Muuttopalvelu Porvoo


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö muuttofirmaa muuttaaksesi Porvooseen tai Porvoosta? Tai mietityttääkö sinua muuton hinta? Unohda perinteinen tapa kysellä muuttofirmoilta yksitellen tarjouksia muuttopalvelusta. Säästä aikaa ja rahaa jättämällä tarjouspyyntö, joka tavoittaa ilmaiseksi muuttofirmat. Firmat jotka ovat kiinnostuneet muutostasi ottavat yhteyttä ilmoittamallasi tavalla ja tekevät tarjouksia muuttoavusta. Yhdellä tarjouspyynnöllä saat selville hinnat ja millainen muuttoapu olisi sinulle sopivin.

Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa myös muuallakin kuin Porvoossa muutot suorittavat firmat joilla on tarjota muuttoosi sopiva muuttopalvelu.

Kilpailuta muuttopalvelu Porvoo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Porvoon muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porvoon sisällä

Kohde on siis 2 porrasväliä katutasosta. 2 parisänkyä, 3 Kirjahyllyä (80 cm leveys per hyllytorni), vitriini, pesukone, astianpesukone, 4 pöytää, TV-taso, lipasto, 2,5 m2 kanahäkkivaraston sisältö - 50 muuttolaatikkoa tarvitaan irtaimistolle viikkoa ennen muuttoa. Kantajia ei ole omasta takaa ja siis tarvitaan muuttofirmasta. Ei tarvita apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa. Muutoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa asunnoissa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma löytyi 5 päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivan muuttofirman Helsingistä suorittamaan muuttoa Porvoossa. Muuttofirma teki tarjouksen tuntihinnoitellusti kahdella muuttomiehellä. Muuttoautona käytettiin 16 kuution autoa ja tuntihintaan sisältyi polttoainekustannukset. Muuttofirma toimitti asiakkaan toiveiden mukaisesti muuttolaatikot muuttajalle viikkoa ennen muuttopäivää, ja haki ne pois muuton jälkeen kun tavarat oltiin purettu.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaverit olivat tosi ahkeria ja nopeita. Alta aikayksikön tavarat oli pakattu autoon ammattimaisesti ja mitään ei särkynyt. Uusi asunto oli 3 kerroksessa ja tavarat siirtyivät nopeasti niille merkityille paikoille rappujen kiipeämisestä huolimatta. Erinomainen palveluasenne ja työn tekeminen viivyttelemättä olivat loistavan palvelun tae - suosittelen vahvasti!"

Muutto Helsingistä Porvooseen

Liittyvä paikkakunta: Helsinki

Kaksiosta 40 m2 muutto. Tavarat pakattu valmiiksi (olisi hyvä jos autossa olisi tanko mihin vaatteet voisi ripustaa henkareissa, jottei niitä tarvitse ahtaa muovisäkkeihin). Suurimmat tavarat kulmasohva kahdessa osassa, keittiön pöytä 100x70cm, tv ja tv-alusta, kirjoituspöytä kahdessa osassa (laatikosta ja pöytälevy jalkoineen) ja polkupyörä. Jaksan kantaa tavarat kuljettajan kanssa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen ainakin alkupäässä ja muistaakseni myös loppupäässä.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Tarjouspyyntö suljettiin alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Helsingissä toimivan kuljetusyrityksen. Muutto suunniteltiin tuntihinnoittelulla. Muuttoon sisältyi mm. auto perälautanostimella, kuljettaja, apumies, nokkakärryt, kantoliinat, kiinnitysliinat ja muita lisävarusteita. Yritys on saanut Muuttomaailmassa paljon positiivista palautetta ja omaa vuosien kokemuksen muuttamisesta. Muutostasi voi tulla helposti stressivapaata, kun valitset itsellesi ammattilaiset tekemään muuttoasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto Helsingistä Porvooseen sujui tosi hyvin, 3 tunnissa. Ja olisi sujunut vielä paremmin mikäli olisin ottanut muuttolaatikoita käyttöön. Nyt kuljettajan kanssa rahtasimme kymmeniä "nyssäköitä" hiki hatussa. Auto tuli ajoissa (vähän etuajassakin). Kuljettaja oli varmaan tehnyt paljon muuttoja, koska löysi heti uudesta kohteesta kellarikomeronkin, jonka sijainnista muuttajalla oli vain harmaa aavistus. Hintakin oli todella edullinen. Suosittelen ehdottomasti! T. Maija 68 v."

Muutto Porvoosta Lappeenrantaan

Muutettavana koko asunnon sisältö; kodinkoneita vain pesukone ja pieni pakastin. Loppu kalusteita ja irtaimistoa (TV, 2 sohvaa, parisänky, muutama lipasto/hyllykkö). Muuttolaatikot tarvitaan ja pakkaustarvikkeita astioita varten (kuplamuovia) mielellään kuljettajan lisäksi 1 henkilö kantoapuun. Auton saa oven eteen molemmissa osoitteissa. Muuttopäivä liukuva eli esim. viikko 50.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai kolme erittäin selkeää ammattilaisen kirjoittamaa tarjousta. Alueella toimivat muuttofirmat tarjosivat muuttajalle vaihtoehtoisia määriä muuttomiehiä, pakkaustarvikkeita, muuttolaatikoita ja muita muutossa tarvittavia palveluja.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi hänelle sopivimman muuttofirman, joka tarjosi tähän muuttoon 36 kuution muuttoautoa sekä kaksi muuttomiestä kanto- ja lastausavuksi. Muuttolaatikoita firma suositteli hankkimaan 75 kpl, jotka muuttofirma toimittaa ja noutaa pois kohtuullista korvausta vastaan. Muuttaminen on mukavaa kun ammattilaiset ovat muuttoapuna.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui erinomaisesti. Suosittelen vilpittömästi !!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui helposti, nopeasti ja sovitusti, ei mitään moitittavaa!

Muutto Tampere - Tampere

Loistavaa palvelua, muuttomiehet todella mukavia ja muutto sujui nopeasti

Muutto Lohja - Espoo

Muutto ei voisi kivuttomammin sujua, 10+ palvelu.

Muutto Joensuu - Kuopio

Porvooseen muutto ja kaupunkitietoa

Kaunis ja historian täyteinen Porvoo on Suomen toiseksi vanhin kaupunki. Viihtyisän kaupungin ajaton ja ainutlaatuinen tunnelma houkuttelee matkailijoita kaikkialta maailmasta vanhaan Porvooseen.

Nykypäivänä kaupunkiin kuuluvat kaksikielisyys sekä monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut. Porvoo on kasvanut metropolialueen itäiseksi keskukseksi. Kaupungissa on asukkaita jo lähes 50 000 – ja uudet muuttavat jatkuvasti.

Vuosittain Porvooseen rakennetaan keskimäärin 400 uutta asuntoa. Asunnoista 40 % on omakotitaloja, 30 % rivitaloasuntoja ja loput 30 % kerrostaloasuntoja.

Muita suosittuja paikkakuntia: Järvenpää, Hamina, Lohja, Sipoo ja Loviisa

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!