Muuttopalvelu Kuortane


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kuortanessa, paikkakunnalle Kuortane tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Kuortanessa.

Tutustu myös Kuortanessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kuortane »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kuortanessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kuortanessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hommat hoituivat ripeästi ja luotettavasti! Lisämaksua vastaan toimittivat myös romuja sorttiasemalle, mikä teki muuttoprosessistani oikein sujuvan. Nyt harmittaa enää se etten ottanut myös siivouspalvelua tältä firmalta.

Muutto Helsinki - Helsinki

Muutto ei voisi kivuttomammin sujua, 10+ palvelu.

Muutto Joensuu - Kuopio

Aivan loistava ja nopea, suosittelen.

Muutto Valkeakoski - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kuortanessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Etelä-Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Enontekiö - Kuortane, 73 m² kerrostalo kolmio
Yritämme meidän muuttajien lisäksi saada ainakin kaksi henkilöä, ehkäpä yksi kantomies olisi paikallaan ja jos hän on autokortillinen eikö hän myös voi ajaa osan matkasta. Matka on pitkä. Muuttolaatikoita eikä pakkausapua tarvita. Peilillinen lipasto on ehkä painavin eikä sekään mahdottoman painava ole. Polkupyörä, auton talvirenkaat. Enontekiö, kerrostalo. Kuortane, rivitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuortane - Helsinki, 40 m² kerrostalo yksiö
Hei Tarvitsen muuttoani varten muuttoauton ja kuskin + lisäkantajan. Omia kantajia on kaksi, jotka kantavat mielellään kevyemmät tavarat. Voisin mahdollisesti ottaa myös n. 10-15 kpl muuttolaatikoita hinnasta riippuen. Suurin osa laatikoista tulee omasta takaa + pehmeät tavarat jätesäkeissä. Isoimmat huonekalut: ruokapöytä ja tuolit, sohva, parisänky, pyykinpesukone ja pari hyllykköä. Lisäksi varastossa on pieni määrä tavaraa (patja ja parveketuolit + pöytä). Edellinen muutto tehtiin muistaakseni 17m2 autolla ja kaikki tavarat mahtuivat hyvin kyytiin. Kummassakin kohteessa auton saa ajettua ulko-oven eteen. Lähtöosoitteessa muutetaan tavarat katutasosta. Kohdeosoitteessa asunto on 3.kerroksessa eikä tietääkseni ole hissiä. Nousua on katutasosta kaksi kerrosta. Koska muutto tehdään arkipäivänä, toivoisin ajankohdaksi kello 16 jälkeen. Kuortane keskusta, kerrostalo. Helsinki Keskusta - Etu-Töölö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Kuortane, 74 m² kolmio
Kolme sohvaa, kaksi sänkyä, kaksi kaappia, tiskikone, 2 pöytää ja tuoleja vaatteita yms. tavaraa. Ei tarvita muuttolaatikoita eikä kantoapua. Kuski ja auto riittää. Rajakylä, rivitalo. Kuortane keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Kuortane, 55 m² kerrostalo kaksio
Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunto on 1. kerroksessa, hissiä ei tarvita. Pääsääntöisesti isot huonekalut muutettavana. Kolme pöytää, kaksi hyllyä, TV tasoineen, pesukone ja kaksi kpl 80*200 sänkyä. Muuttolaatikoita, eikä pakkaustarvikkeita tarvita. Apumiehiä tarjolla yksi. Möysä, kerrostalo. Kuortane keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 36 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kuortane

Kuortanessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kuortane »