Muuttopalvelu Sipoo


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Sipoo

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Sipoon sisällä, Sipooseen ja Sipoosta toiselle paikkakunnalle onnistuu helposti Muuttomaailman avulla. Kun jätät tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla, se tavoittaa yli 250 muuttofirmaa ja muutostasi kiinnostuneet muuttofirmat tekevät sinulle tarjouksia jo yhden vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Vertaa hintoja, katso arvosteluita ja lopuksi valitse sinulle sopivin muuttopalvelu. Palvelusta löydät myös vinkkejä muuton suunnitteluun ja esimerkiksi muuttajan muistilista toimii hyvänä apuvälineenä. Aloita jättämällä tarjouspyyntö muutostasi Muuttomaailman sivuilla ilmaiseksi.

Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit vapaasti valita sopivimman. Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kilpailuta muuttopalvelu Sipoo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Sipoon muuttoja ja kokemuksia

Muutto Sipoosta Porvooseen

Osa isoista kalusteista ( yksi sohva + keittiönpöytä ) jää nykyiseen kotiin. Pienen varastotilan tavarat + aikuisen ja lapsen polkupyörät tulevat mukaan. Uuden kodin luokse ei pääse ihan oven eteen vaan kanto matkaa tulee n 20 metriä. Tarvitsemme muuttolaatikoita + muuttomiehiä (2-3 hlöä).

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 3 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Hyvinkääläisen muuttofirman tekemään muuttoa Sipoosta Porvooseen. Muuttomatka oli hieman päälle 20 kilometriä ja muuttofirma teki tarjouksen tuntihintaisena siten, että muuttaja pääsi itse valitsemaan muuttomiesten määrän tarjouksesta suoraan. Muutto tehtiin 36 kuution kuorma-autolla, että kaikki muuttotavarat saatiin kerralla muutossa matkaan. Muuton kustannuksiin sisältyi myös polttoaineet, ajokilometrit, vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella."

Muutto Helsingistä Sipooseen

Ala-tikkurilan vuokravarasto, 22 neliötä. Muuttokuorman siirto Sipoon Nikkilään. Kuorma sisältää sängyt, patjat, ison kulma sohva, lipastoja, keittiön ruokapöytä tuoleineen, saareke, vaate-yms. säkkejä, astiota yms. tavaroita banaanilaatikoissa. Muuttoauton saa vuokravaraston oven eteen, tavarat haettavissa hissillä 3 kerroksesta. Sipoon päässä 2 kerroksinen omakotitalo sekä autotalli. Molempien eteen pääsee muuttoautolla. Omia kantajia 2, painavat tavarat jää muuttomiehille. Jos kuljettaja kantaa myös niin 2 muuttomiestä varmaankin hänen lisäksi. Muuttokuorman purkuapua ei tarvita. Vain nouto, siirto ja kanto.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivan muuttofirman muuttoon Helsingistä. Muuttofirman suosituksesta muuttoon saapui kolme muuttomiestä ja iso 50 kuution kuorma-auto muuttoautoksi. Muuttoautoon mahtuu noin 4-5 huonetta riippuen muuttajan tavaramäärästä. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti asiakkaalle. Muuttofirman vakuutukset ovat yrityksen puolesta kunnossa kaikille asianmukaisesti pakatulle ja suojatulle irtaimelle. Muuttoon oli otettu myös matkaan tärkeitä muuttoon liittyviä asioita kuten suojaviltit ja nokkakärryt.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Sipoon sisällä

Huonekaluja on vain sänky (90 cm), kaksi pientä pyöreää pöytää (75 ja 60 cm diametriltaan) ja taitettavaa tuolia, pieni kapea hylly (40, 195 cm), kaksi isompaa mattoa ja lattialamppu. Lisäksi tulee pesukone. Kantajia minulla ei ole joten tarvitsee pesukoneen takia. Muuttolaatikoita on n 30. Kummassakaan paikassa ei pääse pysäköimään ulko-oven eteen vaan välissä on muutama rappunen. Lähtöpaikka katutaso, uusi paikka muutoin esteetön.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma lähti suorittamaan muuttoa Sipoossa. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla sisältäen alv 24% ja kaikki kulut. Muuttomiehiä tuli muuttofirman puolesta 2 kappaletta ja muutossa käytettiin isoa pakettiautoa. Muuttopalvelun kaikki luvat ja vakuutukset ovat kunnossa. Muuttofirman valinta helpottuu, kun saat monta tarjousta yhdellä tarjouspyynnöllä ja pystyt vertaamaan muuttopalveluita. Jos muuttofirman valinta on vieläkin vaikeaa, voit katsoa muuttofirmojen arvostelut ja tehdä valinnan tämän perusteella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella.

Muutto Sipoo - Porvoo

Molemmat miehet olivat koko ajan ystävällisiä, avuliaita ja hyvällä tuulella. He olivat sekä rauhallisia että tehokkaita. Muutto sujui oletetun ajan puitteissa ja kaikki pysyi ehjänä.

Muutto Helsinki - Sipoo

Sipooseen muutto ja kaupunkitietoa

Uudenmaan kunnassa sijaitseva Sipoo on Helsingin lähistöllä sijaitseva paikkakunta. Kunnan pinta-ala on 698,60 km² ja siellä asustaa noin 20 302 asukasta. 33% prosenttia väestöstä ilmoittaa äidinkielekseen ruotsin ja 63% suomen. Sipoo on kaksikielinen. Etenkin Pohjois- ja Kaakkois-Sipoossa sijaitsee suuria metsäalueita. Keski-Sipoossa on ominaista kumpuraiset peltoalueet ja niiden halki Sipoonjoki kaikkine laaksoineeen ulottuu etelään kohti Suomenlahtea. Etelä-Sipoon kauniissa rannikkomaisemissa lahdet avautuvat saaristoon sekä merelle päin.

Sipoon naapurikuntia ovat lännessä Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula ja Järvenpää, idässä Porvoo ja Pornainen sekä pohjoisessa Mäntsälä.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!