Muuttopalvelu Jokioinen


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Jokioisessa, Jokioiseen tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Jokioisessa.

Tutustu myös Jokioisessa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Jokioinen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Jokioisessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Jokioisessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Aikataulu ei pitänyt aamulla, mutta päivän aikana vauhti oli hyvin tehokas, ja purku päässä tuli yksi kantaja lisää. Voin suositella muillekin.

Muutto Forssa - Helsinki

Hyvin meni muutto. Reippaita heppuja. Kiitos vielä kerran.

Muutto Ii - Joensuu

Kaikki toimi tosi hienosti aina aikatauluja myöten, suosittelen.

Muutto Hämeenkyrö - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Jokioisessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jokioinen - Kuopio, 59 m² rivitalo kaksio
Omasta takaa 1 kantaja, tuskin tarvitaan kuljettajan lisäksi lilsää kantomiehiä. Muuttolaatikoita tarvitaan, plajon kirjoja, laatikoiden määrää vaikea arvioida. Ei tarvita apua pakkaamisessa/purkamisessa. Painavia; pyykkikone, nk. geelisängyt, ei parisänky. Auton saa molemmissa päissä oven eteen. 4 m2 ulkovarasto (mm. 4 kpl polkupyöriä, 2 auton renkaat. Jokioinen keskusta, rivitalo. Litmanen, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jokioinen - Tampere, 63 m² omakotitalo kolmio
Omasta takaa ei ole kantajia, eli kuljettajan lisäksi tarvitaan kantajia. Pakkaaminen ja purkaminen hoituu omasta takaa. Muuttokuormaan kuuluu isohko pyykinpesukone ja pari isompaa kaappia (muun tavaran lisäksi). Muuttopäivä ei ole tällä hetkellä vielä tarkalleen tiedossa, ilmoitettu päivä on arvio, mutta koska muutolla on kiire, yritän pyytää tarjouksia mahdollisimman pian. Muuttoauto jää lähtöpisteessä noin 10 metrin päähän ovesta ja kohdepäässä ovelle pääsee hyvin. Jokioinen keskusta, omakotitalo. Kissanmaa, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jokioinen - Nummenkylä, 75 m² kolmio
Kolmion muutto kesäkuun alussa. Jokioinen-järvenpää. 120cm jenkkisänky. Metallisänky, purettu. Pyöreä puinen keittiön pöytä. Sohva saa 2 osaa. 2kpl yöpöytä. 2 kpl kampauspöytää. 4 kpl Ikean lokerikkohyllyjä. 1 nojatuoli. Pesukone. Kuivausrumpu. Tiskikone. 2 kpl tv. Iso peili. 1hylly. N.30 kpl pahvilaatikoita. 10 kpl isoja muuttolaatikoita. Jätesäkkejä ehkä n.10 kpl. 2 polkupyörää. Lastenvaunut. 7 tuolia. Tauluja. Tossa tuli tärkeimmät. Jokioisissa 2 krs, ei hissiä. Järvenpäässä 1 krs, ei hissiä. Omasta takaa ei ole kantajia. Jokioinen keskusta, rivitalo. Nummenkylä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Salo - Jokioinen, 69 m² kolmio
Tarvitsen muuttoapua ainoastaan isojen huonekalujen osalta. Asunnossa on 2 sohvaa, sänky, hyllykkö, sohvapöytä, tv-taso, 4 hengen ruokailuryhmä, sekä pieni pyöreä terassi pöytä ja siihen 2 tuolia. Kaikista huonekaluista viety jo laatikot, hyllyt, sohvan tyynyt yms. erikseen. Jäljellä siis pelkät "rungot", jotka myös suojattu kelmulla valmiiksi. Auton saa Salon asunnossa ajettua hyvin lähelle ovea, ja Jokioisilla sama homma. Jokioisilla asunto on maan tasalla, ja asunnon ovi on suoraan rapun ulkooven kohdalla. Kantajia en tarvitse lainkaan. Salo keskusta, rivitalo. Jokioinen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Jokioinen

Jokioisessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Jokioinen »