Muuttopalvelu Mikkeli


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Mikkeliin tai Mikkelistä? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Mikkeli. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Mikkelin muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Mikkelistä ja Mikkeliin.


Mikkelin muuttoja ja kokemuksia

Muutto Mikkelistä Kuopioon

Ensimmäisen kerroksen kaksio muutetaan Kuopioon kolmanteen kerrokseen. Pakastearkku 125 l, sohva 2 kpl, sänky 120 cm, lipasto 50×120×80 cm, TV-pöytä, lasi ovin olevia 30×40×60 cm säilytyslaatikoita 2 kpl, valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita n. 10 kpl, vaatesäkkejä erikokoisia n. 10 kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kuusi tarjousta, joista edullisin oli 350 euroa ja arvokkain 850 euroa. Useimmissa tarjouksissa maksuvaihtoehtoina oli käteinen tai maksukortti, ja osa tarjosi myös laskua. Kaikki muuttofirmat ovat hoitaneet asianmukaiset luvat ja verot.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen sopivimman muuttoavun 490 euron hintaan. Urakkaan kuului muuttoauto ja kuljettaja, joka myös auttaa kantamisessa sekä pakkaa tavarat muuttoauton kyytiin. Auton pakkaaminen tehdään ammattitaidolla, jolloin tavarat pysyvät paikoillaan ja ehjinä liikenteessä. Lisäksi firman autoista löytyy aina pehmusteita ja suojavilttejä tavaroiden suojausta varten. Lastaus tapahtuu kätevästi muuttoauton perälautanostimella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉"

Kuljetusliike Krivetz Ky

Tarjoamme kuljetuspalveluiden lisäksi muuttopalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Oli kyseessä pieni kaksio tai suurempi yrityskiinteistö, niin sopivalla kalustolla saamme muuton suoritettua nopeasti ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat myös muuttoon tarvittavat työkalut, kuten muuttolaatikot ja nokkakärryt. Laajan 700 muuttolaatikon varastosta pystymme vuokraamaan suuremmankin erän kerrallaan.

Sikumu Oy

Sikumu Oy on perustettu v.2010 ja toimialueenamme on koko Suomi. Toimintamme keskityy pääosin kodinmuuttoihin ja yritysmuuttoihin. Vuokraamme myös pakettiautoja ja muuttolaatikoita. Meiltä saat myös tarjouksen asuntosi loppusiivoukseen tai pienremonttiin. Muutossa kantamisen ja kuljetuksen lisäksi suoritamme myös täyden palvelun muuttoja, joka sisältää myös pakkaamisen.

VJ Laitinen Ky

Jos on aika vaihtaa osoitetta. Teemme muuttoja pääasiallisesti Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueilla. Kalustoomme kuuluu iso paketti-auto (10m³) ja kuorma-auto (40m³). Paketti-auton perään voidaan kytkeä tarvittaessa kuomukärry jolloin kapasiteetti saadaan lähes tuplattua. Isompiin muuttokohteisiin sitten lähdentään kuormurilla johon sitten mahtuu enemmänkin materiaalia. Jotta muutot olisivat hienosti onnistuneita ja nopeasti toteutuvia, kannattaa pakata tavarat ja vaatteet huolellisesti jo etukäteen laatikoihin ja säkkeihin.

Muita suosittuja paikkakuntia: Savonlinna, Varkaus ja Seinäjoki

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!