Muuttopalvelu Inkoo


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Inkoossa, paikkakunnalle Inkoo tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Inkoossa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Inkoo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Inkoossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Inkoossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)

Muutto Kalajoki - Oulu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Inkoossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Inkoo - Inkoo, 180 m² omakotitalo
Asuintilojen loppusiivous ja tyhjennys, osan tavaroista ehdimme itse kierrättämään ja pyrimme siivoamaan "paskat" pois. 30vuotta omakotitalo asumista ja muutamme 500km päähän puolta pienempään asuntoon joten kaikki kalusto ei vain mahdu mukaan. Autotalli 40m2, pyrimme tyhjentämään mahd. hyvin valmiiksi. Valitsin päiväksi tiistain, koska silloin kilometrin päässä oleva jätekeskus on avoinna, niin ei olisi pitkä matka kaatopaikalle... Inkoo keskusta, omakotitalo. Inkoo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Inkoo, 74 m² kolmio
Muutetaan osa tavaroista; 2 sänkyä, 2 yöpöytää, lipasto (pituus 150 cm), 2 lipastoa, 3 peiliä, 2 nojatuolia, 2 tuolia, pieni vitriinikaappi, 2 rottinkituolia, 2 kristallikruunua, todennäköisesti mahakaappi, pieni pesukone, pieni sähkömopo. Tarvitaan 10 muuttolaatikkoa, pakataan itse. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa oven eteen. Lauttasaari, rivitalo. Inkoo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Inkoo - Inkoo, 47 m² kaksio
Asunnossa on painavat puusohva, kirjahylly, televisiopöytä, puinen kaappi täyspuuta ja sitten lasipöytä, kaksi sänkyä, koottava parisänky puuta, mattoja, astioita, (ei pesukonetta tai astianpesukonetta eikä pakastinta). Kellarikomero on täynnä tavaroita, auton renkaita 4 kpl, sänky, korituoli, tauluja yms. Tarvitsen kaksi rotevaa ja vahvaa miestä kantamaan tavaroitani eli kuljettaja jos on riski ja ottaa osaa kantamiseen hänen lisäkseen tarvitaan toinen vahva mies. Inkoo keskusta, rivitalo. Inkoo keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Inkoo - Turku, 120 m² omakotitalo
Omakotitalon muutto kaksikerroksiseen paritaloon + 1 isohko varasto. 1 kantaja omasta takaa, tarvitaan kantomiehiä kuljettajan lisäksi, tarvitaan muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita. Kirjahylly, vanha senkki, 2 ruokailupöytää + tuolit, astianpesukone, pyykkikone, kuivausrumpu. Muuttoauton saa ajettua lähes oven eteen lastattaessa, purettaessa oven eteen. Inkoo keskusta, omakotitalo. Nummi-Ylioppilaskylä, paritalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Inkoo

Inkoossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Inkoo »