Muuttopalvelu Rauma


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö sopivaa muuttopalvelua auttamaan muutossa Raumalle tai Raumalta? Muuttomaailma.fi auttaa sinua selvittämään hinnat ja millaista muuttoapua muuttofirmoilla olisi tarjota. Välitämme tarjouspyyntösi ilmaiseksi yrityksille jotka suorittavat muutot alueella ja kiinnostuneet ottavat sinuun suoraan yhteyttä. Tarjousten vertailu on helppoa riippumatta siitä, onko sinulle tärkeintä hinta vai muuttopalvelun laatu.

Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa muuttofirmat jotka toimivat alueella ja sinulla on helppo työ niistä valita sopivin muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Rauma »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Rauman muuttoja ja kokemuksia

Muutto Turusta Raumalle

180 cm Parisänky, 120 cm sänky, vanha iso painava lipasto, sohva, puinen sivusta avattava sohva, Kirjahylly, varastohyllyjä, pesukone, kuivausrumpu, keittiön pöytä ja tuolit, polkupyörä, grilli, useampi lipasto, vanha klaffilipasto, kirjoituspöytä. Kantajia apuna molemmissa päissä. Rivitalokolmiosta rivitalokolmioon on muutto. Irtaimistoa jonkun verran. Osa viedään jo aiemmin.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopivin muuttofirma löytyi samana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon muuttofirman Turusta tekemään muuttoa Turusta Raumalle. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena kahdella muuttomiehellä. Muuttomatka oli hieman alle 100 kilometriä ja muuttoautona käytettiin kuorma-autoa missä oli peränostolaite, että kaikki muuttotavarat saataisiin yhdellä kuljetuksella uuteen kotiin. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt, alv, liikennelupa ja vakuutukset. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma sujui tosi näppärästi ja sovitusti. Muuttomiehet ihan loistavia tyyppejä 😀👌 Käytän tarvittaessa jatkossakin ja suosittelen kyllä ehdottomasti."

Muutto Oulusta Raumalle

Liittyvä paikkakunta: Oulu

Asunnosta muutetaan vain osa huonekaluista. Muutettaviin kalusteisiin kuuluu alustavasti ruokaryhmä, nojatuoli, 2x baarituoli, mattoja, tarjoiluvaunu, tauluja, sekä muutamia laatikoita pientavaraa, kuten astioita, verhoja jne. Tavaramäärä vastaa arviolta yksiön kokoisen asunnon tavaramäärää (muuttoon ei kuulu sänkyä tai sohvaa). Kantajat löytyvät omasta takaa kuten myös muuttolaatikot ja tarvikkeet. Myös pakkaaminen ja purkaminen hoidetaan itse. Tavarat toimitetaan määränpäässä mahdollisesti vuokravarastoon asunnon sijasta.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen Oululaisen firman muuttamaan asunnon Oulusta Raumalle. Muuttofirman luvat ovat kunnossa ja Muuttomaailman kautta saadut arvostelut moitteettomat. Asiakas ei valinnut itselleen muuttoon halvinta muuttofirmaa vaan katsoi itselleen tarjouksista itselleen sopivimman. On tärkeää katsoa, että muuttofirma tarjoaa sinulle juuri niitä asioita mitä muutossasi tarvitset. Kilpailuttamalla muuton Muuttomaailman kautta säästät aikaa, rahaa ja hermoja.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui mallikkaasti, oikein luonnikas kuski ja kaikki hoitui juuri niin kuin oli sovittu ja ajallaan. Voin suositella lämpimästi!"

Muutto Pattijoelta Raumalle

Muutetaan osa omakotitalon irtaimistosta (kaksion verran) ja isoimmat tavarat on ruokapöytä 120x180, 2 kpl sänkyjä 90x200 ja sohva. Itseltä kantajia 2-3 kpl. muuttolaatikoita 15 kpl. ja molemmissa päissä pääsee 5m:n päähän ovesta. Mistä muuttolaatikot haetaan, mihin palautetaan sekä kuinka kauan niitä voi pitää?

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai hetkessä muuttofirmoilta 7 tarjousta, joten kilpailuttaminen ja vertailu oli erittäin kannattavaa ja helppoa.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen ulkopaikkakuntalaisen yrityksen tekemään muuttoa. Tarjouksessa kävi ilmi se, että kuinka helposti muuttolaatikot voi heiltä saada kotiinkuljetuksena, palvelun hinta ja yleinen muuttoyrityksen luotettavuus tarjouspyyntöä ja arvosteluita myöten. Suomi on muuttofirmojen takapiha, joten muutto Pattijoelta Raumalle onnistui nopeasti ja turvallisesti oikeita reittejä pitkin ilman pysähdyksiä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma hoitui sovitusti ja sovittuun hintaan. Kuljettaja oli tosi auttavainen ja kantoi tavaroita apuna sekä antoi matkan varreelta ohjeita ruuhkasta ja kiertotiestä. Voin suositella kyllä tosi paljon muillekkin tätä muuttofirmaa ja jos muutan uudelleen niin käytän tätä firmaa uudestaan. Täydet pisteet muuttofirmalle."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pirkkala-> Rauma. Kaikki sujui nopeasti ja aikataulussa. Ehdottomasti valinnan arvoinen.

Muutto Pirkkala - Rauma

Sovitut ajalla olit pojat paikassa ja ripeästi kantaisit kaikki tavaraat. Kaikki toimis tosi hyvin ja nopeasti. KIITOS.

Muutto Rauma - Eurajoki

Sovituista asioista pidettiin kiinni, muutto sujui jouhevasti, ei ongelmia.

Muutto Rauma - Turku

Raumalle muutto ja kaupunkitietoa

Eteläisessä Satakunnassa sijaitseva Rauma on perustettu vuonna 1442. Tämä Suomen neljänneksi vanhin kaupunki sijaitsee Selkämeren itärannalla, Pyhärannan, Laitilan, Euran ja Eurajoen ympäröimänä.

Satamakaupunki tunnetaan murteensa lisäksi myös pitsinnypläyksestä, meri- ja metsäteollisuudesta sekä hyvin säilyneestä Vanhan Rauman puutalokaupunginosasta. Monipuolisessa kulttuurikaupungissa on kaksi UNESCOn maailmanperintökohdetta sekä useita valtakunnallisestikin hyvin tunnettuja kesätapahtumia.

Muita suosittuja paikkakuntia: Uusikaupunki, Pori, Turku ja Kaarina

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!