Muuttopalvelu Joutsa


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Joutsassa, paikkakunnalle Joutsa tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Joutsassa.

Tutustu myös Joutsassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Joutsa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Joutsassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Joutsassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Käytin muuttofirmaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen. Kaikki hoitui ajallaan juuri niin kuin oli sovittu, nopeasti ja huonekalutkin meni oikeille paikoille. Helppoa.

Muutto Tervakoski - Orivesi

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Ammattimaista toimintaa, nopeaa ja vastuullista.

Muutto Espoo - Nurmijärvi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Joutsassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lahti - Joutsa, 35 m² yksiö
Kantajia on omasta takaa 1 Lahdessa (voi olla enemmänkin) ja 1-2 Joutsassa, tarvitsen siis kantoapua firman puolesta. Huonekaluja on hyvin vähän, sänky ja kirjahylly, mutta muuta tavaraa niin paljon, ettei pieni pakettiauto varmaankaan riitä. Tavaroista osa menee Joutsassa yläkertaan (2. krs) ja osa varastoon, jonne on yhdet portaat alaspäin. Keski-Lahti, rivitalo. Joutsa keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joutsa - Jyväskylä, 75 m² kolmio
Kantajia ei ole yhtään, olen lasten kanssa keskenään ja menemme jo edeltä uudelle asunnolle. Suurimmat huonekalut ovat sohva sekä sänky, kuivausrumpu, pesukone sekä tiskikone. Muuttoauton saa ajettua molemmissa oven eteen, muutettava asunto on yksikerroksinen omakotitalo ja asunto jonne muutamme on kerrostalo. Joutsa keskusta, rivitalo. Seppälän Teollisuusalue, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joutsa - Jyväskylä, 130 m² omakotitalo
Tarvitaan 60kpl muuttolaatikoita, Yamaha U3 piano, yksi sohva, kaksi runkosänkyä, muuttoautolla pääsee Joutsassa suoraan ovelle peränostimen avulla. Jyväskylässä tulee muutaman metrin kävely ulkona ja kaksi rappusta ovelle. Tavanomaisen koti-irtaimiston muutto. Joutsa keskusta, omakotitalo. Keljonkangas, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Joutsa - Oulu, 32 m² yksiö
Tavaraa vähän, mutta normaalit yksiön huonekalut (leveä parisänky, pesukone, sohva, tv-taso, pieni pakastin). Joutsassa auton saa oven eteen, Oulun asuntoa en ole nähnyt. Hissi ilmeisesti on. Joutsassa kantajia 1-2 (firman puolesta tarvitaan 1 kantaja, kuski käy), Oulussa 1-3. Muuttaja tulisi muuttoauton kyydillä Ouluun, mahdollinen kantoapuri myös (hyvä olisi, jos autoon mahtuisi kuskin lisäksi siis 1-2 henkilöä). Tarjoukset mieluummin sähköpostilla. Muutto maksettaisiin Kelan maksusitoumuksella. Joutsa keskusta, rivitalo. Välivainio, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Joutsa

Joutsassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Joutsa »