Muuttopalvelu Isokyrö


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Isokyrössä, Isokyröön tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Isokyrössä.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Isokyrö »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Isokyrössä

Muutto tai kuljetus hakusessa Isokyrössä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Molemmat miehet olivat koko ajan ystävällisiä, avuliaita ja hyvällä tuulella. He olivat sekä rauhallisia että tehokkaita. Muutto sujui oletetun ajan puitteissa ja kaikki pysyi ehjänä.

Muutto Helsinki - Sipoo

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella.

Muutto Sipoo - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Isokyrössä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Hämeenlinna - Isokyrö, 77 m² kerrostalo kolmio
Muutto Hämeenlinnasta Isokyröön. Kaksi muuttomiestä ja auto. Aikaisempi tarjouspyyntöni peruuntui edellisen kaupan kaatumisen vuoksi. Eli asunnon muuttolaatikot ja huonekalut, Haluan kokonaishinnan, johon kuuluu koko muutto ilman ns. lisämaksuja. Hämeenlinna keskusta, kerrostalo. Isokyrö keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Isokyrö - Vantaa, 91 m² kerrostalo
Muutossa parisänky, kulmasohva, sohvapöytä, makuuhuoneen piironki ja seinäpeili, tv-taso, tv, kevyt piironki ilman laatikostoja, pesukone. Auton saa ajettua ovien eteen, hissi on kuitenkin pieni (sinne mahtuu vain esim. 3 henkilöä). Varastotilan tavaroiden kuljettamisen hoidamme itse. Pakkaus tai purkuapua emme tarvitse vain kuljetuksen uuteen kohteeseen ja siellä em. makuuhuoneen piirongin ja pesukoneen kuljettamisen alakerran varastotilaan. Muuttolaatikoita tai pakkaustarvikkeita emme myöskään tarvitse. Isokyrö keskusta, kerrostalo. Tikkurila, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Isokyrö - Helsinki, 20 m² varasto yksiö
Kantajia nolla, joten kuljettaja + yksi kantaja hänen lisäkseen olisi hyvä. Kyseessä on 4,5 neliön varaston muutto(varasto ei ole täynnä. Pääasiassa muuttolaatikoita, jotka menee pienempääkin pakettiautolliseen, luulisin) kerrostaloasuntoon. Muutto kohteessa on hissi, mutta pieni sellainen eli mahdollisesti joutuu kantamaan ellei sitten ole nokkakärryjä, jotka mahtuisi hissiin. Varaston päässä on iso tavarahissi sekä lastauslaituri ym. Lisäksi tulisi pydähdys matkanvarrella varaston naapuriin ja sieltä olisi yhden 90cm leveän sängyn nouto, mutta se on ensimmäisessä kerroksessa eli kahdet pienet portaat ja auton saa ikkunan alle ym. Jouduin syöttämään ”asunnon pinta-ala” kohtaan 20 neliöä, koska oikea koko eli 4,5 ei kelvannut. Isokyrö keskusta, varasto. Kallio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Isokyrö - Tampere, 59 m² kerrostalo kaksio
Kaikki tavarat sekä varasto, kantajia ei ole, kotimuutto, tarvitaan kantomiehiä ja pakkausapua, isoja barokki senkkejä on 2 kpl, auton saa oven eteen. Isokyrö keskusta, kerrostalo. Tampere keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Isokyrö

Isokyrössä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Isokyrö »