Muuttopalvelu Janakkala


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Janakkala

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Jos muutto on ajankohtainen Janakkalassa, Janakkalasta, tai Janakkalaan niin sinun todennäköisesti täytyy löytää itsellesi myös sopiva muuttopalvelu. Kilpailuta muutto Muuttomaailman sivuilla ja löydä omiin tarpeisiin sopiva muuttofirma yli 250 yrityksen joukosta. Jos muuttotarjouksista tulee kysyttävää, voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelussamme. Valmistaudu muuttoon myös lataamalla Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuton eri vaiheiden muistamista.

Kilpailuta muuttopalvelu Janakkala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Janakkalan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Helsingistä Janakkalaan

Kyseessä koko asunnon muutto kaikkine tavaroineen varasto ja autotalli mukaan lukien. Kuljettaja + apumies tarvitaan. Emme tarvitse muuttolaatikoita,pakkaustarvikkeita emmekä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. On isoja huonekaluja sekä kodinkoneita mm. kirjahyllyjä, sohvakalusto, sängyt, pyykinpesukone, televisio. Muuttoauton saa ajettua pääoven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma valittiin muuttoon Helsinki - Janakkala. Muuttofirma oli ehdottanut, että käy paikan päällä arvioimassa muuttomiestarpeen ja ajoneuvon tarpeen. Näin saataisiin räätälöityä paras mahdollinen hinta muutolle. Yrityksen kaikki tarpeelliset luvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttofirman kanssa muutto sujui jouhevasti ja mukavissa merkeissä. Muuttomiehet olivat mukavia ja ammattitaitoisia, olivat ajoissa paikalla ja hoitivat tavaroiden pakkauksen sekä purkamisen ripeästi. Paljon kiitoksia heille hyvin sujuneesta muutosta."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni loistavasti

Muutto Hamina - Kotka

Keisarin pojat todella reippaita ja ammattinsa osaavia homma hoitui todella hyvin

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Ihanan pippuriset voimanaiset hoitivat homman kotiin! Kiitos!

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Janakkalaan muutto ja kaupunkitietoa

Janakkala kuuluu Hämeenlinnan seutukuntaan ja sen sijainti on Kanta-Hämeen maakunnassa. Janakkala on Helsinkiä ja Tamperetta yhdistävän pääradan ja valtatie 3:n varrella. Tutkijoiden mielipiteet eriävät, että mistä nimi Janakkala on syntynyt. Yksi yleisimpiä mielipiteitä on, että nimi tarkoittaisi janakalaa eli monnia. Tällä on tarkoitettu kunnan vesissä olleeseen monnikantaan. Janakkalassa ollut kirkkoherra Emanuel Foenander oli 1700-luvun puolessa välissä sitä mieltä, että seurakunnan nimi tulisi havupuun pihkaa eli tervaa tai puun tervaista paikkaa tarkoittavasta sanasta janhus. Onni Oja suunnitteli Janakkalan vaakunan vuonna 1950.

Janakkalan naapurikuntia ovat etelässä Hausjärvi, Loppi ja Riihimäki sekä pohjoisen suunnalla Hämeenlinna.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!