Muuttopalvelu Mikkeli


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Mikkeli

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muuttopalvelu ja suunnittele Mikkelin muutto Muuttomaailman avulla. Palvelussa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 200 muuttofirmaa ympäri Suomea. Vapaana olevat firmat tekevät sinulle tarjouksia muuttopalvelusta vuorokauden sisällä ja palvelussa niiden vertailu on helppoa. Lisäksi pystyt tutustumaan muuttoyritysten saamiin arvosteluihin ja keskustelemaan muuttoyrityksen kanssa vaivattomasti. Muutto on mukavaa kun tarjoukset, keskustelut ja kaikki muuttoosi liittyvä löytyy yhdestä ja samasta paikkaa.

Kilpailuta muuttopalvelu Mikkeli

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Mikkelin muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kuopiosta Mikkeliin

Normaali määrä tavaraa pienessä kaksiossa. Isoimmat huonekalut joustinpatjasänky, pari lipastoa, tv-taso, lastulevyinen kirjahylly, mahdollisesti sohva, 3 hlö ruokaryhmä. Ei pesukonetta. Kirjoja ja astioita jonkun verran, ihan pikkupakuun ei mahdu. Kaikki tavara asunnossa, varastosta ei tule lisää. Kantoapua tulee sekä Kuopion että Mikkelin päähän, joten kuskin lisäksi ei tarvitse ylimääräistä työntekijää. Toki tarjouksen voi tehdä myös kahdesta työntekijästä. Apua ei tarvita pakkaukseen tai purkamiseen, eli ainoastaan mukana kanto ja tavaroiden siirto Mikkeliin. Koko asunto tyhjennetään. Kuopion päässä auton saa ulko-oven eteen sisäpihalle, suurin osa kalusteista mahtuu hissiin mutta esim. sänky ei. Mikkelin pää on vielä arvoitus, mutta keskustan kerrostalo kyseessä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen urakkahinnoittelulla suunnitellun muuton Kuopiosta Mikkeliin. Muuttofirman valintaan vaikutti positiiviset palautteet muuttofirmasta. Muuttomaailman kautta saat monta tarjousta yhdellä tarjouspyynnöllä ja voit niistä valita itsellesi parhaan. Muuton jälkeen voit jättää muutostasi arvostelun ja näin auttaa muita, kun he ovat valitsemassa itselleen muuttofirmaa tekemään muuttoa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Mikkelistä Kuopioon

Ensimmäisen kerroksen kaksio muutetaan Kuopioon kolmanteen kerrokseen. Pakastearkku 125 l, sohva 2 kpl, sänky 120 cm, lipasto 50×120×80 cm, TV-pöytä, lasi ovin olevia 30×40×60 cm säilytyslaatikoita 2 kpl, valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita n. 10 kpl, vaatesäkkejä erikokoisia n. 10 kpl.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kuusi tarjousta, joista edullisin oli 350 euroa ja arvokkain 850 euroa. Useimmissa tarjouksissa maksuvaihtoehtoina oli käteinen tai maksukortti, ja osa tarjosi myös laskua. Kaikki muuttofirmat ovat hoitaneet asianmukaiset luvat ja verot.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen sopivimman muuttoavun 490 euron hintaan. Urakkaan kuului muuttoauto ja kuljettaja, joka myös auttaa kantamisessa sekä pakkaa tavarat muuttoauton kyytiin. Auton pakkaaminen tehdään ammattitaidolla, jolloin tavarat pysyvät paikoillaan ja ehjinä liikenteessä. Lisäksi firman autoista löytyy aina pehmusteita ja suojavilttejä tavaroiden suojausta varten. Lastaus tapahtuu kätevästi muuttoauton perälautanostimella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉"

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Kuljetusliike Krivetz Ky

Neulastie 1, 50600 Mikkeli

Vuonna 1967 perustettu Kuljetusliike Krivetz Ky on perinteikäs perheyritys. Tämän Mikkeliläisen kuljetusyrityksen suurimmat vahvuudet piilevät asiakaspalvelussa ja joustavuudessa. Muuttopalveluita tämä monipuolinen ja ammattitaitoinen yritys tarjoaa yrityksille ja kotitalouksille. Sopivaa kalustoa löytyy kaiken kokoisiin muuttoihin ja tavaroiden liikuttelua helpottaa ammattimaiset muuttoon vaadittavat työkalut kuten muuttolaatikot ja nokkakärryt.

Sopeutuvan palvelunsa ansiosta Kuljetusliike Krivetz Ky pystyy hoitamaan pienemmätkin kuljetukset lyhyellä varoitusajalla. Kuljetusavun lisäksi muuttofirma tarjoaa myös mahdollisuutta väliaikaiseen varastointiin.

Sikumu Oy

Kiukkulantie 3, 50600 Mikkeli

Vuodesta 2010 asti toiminut muuttopalveluita tarjoava Sikumy Oy toimii koko Suomen alueella. Heidän palvelut ovat enimmäkseen yksityisten kotitalouksien ja yritysten muuttoja mutta heiltä voi tarvittaessa vuokrata myös pakettiauton tai muuttolaatikot. Monipuolisesta palveluvalikoimasta tältä asiantuntevalta muuttofirmalta löytyy myös siivouspalvelut ja pienet remontit.

Kalustona tällä muuttofirmalla on mm. erittäin tilava Scania kuorma-auto, jolla on parhaimmillaan suoritettu viisihenkisen lapsiperheen omakotitalon muutto yhdellä kuormalla. Muuttokuljetuksen ohella Sikumu Oy:ltä voi tilata täyden palvelun muuton jossa muuttofirman toimesta tavarat pakataan ja puretaan asianmukaisesti.

VJ Laitinen Ky

Päivärinteenkuja 2, 50200 Mikkeli

Mikkelistä käsin toimiva VJ Laitinen Ky on ketterä Etelä-Savon ja Keski-Suomen alueella muuttokuljetuksia tarjoava muuttofirma. Muutot suoritetaan pääsääntöisesti 10 kuution tavaratilalla varustetulla pakettiautolla ja kuorma-autolla jossa on jo tilaa isommallekin tavaramäärälle – noin 40 kuutiota tavaratilaa.

Tarvittaessa pakettiautoon voidaan liittää kuomullinen peräkärry, jolloin siirrettävän muuttotavaran määrä saadaan melkein tuplattua. Ainoastaan muuttokuljetuksia tarjoava muuttofirma muistuttaa että nopeimpia ja onnistuneimpia muuttoja ovat ne joissa muutettava tavara on pakattu asianmukaisesti sopiviin muuttolaatikoihin ja pusseihin.

Muita suosittuja paikkakuntia: Savonlinna, Varkaus ja Seinäjoki

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!