Muuttopalvelu Pirkkala


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Sopivan muuttofirman löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kilpailuta muutto jättämällä tarjouspyyntö, löydä sopivin muuttopalvelu ja lopulta valitse muuttofirma tekemään muuttoasi. Yhdellä tarjouspyynnöllä tavoitat yli 300 muuttofirmaa ja tarjouksia saat jo vuorokaudessa Pirkkalan muuttoon.

Tavoitat Muuttomaailman kautta myös muuttofirmoja joista et ole ennen kuullut. Työkaluna sopivan muuttopalvelun löytämiseksi Muuttomaailma näyttää arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista ja helpottaa näin valinnan tekemisessä. Tarjoukset löydät samasta paikkaa, eikä sinun tarvitse enää kuluttaa aikaasi soittelemalla moneen eri muuttofirmaan.

Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit vapaasti valita sopivimman. Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kilpailuta muuttopalvelu Pirkkala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Pirkkalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Pirkkalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Pirkkala muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tampereelta Pirkkalaan

1 parisänky osiin purettuna, 2 paksua 80cm leveää parisängyn patjaa&petarit, 1 kpl 80 cm. leveä sänky, 1 painava kirjoituspöytä, 1 kevyt kirjoituspöytä, 2 kirjoituspöydän tuolia, 1 Ikean senkki, 3 kevyttä Ikean hyllykköä, 2 tv-tasoa, 1 iso divaanisohva jonka saa purettua kahteen osaan, 1 isohko tv, 1 pieni tv, pahvilaatikoihin ja jätesäkkeihin pakattua kodin tavaraa ja vaatteita on arviolta yhteensä 20 kpl. Muuttokuormaan EI tule suuria kodinkoneita. Kaikki huonekalut ja tavarat jotka laitetaan muuttoautoon, ovat osoitteessa Ruunakonkatu 15. Autan itse kantamisessa ja luultavasti saan avuksi myös avopuolisoni mutta uskoisin, että yksi henkilö tarvitaan avuksi kantamisessa muuttofirmasta. Muuttolaatikoita tarvitsen n. 10 kpl. Ruunakonkadulla ja Korkokujalla on hyvin tilaa oven lähellä muuttoautolle.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi viikon mietinnän jälkeen.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma tekemään muuttoa Tampereelta Pirkkalaan löytyi Tampereelta. Muuttomatka oli hieman yli 10 kilometriä ja muutto tehtiin tuntihintaisesti. Muuttoon tuli muuttofirman toimesta kaksi muuttomiestä ja pakettiauto umpikärryn kera, millä muuttotavarat kuljetettiin yhdellä kertaa. Muuton tuntihintaan sisältyi myös nokkakärryt, alv, vakuutukset, liikennelupa ja muuttomiehien ammattitaito.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaksi reipasta nuorta miestä jotka tekivät muuttomme erittäin ripeästi ja kolhimatta. Ison pakettiauton lisäksi heillä oli mukana suuri umpikärry ja saimme muuton ajettua yhdellä ajolla. Laskutus myös reilua; vajaasta tunnista laskutettiin käytetyn ajan verran! Lisäksi muuttomiehet olivat todella ystävällisiä ja asiakaspalveluhenkisiä. Suosittelen tätä firmaa kaikille jotka haluavat että muutto sujuu ripeästi!"

Muutto Pirkkalasta Ouluun

Muutettavana on kaikki tavarat kerrostalo kaksiosta (57.5m2) kaksi kerroksiseen rivitalo kolmioon (76.5m2). Kaikki tavarat hissillä siirrettävissä. Häkkivaraston (n. 1.5m2) lisäksi Kaksi polkupyörää. Auton renkaat 4kpl. Kantajia on tarjolla kaksi, mutta apukäsiä voi tarjota. Laatikkoja voi tarjota 30kpl(?) laina-aika 2vk. Pirkkalassa auton saa oven eteen, Oulussa epävarmaa (etupiha näkemättä) jalkakäytävältä pääsy takapihalle tai kannetaan talon päädystä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakkaan muuttotarpeisiin sopivin muuttofirma löytyi Torniosta. Muuttofirma lähetti muuttoon yhden muuttomiehen, kuka toimi myös kantajana muutossa. Muuttoautoksi valittiin kuorma-auto, että kaikki tavarat saadaan yhdellä kertaa vietyä muutossa. Muutto tehtiin urakkahintaiseksi ja muita kuluja ei annetun hinnan päälle tullut. Urakkahintaan sisältyi mm. pehmusteet, nokkakärryt, pianovaljaat, sidontavälineet, tiekuljetusvakuutus ym. tarvittava.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Lämpimät suositukset. Muutto hoitui erinomaisesti ja pysyi kokoajan aikataulussa. Hyviä neuvoja tuli muuton hoitamisesta. Kuorma oli hyvin suojattu ja pakattu."

Muutto Tampereelta Pirkkalaan

Liittyvä paikkakunta: Tampere

Olemme muuttamassa kahdessa kerroksessa olevasta kolmiosta Tampereelta kahden kerroksen kolmioon Pirkkalaan. Muuttokuormaan kuuluu mm. kaksi kolmen hengen sohvaa, yksi parisänky, pesukone, tiskikone, työpöytä, 3 lipastoa, 4 hengen keittiönpöytä ja tuolit, kaksi polkypyörää, kaksi pientä kirjahyllyä, sekä muu normaali irtaimisto. Hoidamme itse tavaroiden pakkaamisen muuttolaatikoihin. Tarvitsemme muuttokuljetuksen, ja kantajat tavaroille lähtöosoitteessa (myös yläkerrasta) sekä kohteessa (myös yläkertaan). Mikäli muuttoauto on iso, niin sen saa ajettua lähtöosoitteessa talon päätyyn (päätyasunto), ja myös kohteessa melko lähelle ovea.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai kaiken kaikkiaan 6 tarjousta yhden vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi nopeasti ja helposti.

Muuttofirman valinta
Muutto Tampereelta Pirkkalaan hoitui hyvin 16 kuution pakettiautolla. Urakkahintainen muutto sisälsi 2 muuttomiestä, polttoaineet, vakuutukset, pakkausmuovin, nokkakärryt ja alvin. Muuttofirma tekee muutosta huomattavasti helpompaa, koska muuttofirmojen kokemus muutoista on toista luokkaa. Jos muuttofirman valinnassa on vaikeuksia, Muuttomaailma helpottaa valinnan tekemisessä näyttämällä arvostelut tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista. Hyvä muuton laatu takaa hyvän lopputuloksen ja hyvän arvostelun.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto hoitui todella tehokkaasti. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla, suojasivat huonekalut ja kantoivat kaiken myös kohteessa halutuille paikoille. Täyden kympin suoritus!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Täsmällinen, järjestelmällinen ja asiantunteva muuttopalvelu! Painavan lasiterraarionkin kuljetus sujui ongelmitta.

Muutto Pirkkala - Lempäälä

Todella hienoa ja joustavaa palvelua. Iso suositus.

Muutto Pirkkala - Jyväskylä

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Pirkkalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Pirkkala - Luumäki, 70 m² kerrostalo kolmio
Asunto sijaitsee maan tasossa, ja auton saa ajettua oven eteen. 2 kantajaa löytyy. Tarvitaan muuttolaatikoita viikkoa ennen muuttopäivää, jotka pakkaisimme valmiiksi itse. Isoimmat huonekalut ovat sänky, sängynpääty, sohva ja rahi, keittiöpöytä neljällä tuolilla, 3 kirjahyllyä, 4 laatikostoa, astian- ja pyykinpesukone ja kaksi settiä kesärenkaita. Pieni häkkivarasto. Suuppa, kerrostalo. Luumäki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vårdö - Pirkkala, 50 m² kerrostalo kaksio
Haluaisin tarjouksen kahdella (tai kolmella) muuttomiehellä ilman omaa kantoapua, mutta myös tarjouksen pelkällä kuljettajalla siten, että itse hankin kaksi kantajaa. Muutkin variaatiot käyvät, pääasia olisi, että ainakin muuttoauto ja kantokykyinen kuljettaja olisi paketissa, jotta suurimmat kamat saataisiin siirrettyä. Minulla on asunnon kokoon nähden normaalia enemmän huonekaluja. Vuosi sitten muuttaessani käytössä oli 22-kuutioinen muuttoauto, johon tavarat lähestulkoon mahtuivat kerralla. Nykyisen taloyhtiön hissi on pieni, mutta sinne saa viittä isoa huonekalua (sohva, sänky, vaatekaappi, vitriini, nojatuoli) lukuunottamatta tungettua kaiken. Auton saa rapun eteen, mutta rappukäytävään on silti vajaa 10 porrasta. Uusi asunto sijaitsee virallisesti ensimmäisessä kerroksessa, mutta rappuja on silti noin 15. Muuttolaatikot saan muualta. Niitä on 25. Lisäksi huonekaluja (isosta vaatekaapista pienempiin tuoliin) on noin 17. Lisäksi on muutamia pahvilaatikoita ja jätesäkkejä. Vårdö keskusta, kerrostalo. Suuppa, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pirkkala - Pälkäne, 58 m² kerrostalo kaksio
Kaksion tavarat, suurimmat yksittäiset kalusteet sänky 140 cm ja pesukone (60 cm, edestä täytettävä); pesukoneen irrotus ja asennus tarvitaan. Lähtöpaikassa hissi, auton saa ajettua oven eteen. Muuttokohteessa auton saa ajettua oven eteen, sisälle muutamia portaita, talossa 2 kerrosta. Tarvitaan kuski ja 2 kantajaa (tai jos kuski kantaa, 1 lisäkantaja). Muuttolaatikoita 40 kpl noin viikoksi, tuonti ja poisvienti. Toivottu muuton ajankohta välillä 2.-6. päivä. Suuppa, kerrostalo. Pälkäne keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pirkkala - Kangasniemi, 65 m² kerrostalo kolmio
Osa asunnon kalusteista +2 pienen varastotilan irtaimen muutto 220km:n päähän varastoon. Talossa tilava hissi. Varastotila kellarikäytävällä johon on muutama porras.. Tarvitaan kuljettaja ja ehkä kantomies (varmistuu myöhemmin). Tarjouksessa eri hinta apumiehelle. Auton saa ajettua molemmissa osoitteissa lähelle ovia. Muuttopäivä voi olla 16-18. välisenä aikana sopimuksen mukaan. Killo, kerrostalo. Kangasniemi keskusta, varasto.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 33 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Pirkkala

Pirkkalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Pirkkalaan muutto ja kaupunkitietoa

Jo esihistoriasta asti Pirkkalan alueella on ollut asutusta. Nykyään tämän kunta Pirkanmaalla asuttaa noin 19 200 asukasta. Asutusta joka on perustunut maanviljelyyn on ollut viimeistään Pirkkalassa 300-400 luvuilta lähtien. Tiedetään, että Pirkkalan kirkkopitäjä on perustettu 1209-1237 välisenä aikana, mutta kirjalliset tiedot Pirkkalasta mainitaan vasta 1300-luvulla. Pirkkala on muuttunut kaupunkimaisemmaksi vuosikymmenien aikana, vaikka ei ole ottanut kaupunkinimitystä käyttöön virallisesti.

Pirkkalan naapurikunnat ovat Tampereen ja Nokian kaupungit sekä Lempäälän ja Vesilahden kunnat.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Pirkkala »