Muuttopalvelu Tuusula


Yli 20 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Tuusulaan tai Tuusulasta muuttaessa muuttopalvelun löytämisen ei tarvitse olla hankalaa. Sen sijaan että kyselisit Tuusulan muuttofirmoilta jokaiselta erikseen muuton hintaa, voit jättää tarjouspyynnön joka tavoittaa alueella muutot suorittavat muuttofirmat. Välitämme tarjouspyyntösi ilmaiseksi ja kiinnostuneet firmat ovat sinuun suoraan yhteydessä.

Vertailet helposti hinnat ja selvität minkälainen muuttoapu on mielestäsi muuttoosi sopivin.


Tuusulan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tuusulasta Himankaan

Ei omia kantajia. 2 painavaa hihnojen avulla kannettavaa tammisenkkiä. Yksi kevyempi tammisenkki. Laitalan talonpoikaisrokokoo kirjahylly. Laitalan kampauspöytä. Parisänky purettuna laudoiksi. Yksi parisängyn patja. Kaksi ruokapöytää, myös purettuna. 10 tuolia. Yksi vuodesohva. Kaksi Lazy-boy mekanismituolia, Yksi tv- tuoli. Kevyet parvekkeen rottinkituolit 2 kpl ja pieni pöytä. Astiakaappi kaksiosainen. Timanttihyllyt neljä osainen ja pieniä timanttitasoja matalia n 5 kpl. Vanha kevyt rakenteinen kirjahylly 3-osainen. 3 kpl yöpöytiä, pieniä erillisiä apukaappeja 3 kpl, eteisen peili ja pieni eteisen kaappi. Vanhan ajan iso kirjoituspöytä hajotettavissa kansiosa erikseen ja kaksi lipastokaappia erikseen. Televisio 40 tuumaa. Pieni arkistokaappi, arkkupakastin + pakasteita. Mattoja, kirjoja pakattu pahvilaatikoihin, muuta tavaraa banaanilaatikoihin, astioita, tauluja, isompia 4-kpl pienempiä loput, verhoja, kukkia, valaisimia, polkupyörä ym pientä sälää. Auton saa ajettua portaan eteen lähtöpäässä sekä Himangalla. Himangan kohde on omakotitalo, ei kerroksia eikä portaita. Matka n 500 km. Itse puretaan huonekalut sänky, pöydät ym purettavissa olevat. Pyritään pakkaamaan itse valmiiksi.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai nopeasti 4 huikeaa tarjousta. Muuttofirmoilla on asiaankuuluvat luvat ja vakuutukset kunnossa.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen muuttofirman joka oli tehnyt tarjouksen urakkahinnoittelulla. Muuttomaailman kautta jo erittäin paljon positiivista palautetta saanut muuttopalvelu oli jo tarjousta tehdessä tehnyt selväksi, että miten muutto suoritetaan ja mitä muuton kustannuksiin kuuluu. Muuttoon tuli mukana kuorma-auto ja kolme muuttomiestä. Muutto sisälsi muuttotyön molemmissa päissä, auton pakkauksen/purkamisen ja kantamisen. Kustannuksiin sisältyi polttoaineet, ajokilometrit Tuusulasta Himangalle, sekä tavarankuljetusvakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Oikein hyvä muutto. Kaikki sujui mitä parhaiten. Kiitokset upeille kantajille, jotka tekivät mahtavan työn kantamalla painavat huonekalut kolmannesta kerroksesta alas. Lisäksi saimme apua määränpäässä, jossa ei ollut portaita, mutta sielläkin Suomimuuton pojat tekivät hienon työn kantamalla kuorman sisälle pyydettyihin paikkoihin. Kuljetusmatka oli pitkä ja yö siinä jo alkoi tulla vastaan. Onneksi saimme tarjottua näille upeille voima- ja taitomiehille tukevan aterian, ettei heitä tarvinnut lähettää yön selkään nälkäisinä. Apu oli meille selkävaivaisille ja raihnaisille mitä tärkeintä."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula, 27.4.2018

Muutto meni hienosti, miehet olivat ripeitä ja ystävällisiä.

Muutto Tuusula - Helsinki, 21.4.2018

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Tuusulaan muutto ja kaupunkitietoa

Tuusulassa asutaan luonnonläheisesti pääasiassa pientaloissa tai pienimuotoisissa kerrostaloissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Helsingin keskustasta ehtii Tuusulan moottoritietä 30 minuutissa Etelä-Tuusulaan.

Nähtävää ja koettavaa riittää Tuusulassa niin matkailijoille kuin asukkaille. Taiteesta kiinnostuneet löytävät täältä museoita ja näyttelyitä jotka herättävät ajatuksia. Myös teollisuus- ja sotilasperinteestä kiinnostuneille on lukuisia kiinnostavia kohteita.

Taiteiden yö -tapahtuma kokoaa Tuusulassa yhteen ammattitaitelijoita ja kulttuurialan yhdistyksiä sekä tuhatpäisen yleisön elokuussa Rantatielle ja Kirkkotielle.

Muita suosittuja paikkakuntia: Vantaa, Kerava, Nurmijärvi ja Sipoo