Muuttopalvelu Rovaniemi


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Rovaniemi

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Rovaniemelle tai Rovaniemeltä onnistuu ilman ylimääräistä stressiä kun siihen valmistautuu oikein. Muuttomaailmassa sopiva muuttofirma ja muuttopalvelu löytyy vaivatta. Kilpailuta muutto ja saat vuorokaudessa tarjoukset muuttopalvelusta muutostasi kiinnostuneilta muuttofirmoilta, joiden toimialueeseen kuuluu Rovaniemi. Muuttomaailmassa tarjouspyyntösi tavoittaa yli 200 muuttofirmaa, joten meiltä löytyy sopivin jokaisen muuttoon. Selvitä muuton hinta ja tutustu muuttofirmojen saamiin arvosteluihin. Muuttoasi helpottamaan palvelusta löytyy lisäksi monipuoliset oppaat ja vinkit pakkaamiseen sekä muuton suunnitteluun.

Kilpailuta muuttopalvelu Rovaniemi

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Rovaniemen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Nokialta Rovaniemelle

Muutto rivitalosta hissilliseen kerrostaloon. Lähtöosoitteessa mahdollisuus ajaa auto oven eteen (rivitalo) ja googlemapsin perusteella myös muuton kohteessa. Lähtöpäässä tarvitsen yhden kantajan avukseni, Rovaniemen päähän haluan kaksi kantajaa (ei kantajaa omasta takaa). Tavarat valmiiksi pakattuna, ruokapöytä suojattu muovilla tai vastaavalla naarmuuntumiselta. Isoimmat/huomioitavat huonekalut: kaksi sohvaa ja nojatuoli, 6 hlö:n ruokapöytä+tuolit, ppk, kahden auton kesärenkaat, ikean kasattava sängynrunko (kevyt), alle 50" TV. Lisäksi muita pieniä huonekaluja mm. pari pienehköä vetolipastoa. Asunnon lisäksi muutaman neliön säilytystila, jonka isoimmat tavarat mainittu jo edellä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta 24 tunnin aikana ja samana aikana löytyi myös sopiva muuttofirma.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen ulkopaikkakuntalaisen yrityksen tekemään muuttoaan. Muutto on suunniteltu urakkahintaisena asiakkaalle ja näin asiakas tiesi, että paljonko muutto kokonaisuudessaan kustantaa. Muuttoon sisältyi mm. perälautanosturilla varustettu muuttoauto, muuttomiehet, liikennelupa, ammattipätevyys, muuttoon tarvittavat nokkakärryt, huopia ja lautoja, alv. Muuttoon oltiin tyytyväisiä ja muutettavat tavarat oli helppo antaa ammattilaisten käsiin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hinta-laatusuhde kohdillaan. Kaikki sujui mallikkaasti."

Muutto Keravalta Rovaniemelle

Omat laatikot ja ainakin Keravan päässä 2-3 kantajaa. Rovaniemen päässä ehkä 1-2. Muutamme omakotitaloon, mutta tavarat kuljetetaan pienvarastoon, jonka osoitteesta ei ole vielä varmuutta. Sijaitsevat Rovaniemen kaupungin alueella. Osoite selviää myöhemmin. Tavarat pakataan tietysti valmiiksi. Laatikoita emme tarvitse tmv. Sohva, runkosänky, pesukone, keittiön pöytä + tuolit ne isoimmat. Keravan päässä auton voi ajaa oven eteen ja ilmeisesti myös Rovaniemen päässä. Edullisia tarjouksia odotellessa 😊.

Saadut tarjoukset
Ensimmäinen tarjous tuli tunnin kuluttua tarjouspyynnön jättämisestä. Yhteensä muuttoasiakas sai viisi tarjousta. Useimmat olivat urakkatarjouksia, ja kaikkiin toki sisältyivät kuljetusluvat, verot, vastuuvakuutus, tiekuljetusvakuutus, ja muuttoauto polttoaineineen.

Muuttofirman valinta
Oli päätöksenteon aika. Muuttaja vertaili saamiaan tarjouksia sekä firmojen aitoja asiakasarvosteluja, ja löysi itselleen sopivimman vaihtoehdon. Muuttaja valitsi avukseen Lapissa toimivan ammattitaitoisen muuttofirman. Kyseinen yritys on saanut loistavia arvosteluja muuttoasiakkailtaan, joten heidät oli helppo valita. Luotettava yritys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ystävällinen ja avulias. Helppo sopia asioista 👍🏻"

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Flying visit Ky

Toukotie 15, 96300 Rovaniemi

Flying visit Ky on koko valtakunnan alueella muuttopalveluita ja rahtikuljetuksia tarjoava kuljetusalan yritys, joka on toiminut jo vuodesta 2007 asti. Muuttokuljetuksia tämä rovaniemeläinen yritys suorittaa monipuolisella kalustolla.

Kuljetus Kiviniemi Oy

Koivikkotie 3, 96300 Rovaniemi

Kuljetus Kiviniemi Oy on rovaniemeläinen kuljetusalan yritys, joka suorittaa muuttoja ja pienikokoisia kuljetuksia 17 kuution Fiat Ducato ja Ford Transit pakettiautoilla sekä 10 kuution katetulla peräkärryllä.

Kuljetuksia ja muuttoja tämä luotettava muuttofirma on hoitanut jo useita kymmeniä vuosia ja niistä kertyneellä kokemuksella hommat hoidetaan ammattimaisesti ja ripeästi. Vaikka toimipiste heillä sijaitseekin Rovaniemellä lupaavat he toimia niin laajalla alueella kuin tarve vaatii. Heidän kauttaan voit vuokrata myös muuttolaatikot tarvittaessa.

Lapin Muutto ja Lähetti Oy

Ahjotie 7, 96320 Rovaniemi

Rovaniemellä konttoriaan pitävä Lapin muutto ja lähetti Oy suorittaa asiantuntevasti ja luotettavasti niin kotitalouksien, yrityksien kuin ulkomaan muutotkin. Tämän monipuolisen muuttofirman kalustoon kuuluu muuttoautot joka lähtöön. Pakettiautoilla ajetaan pienemmän keikat, kun taas 54 – 58 kuution kuorma-autoihin mahtuu isompikin muuttokuorma helposti.

Muuttokuljetukset yritys hoitaa tarvittaessa koko Suomen alueella ja kuorma-autojen perälautanostimien ansiosta painavammatkin tavarat liikkuvat kevyesti. Muutot suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan ja tarvittaessa Lapin muutto ja lähetti Oy voi suorittaa muuton kokonaisuudessaan. Muuttofirman pakatessa, kuljettaessa ja purkaessa muuttotavarat, säästyy asiakas monilta muuttohuolilta. Omatoimisempi muuttaja voi halutessaan vuokrata muuttofirmat muuttolaatikot ja hoitaa pakkaamisen itse.

Muuttopalvelu Puljula Oy

Nahkimontie 4, 96910 Rovaniemi

Vuonna 1953 perustettu Muuttopalvelu Puljula on yli kuudenkymmenen vuoden aikana kasvanut luotettavaksi muuttofirmaksi. Tämä perinteikäs rovaniemeläinen muuttofirma on oikea muuttojen asiantuntija. Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat ripeys, luotettavuus ja edulliset hinnat. Jokaista muuttoasiakasta palvellaan henkilökohtaisesti myös silloinkin, kun vaaditaan välitöntä reagointia ja kustannustehokkuutta – luotettavuudesta tinkimättä.

Muuttopalvelu Puljulan pakkauspalvelussa ei tingitä laadusta. Muuttolaatikoihin tehdään selkeät merkinnät jouduttamaan irtaimiston purkua ja muuttolaatikoiden kantamista oikeisiin huoneisiin. Vaatteet pakataan niille suunniteltuihin erityisen korkeisiin laatikoihin jollin vaatteet eivät pääse rypistymään. Muutot suoritetaan aina pölytiiviissä muuttoautoissa jolloin kalusteet ja muu muutettava irtaimisto säilyy puhtaana.

Rovaniemen muuttopalvelu

Metsäpeurantie 7, 96500 Rovaniemi

Vuonna 2000 perustettu muuttopalveluita tarjoava Rovaniemen muuttopalvelu tarjoaa apuaan kaikissa muuttoon liittyvissä haasteissa aina muuttokuljetuksesta väliaikaiseen varastointiin. Kokenut ja asiantunteva muuttofirma palvelee asiakkaitaan Rovaniemeltä käsin ja toimii enimmäkseen Pohjois-Suomessa ja Lapissa.

Tälle muuttofirmalle asiakkaan tyytyväisyys on kunniakysymys. Muutot suoritetaan ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella oli kyseessä sitten pieni tai suuri muutto. Palvelu sovitetaan aina asiakkaan muuttotarpeisiin.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kemi, Tornio ja Oulu

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!