Muuttopalvelu Enontekiö


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Enontekiössä, Enontekiöön tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Enontekiössä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Enontekiö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Enontekiössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Enontekiössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Enontekiö muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kokkolasta Enontekiölle

Muutto suuresta kerrostalohuoneistosta omakotitaloon. Tavaraa on sen verran paljon, että tarvitaan kuorma-auto, ja vähintään kaksi kantajaa. Muuttoon kuuluu myös kerrostalon huoneistovaraston sisältö, jossa on lähinnä pahvilaatikoita.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kaksi tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana, ja yhteensä neljä muuttofirmaa teki tarjouksen. Firmat tarjosivat eri laajuisia muuttopalveluita, joista asiakas sai valita itselleen sopivan vaihtoehdon.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi asiantuntevan rovaniemeläisen muuttofirman, joka on ollut mukana Muuttomaailmassa alusta saakka. Asiakas voi luottaa siihen, että kodin tavaroiden käsittely tehdään ammattitaidolla ja ripeästi, mutta ilman turhia hötkyilyjä. Pätevä muuttopalvelu takaa stressittömän muuttokokemuksen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Enontekiössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Enontekiö, 28 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa on kantaja (1). En tarvitse muuttolaatikoita, enkä pakkausapua. Isoin huonekalu on vuode (100x200x60), ja sen kantamiseen tarvitaan 2 henkilöä. Muutettava irtaimistoni on melko vähäinen: vuode, kirjahylly, pöytä, 3 tuolia, 2 korituolia, TV, polkupyörä, auton talvirenkaat + laatikkoihin pakattuna kirjat, astiat ja vaatteet. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Muuttotavarat ovat kaikki asunnossa, ei tarvitse mennä varastotiloihin. Mellunmäki, kerrostalo. Enontekiö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Enontekiö - Kuortane, 73 m² kerrostalo kolmio
Yritämme meidän muuttajien lisäksi saada ainakin kaksi henkilöä, ehkäpä yksi kantomies olisi paikallaan ja jos hän on autokortillinen eikö hän myös voi ajaa osan matkasta. Matka on pitkä. Muuttolaatikoita eikä pakkausapua tarvita. Peilillinen lipasto on ehkä painavin eikä sekään mahdottoman painava ole. Polkupyörä, auton talvirenkaat. Enontekiö, kerrostalo. Kuortane, rivitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Enontekiö, 70 m² kolmio
Tarvitsen nokkakärryn. Jos yritys tarjoaa loppusiivousta, pyydän tarjousta myös siitä (e/h). Kantajia omasta takaa 2-3, pyydän tarjouksen molemmilla vaihtoehdoilla. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Talon alakerrassa on 3 m2 varastotila, jossa tavaraa yhden kuution verran (pahvilaatikoita ja mattoja). Nummi-Ylioppilaskylä, rivitalo. Enontekiö keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Enontekiö - Karigasniemi, 98 m² rivitalo
Rivitaloasunnosta omakotitaloon, tarkka osoite Karigasniemessä vielä auki. Asuinpinta-alan 98 neliötä lisäksi varastotilan tavarat, n. 10 neliötä. Muuttopäivä joustava heinäkuun lopulla. Kantajia löytyy ainakin Hetan päästä, todennäköisesti myös Karigasniemen päästä. Pakkaamme itse tavarat valmiiksi. Lapsiperheen normaalit tavarat ja kodinkoneet. Suksia, pyöriä, ym. koko perheellä. Muuttoauton pääsee ajamaan ovien eteen, ei kerroksia. Enontekiö keskusta, rivitalo. Karigasniemi, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Enontekiö

Enontekiössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Enontekiö »