Muuttopalvelu Janakkala


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Jos muutto on ajankohtainen Janakkalassa, Janakkalasta, tai Janakkalaan niin sinun todennäköisesti täytyy löytää itsellesi myös sopiva muuttopalvelu. Kilpailuta muutto Muuttomaailman sivuilla ja löydä omiin tarpeisiin sopiva muuttofirma yli 300 yrityksen joukosta. Jos muuttotarjouksista tulee kysyttävää, voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelussamme. Valmistaudu muuttoon myös lataamalla Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuton eri vaiheiden muistamista.

Kilpailuta muuttopalvelu Janakkala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Janakkalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Janakkalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Janakkala muuttoja ja kokemuksia

Muutto Helsingistä Janakkalaan

Kyseessä koko asunnon muutto kaikkine tavaroineen varasto ja autotalli mukaan lukien. Kuljettaja + apumies tarvitaan. Emme tarvitse muuttolaatikoita,pakkaustarvikkeita emmekä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. On isoja huonekaluja sekä kodinkoneita mm. kirjahyllyjä, sohvakalusto, sängyt, pyykinpesukone, televisio. Muuttoauton saa ajettua pääoven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma valittiin muuttoon Helsinki - Janakkala. Muuttofirma oli ehdottanut, että käy paikan päällä arvioimassa muuttomiestarpeen ja ajoneuvon tarpeen. Näin saataisiin räätälöityä paras mahdollinen hinta muutolle. Yrityksen kaikki tarpeelliset luvat ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttofirman kanssa muutto sujui jouhevasti ja mukavissa merkeissä. Muuttomiehet olivat mukavia ja ammattitaitoisia, olivat ajoissa paikalla ja hoitivat tavaroiden pakkauksen sekä purkamisen ripeästi. Paljon kiitoksia heille hyvin sujuneesta muutosta."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoitui todella sujuvasti. Erittäin ystävällisiä ja reippaita muuttomiehiä.

Muutto Helsinki - Helsinki

Vaikka arvio muuton ajasta ja kuluista ei ihan kohdilleen osunutkaan, homma hoidettiin sukkelasti ja ammattimaisesti. Iso suositus tälle firmalle.

Muutto Tampere - Tampere

Pitkän matkan muutto onnistui todella hyvin. Tavaroita käsiteltiin varoen muutto sujui ripeästi ja oli edullinen. Muutto miehet ystävällisiä suosittelen 👍

Muutto Lappeenranta - Suonenjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Janakkalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Janakkala - Hämeenlinna, 120 m² omakotitalo
Tarvitsemme kuljettajan lisäksi kaksi muuttomiestä. Tavarat jo pakattu. Kodinkoneita tiskikone, pesukone ja kuivausrumpu. Mukaan tulee muutama parvekekaluste Väli-Janakkala, omakotitalo. Keinusaari, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Janakkala, 58 m² kerrostalo kaksio
Hissi melko pieni. Kuljettaja + 2 kantajaa Helsingissä, kuljettaja + 1 kantaja Janakkalassa. Asiakas kantaa myös. 50 kpl muuutolaatikoita toimitettuna viikkoa ennen muuttopäivää-asiakas voi palauttaa laatikot itse. Asunnon lisäksi on vinttikomero, jossa jo n.10 laatikkkoa pakattua tavaraa. Lopullinen muuttopäivä vielä varmistamatta, kuitenkin tässä kuussa. 1 Kuorma-auto, esim.7,5 m pitkällä kaapilla pitäisi rittää. Eira - Hernesaari, kerrostalo. Väli-Janakkala, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 46 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Janakkala, 284 m²
Kyseessä koko asunnon muutto kaikkine tavaroineen varasto ja autotalli mukaan lukien. Kuljettaja + apumies tarvitaan. Emme tarvitse muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita emmekä apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. On isoja huonekaluja sekä kodinkoneita mm. kirjahyllyjä, sohvakalusto, sängyt, pyykinpesukone, televisio. Muuttoauton saa ajettua pääoven eteen. Maununneva, rivitalo. Väli-Janakkala, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Janakkala, 53 m² kaksio
Tarjouspyynnössä kaksi ehdotettua päivää. Koko huoneiston irtaimisto muutetaan. Kuljettajan lisäksi kaksi - neljä muuttomiestä. Muuttolaatikoita tarvitsemme 80 kappaletta. Irtaimistossa antiikkia, taidelasia, tauluja sekä kristallikruunuja. Kodinkoneista tulee mukaan astianpesukone, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Muuttoauton saa molemmissa kohteissa oven eteen. Kerrostalossa on kaksi varastokoppia, joiden irtaimisto tulee myös mukaan. Pohjois-Haaga, rivitalo. Väli-Janakkala, rivitalo.
Asiakas sai 10 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Janakkala

Janakkalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Janakkalaan muutto ja kaupunkitietoa

Janakkala kuuluu Hämeenlinnan seutukuntaan ja sen sijainti on Kanta-Hämeen maakunnassa. Janakkala on Helsinkiä ja Tamperetta yhdistävän pääradan ja valtatie 3:n varrella. Tutkijoiden mielipiteet eriävät, että mistä nimi Janakkala on syntynyt. Yksi yleisimpiä mielipiteitä on, että nimi tarkoittaisi janakalaa eli monnia. Tällä on tarkoitettu kunnan vesissä olleeseen monnikantaan. Janakkalassa ollut kirkkoherra Emanuel Foenander oli 1700-luvun puolessa välissä sitä mieltä, että seurakunnan nimi tulisi havupuun pihkaa eli tervaa tai puun tervaista paikkaa tarkoittavasta sanasta janhus. Onni Oja suunnitteli Janakkalan vaakunan vuonna 1950.

Janakkalan naapurikuntia ovat etelässä Hausjärvi, Loppi ja Riihimäki sekä pohjoisen suunnalla Hämeenlinna.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Janakkala »