Muuttopalvelu Isojoki


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Isojoella, Isojoelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Isojoella.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Isojoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Isojoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Isojoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvillä mielin kantoivat tavarat, erittäin ystävällisiä kavereita. Homma sujui nopeasti ja moitteetta, tulivatkin luvattuna aikana. En voi kuin suositella!

Muutto Kemi - Keuruu

Ei jäänyt muuttofirman toiminnasta mitään valittamista. Muutto sujui molemmissa päädyissä ammattitaitoisesti ja ripeästi.

Muutto Espoo - Kolari

Sovituista asioista pidettiin kiinni, muutto sujui jouhevasti, ei ongelmia.

Muutto Rauma - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Isojoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Etelä-Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Isojoki - Helsinki, 74 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Lähtökohteessa ei ulkoportaita ja tilava hissi. Päätekohteessa muutama porrasaskelma ja pienehkö hissi, johon ei mahdu isompia huonekaluja (3 ist. sohva, parisängyn patja (140 cm lev.)+ sängyn päädyt, puinen vitriinikaappi, puinen kaappi, puinen sivupöytä, puinen (tiikki) jatkettava ruokapöytä) joita ei saa pieniin osiin. Kantoapua (2 kpl) ja nokkakärry tarvitaan erityisesti näiden isojen huonekalujen ja pesukoneen kanssa. Ruokapöydän jalkojen irroittamisessa ja kokoamissa tarvitsen ulkopuolista apua. Muut huonekalut voin purkaa itse. Muuttolaatikoita tarvitaan lainaan. Pakkaan ja puran laatikot itse. Asunnon lisäksi on varastotila, jossa valmiiksi pakattua tavaraa ja polkupyörät. Pienet tavarat, vaatteet ja muut "nyssäkät" viedään itse. Muuttopäivämme on joustava. Oma kantoapu riippuu muutto päivästä ja kellon ajasta. Isojoki keskusta, kerrostalo. Taka-Töölö, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 42 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Isojoki, 39 m² yksiö
Tarvitaan muuttomiehiä, isoja huonekaluja ja kodinkoneita ja auton saa ajettua parvekkeen eteen tai ovelle suoraan. Lisäksi on varastotila kellarissa. Lauttasaari, rivitalo. Isojoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Isojoki - Tervakoski, 90 m²
Kotimuutto ja 2 kantajaa kaksion tavara määrä ja varastosta puutarha kalusteet. Olisi jenkkisängyn päädyn irrottaminen! Kodinkoneita ei ole muutossa mukana. Isojoki keskusta, rivitalo. Tervakoski, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kauhajoki As - Isojoki, 61 m² kaksio
Tarvitsen kuljettajan ja apumiehen apua tarvitsee sängyn päädyn purkamisessa on jenkki sänky. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Auton saa ajettua oven eteen molemmissa paikoissa. Kauhajoki Asemanseutu, rivitalo. Isojoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Isojoki

Isojoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Isojoki »