Muuttopalvelu Rovaniemi


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Rovaniemelle tai Rovaniemeltä? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Rovaniemi. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Rovaniemen muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Rovaniemeltä ja Rovaniemelle.


Rovaniemen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Keravalta Rovaniemelle

Omat laatikot ja ainakin Keravan päässä 2-3 kantajaa. Rovaniemen päässä ehkä 1-2. Muutamme omakotitaloon, mutta tavarat kuljetetaan pienvarastoon, jonka osoitteesta ei ole vielä varmuutta. Sijaitsevat Rovaniemen kaupungin alueella. Osoite selviää myöhemmin. Tavarat pakataan tietysti valmiiksi. Laatikoita emme tarvitse tmv. Sohva, runkosänky, pesukone, keittiön pöytä + tuolit ne isoimmat. Keravan päässä auton voi ajaa oven eteen ja ilmeisesti myös Rovaniemen päässä. Edullisia tarjouksia odotellessa 😊.

Saadut tarjoukset
Ensimmäinen tarjous tuli tunnin kuluttua tarjouspyynnön jättämisestä. Yhteensä muuttoasiakas sai viisi tarjousta. Useimmat olivat urakkatarjouksia, ja kaikkiin toki sisältyivät kuljetusluvat, verot, vastuuvakuutus, tiekuljetusvakuutus, ja muuttoauto polttoaineineen.

Muuttofirman valinta
Oli päätöksenteon aika. Muuttaja vertaili saamiaan tarjouksia sekä firmojen aitoja asiakasarvosteluja, ja löysi itselleen sopivimman vaihtoehdon. Muuttaja valitsi avukseen Lapissa toimivan ammattitaitoisen muuttofirman. Kyseinen yritys on saanut loistavia arvosteluja muuttoasiakkailtaan, joten heidät oli helppo valita. Luotettava yritys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ystävällinen ja avulias. Helppo sopia asioista 👍🏻"

Flying visit Ky

Flying visit ky on vuonna 2007 perustettu Rovaniemeläinen kuljetusliike. Rahti ja muuttokuljetuksia hoidamme koko Suomen alueella.

Kuljetus Kiviniemi Oy

Kuljetus Kiviniemi Oy on rovaniemiläinen kuljetusalan yritys. Hoidamme kuljetustehtävät useiden vuosikymmenten kokemuksella,
ammattitaidolla, luotettavasti ja nopeasti. Toimimme niin laajasti kuin on tarve. Kauttamme mm. rehukuljetukset, muuttokuljetukset, jakelukuljetukset ja vuokrapakut.

Lapin Muutto ja Lähetti Oy

Muuttomiehet, muuttolaatikot ja pakkauspalvelut saat meiltä onnistuneeseen muutton. Muutot kotimaassa ja ulkomaille toteutetaan suunnitellusti alusta loppuun niin että säästyt suuremmilta muuttohuolilta.

Muuttokuljetus on tarkkaan harkittua ja harvemmin tilattu tieliikenteen kuljetus. Muutto pitää suunnitella hyvin: Muuttokuorman purku ja lastaus sekä usein myös lähtöosoitteessa sekä muutettavaan osoitteeseen tarvitaan apukäsiä tai nostotekniikkaa painaville tavaroille. Saat meiltä lisäksi muuttomiehet tarpeen mukaan, muuttolaatikot isompaan ja pidempäänkin käyttöön sekä pakkauspalvelut.

Muuttopalvelu Puljula Oy

Muuttopalvelu Puljulan historia ulottuu vuoteen 1953, jolloin Jaakko Puljula perusti Rovaniemelle kuljetusliikkeen, josta on yli viiden vuosikymmenen aikana kasvanut luotettava muuttopalveluita tarjoava yritys. Muuttopalvelu Puljula on muuttoalan ammattilainen. Arvojamme ovat muuttojen nopeus, luotettavuus ja edullisuus. Olemme erikoistuneet maakuljetuksiin koko Euroopan alueella. Palvelemme aina muuttajaa henkilökohtaisesti niissäkin tilanteissa, missä tarvitaan nopeaa reagointiaikaa, kustannustehokkuutta ja luotettavuutta.

Muuttopalvelumme kattaa tavaroiden pakkaamisen, kuljetukset, tarvittaessa varastoinnin sekä purkamisen kohdeosoitteeseen. Jokainen muuttolaatikko numeroidaan helpottamaan tavaroiden purkamista ja muuttolaatikoiden sijoittamista oikeisiin huoneisiin. Vaatteet pakkaamme erityisiin korkeisiin kuljetuslaatikoihin, joissa vaatteet roikkuvat rypistymättä vaatepuissa. Näin ne on helppoa siirtää vaatekaappiin. Astiat, koriste-esineet, taulut ja lasit pakkaamme erityisen huolellisesti ilmakuplamuoviin, kuplapahviin sekä pakkauspaperiin. Esineet sijoitetaan kuljetuslaatikoihin siten, että rikkoutumisen vaara on mahdollisimman pieni. Kuljetamme muutot pölytiiviissä muuttoautoissamme, joten muutettavat huonekalut, astiat ja vaatteet säilyvät puhtaina. Kun olette purkaneet ja sijoittaneet muuttoesineet paikoilleen, muuttomiehemme noutaa tyhjät laatikot uusiokäyttöä varten. Muuttopalvelu Puljula arvostaa ympäristöä.

Rovaniemen muuttopalvelu

Rovaniemen Muuttopalvelu toimii ympäri Suomen, kotipaikkana Rovaniemi. Yrityksen omistaja Pertti Vasalampi on perustanut yrityksen vuonna 2000. Palveluihimme kuuluvat muuttokuljetukset, välivarastointi, peräkärryn vuokraus ja muuttolaatikoiden vuokraus.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kemi, Tornio ja Oulu

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!