Muuttopalvelu Rovaniemi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Rovaniemelle tai Rovaniemeltä onnistuu ilman ylimääräistä stressiä kun siihen valmistautuu oikein. Muuttomaailmassa sopiva muuttofirma ja muuttopalvelu löytyy vaivatta. Kilpailuta muutto ja saat vuorokaudessa tarjoukset muuttopalvelusta muutostasi kiinnostuneilta muuttofirmoilta, joiden toimialueeseen kuuluu Rovaniemi. Muuttomaailmassa tarjouspyyntösi tavoittaa yli 400 muuttofirmaa, joten meiltä löytyy sopivin jokaisen muuttoon. Selvitä muuton hinta ja tutustu muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Muuttoasi helpottamaan palvelusta löytyy lisäksi monipuoliset oppaat ja vinkit pakkaamiseen sekä muuton suunnitteluun.

Kilpailuta muuttopalvelu Rovaniemi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Rovaniemellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Rovaniemellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Rovaniemi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tampereelta Rovaniemelle

Vanhemmat auttavat minun lisäkseni kantamaan. Pakkaamisessa tai purkamisessa ei tarvita apua. Muuttoauton saanee oven eteen. Normaali irtaimisto; sänky, lipasto, pieni sohva, tv-taso suurimmat huonekalut, niiden lisäksi on yöpöytä, sohvapöytä ja keittiön pöytä ja tuolit. Tarkoitus vain saada tavarat ajettua uuteen osoitteeseen, kantamiseenkaan ei välttämättä tarvita isommin apua.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi oman muuttofirman Seinäjoelta. Muuttomatka oli noin 560 kilometriä ja se taittui 17 kuution kevyt kuorma-autolla + 13 kuution perävaunulla. Muuttofirmasta muuttoon saapui pelkästään kuski joka osallistui myös tavaroiden kantamiseen. Muutto tehtiin urakkahintaisesti pitkän välimatkan vuoksi. Muuton hinta piti sisällään myös nokkakärryt, yhden muuttokuorman, polttoaineet, vakuutukset, liikenneluvan. Muuttaja pääsi matkustamaan muuttofirman kyydissä uuteen osoitteeseen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Voin ehdottomasti suositella, muutto sujui nopeasti ja ammattitaidolla! 👍🏻"

Muutto Rovaniemeltä Lohjalle

Tavaraa tulee karkeasti arvioiden olemaan varmaan noin 20 laatikkoa, pari työpöytää, 120cm leveä runkopatjasänky, nojatuoli, työtuoli, pieni lipasto ja kaksi kirjahyllyä. Lähtöosoitteessa olen apuna kantamisessa, mutta kuljettajan lisäksi tarvittaisiin yksi muuttomies lisää kantoavuksi. Muuttokohteessa kantoavuksi tulee 1-2 perheenjäsentäni, joten siellä päässä ei tarvita.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirmaan muuttoon Rovaniemeltä Lohjalle löytyi Kuopiosta. Muuttofirman puolesta muuttoon valittiin muuttoautoksi iso pakettiauto mihin mahtui kaksion verran tavaraa. Muuttomiehiä muuttoon saapui yksi rivakka muuttomies, että muutto saataisiin suoritettua huolellisesti. Muuttoautosta löytyi muuttoa helpottavia varusteita kuten nokkakärryt, suojahuopia ja lautoja. Sopimukseen kuului että asiakas suojaa ja pakkaa muuttotavarat muuttovalmiiksi ennen muuttofirman saapumista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui mallikkaasti ja ilman ongelmia. Kuljetus saapui sovittuun aikaan ja tavarat pakattiin hyvin ja osaavasti. Muuttokuorman mukana pääsi muuttopaikkakunnalle ja pitkä ajomatka hoitui hyvässä yhteisymmärryksessä kuljettajan kanssa ja purkaminen määränpäässä sujui sukkelaan. Suosittelen!"

Muutto Tampereelta Rovaniemelle

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Muuttokuorma mahtuu 20 kuutioiseen muuttokuorma-autoon. Tarvitsen vain kuljettajan, omat kantomiehet löytyy Tampereelta ja Rovaniemeltä. En tarvitse muuttolaatikoita, tai pakkaustarvikkeita. En tarvitse apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Pesukone, pakastin, muutama kaappi ei mitään isompaa huomioitavaa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen Tampereella ja Rovaniemellä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Hinnat vaihtelivat 800-1950 euron välillä.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma saapui Jyväskylästä suorittamaan muuttoa Tampereelta Rovaniemelle. Kilpailuttamalla muuton Muuttomaailman kautta, saat muuttoosi tarjouksia mahdollisesti monilta eri paikkakunnilta monien kilometrien päästä. Tässä tapauksessa muuttoon paras kalusto löytyi Jyväskylästä. Muuttofirman luotettavuuden voit varmistaa jätetyistä arvosteluista jotka pääset lukemaan, kun muuttofirma on jättänyt tarjouksen tarjouspyyntöösi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Rovaniemen muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Rovaniemeltä Tampereelle kestää 8 t 39 min ja on 692 km.

Muutto Rovaniemeltä Helsinkiin kestää 9 t 45 min ja on 811 km.

Muutto Rovaniemeltä Turkuun kestää 10 t 24 min ja on 851 km.

Muutto Rovaniemeltä Ouluun kestää 2 t 45 min ja on 205 km.

Muutto Rovaniemeltä Jyväskylään kestää 6 t 48 min ja on 545 km.

Muutto Rovaniemeltä Kuopioon kestää 6 t 5 min ja on 491 km.

Muutto Rovaniemeltä Joensuuhun kestää 6 t 46 min ja on 546 km.

Muutto Rovaniemeltä Lahteen kestää 8 t 39 min ja on 711 km.

Muutto Rovaniemeltä Vaasaan kestää 6 t 44 min ja on 524 km.

Muutto Rovaniemeltä Espooseen kestää 9 t 49 min ja on 824 km.

Muutto Rovaniemeltä Hämeenlinnaan kestää 9 t 8 min ja on 732 km.

Muutto Rovaniemeltä Poriin kestää 9 tuntia ja on 713 km.

Muutto Rovaniemeltä Kouvolaan kestää 9 t 7 min ja on 735 km.

Muutto Rovaniemeltä Lappeenrantaan kestää 9 t 22 min ja on 759 km.

Muutto Rovaniemeltä Vantaalle kestää 9 t 32 min ja on 800 km.

Muutto Rovaniemeltä Mikkeliin kestää 8 tuntia ja on 651 km.

Muutto Rovaniemeltä Kotkaan kestää 9 t 45 min ja on 788 km.

Muutto Rovaniemeltä Seinäjoelle kestää 6 t 51 min ja on 529 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni aikataulujen ja suunnitelmien mukaan. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin myös erittäin nopeasti.

Muutto Rovaniemi - Turku

Aivan mahtavia ihmisiä ja pitkän matkan muutto sujui erittäin hyvin. Ahkeria miehiä. Kiitos kaikesta! Hyvää jatkoa urallenne.

Muutto Rovaniemi - Vantaa

Erittäin hyvä kokemus! Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu. Tehokasta toimintaa, johon hyvä henki, mukava huumori ja rento ote tulivat kaupanpäällisiksi. Suosittelen todella lämpimästi!

Muutto Rovaniemi - Pinjainen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Rovaniemellä

 • Alakorkalo
 • Korkalovaara
 • Koskenkylä
 • Ojanperä
 • Ounasrinne
 • Pullinpuoli
 • Pöykkölä
 • Rantaviiri
 • Saarenkylä
 • Vaarala
 • Someroharju

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Taivalkoski - Rovaniemi, 100 m² omakotitalo
Taivalkoskelta muuttaessa on kaksi henkilöä kantoapuna. Ei tarvitse muuttolaatikoita tai muitakaan tarvikkeita, eikä myöskään apua pakkaamisessa tai purkamisessa. Tavarat viedään vain yhdestä huoneesta, josta otetaan vain 120cm levyinen sänky, lipasto sekä pari/muutama laatikkoa. Muuttoautoa ei saa ajettua Taivalkoskella aivan oven eteen. Rovaniemestä en tiedä. Asunnon lisäksi ei ole varastotilaa. Toivon, että otatte yhteyttä ennemmin sähköpostitse kuin puhelimitse. Niin minut voi tavoittaa parhaiten. Taivalkoski keskusta, omakotitalo. Lapinrinne-Ahokangas, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 55 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rovaniemi - Hailuoto, 56 m² rivitalo kaksio
Molemmissa päissä kolme kantajaa. Kuljettajan lisäksi ei tarvitse kantajia. En tarvitse muuttolaatikoita, enkä pakkaustarvikkeita. Muuttotavarat on valmiiksi pakattu. Isoimmat tavarat: Parisänky (voi jakaa kahdeksi), divaanisoffa (voi jakaa kahdekai +tyynyt erillään), kodinkoneina vain pakastearkku. Kaksi kaappia, nojatuoli. Kesärenkaat, polkupyörä. Kylmä varasto 2 m2. Muut tavarat laatikoissa pakattuina. Max. 20 m3 pakettiauto riittänee muuttoon. Rovaniemi keskusta, rivitalo. Hailuoto, omakotitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Toholampi - Rovaniemi, 30 m² omakotitalo yksiö
Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehiä/kantomiehen (1-2? ihmistä) kantamaan muuttolaatikot yms. muuttoautoon/asuntoon. Itse en voi kantaa mitään raskaita tavaroita. Ei tarvetta muuttolaatikoille/pakkaustarvikkeille. Toholampi on lähtöpaikka, josta tulisi noutaa isot huonekalut (painava kirjahylly, tuoli, muutama muuttolaatikko) ja sitten Sievin Asemakylän kautta ajaa Rovaniemelle. Sievin Asemakylältä tulisi hakea loput muuttotavarat (kaikki muu pakattu laatikoihin, paitsi pyykinpesukone, yksi baaripöytä+kaksi tuolia sekä maastopyörä ja sukset). Rovaniemen asunnossa on varastotilaa. Tavaraa on kaikenkaikkiaan sen verran mitä 30m2 asuntoon mahtuu. Ei sohvaa tai sänkyä. Toholampi keskusta, omakotitalo. Niemelänkangas-Korvanniemi, kerrostalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sodankylä - Rovaniemi, 68 m² rivitalo kolmio
Tarvitsemme kuljettajan, joka toimii apuna kantamisessa. Meillä on omasta takaa kantajia ja tavarat pakataan/ puretaan omasta toimestamme, emmekä tarvitse muuttolaatikoita. Isoimmat kantamukset ovat pyykinpesukone, astianpesukone ja kulmasohva, jonka saa laitettua osiksi. Lisäksi yksi lipasto, ruokapöytä (6 hengen) ja 4 sänkyä. Muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, kantomatkan ollessa huomattavan lyhyt. Sama pätee uudessa kohteessa, auton saa ulko-oven eteen. Sodankylä keskusta, rivitalo. Sahanperä-Ratantaus, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Flying visit Ky

Toukotie 15, 96300 Rovaniemi

Flying visit Ky on koko valtakunnan alueella muuttopalveluita ja rahtikuljetuksia tarjoava kuljetusalan yritys, joka on toiminut jo vuodesta 2007 asti. Muuttokuljetuksia tämä rovaniemeläinen yritys suorittaa monipuolisella kalustolla.

Kuljetus Kiviniemi Oy

Koivikkotie 3, 96300 Rovaniemi

Kuljetus Kiviniemi Oy on rovaniemeläinen kuljetusalan yritys, joka suorittaa muuttoja ja pienikokoisia kuljetuksia 17 kuution Fiat Ducato ja Ford Transit pakettiautoilla sekä 10 kuution katetulla peräkärryllä.

Kuljetuksia ja muuttoja tämä luotettava muuttofirma on hoitanut jo useita kymmeniä vuosia ja niistä kertyneellä kokemuksella hommat hoidetaan ammattimaisesti ja ripeästi. Vaikka toimipiste heillä sijaitseekin Rovaniemellä lupaavat he toimia niin laajalla alueella kuin tarve vaatii. Heidän kauttaan voit vuokrata myös muuttolaatikot tarvittaessa.

Muuttopalvelu Puljula Oy

Nahkimontie 4, 96910 Rovaniemi

Vuonna 1953 perustettu Muuttopalvelu Puljula on yli kuudenkymmenen vuoden aikana kasvanut luotettavaksi muuttofirmaksi. Tämä perinteikäs rovaniemeläinen muuttofirma on oikea muuttojen asiantuntija. Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat ripeys, luotettavuus ja edulliset hinnat. Jokaista muuttoasiakasta palvellaan henkilökohtaisesti myös silloinkin, kun vaaditaan välitöntä reagointia ja kustannustehokkuutta – luotettavuudesta tinkimättä.

Muuttopalvelu Puljulan pakkauspalvelussa ei tingitä laadusta. Muuttolaatikoihin tehdään selkeät merkinnät jouduttamaan irtaimiston purkua ja muuttolaatikoiden kantamista oikeisiin huoneisiin. Vaatteet pakataan niille suunniteltuihin erityisen korkeisiin laatikoihin jollin vaatteet eivät pääse rypistymään. Muutot suoritetaan aina pölytiiviissä muuttoautoissa jolloin kalusteet ja muu muutettava irtaimisto säilyy puhtaana.

Rovaniemen muuttopalvelu

Metsäpeurantie 7, 96500 Rovaniemi

Vuonna 2000 perustettu muuttopalveluita tarjoava Rovaniemen muuttopalvelu tarjoaa apuaan kaikissa muuttoon liittyvissä haasteissa aina muuttokuljetuksesta väliaikaiseen varastointiin. Kokenut ja asiantunteva muuttofirma palvelee asiakkaitaan Rovaniemeltä käsin ja toimii enimmäkseen Pohjois-Suomessa ja Lapissa.

Tälle muuttofirmalle asiakkaan tyytyväisyys on kunniakysymys. Muutot suoritetaan ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella oli kyseessä sitten pieni tai suuri muutto. Palvelu sovitetaan aina asiakkaan muuttotarpeisiin.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kemi, Tornio, Oulu, Kuusamo, Inari ja Kittilä

Muuttoauto Rovaniemi

Rovaniemellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rovaniemi »