Muuttopalvelu Mikkeli


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muuttopalvelu ja suunnittele Mikkelin muutto Muuttomaailman avulla. Palvelussa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 400 muuttofirmaa ympäri Suomea. Vapaana olevat firmat tekevät sinulle tarjouksia muuttopalvelusta vuorokauden sisällä ja palvelussa niiden vertailu on helppoa. Lisäksi pystyt tutustumaan muuttoyritysten saamiin arvosteluihin ja keskustelemaan muuttoyrityksen kanssa vaivattomasti. Muutto on mukavaa kun tarjoukset, keskustelut ja kaikki muuttoosi liittyvä löytyy yhdestä ja samasta paikkaa.

Kilpailuta muuttopalvelu Mikkeli »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Mikkelissä

Muutto tai kuljetus hakusessa Mikkelissä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Mikkeli muuttoja ja kokemuksia

Muutto Mikkelistä Helsinkiin

Kantomiehiä molemmissa päissä 3-4 miestä, jotka olisivat Mikkelissä paikalla klo 9. Asunnossa 2 sohvaa, 3 nojatuolia, iso kirjahylly, pieni kirjahylly, kirjoituspöytä, 3 tuolia, parisänky, pari laatikostoa, yöpöydät, ruokapöytä ja 6 tuolia, pesukone ja kuivausrumpu, parveke kalustoa, n 20 laatikkoa pakattuja tavaroita, joitakin säkkejä sekä autotallista ehkä vähän tavaraa ja pakkeja. Auton voi ajaa ovien eteen. Tarvitaan muuttoauto jossa kuljettaja ja apuri sekä takalaitanostin. Moneltako olisi perillä Helsingissä jolloin kantomiehet tulisivat paikalle entä paljonko muutto maksaisi?

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Kuopiolaisen muuttofirman tekemään muuttoa Mikkelistä Helsinkiin. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena siten, että muuttofirman puolesta muuttoon osallistui kuski 40 kuution kuorma-autolla. Asiakas suojasi ja pakkasi tavarat ennen muuton alkamista, että muutto saataisiin hoidettua rivakasti. Muuttofirmalla on toimintaan vaadittavat vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ammattitaitoinen kuljettaja. Piti kännykällä yhteyttä ja oli ajoissa paikalla. Muutto sujui sutjakkaasti."

Muutto Mikkelistä Tampereelle

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Muutettavana yhden henkilön tavarat, joista suurimpia ovat sänky (2 x 80cm), sohva, pieni nojatuoli, TV-taso, Tv, matto, pyykkiteline, yöpöytä, pölynimuri. Näiden lisäksi muutamia laatikollisia vaatteita, yksi kirjoja, pari astioita, pari muuta. Mikkelin päässä omasta takaa yksi kantaja (minä itse), ja Tampereella yksi miespuolinen kantaja. Näin ollen kantajia tarvittaisiin pari. Mikkelissä pakettiauton / pienen kuorma-auton saa oven läheisyyteen. Tampereella en ole varma, mutta uskoisin että lähelle. Varastossa ei tavaraa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 11 muuttofirmaa teki tarjouksen. Hintahaarukkaa oli 350-1100 euroa. Muuttofirmojen hinnat vaihtelevat kaluston ja miehityksen mukaan, eli kannattaa näissä olla tarkkana.

Muuttofirman valinta
Muutto Mikkelistä Tampereelle sujui hyvin Helsinkiläisen muuttofirman suorittamana. Muuttomaailman positiiviset arvostelut vaikuttivat valintaan paljon ja halvin ratkaisu ei ollut tähän muuttoon se kaikkein parhain. Muuttofirman luvat ovat kunnossa ja muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla. Pitkän matkan muutoissa urakkahinnoittelu tulee halvemmaksi kuin tuntihinnoittelu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Mikkelistä Kuopioon

Liittyvä paikkakunta: Kuopio

Ensimmäisen kerroksen kaksio muutetaan Kuopioon kolmanteen kerrokseen. Pakastearkku 125 l, sohva 2 kpl, sänky 120 cm, lipasto 50×120×80 cm, TV-pöytä, lasi ovin olevia 30×40×60 cm säilytyslaatikoita 2 kpl, valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita n. 10 kpl, vaatesäkkejä erikokoisia n. 10 kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kuusi tarjousta, joista edullisin oli 350 euroa ja arvokkain 850 euroa. Useimmissa tarjouksissa maksuvaihtoehtoina oli käteinen tai maksukortti, ja osa tarjosi myös laskua. Kaikki muuttofirmat ovat hoitaneet asianmukaiset luvat ja verot.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen sopivimman muuttoavun 490 euron hintaan. Urakkaan kuului muuttoauto ja kuljettaja, joka myös auttaa kantamisessa sekä pakkaa tavarat muuttoauton kyytiin. Auton pakkaaminen tehdään ammattitaidolla, jolloin tavarat pysyvät paikoillaan ja ehjinä liikenteessä. Lisäksi firman autoista löytyy aina pehmusteita ja suojavilttejä tavaroiden suojausta varten. Lastaus tapahtuu kätevästi muuttoauton perälautanostimella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉"

Mikkelin muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Mikkelistä Tampereelle kestää 3 t 19 min ja on 257 km.

Muutto Mikkelistä Helsinkiin kestää 2 t 39 min ja on 230 km.

Muutto Mikkelistä Turkuun kestää 4 t 9 min ja on 365 km.

Muutto Mikkelistä Ouluun kestää 5 t 26 min ja on 450 km.

Muutto Mikkelistä Jyväskylään kestää 1 t 33 min ja on 115 km.

Muutto Mikkelistä Kuopioon kestää 1 t 58 min ja on 163 km.

Muutto Mikkelistä Joensuuhun kestää 2 t 40 min ja on 209 km.

Muutto Mikkelistä Lahteen kestää 1 t 29 min ja on 130 km.

Muutto Mikkelistä Vaasaan kestää 5 t 2 min ja on 385 km.

Muutto Mikkelistä Espooseen kestää 2 t 40 min ja on 243 km.

Muutto Mikkelistä Rovaniemelle kestää 7 t 56 min ja on 652 km.

Muutto Mikkelistä Hämeenlinnaan kestää 2 t 34 min ja on 203 km.

Muutto Mikkelistä Poriin kestää 4 t 36 min ja on 373 km.

Muutto Mikkelistä Kouvolaan kestää 1 t 28 min ja on 106 km.

Muutto Mikkelistä Lappeenrantaan kestää 1 t 29 min ja on 109 km.

Muutto Mikkelistä Vantaalle kestää 2 t 22 min ja on 218 km.

Muutto Mikkelistä Kotkaan kestää 2 t 9 min ja on 158 km.

Muutto Mikkelistä Seinäjoelle kestää 4 t 2 min ja on 308 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Muutto sujui hyvin ammattitaitoisen kuljettajan tehdessä kuormaa, ei tarvinnut itse päätään vaivata. Toki itsellä oli apuna viisi rivakkaa kaveria niin muutto sujui vauhdilla.

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Mikkelissä

 • Savilahti
 • Maunuksela
 • Kalevankangas
 • Kaukola
 • Nuijamies
 • Urpola
 • Kattilansilta
 • Pitkäjärvi
 • Pursiala
 • Tusku
 • Otava
 • Launiala

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mikkeli - Sulkava, 72 m² rivitalo kolmio
Asun yksin eli ei kantoapua omasta takaa. Muutan vain 3 huonekalua: osiin menevän sohvan (alakerrassa), moottorisängyn ja ison puukaapin (molemmat yläkerrassa). En tarvitse muuttolaatikoita. Muuttokohteessa tarvitsen kantoapua vanhojen sohvien (alakerrassa) siirtämiseksi peräkärryyni (kaatopaikalle vien). Yläkerrasta pitää siirtää pienehkö kirjahylly varastooni. Sen paikalle viedään puukaappi. Lisäksi yläkerrasta viedään peräkärryyni vanha sänky (kaatopaikalle vien). Sen paikalle kannetaan moottorisänky. Muuttoauton saa ajettua Mikkelissä oven eteen ja Sulkavalla liki ulkoportaita. Mikkeli keskusta, rivitalo. Sulkava keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Hankasalmi - Mikkeli, 20 m² yksiö
Kyseessä olis suutarin verstaan muutto. On painavia koneita, osassa pyörät alla, mutta kynnysten yli nostoa, ym. nokkakärryjä voi käyttää. Muutama huonekalukin + pientä sälää. Koneita 7 kpl ne eivät ole isoja, mutta hankalia pakata, ei päällekkäin. Prässi, ompelukoneita (2), putsikone, työkaluja. Mikkelissä purku kadulta suoraan sisään. Hankasalmella ~10m loiva ylämäki lastauspaikkaan. Työvoimaa; muuttofirmasta muuttomies & kuski joka osallistuu myös kantamiseen. Allekirj.hoitaa kolme muuttomiestä itsensä lisäksi. Hankasalmi keskusta, rivitalo. Mikkeli keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Mikkeli - Pertunmaa, 31 m² kerrostalo yksiö
Kuljettajan lisäksi ei kantomiestä tarvitse vaan voin itse olla mukana kantamassa. Muuttolaatikoita tarvitsisin noin 5-10 kpl. Mitään isompia huonekaluja ei ole, sänky ja tv-taso isoimmat. Talossa hissi ja auton pystyy ajamaan oven eteen. Kyseessä yksiön irtaimiston ja varaston muuttaminen toiselle paikkakunnalle. Peitsari, kerrostalo. Pertunmaa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lieksa - Mikkeli, 70 m² kerrostalo kolmio
Suurin huonekalu 120cm sänky, muutoin noin 10 pientä huonekalua + kissan monimuotoinen raapimapuu. Pahvilaatikoita, matkalaukkuja ja jätesäkkejä yhteensä n. 20 +mattoja n. 5 kpl. Kodinkoneita ei ole. Kaksi kissaa molemmat omaan koppaan. Toista kantajaa ei tarvita, kannan itse kuljettajan kanssa. Auton saa oven eteen. Mähkö-Timitra, kerrostalo. Kattilansilta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Sikumu Oy

Kiukkulantie 3, 50600 Mikkeli

Vuodesta 2010 asti toiminut muuttopalveluita tarjoava Sikumy Oy toimii koko Suomen alueella. Heidän palvelut ovat enimmäkseen yksityisten kotitalouksien ja yritysten muuttoja mutta heiltä voi tarvittaessa vuokrata myös pakettiauton tai muuttolaatikot. Monipuolisesta palveluvalikoimasta tältä asiantuntevalta muuttofirmalta löytyy myös siivouspalvelut ja pienet remontit.

Kalustona tällä muuttofirmalla on mm. erittäin tilava Scania kuorma-auto, jolla on parhaimmillaan suoritettu viisihenkisen lapsiperheen omakotitalon muutto yhdellä kuormalla. Muuttokuljetuksen ohella Sikumu Oy:ltä voi tilata täyden palvelun muuton jossa muuttofirman toimesta tavarat pakataan ja puretaan asianmukaisesti.

VJ Laitinen Ky

Päivärinteenkuja 2, 50200 Mikkeli

Mikkelistä käsin toimiva VJ Laitinen Ky on ketterä Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueella muuttokuljetuksia tarjoava muuttofirma. Muutot suoritetaan pääsääntöisesti 10 kuution tavaratilalla varustetulla pakettiautolla ja kuorma-autolla jossa on jo tilaa isommallekin tavaramäärälle – noin 40 kuutiota tavaratilaa.

Tarvittaessa pakettiautoon voidaan liittää kuomullinen peräkärry, jolloin siirrettävän muuttotavaran määrä saadaan melkein tuplattua. Ainoastaan muuttokuljetuksia tarjoava muuttofirma muistuttaa että nopeimpia ja onnistuneimpia muuttoja ovat ne joissa muutettava tavara on pakattu asianmukaisesti sopiviin muuttolaatikoihin ja pusseihin.

Muita suosittuja paikkakuntia: Savonlinna, Varkaus, Seinäjoki ja Pieksämäki

Muuttoauto Mikkeli

Mikkelissä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Mikkeli »