Muuttopalvelu Tuusula


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Tuusulaan tai Tuusulasta muuttaessa muuttopalvelun löytämisen ei tarvitse olla hankalaa. Sen sijaan että kyselisit Tuusulan muuttofirmoilta jokaiselta erikseen muuton hintaa, voit jättää tarjouspyynnön joka tavoittaa alueella muutot suorittavat muuttofirmat. Välitämme tarjouspyyntösi ilmaiseksi ja kiinnostuneet firmat ovat sinuun suoraan yhteydessä.

Vertailet helposti hinnat ja selvität minkälainen muuttoapu on mielestäsi muuttoosi sopivin.

Kilpailuta muuttopalvelu Tuusula »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Tuusulassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Tuusulassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tuusula muuttoja ja kokemuksia

Muutto Espoosta Tuusulaan

Muutto 2-tasoisesta rivitalosta 1-kerroksiseen paritaloon. Muuttoauton saa ovien eteen molemmissa päissä. 80-neliöisestä asunnosta muutetaan suurin osa irtaimistosta, mutta EI pyykinpesukonetta eikä sohvakalustoa. Lisäksi erittäin pienen ulkovaraston irtaimisto, kaasugrilli ja puutarhakalusteet. Omasta takaa yksi kantaja. Pakkaamisen ja purkamisen hoidamme itse.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi 10 päivän pohdinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman itselleen Helsingistä tekemään muuttoa Espoosta Tuusulaan. Muuttomatka noin oli 22 kilometriä ja siksi muuttofirma teki tarjouksen tuntihinnoitellusti. Muutto tehtiin kolmella muuttomiehellä ja 45 kuution muuttoautolla, että kaikki muuttotavarat saatiin näppärästi yhdellä kuljetuksella vietyä uuteen kotiin. Muuttoauton varustukseen kuului suojaviltit ja nokkakärryt. Muuttofirman vaadittavat luvat ja vakuutukset ovat ajantasalla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kolmion muutto Espoosta Tuusulaan kolmella muuttomiehellä sujui mallikkaasti ja todella ripeästi. Tulipa keittiön pöytäkin kasattua muuttomiehen toimesta tavaroiden kantamisen lomassa ja puuttellisia huonekalujen suojauksia tekivät lähtöpäässä, että saatiin kaikki kolhuitta perille. Silti tuntiveloitus tuli reilusti urakkahintaa edullisemmaksi. Olimme toki pakanneet hyvin, mutta vähintäänkin yhtä suuri ansio nopeasti menneestä muutosta menee muuttomiehille. Voimme todellakin suositella! Mukavia ja erittäin asiakaspalveluhenkisiä olivat myös ja ottivat hienosti perheen pienimmätkin huomioon."

Muutto Tuusulan sisällä

Muutamme 2/3 kerroksisesta omakotitalosta 2 kerroksiseen omakotitaloon. Nykyisessä kellariin ja keskikerrokseen pääsee suoraan ulkokautta. Uudessa kellariin ja pääasuinkerrokseen pääsee suoraan tai muutaman portaan kautta. Osa tavaroista on jo muutettu ja osa muutetaan myöhemmin. Laatikot ym on jo. Kaksi parisänkyä, kaksi lastensänkyä, kolme suurta vaatekaappia (kukin menevät kolmeen palaan), yksi nojatuoli, muutama lipasto, koulupöytä, kirjahylly, ulkotavaraa ja kalusteita, 90cm arkkupakastin, jääkaappipakastin, ja noin 50 laatikkoa ja 20 säkkiä. Muuttofirman puolesta tarvitaan kaksi raskaiden huonekalujen kantamiseen kykenevää miestä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi pääkaupunkiseudulta. Muuttofirma toteutti muuton tuntihinnoitellusti kolmella muuttomiehellä. Muuttofirma katsoi parhaaksi ottaa muuttoautoksi 45 kuution kuorma-auton, että tavarat saadaan yhdellä kertaa muutettua. Muuttoon matkaan otettiin myös nokkakärryjä ja vilttejä muuttotavaroiden suojaamista varten. Muuttofirmalla vaadittavat tiekuljetus- ja vastuuvakuutus, mikä teki muuttofirman valinnasta huomattavasti helpompaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erinomaiset työvälineet, reippaat huippuammattitaitoiset miehet. Hoitivat upeasti ahtaissa tiloissa myös raskaiden kaappien siirron. Hienoa että ilmoittivat edellisen muuton takia olevansa hieman myöhässä. Lisäaika tuli tarpeeseen;) Lasku juuri niin kuin oli sovittu. Toivottavasti ei tule tarvetta muuttaa pitkään aikaan, mutta jos tulee, valitsisin varauksetta uudelleen. Suosittelen lämpimästi! Kiitos vielä hienolle tiimille!"

Muutto Tuusulasta Himankaan

Ei omia kantajia. 2 painavaa hihnojen avulla kannettavaa tammisenkkiä. Yksi kevyempi tammisenkki. Laitalan talonpoikaisrokokoo kirjahylly. Laitalan kampauspöytä. Parisänky purettuna laudoiksi. Yksi parisängyn patja. Kaksi ruokapöytää, myös purettuna. 10 tuolia. Yksi vuodesohva. Kaksi Lazy-boy mekanismituolia, Yksi tv- tuoli. Kevyet parvekkeen rottinkituolit 2 kpl ja pieni pöytä. Astiakaappi kaksiosainen. Timanttihyllyt neljä osainen ja pieniä timanttitasoja matalia n 5 kpl. Vanha kevyt rakenteinen kirjahylly 3-osainen. 3 kpl yöpöytiä, pieniä erillisiä apukaappeja 3 kpl, eteisen peili ja pieni eteisen kaappi. Vanhan ajan iso kirjoituspöytä hajotettavissa kansiosa erikseen ja kaksi lipastokaappia erikseen. Televisio 40 tuumaa. Pieni arkistokaappi, arkkupakastin + pakasteita. Mattoja, kirjoja pakattu pahvilaatikoihin, muuta tavaraa banaanilaatikoihin, astioita, tauluja, isompia 4-kpl pienempiä loput, verhoja, kukkia, valaisimia, polkupyörä ym pientä sälää. Auton saa ajettua portaan eteen lähtöpäässä sekä Himangalla. Himangan kohde on omakotitalo, ei kerroksia eikä portaita. Matka n 500 km. Itse puretaan huonekalut sänky, pöydät ym purettavissa olevat. Pyritään pakkaamaan itse valmiiksi.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai nopeasti 4 huikeaa tarjousta. Muuttofirmoilla on asiaankuuluvat luvat ja vakuutukset kunnossa.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen muuttofirman joka oli tehnyt tarjouksen urakkahinnoittelulla. Muuttomaailman kautta jo erittäin paljon positiivista palautetta saanut muuttopalvelu oli jo tarjousta tehdessä tehnyt selväksi, että miten muutto suoritetaan ja mitä muuton kustannuksiin kuuluu. Muuttoon tuli mukana kuorma-auto ja kolme muuttomiestä. Muutto sisälsi muuttotyön molemmissa päissä, auton pakkauksen/purkamisen ja kantamisen. Kustannuksiin sisältyi polttoaineet, ajokilometrit Tuusulasta Himangalle, sekä tavarankuljetusvakuutukset.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Oikein hyvä muutto. Kaikki sujui mitä parhaiten. Kiitokset upeille kantajille, jotka tekivät mahtavan työn kantamalla painavat huonekalut kolmannesta kerroksesta alas. Lisäksi saimme apua määränpäässä, jossa ei ollut portaita, mutta sielläkin Suomimuuton pojat tekivät hienon työn kantamalla kuorman sisälle pyydettyihin paikkoihin. Kuljetusmatka oli pitkä ja yö siinä jo alkoi tulla vastaan. Onneksi saimme tarjottua näille upeille voima- ja taitomiehille tukevan aterian, ettei heitä tarvinnut lähettää yön selkään nälkäisinä. Apu oli meille selkävaivaisille ja raihnaisille mitä tärkeintä."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

mukavat,asialliset ja asiansaosaavat kaverit

Muutto Kerava - Tuusula

Muutto meni hienosti, miehet olivat ripeitä ja ystävällisiä.

Muutto Tuusula - Helsinki

Reippaat nuoret miehet (4) hoitivat muuton siististi ja pysyivät suunnitellussa aikataulussa.

Muutto Tuusula - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Tuusulassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tuusula - Puumala, 100 m² rivitalo
1 kantaja omasta takaa, 2 tarvitaan. Lasivitriinikaappi peilit takaseinässä ( alaosa umpinainen irrallinen),2 senkkiä,kulmasohva, 4kpl hyllystöjä lasiovilla , 2 runkopatjaa,ruokaryhmä 4 tuolia,kaappi lasiovilla. Muuttoauton saa lähtöpäässä n. 10 metrin päähän ja muuttokohteessa talon eteen. Hyrylä, rivitalo. Puumala keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Laihia - Tuusula, 101 m² omakotitalo
Kaikki tavarat pakataan pahvilaatikkoihin ja säkkeihin itse. Isot kalusteet: sohva, sängyt (160 cm, 90 cm ja 90 cm), 3 nojatuolia, 3 hyllykköä, 2 tietokonepöytää, pesukone, 1 senkki, 1 tv-taso, 6 tuolia. Autotallissa jonkun verran tavaraa, osa pakattu muuttolaatikkoihin. Myös terassikalusteet, grilli, 3 polkupyörää, 2 hyllyä. Lähtöosoitteessa on 4 omaa kantomiestä ja tulo-osoitteessa 3. Laihia keskusta, omakotitalo. Hyrylä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tuusula - Karkkila, 84 m² paritalo kolmio
Kantajia tällä hetkellä kolme. Kuljettajan lisäksi tarvitaan mahdollisesti yksi kantomies. Kaikki tavarat on valmiiksi pakattu ja laatikoiden purku hoidetaan itse. Isoimmat huonekalut on kaks sohvaa, kolme pientä säilytys tasoa, työpöytä (mahdollisesti purettavissa kahteen osaan) parisänky, kirjahylly, pyykkikone ja kuivausrumpu. Pihalta tulee myös jora kompostori ja pihavarastosta puutavaraa. Muuttoauton saa ajettua pihaan mutta ei ihan ovelle asti, 10-15 askeleen päähän. Uudessa kohteessa pihaan ei pääse ajamaan. Riihikallio, paritalo. Karkkila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Iisalmi - Tuusula, 85 m² rivitalo kolmio
Ei omia kantajia. Normaalisti kalustetun asunnon koko sisältö ja terassikalusteet ja rivitalon pienen ulkovaraston sisältö ja polkupyörä. Painava pyykinpesukone. Kaikki pientavara pakattu valmiiksi tukeviin laatikoihin. Lähtöosoitteessa oven ja auton etäisyys noin 8 metriä. Kohdeosoitteessa emme ole vielä käyneet. Muutto toivotaan ensisijaisesti toteutettavaksi viikonlopun aikana, mutta alkuviikkoa voidaan myös harkita. Iisalmi Keskus Pohjoinen, rivitalo. Hyrylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Tuusula

Tuusulassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuusulaan muutto ja kaupunkitietoa

Tuusulassa asutaan luonnonläheisesti pääasiassa pientaloissa tai pienimuotoisissa kerrostaloissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Helsingin keskustasta ehtii Tuusulan moottoritietä 30 minuutissa Etelä-Tuusulaan.

Nähtävää ja koettavaa riittää Tuusulassa niin matkailijoille kuin asukkaille. Taiteesta kiinnostuneet löytävät täältä museoita ja näyttelyitä jotka herättävät ajatuksia. Myös teollisuus- ja sotilasperinteestä kiinnostuneille on lukuisia kiinnostavia kohteita.

Taiteiden yö -tapahtuma kokoaa Tuusulassa yhteen ammattitaitelijoita ja kulttuurialan yhdistyksiä sekä tuhatpäisen yleisön elokuussa Rantatielle ja Kirkkotielle.

Muita suosittuja paikkakuntia: Vantaa, Kerava, Nurmijärvi ja Sipoo

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Tuusula »