Muuttopalvelu Inkoo


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Inkoossa, paikkakunnalle Inkoo tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Inkoossa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Inkoo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Inkoossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Inkoossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Suuri kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta.

Muutto Akaa - Hämeenlinna

Erittäin hyvä ja nopea palvelu. Paras muuttoni tähän asti.

Muutto Nokia - Nivala

Muutto oli nopea ja kaikki säilyi ehjänä ja ystävällinen henkilökunta!

Muutto Masala - Kirkkonummi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Inkoossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Uusimaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Inkoo, 74 m² kolmio
Muutetaan osa tavaroista; 2 sänkyä, 2 yöpöytää, lipasto (pituus 150 cm), 2 lipastoa, 3 peiliä, 2 nojatuolia, 2 tuolia, pieni vitriinikaappi, 2 rottinkituolia, 2 kristallikruunua, todennäköisesti mahakaappi, pieni pesukone, pieni sähkömopo. Tarvitaan 10 muuttolaatikkoa, pakataan itse. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa oven eteen. Lauttasaari, rivitalo. Inkoo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Inkoo - Inkoo, 47 m² kaksio
Asunnossa on painavat puusohva, kirjahylly, televisiopöytä, puinen kaappi täyspuuta ja sitten lasipöytä, kaksi sänkyä, koottava parisänky puuta, mattoja, astioita, (ei pesukonetta tai astianpesukonetta eikä pakastinta). Kellarikomero on täynnä tavaroita, auton renkaita 4 kpl, sänky, korituoli, tauluja yms. Tarvitsen kaksi rotevaa ja vahvaa miestä kantamaan tavaroitani eli kuljettaja jos on riski ja ottaa osaa kantamiseen hänen lisäkseen tarvitaan toinen vahva mies. Inkoo keskusta, rivitalo. Inkoo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Inkoo - Turku, 120 m² omakotitalo
Omakotitalon muutto kaksikerroksiseen paritaloon + 1 isohko varasto. 1 kantaja omasta takaa, tarvitaan kantomiehiä kuljettajan lisäksi, tarvitaan muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita. Kirjahylly, vanha senkki, 2 ruokailupöytää + tuolit, astianpesukone, pyykkikone, kuivausrumpu. Muuttoauton saa ajettua lähes oven eteen lastattaessa, purettaessa oven eteen. Inkoo keskusta, omakotitalo. Nummi-Ylioppilaskylä, paritalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Inkoo, 93 m²
Muutetaan huonekalut ja muut isommat tavarat (Esim. sohva, sänkyjä, lipasto, yms), sekä mahdollisesti muutamia laatikoita (kodinkoneita ei tarvitse muuttaa). Mitään erityisen isoa ei ole, kaikki on ihan normaaleja tavaroita. Auton voi ajaa muutettavan kohteen oven eteen ja hissille ei ole matkaa kuin muutamia metrejä, tavarat muutetaan omakotitaloon, jossa ne kannetaan ensimmäiseen kerrokseen. Muuttolaatikoita, pakkausmateriaalia ei tarvita eikä myöskään apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Muutossa voisi olla 2-3 kantamaan pystyvää muuttomiestä ja omasta takaa löytyy lisäksi 2-3. Aurinkolahti, rivitalo. Inkoo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Inkoo

Inkoossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Inkoo »