Muuttopalvelu Seinäjoki


Yli 15 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Seinäjoki

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Sopiva muuttopalvelu on helppo löytää Muuttomaailmasta. Kilpailuta muutto Seinäjoelta tai Seinäjoelle ja saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta. Tarjouspyyntö tavoittaa yli 200 muuttofirmaa ja vapaat firmat, jotka toimivat alueella Seinäjoki, tekevät sinulle tarjoukset Seinäjoen muutosta jo vuorokauden sisällä. Vertaat helposti hinnat ja tutustut muuttopalvelua tarjoavien yritysten saamiin arvosteluihin. Muuttomaailmasta löydät lisäksi kattavat oppaat, ohjeistukset ja vinkit muuton suunnitteltuun sekä muuttolaatikoiden pakkaamiseen.

Kilpailuta muuttopalvelu Seinäjoki

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Seinäjoen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Lapualta Seinäjoelle

Rivitaloon muutto ei portaita kummassakaan. Kummaskin päässä pääsee oven eteen lastaamaan. 1H talous. 1 kpl 3h sohva 1 nojatuoli 1 sohvapöytä 1x1m. 3 piironkia 1 painava. 170co x 90cm x50cm. keittiön 5 tuolia pöytä 110cm. Polkupyörä. Terassilta kesäkalusteet koosa ovat- Rottinki arkku vähän painaa. Laatikoita kantokasseja tyhjiöpakkauksia noin 40 sisältää astioita, vaatteita, koriste esineitä. pikkutavaraa, valaisimia. Kirjoitettu päälle onko särkyvää. Pyykinpesukone kapea malli jos saisin samalla liitännän seinään Näädäntaipaleella. 1KPL Peilin lähtö irrotus 4 peiliä. Sänky 3 osana 2x60x200 ja yhtenäinen 160x200 patja. 2 tv 50 ja 32 tuuma. Ei tarvetta pakkaukseen eikä pakkausten purkuun huoneistossa paitsi se pyykinpesukoneen liittäminen. Kummasakin huoneistosta autoon apu Varasto on kummassakin kohteessa likellä ulko-oveani. Uudessa on ulko-oven vieressä lähtöpaikassa 10m. En tarvitse laatikoita Kuski joka kantaa ja 1 kantomies. Varastossa henkilöauton Autonrenkaat. Sukset ym pitkiä 1 nosto ovat pakattu. 6kpl yksin nostettavia pakkauksia.

Saadut tarjoukset
Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen muuttoon Lapualta Seinäjoelle.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Seinäjokelaisen yrityksen tekemään muuttoa Lapualta Seinäjoelle. Muutto suunniteltiin urakkahinnalla. Tarjoukseen sisältyi mm. vastuuvakuutus, tiekuljetusvakuutus, verot, liikennelupa, suojauspehmustoot/viltit, nokkakärryt, polttoaineet, muuttoauto ja kaksi muuttomiestä. Muuttofirman tarjous oli hyvin kattava ja hyvin räätälöity muuttajan tarpeita ajatellen. Muuttomaailman kautta voit löytää helposti monta muuttofirmaa ja sinä pääset itse valitsemaan helposti itsellesi parhaan muuttofirman suorittamaan sinun muuttoasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Palveluhenkistä luotettavaa palvelua. 10."

Muutto Seinäjoelta Kuusamoon

Tarve siirtää isoimmat tavarat (sängyt, pöydät, tasot, kaapit, kuivausrumpu yms), kantoapua löytyy 1-2 henkilöä Seinäjoella. Kuusamossa kantoapua runsaasti, joten sinne ei tarvita kuin kuski. Muutamia muuttolaatikoita tarvitaan, max 10 kpl. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa paikoissa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen, joten sopivin muuttopalvelu löytyisi varmasti. Tarjoukset sisälsivät muuttolaatikoita ja niiden toimituksen sekä pois hakemisen.

Muuttofirman valinta
Muutaman päivän kuluttua muuttaja valitsi itselleen sopivimman muuttofirman, ja päivämäärä saatiin merkattua kalentereihin. Valittu firma on saanut erittäin hyviä asiakasarvosteluja, joten muuttaja pystyi tekemään valinnan luottavaisin mielin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin hoidettu muutto kokonaisuudessan! Oikein mukava, ystävällinen ja ammattitaitoinen porukka! Suosittelen 👍"

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Movecon Muuttopalvelut

Tuottajantie 48 A 6, 60100 Seinäjoki

Movecon tekee muuttoja Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella, mutta myös valtakunnallisesti. Palvelu on nopeaa, luotettavaa ja ammattitaitoista. Tavoitteena on tyytyväinen asiakas ja yrityksen arvoihin kuuluu, että asiat hoidetaan sovitusti, eikä asiakas joudu turhaan odottamaan. Muutot tehdään sekä tuntihinnalla, että urakkahinnalla. Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pidämme aina kiinni sovitusta, ja meille tärkeintä on, että asiakkaalle jää hymy huulille!

Kuljetusliike Kannosto Oy

Mäenpääntie 43, 60420 Seinäjoki

Kuljetusliike Kannosto Oy:n tarina kuljetusalalla alkoi jo vuonna 1968. Toiminta painottuu elintarvike- ja sopimuskuljetuksiin, johon löytyy toimintavarma kuljetuskalusto (12-18 tonnin kuorma-autot) ja koulutettu osaava henkilökunta. Yritystämme ohjaavat arvot ovat laatu, palvelu ja toimitusvarmuus. Laadukkaan palvelun takaavat pitkän työkokemuksen omaavat kuljetusalan ammattilaiset, ja säännöllinen henkilöstön koulutus.

Muuttopalvelu Rantanen

Valimontie 10, 60510 Seinäjoki

Muuttopalvelu Rantanen tekee muutot yli 40 vuoden kokemuksella. Tarjoamme Seinäjoella ja valtakunnallisesti kattavasti palvelut koti- ja yritysmuutoista aina muuttovälineiden vuokraukseen. Muuttolaatikot, nokkakärryt ja muut muuttajan tarvikkeet löydät Rantaselta. Palveluihimme kuuluu lisäksi ammattitaitoiset kuljetus- ja asennuspalvelut, joita tarjoamme sekä kuluttajille että yritysasiakkaille.

Autovuokraamo Seinäjoki

Väinölänkatu 17, 60120 Seinäjoki

Muutto kuin muutto luotettavasti ja edullisesti: kotimuutot, yritysmuutot ja ulkomaanmuutot. Tarjoamme muuttopalveluja seuraavasti:
– Täyden palvelun muutto: Me hoidamme pakkauksen, kantamisen ja kuljetuksen ammattitaidolla
– Muuttokuljetus: Me hoidamme kuljetuksen, ja asiakas vuokraa meiltä muuttolaatikot, pakkaa tavarat itse, ja järjestää kantoavun omasta takaa
– Ajoneuvon vuokraus: Tarjoamme vuokralle pakettiautoja, kuorma-autoja ja katettuja peräkärryjä asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Tmi Kuljetus Tien päällä

Rivitalonkuja 1 A 1, 61400 Ylistaro (Seinäjoki)

Tarjoamme edullisia muuttoja ympäri Suomen. Kuljetuskalustomme on sopivin pieniin muuttoihin (yksiö – kaksio), mutta tätä suuremmatkin muutot onnistuvat lyhyillä välimatkoilla, esimerkiksi kaupungin sisällä. Kuljetamme myös yksittäisiä tavaroita esim. huonekalut tai vaikka moottorikelkka. Porraskärryillä kulkee mm. pesukone turvallisesti määränpäähänsä. Toimipisteemme on Seinäjoella, logistisesti täydellisellä paikalla Oulun ja Helsingin puolivälissä. Ota rohkeasti yhteyttä milloin tahansa, 24/7.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kurikka, Kokkola ja Nokia

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!