Muuttopalvelu Seinäjoki


Yli 14 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 200 muuttofirmaa arvosteluineen

Edessä muutto Seinäjoelle tai Seinäjoelta? Tai askarruttaako muuton hinta? Löydä helposti muuttofirma, jolla on tarjota sinulle sopivin muuttopalvelu ja muuttoapu alueella Seinäjoki. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi Seinäjoen muuttofirmat ja jokainen kiinnostunut muuttofirma on sinuun yhteydessä tarjouksen kera, jotta sinun on helppo verrata muuttopalveluiden sisältö sekä hinnat.

Tarjouspyyntö tavoittaa myös muut muuttopalvelua tarjoavat muuttofirmat, jotka suorittavat muutot Seinäjoelta ja Seinäjoelle.


Seinäjoen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Seinäjoelta Kuusamoon

Tarve siirtää isoimmat tavarat (sängyt, pöydät, tasot, kaapit, kuivausrumpu yms), kantoapua löytyy 1-2 henkilöä Seinäjoella. Kuusamossa kantoapua runsaasti, joten sinne ei tarvita kuin kuski. Muutamia muuttolaatikoita tarvitaan, max 10 kpl. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa paikoissa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen, joten sopivin muuttopalvelu löytyisi varmasti. Tarjoukset sisälsivät muuttolaatikoita ja niiden toimituksen sekä pois hakemisen.

Muuttofirman valinta
Muutaman päivän kuluttua muuttaja valitsi itselleen sopivimman muuttofirman, ja päivämäärä saatiin merkattua kalentereihin. Valittu firma on saanut erittäin hyviä asiakasarvosteluja, joten muuttaja pystyi tekemään valinnan luottavaisin mielin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin hoidettu muutto kokonaisuudessan! Oikein mukava, ystävällinen ja ammattitaitoinen porukka! Suosittelen 👍"

Movecon Muuttopalvelut

Movecon hoitaa muutot Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella nopeasti, luotettavasti ja ammattitaidolla. Toteutamme myös paljon muuttoja koko Suomen alueella. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja siksi arvoihimme kuuluu se, että sovitusta pidetään kiinni eikä asiakas joudu turhaan odottamaan. Teemme muuttoja sekä tuntihinnalla, että urakkahinnalla. Juuri niin, kuin asiakas haluaa.

Olemme täyden palvelun muuttoyritys, meiltä saat yksilöidyt muuttoratkaisut laadukkaasti toteutettuina. Palvelumme on nopeaa ja mutkatonta. Pidämme aina kiinni sovitusta ja meille tärkeintä on että asiakas jää aina hymy huulilla uuteen kotiin! Toimipisteemme sijaitsee Seinäjoella. Teemme muuttoja ympäri suomen, myös ulkomaille. Meiltä saa myös laadukkaat yritysmuuttopalvelut! Hoidamme yrityksenne muuton vaivattomasti ja edullisesti, laadusta tinkimättä! Tarvittaessa muuttopalvelumme kautta saatte myös muuttomiehet paikalle auttamaan pakkaamisessa. Hoidamme myös pelkän muuttokuljetuksen juuri niin kuin asiakas haluaa.

Kuljetusliike Kannosto Oy

Kuljetusliike Kannosto Oy:n juuret juontavat kuljetusalalla jo vuoteen -68. Toimintamme painottuu pääasiallisesti elintarvike- ja sopimuskuljetuksiin. Yritystämme ohjaavat arvot ovat laatu, palvelu ja toimitusvarmuus. Laadun ja toimitusvarmuuden takaavat ammattitaitoinen henkilöstömme. Henkilöstöömme kuuluu pitkän työkokemuksen omaavia koulutettuja kuljetusalan ammattilaisia. Ajanhermoilla pysymisen varmistamme kouluttamalla henkilöstöämme säännöllisesti.

Muuttopalvelu Rantanen

Muuttoja yli 40 vuoden kokemuksella – sitä saat tietenkin seinäjokelaiselta Muuttopalvelu Rantaselta! Tarjoamme kattavasti alan palvelut koti- ja yritysmuutoista välinevuokrauksiin (muuttolaatikot, nokkakärryt ym.). Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi saat meiltä ihan tavallista kuljetus- ja asennuspalvelua. Palvelemme mielellämme yksityishenkilöitä ja yrityksiä Seinäjoen sekä Tampereen alueella.

Autovuokraamo Seinäjoki

Muutot luotettavasti kohteesta kohteeseen: kotimuutot, yritysmuutot ja ulkomaanmuutot. Muutot voidaan järjestää seuraavasti:
– Asiakas tilaa meiltä täyden palvelun; pakkauksen,kantoavun ja kuljetuksen.
– Asiakas tilaa meiltä tarvittavan määrän muuttolaatikoita, pakkaa tavarat itse, järjestää kantoavun ja tilaa meiltä kuljetuksen.
– Asiakas vuokraa meiltä pakettiauton, kuormaauton tai katetun peräkärryn kulloisenkin kuljetustarpeen mukaan.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kurikka, Kokkola ja Nokia

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!