Muuttopalvelu Rauma


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö sopivaa muuttopalvelua auttamaan muutossa Raumalle tai Raumalta? Muuttomaailma.fi auttaa sinua selvittämään hinnat ja millaista muuttoapua muuttofirmoilla olisi tarjota. Välitämme tarjouspyyntösi ilmaiseksi yrityksille jotka suorittavat muutot alueella ja kiinnostuneet ottavat sinuun suoraan yhteyttä. Tarjousten vertailu on helppoa riippumatta siitä, onko sinulle tärkeintä hinta vai muuttopalvelun laatu.

Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa muuttofirmat jotka toimivat alueella ja sinulla on helppo työ niistä valita sopivin muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Rauma »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Raumalla

Muutto tai kuljetus hakusessa Raumalla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Rauma muuttoja ja kokemuksia

Muutto Turusta Raumalle

180 cm Parisänky, 120 cm sänky, vanha iso painava lipasto, sohva, puinen sivusta avattava sohva, Kirjahylly, varastohyllyjä, pesukone, kuivausrumpu, keittiön pöytä ja tuolit, polkupyörä, grilli, useampi lipasto, vanha klaffilipasto, kirjoituspöytä. Kantajia apuna molemmissa päissä. Rivitalokolmiosta rivitalokolmioon on muutto. Irtaimistoa jonkun verran. Osa viedään jo aiemmin.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopivin muuttofirma löytyi samana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi omaan muuttoon muuttofirman Turusta tekemään muuttoa Turusta Raumalle. Muuttofirma teki tarjouksen urakkahintaisena kahdella muuttomiehellä. Muuttomatka oli hieman alle 100 kilometriä ja muuttoautona käytettiin kuorma-autoa missä oli peränostolaite, että kaikki muuttotavarat saataisiin yhdellä kuljetuksella uuteen kotiin. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt, alv, liikennelupa ja vakuutukset. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimessa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma sujui tosi näppärästi ja sovitusti. Muuttomiehet ihan loistavia tyyppejä 😀👌 Käytän tarvittaessa jatkossakin ja suosittelen kyllä ehdottomasti."

Muutto Oulusta Raumalle

Liittyvä paikkakunta: Oulu

Asunnosta muutetaan vain osa huonekaluista. Muutettaviin kalusteisiin kuuluu alustavasti ruokaryhmä, nojatuoli, 2x baarituoli, mattoja, tarjoiluvaunu, tauluja, sekä muutamia laatikoita pientavaraa, kuten astioita, verhoja jne. Tavaramäärä vastaa arviolta yksiön kokoisen asunnon tavaramäärää (muuttoon ei kuulu sänkyä tai sohvaa). Kantajat löytyvät omasta takaa kuten myös muuttolaatikot ja tarvikkeet. Myös pakkaaminen ja purkaminen hoidetaan itse. Tavarat toimitetaan määränpäässä mahdollisesti vuokravarastoon asunnon sijasta.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi itselleen Oululaisen firman muuttamaan asunnon Oulusta Raumalle. Muuttofirman luvat ovat kunnossa ja Muuttomaailman kautta saadut arvostelut moitteettomat. Asiakas ei valinnut itselleen muuttoon halvinta muuttofirmaa vaan katsoi itselleen tarjouksista itselleen sopivimman. On tärkeää katsoa, että muuttofirma tarjoaa sinulle juuri niitä asioita mitä muutossasi tarvitset. Kilpailuttamalla muuton Muuttomaailman kautta säästät aikaa, rahaa ja hermoja.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui mallikkaasti, oikein luonnikas kuski ja kaikki hoitui juuri niin kuin oli sovittu ja ajallaan. Voin suositella lämpimästi!"

Muutto Pattijoelta Raumalle

Muutetaan osa omakotitalon irtaimistosta (kaksion verran) ja isoimmat tavarat on ruokapöytä 120x180, 2 kpl sänkyjä 90x200 ja sohva. Itseltä kantajia 2-3 kpl. muuttolaatikoita 15 kpl. ja molemmissa päissä pääsee 5m:n päähän ovesta. Mistä muuttolaatikot haetaan, mihin palautetaan sekä kuinka kauan niitä voi pitää?

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai hetkessä muuttofirmoilta 7 tarjousta, joten kilpailuttaminen ja vertailu oli erittäin kannattavaa ja helppoa.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen ulkopaikkakuntalaisen yrityksen tekemään muuttoa. Tarjouksessa kävi ilmi se, että kuinka helposti muuttolaatikot voi heiltä saada kotiinkuljetuksena, palvelun hinta ja yleinen muuttoyrityksen luotettavuus tarjouspyyntöä ja arvosteluita myöten. Suomi on muuttofirmojen takapiha, joten muutto Pattijoelta Raumalle onnistui nopeasti ja turvallisesti oikeita reittejä pitkin ilman pysähdyksiä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma hoitui sovitusti ja sovittuun hintaan. Kuljettaja oli tosi auttavainen ja kantoi tavaroita apuna sekä antoi matkan varreelta ohjeita ruuhkasta ja kiertotiestä. Voin suositella kyllä tosi paljon muillekkin tätä muuttofirmaa ja jos muutan uudelleen niin käytän tätä firmaa uudestaan. Täydet pisteet muuttofirmalle."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pirkkala-> Rauma. Kaikki sujui nopeasti ja aikataulussa. Ehdottomasti valinnan arvoinen.

Muutto Pirkkala - Rauma

Sovitut ajalla olit pojat paikassa ja ripeästi kantaisit kaikki tavaraat. Kaikki toimis tosi hyvin ja nopeasti. KIITOS.

Muutto Rauma - Eurajoki

Sovituista asioista pidettiin kiinni, muutto sujui jouhevasti, ei ongelmia.

Muutto Rauma - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Raumalla

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lieto - Rauma, 60 m² kerrostalo kaksio
- 2 omaa kantajaa, lisäkantajat toivottuja. Osa tavaroista voidaan kuljettaa myös omalla autolla. - muuttolaatikot ja pakkausmateriaali toivottuja - kauanko laatikoiden vuokra-aika? - ei tarvita apua pakkaukseen tai purkaukseen - alustavasti ikean kevyet hyllyt ja pöydät tulossa mukaan, ei toistaiseksi tarkempaa tietoa saatika mitään painavaa suunnitteilla. Onko kierrätyspalvelua? Jos on, kierrätettävissä painavaa tavaraa ja kodinkoneita, mm. vanhanaikainen singer ompelukone, valurautaa. Hinta kierrätyspalvelulle? - muuttoauton saa ajettua ovien eteen - muuttopäivä ja ajankohta on joustava, toive kesäkuun aikana Lieto keskusta, kerrostalo. Rauma keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauma - Laitila, 65 m² rivitalo kolmio
Muutan puolisoni kanssa, molemmat auttavat tavaran kannossa. Kuljettajan lisäksi tarvitsen yhden kantomiehen. Muuttolaatikoita ei tarvita, pakkaamme kaikki tavarat etukäteen omiin laatikoihin, hoidamme itse myös tavaroiden purkamisen. Isoja huonekaluja max 1 sohva 1 pesukone, ja sänky. Viemme itse etukäteen osan tavaroista. Muuttoauton saa molemmissa asunnoissa ovien eteen (iso pakettiauto/pieni kuormauto) Lähtöosoitteessa on varastotilassa hieman tavaraa, joista suuremman osan tyhjennämme itse. Rauma keskusta, rivitalo. Laitila keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauma - Rantasalmi, 57 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto ja asunnon kaikki tavarat lähtevät mukaan. Kuljettajan lisäksi tarvitsen 1 kantomiehen. Pakkaustarvikkeita on omasta takaa. Suoritan itse pakkaamisen. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Kellarivarastosta löytyy 4 kesärengasta ja polkupyörä, muita varastoja ei ole. Isoin huonekalu on 3 istuttava sohva. Pesukone tulee mukaan. Uotila, kerrostalo. Rantasalmi keskusta, luhtitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 32 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauma - Parainen, 100 m² omakotitalo
Muutan Raumalta Turun suuntaan, mutta uutta osoitetta ei ole vielä. Laitoin uudeksi postinumeroksi Paraisen, koska etsin asuntoa siltä suunnalta. Muutto omakotitalosta ja vain yhden henkilön tavarat, noin kaksion verran. Suurimmat huonekalut ovat jenkkisänky ja kolmen hengen sohva. Pesukonetta tms. ei ole. Varastosta tulee mukaan myös kaksi polkupyörää ja pappatunturi-mopo. Tällä hetkellä ei ole tiedossa omia apumiehiä, joten tarvitsen jonkun kantamaan tavarat. Saako muuttaja myös kyydin kuormassa uuteen osoitteeseen pienen sylikoiran kera? Paroalho, omakotitalo. Parainen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Rauma

Raumalla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Raumalle muutto ja kaupunkitietoa

Eteläisessä Satakunnassa sijaitseva Rauma on perustettu vuonna 1442. Tämä Suomen neljänneksi vanhin kaupunki sijaitsee Selkämeren itärannalla, Pyhärannan, Laitilan, Euran ja Eurajoen ympäröimänä.

Satamakaupunki tunnetaan murteensa lisäksi myös pitsinnypläyksestä, meri- ja metsäteollisuudesta sekä hyvin säilyneestä Vanhan Rauman puutalokaupunginosasta. Monipuolisessa kulttuurikaupungissa on kaksi UNESCOn maailmanperintökohdetta sekä useita valtakunnallisestikin hyvin tunnettuja kesätapahtumia.

Muita suosittuja paikkakuntia: Uusikaupunki, Pori, Turku ja Kaarina

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Rauma »