Muuttopalvelu Pirkkala


Yli 20 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Pirkkala

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Sopivan muuttofirman löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kilpailuta muutto jättämällä tarjouspyyntö, löydä sopivin muuttopalvelu ja lopulta valitse muuttofirma tekemään muuttoasi. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat yli 200 muuttofirmaa ja tarjouksia saat jo vuorokaudessa Pirkkalan muuttoon.

Tavoitat Muuttomaailman kautta myös muuttofirmoja joista et ole ennen kuullut. Työkaluna sopivan muuttopalvelun löytämiseksi Muuttomaailma näyttää arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja helpottaa näin valinnan tekemisessä. Tarjoukset löydät samasta paikkaa, eikä sinun tarvitse enää kuluttaa aikaasi soittelemalla moneen eri muuttofirmaan.

Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit vapaasti valita sopivimman. Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kilpailuta muuttopalvelu Pirkkala

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Pirkkalan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tampereelta Pirkkalaan

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Olemme muuttamassa kahdessa kerroksessa olevasta kolmiosta Tampereelta kahden kerroksen kolmioon Pirkkalaan. Muuttokuormaan kuuluu mm. kaksi kolmen hengen sohvaa, yksi parisänky, pesukone, tiskikone, työpöytä, 3 lipastoa, 4 hengen keittiönpöytä ja tuolit, kaksi polkypyörää, kaksi pientä kirjahyllyä, sekä muu normaali irtaimisto. Hoidamme itse tavaroiden pakkaamisen muuttolaatikoihin. Tarvitsemme muuttokuljetuksen, ja kantajat tavaroille lähtöosoitteessa (myös yläkerrasta) sekä kohteessa (myös yläkertaan). Mikäli muuttoauto on iso, niin sen saa ajettua lähtöosoitteessa talon päätyyn (päätyasunto), ja myös kohteessa melko lähelle ovea.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai kaiken kaikkiaan 6 tarjousta yhden vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi nopeasti ja helposti.

Muuttofirman valinta
Muutto Tampereelta Pirkkalaan hoitui hyvin 16 kuution pakettiautolla. Urakkahintainen muutto sisälsi 2 muuttomiestä, polttoaineet, vakuutukset, pakkausmuovin, nokkakärryt ja alvin. Muuttofirma tekee muutosta huomattavasti helpompaa, koska muuttofirmojen kokemus muutoista on toista luokkaa. Jos muuttofirman valinnassa on vaikeuksia, Muuttomaailma helpottaa valinnan tekemisessä näyttämällä arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Hyvä muuton laatu takaa hyvän lopputuloksen ja hyvän arvostelun.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto hoitui todella tehokkaasti. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla, suojasivat huonekalut ja kantoivat kaiken myös kohteessa halutuille paikoille. Täyden kympin suoritus!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella hienoa ja joustavaa palvelua. Iso suositus.

Muutto Pirkkala - Jyväskylä, 3.5.2018

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Muutto hoitui todella tehokkaasti. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla, suojasivat huonekalut ja kantoivat kaiken myös kohteessa halutuille paikoille. Täyden kympin suoritus!

Muutto Tampere - Pirkkala, 26.2.2018

Pirkkalaan muutto ja kaupunkitietoa

Jo esihistoriasta asti Pirkkalan alueella on ollut asutusta. Nykyään tämän kunta Pirkanmaalla asuttaa noin 19 200 asukasta. Asutusta joka on perustunut maanviljelyyn on ollut viimeistään Pirkkalassa 300-400 luvuilta lähtien. Tiedetään, että Pirkkalan kirkkopitäjä on perustettu 1209-1237 välisenä aikana, mutta kirjalliset tiedot Pirkkalasta mainitaan vasta 1300-luvulla. Pirkkala on muuttunut kaupunkimaisemmaksi vuosikymmenien aikana, vaikka ei ole ottanut kaupunkinimitystä käyttöön virallisesti.

Pirkkalan naapurikunnat ovat Tampereen ja Nokian kaupungit sekä Lempäälän ja Vesilahden kunnat.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!