Muuttopalvelu Seinäjoki


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Sopiva muuttopalvelu on helppo löytää Muuttomaailmasta. Kilpailuta muutto Seinäjoelta tai Seinäjoelle ja saat tarjouksia suoraan muuttofirmoilta. Tarjouspyyntö tavoittaa yli 500 muuttofirmaa ja vapaat firmat, jotka toimivat alueella Seinäjoki, tekevät sinulle tarjoukset Seinäjoen muutosta jo vuorokauden sisällä. Vertaat helposti hinnat ja tutustut muuttopalvelua tarjoavien yritysten saamiin arvosteluihin. Muuttomaailmasta löydät lisäksi kattavat oppaat, ohjeistukset ja vinkit muuton suunnitteltuun sekä muuttolaatikoiden pakkaamiseen.

Kilpailuta muuttopalvelu Seinäjoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Seinäjoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Seinäjoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Seinäjoki muuttoja ja kokemuksia

Muutto Jyväskylästä Seinäjoelle

Liittyvä paikkakunta: Jyväskylä

1-2 kantajaa omasta takaa. Isoimpia tavaroita ovat pyykinpesukone, kaksi lipastoa (joista toinen vähän isompi), tv-taso, iso divaanisohva, parisänky ja kissojen kiipeilypuu. Muuttolaatikoita ei tarvitse, ei myöskään purkuapua. Tarkoitus hoitaa muutto lähes kokonaisuudessaan, lukuunottamatta astioita ja osaa tekstiilejä jotka hoituvat myöhemmin omasta takaa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa osoitteissa. Varastotiloja ei ole mitä tarvitsisi huomioida. Lasku/erämaksu toive.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Hintahaarukka pyöri 350-740 euron lukemissa.

Muuttofirman valinta
Jyväskylästä muutto Seinäjoelle sujui mallikkaasti. Muuttofirman puolesta tuli kaikki tarvittava, eli muuttoauto ja tilava perävaunu (yhteensä 20 kuutiota), kuljettaja joka osallistuu kantamiseen, polttoaineet, vakuutus, nokkakärryt ja porraskärryt (pesukonetta ym. raskaita esineitä varten). Hyvän ja luotettavan muuttofirman löytäminen voi olla vaikeaa, mutta kun jätät tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla, saat itse valita itsesi mielestä parhaimman useasta eri valinnasta ja arvostelut muuttofirmoista ovat helpottamassa valinnan tekemisessä.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erinomainen palvelu, mukava muuttomies ja kukkarokaan ei kärsinyt liiaksi kahden hengen muutosta! Suosittelen lämpimästi :)"

Muutto Lapualta Seinäjoelle

Rivitaloon muutto ei portaita kummassakaan. Kummaskin päässä pääsee oven eteen lastaamaan. 1H talous. 1 kpl 3h sohva 1 nojatuoli 1 sohvapöytä 1x1m. 3 piironkia 1 painava. 170co x 90cm x50cm. keittiön 5 tuolia pöytä 110cm. Polkupyörä. Terassilta kesäkalusteet koosa ovat- Rottinki arkku vähän painaa. Laatikoita kantokasseja tyhjiöpakkauksia noin 40 sisältää astioita, vaatteita, koriste esineitä. pikkutavaraa, valaisimia. Kirjoitettu päälle onko särkyvää. Pyykinpesukone kapea malli jos saisin samalla liitännän seinään Näädäntaipaleella. 1KPL Peilin lähtö irrotus 4 peiliä. Sänky 3 osana 2x60x200 ja yhtenäinen 160x200 patja. 2 tv 50 ja 32 tuuma. Ei tarvetta pakkaukseen eikä pakkausten purkuun huoneistossa paitsi se pyykinpesukoneen liittäminen. Kummasakin huoneistosta autoon apu Varasto on kummassakin kohteessa likellä ulko-oveani. Uudessa on ulko-oven vieressä lähtöpaikassa 10m. En tarvitse laatikoita Kuski joka kantaa ja 1 kantomies. Varastossa henkilöauton Autonrenkaat. Sukset ym pitkiä 1 nosto ovat pakattu. 6kpl yksin nostettavia pakkauksia.

Saadut tarjoukset
Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen muuttoon Lapualta Seinäjoelle.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Seinäjokelaisen yrityksen tekemään muuttoa Lapualta Seinäjoelle. Muutto suunniteltiin urakkahinnalla. Tarjoukseen sisältyi mm. vastuuvakuutus, tiekuljetusvakuutus, verot, liikennelupa, suojauspehmustoot/viltit, nokkakärryt, polttoaineet, muuttoauto ja kaksi muuttomiestä. Muuttofirman tarjous oli hyvin kattava ja hyvin räätälöity muuttajan tarpeita ajatellen. Muuttomaailman kautta voit löytää helposti monta muuttofirmaa ja sinä pääset itse valitsemaan helposti itsellesi parhaan muuttofirman suorittamaan sinun muuttoasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Palveluhenkistä luotettavaa palvelua. 10."

Muutto Seinäjoelta Kuusamoon

Tarve siirtää isoimmat tavarat (sängyt, pöydät, tasot, kaapit, kuivausrumpu yms), kantoapua löytyy 1-2 henkilöä Seinäjoella. Kuusamossa kantoapua runsaasti, joten sinne ei tarvita kuin kuski. Muutamia muuttolaatikoita tarvitaan, max 10 kpl. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa paikoissa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen, joten sopivin muuttopalvelu löytyisi varmasti. Tarjoukset sisälsivät muuttolaatikoita ja niiden toimituksen sekä pois hakemisen.

Muuttofirman valinta
Muutaman päivän kuluttua muuttaja valitsi itselleen sopivimman muuttofirman, ja päivämäärä saatiin merkattua kalentereihin. Valittu firma on saanut erittäin hyviä asiakasarvosteluja, joten muuttaja pystyi tekemään valinnan luottavaisin mielin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hyvin hoidettu muutto kokonaisuudessan! Oikein mukava, ystävällinen ja ammattitaitoinen porukka! Suosittelen 👍"

Seinäjoen muuton ajoaika ja välimatka

Muutto Seinäjoelta Tampereelle kestää 2 t 27 min ja on 179 km.

Muutto Seinäjoelta Helsinkiin kestää 4 t 18 min ja on 358 km.

Muutto Seinäjoelta Turkuun kestää 3 t 50 min ja on 294 km.

Muutto Seinäjoelta Ouluun kestää 4 t 18 min ja on 327 km.

Muutto Seinäjoelta Jyväskylään kestää 2 t 40 min ja on 195 km.

Muutto Seinäjoelta Kuopioon kestää 3 t 57 min ja on 318 km.

Muutto Seinäjoelta Joensuuhun kestää 5 t 32 min ja on 436 km.

Muutto Seinäjoelta Lahteen kestää 4 t 5 min ja on 316 km.

Muutto Seinäjoelta Vaasaan kestää 1 t 6 min ja on 82 km.

Muutto Seinäjoelta Espooseen kestää 4 t 12 min ja on 359 km.

Muutto Seinäjoelta Rovaniemelle kestää 6 t 49 min ja on 529 km.

Muutto Seinäjoelta Hämeenlinnaan kestää 3 t 6 min ja on 258 km.

Muutto Seinäjoelta Poriin kestää 2 t 26 min ja on 172 km.

Muutto Seinäjoelta Kouvolaan kestää 4 t 57 min ja on 376 km.

Muutto Seinäjoelta Lappeenrantaan kestää 5 t 32 min ja on 419 km.

Muutto Seinäjoelta Vantaalle kestää 4 t 7 min ja on 355 km.

Muutto Seinäjoelta Mikkeliin kestää 4 t 6 min ja on 310 km.

Muutto Seinäjoelta Kotkaan kestää 5 t 21 min ja on 450 km.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin positiivinen kokemus muuttofirmasta! Kaikki toimi sujuvasti ja helposti niin yhteydenpidon osalta kuin itse muuttokin. Pisteenä iin päällä lisäpalveluna muuttosiivous! Suosittelen ilolla!

Muutto Hyllykallio - Seinäjoki

Olivat sovittuna ajankohtana paikalla ja muutto sujui nopeammin ja kätevämmin kuin osasin ajatellakaan. Ei mitään moitittavaa.

Muutto Seinäjoki - Seinäjoki

Kohtelias, asiallinen, asiansa osaavat mukava ihminen. Muutto sujui ripeästi ja hyvin! Suosittelen 🙂

Muutto Seinäjoki - Vaajakoski

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Seinäjoella

 • Hyllykallio
 • Uppa
 • Alakylä
 • Kasperi
 • Pajuluoma
 • Kärki
 • Pohja
 • Kivistö
 • Jouppi
 • Huhtala
 • Kertunlaakso
 • Tanelinranta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Mynämäki - Seinäjoki, 150 m² omakotitalo
Tarvitsen sen vähän isomman pakettiauton, ettei pienintä mahdollista. Sille yhden tai kaksi kuskia, jotka voivat kantaa tavaroita. Muutossa on mukana lisäksi mieheni kantamassa. (Itse raskaana) -auton saa ajettua lähelle ulko-ovea, eikä tulevassa asunnossa ole portaita. -Asunnon lisäksi on olemassa varastointitilaa tarvittaessa. (Häkkivarasto ja ulkoiluvölinevarasto). -isoja huonekaluja ei kovin paljoa. -muuttolaatikoita enemmänkin (eri kokoisia). -emme tarvitse apua pakkauksessa. Mynämäki keskusta, omakotitalo. Alakylä-Jouppi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Seinäjoki - Lapua, 52 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kantoapua. Itse voin kantaa jotain kevyttä. Kahden hengen sohva, 2 isoa nojatuolia, Tv-taso, parisänky, 2 joustinpatjaa, 2 vaahtomuovipatjaa, iso puinen kirjahylly, menee neljään osan. lipasto, kirjoituspöytä. Pieniä pöytiä pari, soutulaite, polkupyörä, pyykinpesukone, paljon muuta tavaraa. N. 20 laatkkoa . Ei mene ihan pieneen autoon. Täytyy saada kaikki yhdellä kertaa. Seinäjoki keskusta, kerrostalo. Lapua keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Seinäjoki - Vöyri, 67 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa 1-2 kantajaa, 1 kantomies, En tarvitse apua pakkaamisessa/purkamisessa, en välttämättä laatikoissakaan .Pesukone on ja pyöriä 3. Muuttoauton saa oven eteen. On mutta varastotila tyhjätään ennen muuttoa. Seinäjoki keskusta, kerrostalo. Vöyri keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 26 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Virrat - Seinäjoki, 77 m² paritalo kolmio
Kevyitä tavaroita pystytään osa kantamaan itse. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomies. Huonekalut vastaavat kaksion tavaroita. (Muutettu tähän 59,5 neliön kaksiosta, tavaroita vähennetty). Pyykinpesuone ja astianpesukone on. Kolme sohvaa, yksi kolmen istuttava, kaksi kahden istuttava, parisänky, lipastoja, 2 pöytää, 2 sohvapöytää, tuoleja, astioita, vaatteita jne. Kahden hengen talous. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Pyritään pakkaamaan tavarat valmiiksi niin, että muuttolaatikoita ei tarvittaisiin ei ollenkaan tai ehkä n.5 kpl, niin saadaan vaikeammin pakattavat esim. mikro, tv, tuulettimet niihin, ja ne purettaisiin saman tien perillä, että saa muuttoauto samantien ne takaisin mukaansa. Virrat keskusta, paritalo. Seinäjoki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Movecon Muuttopalvelut

Tuottajantie 48 A 6, 60100 Seinäjoki

Movecon tekee muuttoja Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pirkanmaan alueella, mutta myös valtakunnallisesti. Palvelu on nopeaa, luotettavaa ja ammattitaitoista. Tavoitteena on tyytyväinen asiakas ja yrityksen arvoihin kuuluu, että asiat hoidetaan sovitusti, eikä asiakas joudu turhaan odottamaan. Muutot tehdään sekä tuntihinnalla, että urakkahinnalla. Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pidämme aina kiinni sovitusta, ja meille tärkeintä on, että asiakkaalle jää hymy huulille!

Kuljetusliike Kannosto Oy

Mäenpääntie 43, 60420 Seinäjoki

Kuljetusliike Kannosto Oy:n tarina kuljetusalalla alkoi jo vuonna 1968. Toiminta painottuu elintarvike- ja sopimuskuljetuksiin, johon löytyy toimintavarma kuljetuskalusto (12-18 tonnin kuorma-autot) ja koulutettu osaava henkilökunta. Yritystämme ohjaavat arvot ovat laatu, palvelu ja toimitusvarmuus. Laadukkaan palvelun takaavat pitkän työkokemuksen omaavat kuljetusalan ammattilaiset, ja säännöllinen henkilöstön koulutus.

Muuttopalvelu Rantanen

Valimontie 10, 60510 Seinäjoki

Muuttopalvelu Rantanen tekee muutot yli 40 vuoden kokemuksella. Tarjoamme Seinäjoella ja valtakunnallisesti kattavasti palvelut koti- ja yritysmuutoista aina muuttovälineiden vuokraukseen. Muuttolaatikot, nokkakärryt ja muut muuttajan tarvikkeet löydät Rantaselta. Palveluihimme kuuluu lisäksi ammattitaitoiset kuljetus- ja asennuspalvelut, joita tarjoamme sekä kuluttajille että yritysasiakkaille.

Autovuokraamo Seinäjoki

Väinölänkatu 17, 60120 Seinäjoki

Muutto kuin muutto luotettavasti ja edullisesti: kotimuutot, yritysmuutot ja ulkomaanmuutot. Tarjoamme muuttopalveluja seuraavasti:
– Täyden palvelun muutto: Me hoidamme pakkauksen, kantamisen ja kuljetuksen ammattitaidolla
– Muuttokuljetus: Me hoidamme kuljetuksen, ja asiakas vuokraa meiltä muuttolaatikot, pakkaa tavarat itse, ja järjestää kantoavun omasta takaa
– Ajoneuvon vuokraus: Tarjoamme vuokralle pakettiautoja, kuorma-autoja ja katettuja peräkärryjä asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Tmi Kuljetus Tien päällä

Rivitalonkuja 1 A 1, 61400 Ylistaro (Seinäjoki)

Tarjoamme edullisia muuttoja ympäri Suomen. Kuljetuskalustomme on sopivin pieniin muuttoihin (yksiö, kaksio, kolmio), mutta tätä suuremmatkin muutot onnistuvat lyhyillä välimatkoilla, esimerkiksi kaupungin sisällä. Kuljetamme myös yksittäisiä tavaroita esim. huonekalut tai vaikka moottorikelkka. Porraskärryillä kulkee mm. pesukone turvallisesti määränpäähänsä. Toimipisteemme on Seinäjoella, logistisesti täydellisellä paikalla Oulun ja Helsingin puolivälissä. Ota rohkeasti yhteyttä milloin tahansa, 24/7.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kurikka, Kokkola, Nokia, Pietarsaari, Mustasaari, Lapua, Ilmajoki, Kauhava ja Kauhajoki

Muuttoauto Seinäjoki

Seinäjoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Seinäjoki »