Muuttopalvelu Eckerö


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Eckerössä, Eckeröön tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Eckerössä.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Eckerö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Eckerössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Eckerössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea yhteydenotto ja edullinen. Muutto sujui vaivatta ja kuljettaja auttoi tavaroiden kantamisessa. Suosittelen ehdottomasti

Muutto Kotka - Kuopio

Erinomainen tiimityöskentely, suunnittelu ja toteutus.😊 Oli suuri ilo meidän puolella työskennellä näiden ammattilaisten kanssa😊

Muutto Oulu - Vaasa

Muutto etelästä pohjoiseen 900km päähän onnistui oikein mukavasti! Kuljettaja oli reipas ja auttavainen, suosittelen!

Muutto Orimattila - Sirkka

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Eckerössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Eckerö, 54 m² kerrostalo kaksio
2 kantajan omasta takaa, tavarat pakattu, ei isoja huonekaluja, pyykinpesukone pesukone raskain. Mikkola, kerrostalo. Storby, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eckerö - Hämeenlinna, 80 m² rivitalo kolmio
Omasta takaa ei kantomiehiä. Tarvikkeet pakattu omin voimin ja puretaan omin voimin. Ei isoja kodinkoneita (ei edes pesukonetta), ei sänkyä, ei pianoa. Auton saa ajaa molemmissa paikoissa oven eteen. Muuttotavarat: ruokapöytä ja 6 tuolia, vitriinikaappi, lepotuoli, 1-osainen Malm-lipasto, 2-osainen Malm-lipasto.3-hengen sohva, 40 tuumainen televisio, CD-soitin, viritinvahvistin, pienet kaiuttimet, CD-torni, polkupyörä. Muuttolaatikoita max 30 kpl. Eckerö keskusta, rivitalo. Ojoinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eckerö - Helsinki, 94 m² paritalo
Tarvitsen kantomiehet. Ei ole omasta takaa. Tarvitsen muuttolaatikoita, arvio 50kpl? , pitäisi toimittaa aamuksi perjantaina. Tarvitsen pakkaustarvikkeita ja huonekalut pitää pakata: moottorisänky 90cm, kirjahylly, ruokapöytä ja 4 tuolia, 2 painavaa nojatuolia, sohva, lipasto. Puran tavarat itse. Lähtöpisteessä auton saa oven eteen. Lähtöasunto on paritalo kahdessa kerroksessa ja myös tavarat kahdessa kerroksessa. Vaatteita ym tavaraa on melko paljon, myös varastossa. Määränpäässä kovin isolla autolla on hankala ajaa pihaan, sillä piha viettää vahvasti kadulta alaspäin (rinne), mutta taitava kuski kohtuullisen kokoisella autolla pääsee lähes ulko-ovelle. Asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, mutta ulko-ovelta siihen on noustava rappuja yksi kerros, ei hissiä. Eckerö keskusta, paritalo. Vallila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Eckerö - Lempäälä, 56 m² kerrostalo kaksio
Pyydän tarjousta äitini puolesta: Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä (jos kuljettaja osallistuu kantamiseen, yksi mies lisäksi todennäköisesti riittää). Kevyttä tavaraa voidaan kantaa osin omalla väelläkin. Suurin siirrettävä huonekalu on vanha peilipiironki (otetaan ehkä toiseen kyytiin, kun saadaan asunnosta siirrettyä ulos), lisäksi pyykinpesukone ehkä painavin. Yksi lasivitriini. Runkopatjasänky, pieni pakastinkaappi, pari muuta kaappia. Piirongin, lasivitriinin ja joidenkin muiden tavaroiden suojaamiseen muovikelmu olisi varmaankin hyvä. Lähtöosoitteessa hissi on pieni, alaspäin todennäköisesti kannettava enemmän kuin uudessa osoitteessa ylös - uudempi talo ja suurempi hissi. Varastotavaraa ei ole. Muuttopäivästä voidaan sopia, toiveena heinäkuun ensimmäinen viikko kuitenkin. Eckerö keskusta, kerrostalo. Lempäälä keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Eckerö

Eckerössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Eckerö »