Muuttopalvelu Jomala


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Jomalassa, paikkakunnalle Jomala tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Jomalassa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Jomala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Jomalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Jomalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ei moitteen sanaa. Hyväntuuliset miehet tulivat ja hoitivat homman. Kaikki sujui hyvin, jopa pianon siirtäminen. Suosittelen muillekin. 👍

Muutto Masku - Masku

Kiitos!

Muutto Joensuu - Varkaus

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Jomalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jomala - Vantaa, 68 m² rivitalo kolmio
Meillä ei kantajia, toivotaan kuljettaja ja kantomiehiä, tarvitsemme myös pakkauksen kaikille tavaroille. Painavimmat esineet: pesukone rivitalon toisessa kerroksessa, sekä sähköpiano ja kuivausrumpu ensimmäisessä kerroksessa. Sänky ja kaksi sohvaa ja vuodesohva myös. Asunnon lisäksi on ulkovarasto ja pihan tarvikkeet. Haluamme tarjouksen pakkauksella. Auton saa parkkipaikkaan, ei ihan lähellä n. 12 - 14 metrin etäisyys. Jomala keskusta, rivitalo. Rekola, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jomala - Tampere, 66 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauton kuljettajan lisäksi haluaisimme yhden kantajan. Huomioitavan raskas pyykinpesukone. Omasta takaa nelisen henkilöä kantamassa laatikoita, mutta ei voimaa kantaa pesukonetta/raskaimpia kaappeja. Muuttoauton saa suoraan oven eteen lähtökohteessa. Perillä muutaman metrin päähän ovesta, jossa kohtaa on 2 porrasta, tai hieman kauemmaksi, jossa on ramppi. Muuttolaatikoita haluaisimme vuokrata irtaimistolle, noin 50 kpl, mutta pärjäämme itse pakkaamisessa/purkamisessa. Riippuen tarjouksesta, joko 2vko tai 3vko laatikkovuokra. Ei erillistä varastoa (häkkivarasto löytyy molemmista kohteista). Ajankohta aamulla. Jomala keskusta, kerrostalo. Hervanta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 50 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jomala - Espoo, 150 m² paritalo
Kantajia on omasta takaa vain minä ja mieheni, tarvitaan ainakin 1 mies kantoapuna. Tarvitaan muuttolaatikoita kirjoja ja astioita varten, ehkä noin 100 kpl. Tarvitaan myös suojaustarvikkeita, joilla kaapit saa suojattua, samoin nojatuolit, sohvat ym. mutta ei tarvita astioiden käärimiseen silkkipaperia. On yksi painava kaappi (204x40 cm/korkeus 78 cm), pesukone ja kuivausrumpu. Muuttoauton saa lähtöpisteessä aivan oven eteen ja uudessa paikassakin hyvin lähelle, on ensimmäinen kerros ja sinne pääsee jätehuoneen läpi lyhyemmin kuin pääovesta. Varastotilan muuttoa ei ole, vain asunto. Parisänky ei lähde mukaan, 1 kpl90 cm leveä sänky, 2 sohvaa, (toinen divaanisohva) 2 ruokailuryhmää, joissa molemmissa 6 tuolia, irtotuoleja, 2 kpl Muuramen laatikosto-pöytälevyjuttuja, 1 teak-kaapisto (220x39/korkeus 70 cm), jakkaroita, 1 laatikosto, 1 pienehkö lipasto. Jomala keskusta, paritalo. Tapiola, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jomala - Pirkkala, 62 m² kerrostalo kolmio
Omasta puolesta 2-3 kantajaa. Lisäksi saatetaan tarvitaan 1-2 kantomiestä kuljettajan lisäksi. Muuttopalvelua tarvitaan 1-2 kuorman verran ja muuttomatka on alle 1 km. Eli arvioiden aikaa 1-4 tuntia tuntihinnalla tai yksi päivä päiväkohtaisella hinnalla. Muuttolaatikoita saatetaan tarvita, mutta ei välttämätöntä. Tarjouksessa voisi eritellä muuttolaatikoiden hinnan erikseen, jos sellaista on. Isoja huonekaluja ja kodinkoneita on tavallisimmat, esim. pesukone, pakastin, pieni astianpesukone, TV, yksi kaksiovinen vaatekaappi, kirjahyllyjä, TV-tasoja, keittiökalusteet, sängyt, jne. Muuttoauton saa ajettua suoraan oven eteen molemmissa osoitteissa. Kannettavaa poispäin kahdet portaat eli kaksi kerrosta, muuttokohteessa vain yhdet portaat 1.kerrokseen. Muuttokohteen oven eteen kuljetus ja kuorman purkaminen riittää. Muuttokohteessa on varastotilaa kellarikerroksessa, pois muutettavasta kohteesta ei tarvitse tyhjentää varastotilaa. Jomala keskusta, kerrostalo. Killo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Jomala

Jomalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Jomala »