Muuttopalvelu Porvoo


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö muuttofirmaa muuttaaksesi Porvooseen tai Porvoosta? Tai mietityttääkö sinua muuton hinta? Unohda perinteinen tapa kysellä muuttofirmoilta yksitellen tarjouksia muuttopalvelusta. Säästä aikaa ja rahaa jättämällä tarjouspyyntö, joka tavoittaa ilmaiseksi muuttofirmat. Firmat jotka ovat kiinnostuneet muutostasi ottavat yhteyttä ilmoittamallasi tavalla ja tekevät tarjouksia muuttoavusta. Yhdellä tarjouspyynnöllä saat selville hinnat ja millainen muuttoapu olisi sinulle sopivin.

Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa myös muuallakin kuin Porvoossa muutot suorittavat firmat joilla on tarjota muuttoosi sopiva muuttopalvelu.

Kilpailuta muuttopalvelu Porvoo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Porvoossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Porvoossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Porvoo muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porvoon sisällä

Kohde on siis 2 porrasväliä katutasosta. 2 parisänkyä, 3 Kirjahyllyä (80 cm leveys per hyllytorni), vitriini, pesukone, astianpesukone, 4 pöytää, TV-taso, lipasto, 2,5 m2 kanahäkkivaraston sisältö - 50 muuttolaatikkoa tarvitaan irtaimistolle viikkoa ennen muuttoa. Kantajia ei ole omasta takaa ja siis tarvitaan muuttofirmasta. Ei tarvita apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Muutoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa asunnoissa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi 5 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivan muuttofirman Helsingistä suorittamaan muuttoa Porvoossa. Muuttofirma teki tarjouksen tuntihinnoitellusti kahdella muuttomiehellä. Muuttoautona käytettiin 16 kuution autoa ja tuntihintaan sisältyi polttoainekustannukset. Muuttofirma toimitti asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttolaatikot muuttajalle viikkoa ennen muuttopäivää, ja haki ne pois muuton jälkeen kun tavarat oltiin purettu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaverit olivat tosi ahkeria ja nopeita. Alta aikayksikön tavarat oli pakattu autoon ammattimaisesti ja mitään ei särkynyt. Uusi asunto oli 3 kerroksessa ja tavarat siirtyivät nopeasti niille merkityille paikoille rappujen kiipeämisestä huolimatta. Erinomainen palveluasenne ja työn tekeminen viivyttelemättä olivat loistavan palvelun tae - suosittelen vahvasti!"

Muutto Helsingistä Porvooseen

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Kaksiosta 40 m2 muutto. Tavarat pakattu valmiiksi (olisi hyvä jos autossa olisi tanko mihin vaatteet voisi ripustaa henkareissa, jottei niitä tarvitse ahtaa muovisäkkeihin). Suurimmat tavarat kulmasohva kahdessa osassa, keittiön pöytä 100x70cm, tv ja tv-alusta, kirjoituspöytä kahdessa osassa (laatikosta ja pöytälevy jalkoineen) ja polkupyörä. Jaksan kantaa tavarat kuljettajan kanssa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen ainakin alkupäässä ja muistaakseni myös loppupäässä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarjouspyyntö suljettiin alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Helsingissä toimivan kuljetusyrityksen. Muutto suunniteltiin tuntihinnoittelulla. Muuttoon sisältyi mm. auto perälautanostimella, kuljettaja, apumies, nokkakärryt, kantoliinat, kiinnitysliinat ja muita lisävarusteita. Yritys on saanut Muuttomaailmassa paljon positiivista palautetta ja omaa vuosien kokemuksen muuttamisesta. Muutostasi voi tulla helposti stressivapaata, kun valitset itsellesi ammattilaiset tekemään muuttoasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto Helsingistä Porvooseen sujui tosi hyvin, 3 tunnissa. Ja olisi sujunut vielä paremmin mikäli olisin ottanut muuttolaatikoita käyttöön. Nyt kuljettajan kanssa rahtasimme kymmeniä "nyssäköitä" hiki hatussa. Auto tuli ajoissa (vähän etuajassakin). Kuljettaja oli varmaan tehnyt paljon muuttoja, koska löysi heti uudesta kohteesta kellarikomeronkin, jonka sijainnista muuttajalla oli vain harmaa aavistus. Hintakin oli todella edullinen. Suosittelen ehdottomasti! T. Maija 68 v."

Muutto Porvoosta Lappeenrantaan

Muutettavana koko asunnon sisältö; kodinkoneita vain pesukone ja pieni pakastin. Loppu kalusteita ja irtaimistoa (TV, 2 sohvaa, parisänky, muutama lipasto/hyllykkö). Muuttolaatikot tarvitaan ja pakkaustarvikkeita astioita varten (kuplamuovia) mielellään kuljettajan lisäksi 1 henkilö kantoapuun. Auton saa oven eteen molemmissa osoitteissa. Muuttopäivä liukuva eli esim. viikko 50.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai kolme erittäin selkeää ammattilaisen kirjoittamaa tarjousta. Alueella toimivat muuttofirmat tarjosivat muuttajalle vaihtoehtoisia määriä muuttomiehiä, pakkaustarvikkeita, muuttolaatikoita ja muita muutossa tarvittavia palveluja.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi hänelle sopivimman muuttofirman, joka tarjosi tähän muuttoon 36 kuution muuttoautoa sekä kaksi muuttomiestä kanto- ja lastausavuksi. Muuttolaatikoita firma suositteli hankkimaan 75 kpl, jotka muuttofirma toimittaa ja noutaa pois kohtuullista korvausta vastaan. Muuttaminen on mukavaa kun ammattilaiset ovat muuttoapuna.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui erinomaisesti. Suosittelen vilpittömästi !!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Sujuvaa, nopeaa ja ystävällistä toimintaa. Voin suositella lämpimästi

Muutto Porvoo - Porvoo

Tulivat ajoissa, olivat iloisia, kohteliaita ja ystävällisiä sekä hoitivat homman reippaasti ja sovitusti. Huippua!

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Muutosta ei olisi tullut mitään ilman ammattilaisia ja heidän kalustoaan. Fiksut ammattitaitoiset miehet hoitivat homman kiitettävästi. Palvelu oli jokaisen euron arvoinen. Kiitos!

Muutto Pori - Pori

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Porvoossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Myrskylä - Porvoo, 58 m² rivitalo kaksio
Hei. Kuljettajan lisäksi tarvitsen kantomiehiä sekä muuttolaatikoita 60 kpl (arvio). Muutto mielellään 29.-30. päivinä, mutta saan avaimet 26. joten viikonloppuna sopisi myös. Muutettava 2h+k ja ulkovarasto. Painavin on päältä täytettävä pesukone ja suurimmat kulmasohva kahdessa osassa sekä kaksi runkopatjasänkyä, leveys 90cm. Varastossa on omiin pahvi ja varastolaatikkoihin pakattua tavaraa, sukset ja kaksi polkupyörää sekä pieni parveke pöytä, 2 taittopöytää ja 2 tuolia. Mahdollisesti auton renkaat. Keittiön pöytä, 6 tuolia, jakkaroita, 2 pientä lipastoa, sohvapöytä, TV ja tv-taso, metallirunkoinen ompelukone, 4 pienempää hyllyillä (korkeus noin 120 ja leveys 40 ja 80 cm välillä, lasi sivupöytä. Muutamia seinähyllyjä (syvä 20 cm leveys 80 cm, noin 10 kpl). Jos ei ole muuttolaatikoita saatavilla niin kaikki irtoavaraa on pakattu pahvilaatikkoihin ja vaatteet/tekstiilit kestäviin jätesäkkeihin. 2 kokovartalopeiliä. Kylpyhuoneessa kevyt penkki ja hyllykkö. Myrskylä keskusta, rivitalo. Gammelbacka, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Porvoo - Muhos, 105 m² omakotitalo
Olemme muuttamassa ens kuun alkupuolella, omakotitalo, huonekaluja 1 kaappi (180x100x48) taso(238X55x32 jonka saa3osaan) pyykinpesukone, mankeli, astioista osa viety, golfbägejä autonrenkaat vaatteita ym laatikkotavaraa määrää ei vielä selvillä. Kantoapu ainakin Muhoksen päässä, kun ei ole varmuutta ehdimmekö sinne kun siivotakin pitää. Näin tietoja alustavasti. Kevätkumpu, omakotitalo. Muhos keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Loviisa - Porvoo, 55 m² kerrostalo kaksio
Huoneistossa on muutama isompi tavara mitkä lähtee mukaan, ei pianoa, mutta puinen senkki löytyy, mikä painaa maltaita. Muuten perus sohva, keittiön pöytä, sänky jne. lähtee kanssa matkaa. Kodinkoneista lähtee ainoastaan pyykinpesukone mukaan. Muuttolaatikoita tarvitaan muutamia (arvio 10-20). Pakkaamisen ja purkamisen hoitaisimme itse. Tarvitsemme kuskin ja kantomiehiä, meiltä ei löydy kantajia. Kellarivarasto pitää myös tyhjentää mutta ei ole hirveästi tavaraa. Voi olla että saisimme sen itse tyhjennettyä ennen muuttopäivää, että siellä ei välttämättä tarvitse käydä ollenkaan. Muuttoauton saa Loviisan päässä oven eteen, Porvoossa ei saa ainakaan isoa autoa, ehkä kadun varteen voi jättää sen ajaksi. Määrlahti, kerrostalo. Gammelbacka, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Porvoo - Kuusamo, 63 m² kerrostalo kolmio
Terve, isommat tavarat 2 sohvaa, ruokailuryhmä, piano. Varastoa ei tarvitse muuttaa. Kodinkoneita ei tarvitse muuttaa. Matka on pitkä ja olisi aikainen lähtö-pianon kantoon tarvitsee Porvoon päässä apua. Itse pysyn auttaamaan muut tavarat. Eli kantomiehet pianolle ja isot tavarat Porvoon päässä. Kuusamon päässä järjestetään kantajat vastaan kun olemme perillä. Laatikoita ja pakkaustarvikeita ei tarvita. Itse ajan oman auton muuttoauton perässä. Auton saa ajettua oven eteen molemmissa suunnissa. Porvoo keskusta, kerrostalo. Lososaari, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Porvoo

Porvoossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Porvooseen muutto ja kaupunkitietoa

Kaunis ja historian täyteinen Porvoo on Suomen toiseksi vanhin kaupunki. Viihtyisän kaupungin ajaton ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelee matkailijoita kaikkialta maailmasta vanhaan Porvooseen.

Nykypäivänä kaupunkiin kuuluvat kaksikielisyys sekä monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut. Porvoo on kasvanut metropolialueen itäiseksi keskukseksi. Kaupungissa on asukkaita jo lähes 50 000 – ja uudet muuttavat jatkuvasti.

Vuosittain Porvooseen rakennetaan keskimäärin 400 uutta asuntoa. Asunnoista 40 % on omakotitaloja, 30 % rivitaloasuntoja ja loput 30 % kerrostaloasuntoja.

Muita suosittuja paikkakuntia: Järvenpää, Hamina, Lohja, Sipoo ja Loviisa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS, 17.2.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Porvoo »