekkeen istuinryhmä, pyörä, pyykinpesukone (sivusta täytettävä). Muuttoauton saa ajettua oven eteen kerrostalon pihaan helposti, omakotitalon oven eteen ei niin suoraan, tien viereen. Yksi kanahäkki varastossa, pyrimme kuitenkin tyhjentämään sen itse ennen muutopäivää. Enonkoski keskusta, kerrostalo. Vanhakoivisto, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Enonkoski

Enonkoskissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Enonkoski »