Muuttopalvelu Mikkeli


Yli 30 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Mikkeli

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muuttopalvelu ja suunnittele Mikkelin muutto Muuttomaailman avulla. Palvelussa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 250 muuttofirmaa ympäri Suomea. Vapaana olevat firmat tekevät sinulle tarjouksia muuttopalvelusta vuorokauden sisällä ja palvelussa niiden vertailu on helppoa. Lisäksi pystyt tutustumaan muuttoyritysten saamiin arvosteluihin ja keskustelemaan muuttoyrityksen kanssa vaivattomasti. Muutto on mukavaa kun tarjoukset, keskustelut ja kaikki muuttoosi liittyvä löytyy yhdestä ja samasta paikkaa.

Kilpailuta muuttopalvelu Mikkeli »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Mikkelin muuttoja ja kokemuksia

Muutto Mikkelistä Helsinkiin

Kantomiehiä molemmissa päissä 3-4 miestä, jotka olisivat Mikkelissä paikalla klo 9. Asunnossa 2 sohvaa, 3 nojatuolia, iso kirjahylly, pieni kirjahylly, kirjoituspöytä, 3 tuolia, parisänky, pari laatikostoa, yöpöydät, ruokapöytä ja 6 tuolia, pesukone ja kuivausrumpu, parveke kalustoa, n 20 laatikkoa pakattuja tavaroita, joitakin säkkejä sekä autotallista ehkä vähän tavaraa ja pakkeja. Auton voi ajaa ovien eteen. Tarvitaan muuttoauto jossa kuljettaja ja apuri sekä takalaitanostin. Moneltako olisi perillä Helsingissä jolloin kantomiehet tulisivat paikalle entä paljonko muutto maksaisi?

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Kuopiolaisen muuttofirman tekemään muuttoa Mikkelistä Helsinkiin. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena siten, että muuttofirman puolesta muuttoon osallistui kuski 40 kuution kuorma-autolla. Asiakas suojasi ja pakkasi tavarat ennen muuton alkamista, että muutto saataisiin hoidettua rivakasti. Muuttofirmalla on toimintaan vaadittavat vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ammattitaitoinen kuljettaja. Piti kännykällä yhteyttä ja oli ajoissa paikalla. Muutto sujui sutjakkaasti."

Muutto Mikkelistä Tampereelle

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Muutettavana yhden henkilön tavarat, joista suurimpia ovat sänky (2 x 80cm), sohva, pieni nojatuoli, TV-taso, Tv, matto, pyykkiteline, yöpöytä, pölynimuri. Näiden lisäksi muutamia laatikollisia vaatteita, yksi kirjoja, pari astioita, pari muuta. Mikkelin päässä omasta takaa yksi kantaja (minä itse), ja Tampereella yksi miespuolinen kantaja. Näin ollen kantajia tarvittaisiin pari. Mikkelissä pakettiauton / pienen kuorma-auton saa oven läheisyyteen. Tampereella en ole varma, mutta uskoisin että lähelle. Varastossa ei tavaraa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 11 muuttofirmaa teki tarjouksen. Hintahaarukkaa oli 350-1100 euroa. Muuttofirmojen hinnat vaihtelevat kaluston ja miehityksen mukaan, eli kannattaa näissä olla tarkkana.

Muuttofirman valinta
Muutto Mikkelistä Tampereelle sujui hyvin Helsinkiläisen muuttofirman suorittamana. Muuttomaailman positiiviset arvostelut vaikuttivat valintaan paljon ja halvin ratkaisu ei ollut tähän muuttoon se kaikkein parhain. Muuttofirman luvat ovat kunnossa ja muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla. Pitkän matkan muutoissa urakkahinnoittelu tulee halvemmaksi kuin tuntihinnoittelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Mikkelistä Kuopioon

Liittyvä paikkakunta: Kuopio

Ensimmäisen kerroksen kaksio muutetaan Kuopioon kolmanteen kerrokseen. Pakastearkku 125 l, sohva 2 kpl, sänky 120 cm, lipasto 50×120×80 cm, TV-pöytä, lasi ovin olevia 30×40×60 cm säilytyslaatikoita 2 kpl, valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita n. 10 kpl, vaatesäkkejä erikokoisia n. 10 kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kuusi tarjousta, joista edullisin oli 350 euroa ja arvokkain 850 euroa. Useimmissa tarjouksissa maksuvaihtoehtoina oli käteinen tai maksukortti, ja osa tarjosi myös laskua. Kaikki muuttofirmat ovat hoitaneet asianmukaiset luvat ja verot.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen sopivimman muuttoavun 490 euron hintaan. Urakkaan kuului muuttoauto ja kuljettaja, joka myös auttaa kantamisessa sekä pakkaa tavarat muuttoauton kyytiin. Auton pakkaaminen tehdään ammattitaidolla, jolloin tavarat pysyvät paikoillaan ja ehjinä liikenteessä. Lisäksi firman autoista löytyy aina pehmusteita ja suojavilttejä tavaroiden suojausta varten. Lastaus tapahtuu kätevästi muuttoauton perälautanostimella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉"

Mikkelin muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Mikkelistä Tampereelle kestää 3 t 19 min ja on 257 km.

Muutto Mikkelistä Helsinkiin kestää 2 t 39 min ja on 230 km.

Muutto Mikkelistä Turkuun kestää 4 t 9 min ja on 365 km.

Muutto Mikkelistä Ouluun kestää 5 t 26 min ja on 450 km.

Muutto Mikkelistä Jyväskylään kestää 1 t 33 min ja on 115 km.

Muutto Mikkelistä Kuopioon kestää 1 t 58 min ja on 163 km.

Muutto Mikkelistä Joensuuhun kestää 2 t 40 min ja on 209 km.

Muutto Mikkelistä Lahteen kestää 1 t 29 min ja on 130 km.

Muutto Mikkelistä Vaasaan kestää 5 t 2 min ja on 385 km.

Muutto Mikkelistä Espooseen kestää 2 t 40 min ja on 243 km.

Muutto Mikkelistä Rovaniemelle kestää 7 t 56 min ja on 652 km.

Muutto Mikkelistä Hämeenlinnaan kestää 2 t 34 min ja on 203 km.

Muutto Mikkelistä Poriin kestää 4 t 36 min ja on 373 km.

Muutto Mikkelistä Kouvolaan kestää 1 t 28 min ja on 106 km.

Muutto Mikkelistä Lappeenrantaan kestää 1 t 29 min ja on 109 km.

Muutto Mikkelistä Vantaalle kestää 2 t 22 min ja on 218 km.

Muutto Mikkelistä Kotkaan kestää 2 t 9 min ja on 158 km.

Muutto Mikkelistä Seinäjoelle kestää 4 t 2 min ja on 308 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Muutto sujui hyvin ammattitaitoisen kuljettajan tehdessä kuormaa, ei tarvinnut itse päätään vaivata. Toki itsellä oli apuna viisi rivakkaa kaveria niin muutto sujui vauhdilla.

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Kuljetusliike Krivetz Ky

Neulastie 1, 50600 Mikkeli

Vuonna 1967 perustettu Kuljetusliike Krivetz Ky on perinteikäs perheyritys. Tämän Mikkeliläisen kuljetusyrityksen suurimmat vahvuudet piilevät asiakaspalvelussa ja joustavuudessa. Muuttopalveluita tämä monipuolinen ja ammattitaitoinen yritys tarjoaa yrityksille ja kotitalouksille. Sopivaa kalustoa löytyy kaiken kokoisiin muuttoihin ja tavaroiden liikuttelua helpottaa ammattimaiset muuttoon vaadittavat työkalut kuten muuttolaatikot ja nokkakärryt.

Sopeutuvan palvelunsa ansiosta Kuljetusliike Krivetz Ky pystyy hoitamaan pienemmätkin kuljetukset lyhyellä varoitusajalla. Kuljetusavun lisäksi muuttofirma tarjoaa myös mahdollisuutta väliaikaiseen varastointiin.

Sikumu Oy

Kiukkulantie 3, 50600 Mikkeli

Vuodesta 2010 asti toiminut muuttopalveluita tarjoava Sikumy Oy toimii koko Suomen alueella. Heidän palvelut ovat enimmäkseen yksityisten kotitalouksien ja yritysten muuttoja mutta heiltä voi tarvittaessa vuokrata myös pakettiauton tai muuttolaatikot. Monipuolisesta palveluvalikoimasta tältä asiantuntevalta muuttofirmalta löytyy myös siivouspalvelut ja pienet remontit.

Kalustona tällä muuttofirmalla on mm. erittäin tilava Scania kuorma-auto, jolla on parhaimmillaan suoritettu viisihenkisen lapsiperheen omakotitalon muutto yhdellä kuormalla. Muuttokuljetuksen ohella Sikumu Oy:ltä voi tilata täyden palvelun muuton jossa muuttofirman toimesta tavarat pakataan ja puretaan asianmukaisesti.

VJ Laitinen Ky

Päivärinteenkuja 2, 50200 Mikkeli

Mikkelistä käsin toimiva VJ Laitinen Ky on ketterä Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueella muuttokuljetuksia tarjoava muuttofirma. Muutot suoritetaan pääsääntöisesti 10 kuution tavaratilalla varustetulla pakettiautolla ja kuorma-autolla jossa on jo tilaa isommallekin tavaramäärälle – noin 40 kuutiota tavaratilaa.

Tarvittaessa pakettiautoon voidaan liittää kuomullinen peräkärry, jolloin siirrettävän muuttotavaran määrä saadaan melkein tuplattua. Ainoastaan muuttokuljetuksia tarjoava muuttofirma muistuttaa että nopeimpia ja onnistuneimpia muuttoja ovat ne joissa muutettava tavara on pakattu asianmukaisesti sopiviin muuttolaatikoihin ja pusseihin.

Muita suosittuja paikkakuntia: Savonlinna, Varkaus, Seinäjoki ja Pieksämäki

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!