Muuttopalvelu Janakkala


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Jos muutto on ajankohtainen Janakkalassa, Janakkalasta, tai Janakkalaan niin sinun todennäköisesti täytyy löytää itsellesi myös sopiva muuttopalvelu. Kilpailuta muutto Muuttomaailman sivuilla ja löydä omiin tarpeisiin sopiva muuttofirma yli 300 yrityksen joukosta. Jos muuttotarjouksista tulee kysyttävää, voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelussamme. Valmistaudu muuttoon myös lataamalla Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuton eri vaiheiden muistamista.

Kilpailuta muuttopalvelu Janakkala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Janakkalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Janakkalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Janakkala muuttoja ja kokemuksia

Muutto Helsingistä Janakkalaan

Kyseessä koko asunnon muutto kaikkine tavaroineen varasto ja autotalli mukaan lukien. Kuljettaja + apumies tarvitaan. Emme tarvitse muuttolaatikoita,pakkaustarvikkeita emmekä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. On isoja huonekaluja sekä kodinkoneita mm. kirjahyllyjä, sohvakalusto, sängyt, pyykinpesukone, televisio. Muuttoauton saa ajettua pääoven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma valittiin muuttoon Helsinki - Janakkala. Muuttofirma oli ehdottanut, että käy paikan päällä arvioimassa muuttomiestarpeen ja ajoneuvon tarpeen. Näin saataisiin räätälöityä paras mahdollinen hinta muutolle. Yrityksen kaikki tarpeelliset luvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttofirman kanssa muutto sujui jouhevasti ja mukavissa merkeissä. Muuttomiehet olivat mukavia ja ammattitaitoisia, olivat ajoissa paikalla ja hoitivat tavaroiden pakkauksen sekä purkamisen ripeästi. Paljon kiitoksia heille hyvin sujuneesta muutosta."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Very punctual. Fast and reliable service. Could recommend to others!

Muutto Uusikaupunki - Espoo

Erinomainen tiimityöskentely, suunnittelu ja toteutus.😊 Oli suuri ilo meidän puolella työskennellä näiden ammattilaisten kanssa😊

Muutto Oulu - Vaasa

Homma sujui mallikkaasti ja kuten oli sovittu. Suosittelen!

Muutto Kajaani - Kokkola

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Janakkalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Janakkala, 58 m² kerrostalo kaksio
Hissi melko pieni. Kuljettaja + 2 kantajaa Helsingissä, kuljettaja + 1 kantaja Janakkalassa. Asiakas kantaa myös. 50 kpl muuutolaatikoita toimitettuna viikkoa ennen muuttopäivää-asiakas voi palauttaa laatikot itse. Asunnon lisäksi on vinttikomero, jossa jo n.10 laatikkkoa pakattua tavaraa. Lopullinen muuttopäivä vielä varmistamatta, kuitenkin tässä kuussa. 1 Kuorma-auto, esim.7,5 m pitkällä kaapilla pitäisi rittää. Eira - Hernesaari, kerrostalo. Väli-Janakkala, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Janakkala, 284 m²
Kyseessä koko asunnon muutto kaikkine tavaroineen varasto ja autotalli mukaan lukien. Kuljettaja + apumies tarvitaan. Emme tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita emmekä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. On isoja huonekaluja sekä kodinkoneita mm. kirjahyllyjä, sohvakalusto, sängyt, pyykinpesukone, televisio. Muuttoauton saa ajettua pääoven eteen. Maununneva, rivitalo. Väli-Janakkala, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Janakkala, 53 m² kaksio
Tarjouspyynnössä kaksi ehdotettua päivää. Koko huoneiston irtaimisto muutetaan. Kuljettajan lisäksi kaksi - neljä muuttomiestä. Muuttolaatikoita tarvitsemme 80 kappaletta. Irtaimistossa antiikkia, taidelasia, tauluja sekä kristallikruunuja. Kodinkoneista tulee mukaan astianpesukone, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa oven eteen. Kerrostalossa on kaksi varastokoppia, joiden irtaimisto tulee myös mukaan. Pohjois-Haaga, rivitalo. Väli-Janakkala, rivitalo.
Asiakas sai 10 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Janakkala, 42 m² yksiö
Kyseessä on pelkkien huonekalujen muutto Helsingistä Janakkalaan. Muutettavat tavarat ovat: Ruskea nahkasohva 1kpl (Leveys 235 cm, Korkeus 67 cm (mitattu selästä, joka korkein kohta tyynyt irrotettuina, Syvyys 110 cm). Mustanruskea Ikea PAX kulmavaatekaappi 1kpl (purettaessa kaapisto jakaantuu esim. kolmeen osaan, jotka ovat mitoiltaan n. 100x235, 100x235 ja 75x235). Valkoinen kirjahylly 1kpl (pieni ja kevyt). Valkoinen laatikosto 1kpl (pieni ja kevyt). Ruskeat kenkähyllyt (eteinen) 2kpl (pieniä ja kevyitä). Käsintaotut verhotangot. Tummanruskea puinen kukkateline 1kpl Ikea musta hylly 1kpl (kylpyhuone) (pieni ja kevyt) Tarvitsisin lisäksi kantoapua. Sohvan kantamiseen tarvitaan 4 miestä, jokainen yhteen kulmaan ja se on otettava ikkunan kautta ulos. Helsingin asunto on ensimmäisessä kerroksessa. Muuttoautoa ei saa ajettua asunnon viereen, koska asunto on sisäpihalla. Tavarat täytyy kantaa n. 50 metriä autolle kadunvarteen. Muutossa ei ole tavaralaatikoita, pelkkiä huonekaluja. Vaatekaappiin tarvitsisin purkuapua. Janakkalassa tavarat kannetaan suoraan ulkona olevaan konttiin, jonka viereen pääsee ajamaan. Kallio, rivitalo. Väli-Janakkala, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Janakkala

Janakkalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Janakkalaan muutto ja kaupunkitietoa

Janakkala kuuluu Hämeenlinnan seutukuntaan ja sen sijainti on Kanta-Hämeen maakunnassa. Janakkala on Helsinkiä ja Tamperetta yhdistävän pääradan ja valtatie 3:n varrella. Tutkijoiden mielipiteet eriävät, että mistä nimi Janakkala on syntynyt. Yksi yleisimpiä mielipiteitä on, että nimi tarkoittaisi janakalaa eli monnia. Tällä on tarkoitettu kunnan vesissä olleeseen monnikantaan. Janakkalassa ollut kirkkoherra Emanuel Foenander oli 1700-luvun puolessa välissä sitä mieltä, että seurakunnan nimi tulisi havupuun pihkaa eli tervaa tai puun tervaista paikkaa tarkoittavasta sanasta janhus. Onni Oja suunnitteli Janakkalan vaakunan vuonna 1950.

Janakkalan naapurikuntia ovat etelässä Hausjärvi, Loppi ja Riihimäki sekä pohjoisen suunnalla Hämeenlinna.

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Janakkala »