Muuttopalvelu Sipoo


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Muutto Sipoon sisällä, Sipooseen ja Sipoosta toiselle paikkakunnalle onnistuu helposti Muuttomaailman avulla. Kun jätät tarjouspyynnön Muuttomaailman sivuilla, se tavoittaa yli 300 muuttofirmaa ja muutostasi kiinnostuneet muuttofirmat tekevät sinulle tarjouksia jo yhden vuorokauden sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Vertaa hintoja, katso arvosteluita ja lopuksi valitse sinulle sopivin muuttopalvelu. Palvelusta löydät myös vinkkejä muuton suunnitteluun ja esimerkiksi muuttajan muistilista toimii hyvänä apuvälineenä. Aloita jättämällä tarjouspyyntö muutostasi Muuttomaailman sivuilla ilmaiseksi.

Kiinnostuneet muuttofirmat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja voit vapaasti valita sopivimman. Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kilpailuta muuttopalvelu Sipoo »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Sipoossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Sipoossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Sipoo muuttoja ja kokemuksia

Muutto Sipoosta Porvooseen

Osa isoista kalusteista ( yksi sohva + keittiönpöytä ) jää nykyiseen kotiin. Pienen varastotilan tavarat + aikuisen ja lapsen polkupyörät tulevat mukaan. Uuden kodin luokse ei pääse ihan oven eteen vaan kanto matkaa tulee n 20 metriä. Tarvitsemme muuttolaatikoita + muuttomiehiä (2-3 hlöä).

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi 3 päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Hyvinkääläisen muuttofirman tekemään muuttoa Sipoosta Porvooseen. Muuttomatka oli hieman päälle 20 kilometriä ja muuttofirma teki tarjouksen tuntihintaisena siten, että muuttaja pääsi itse valitsemaan muuttomiesten määrän tarjouksesta suoraan. Muutto tehtiin 36 kuution kuorma-autolla, että kaikki muuttotavarat saatiin kerralla muutossa matkaan. Muuton kustannuksiin sisältyi myös polttoaineet, ajokilometrit, vakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella."

Muutto Helsingistä Sipooseen

Ala-tikkurilan vuokravarasto, 22 neliötä. Muuttokuorman siirto Sipoon Nikkilään. Kuorma sisältää sängyt, patjat, ison kulma sohva, lipastoja, keittiön ruokapöytä tuoleineen, saareke, vaate-yms. säkkejä, astiota yms. tavaroita banaanilaatikoissa. Muuttoauton saa vuokravaraston oven eteen, tavarat haettavissa hissillä 3 kerroksesta. Sipoon päässä 2 kerroksinen omakotitalo sekä autotalli. Molempien eteen pääsee muuttoautolla. Omia kantajia 2, painavat tavarat jää muuttomiehille. Jos kuljettaja kantaa myös niin 2 muuttomiestä varmaankin hänen lisäksi. Muuttokuorman purkuapua ei tarvita. Vain nouto, siirto ja kanto.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi sopivan muuttofirman muuttoon Helsingistä. Muuttofirman suosituksesta muuttoon saapui kolme muuttomiestä ja iso 50 kuution kuorma-auto muuttoautoksi. Muuttoautoon mahtuu noin 4-5 huonetta riippuen muuttajan tavaramäärästä. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti asiakkaalle. Muuttofirman vakuutukset ovat yrityksen puolesta kunnossa kaikille asianmukaisesti pakatulle ja suojatulle irtaimelle. Muuttoon oli otettu myös matkaan tärkeitä muuttoon liittyviä asioita kuten suojaviltit ja nokkakärryt.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Sipoon sisällä

Huonekaluja on vain sänky (90 cm), kaksi pientä pyöreää pöytää (75 ja 60 cm diametriltaan) ja taitettavaa tuolia, pieni kapea hylly (40, 195 cm), kaksi isompaa mattoa ja lattialamppu. Lisäksi tulee pesukone. Kantajia minulla ei ole joten tarvitsee pesukoneen takia. Muuttolaatikoita on n 30. Kummassakaan paikassa ei pääse pysäköimään ulko-oven eteen vaan välissä on muutama rappunen. Lähtöpaikka katutaso, uusi paikka muutoin esteetön.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma lähti suorittamaan muuttoa Sipoossa. Muutto tehtiin tuntihinnoittelulla sisältäen alv 24% ja kaikki kulut. Muuttomiehiä tuli muuttofirman puolesta 2 kappaletta ja muutossa käytettiin isoa pakettiautoa. Muuttopalvelun kaikki luvat ja vakuutukset ovat kunnossa. Muuttofirman valinta helpottuu, kun saat monta tarjousta yhdellä tarjouspyynnöllä ja pystyt vertaamaan muuttopalveluita. Jos muuttofirman valinta on vieläkin vaikeaa, voit katsoa muuttofirmojen arvostelut ja tehdä valinnan tämän perusteella.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muuttomiehet olivat todella reippaita ja jaksoivat hoitaa koko muuton kunnialla, vaikka olikin iso muutto.

Muutto Sipoo - Laukkoski

Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella.

Muutto Sipoo - Porvoo

Molemmat miehet olivat koko ajan ystävällisiä, avuliaita ja hyvällä tuulella. He olivat sekä rauhallisia että tehokkaita. Muutto sujui oletetun ajan puitteissa ja kaikki pysyi ehjänä.

Muutto Helsinki - Sipoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Sipoossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Sipoo - Sipoo, 130 m² kerrostalo
Tarvitsemme muuttomiehet kaikille tavaroille kuljettajan lisäksi. Normaalitavaroiden lisäksi alakerrassa on purettu keittiö kodinkoneineen, joka tulee muuttaa uuden kodin piharakennukseen. Yksi raskas vuodesohva on, mutta sänkyjä ei ole kuin 1 parisänky (myymme lasten parvisängyt pois, koska uuteen asuntoon tulee erilaiset sängyt). Pakkaamme tavarat laatikoihin ja nimeämme, mikä menee mihinkin huoneeseen. Asumme nyt kaksikerroksisessa kerrostalossa, jonka alakerran voi muuttuu suoraan erillisestä ovesta (muuttoauton saa viereen) ja yläkerran hissin kautta. Sipoo, kerrostalo. Sipoo, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Ojakkala - Sipoo, 160 m² omakotitalo
Omasta takaa 2 muuttomiestä kantavat raskaimmat ja itse kannan laatikoita ym Pesukone, vuodesohva ja vitriinihylly. Iso peili ja pari normaalia peiliä. Vanha singer ompelukone, nojatuoli ja pari tuolia. 2 arkkua ja 2 lipastoa ja pienempiä pöytiä/lamppuja/tasoja Laatikot omasta takaa.. Omakotitalon eteen pääsee ja osoite myös ainakin pakulla oven eteen pääsee. Päivä ei ole vielä varma. Toivon yhteydenotot sähköpostilla Ojakkala, omakotitalo. Sipoo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sipoo - Sipoo, 60 m² kerrostalo kaksio
Asunto on 3h plus keittiö. Kaikki irtaimisto ; Muutama (n 5-7) iso jätesäkillenen tekstiilejä vaatteita ym, sohvat 3kpl, 2 kpl 140 cm levysiä sänkyjä patjoineen, pieni keittiön pöytä, 4 tuolia. Kaikki tavarat kaatopaikalle meneväksi. Asunto ei sen kummemin tarvitse siivota kuin irtoroskista. Menee remonttisaneraukseen. Mahdolliseti yksi riski nuorimies ois apuna. Sipoo, kerrostalo. Sipoo, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Halsua - Sipoo, 63 m² kerrostalo kolmio
Lähtö, 3. krs, 2h+k+ parv. kalusteet, kierteiset portaat, auton saa oven eteen pihalle ja 1 m2 häkkivaraston tavarat. alle 10 laatikkoa pihatasolla, lähellä ulko-ovea. Matka uuteen alle 500 m. 2 eri reissua. Tulo (2 eri krs:ta) pihatasolle (oma sis.käynti) oven eteen luiska, jonne osa tavaroista (1 pieni vuodesohva, tuoleja, purettu sänky, kirjoja) ja osa häkkivarastoon talon toiselle puolelle, ulko-oven lähellä , ns. katutaso, pienet portaat tai sitten pääsisäänkäynnistä käytävää pitkin varastoon. Tulo, 2.krs, pihataso, oven eteen, hissi (+portaat) , jossa sijaitsee vars. asunto. (kaverin muutto vei n. 2 tuntia 3. krs molemmissa päissä, kuun vaihde, 2 miestä) Halsua keskusta, kerrostalo. Sipoo, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Sipoo

Sipoossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Sipooseen muutto ja kaupunkitietoa

Uudenmaan kunnassa sijaitseva Sipoo on Helsingin lähistöllä sijaitseva paikkakunta. Kunnan pinta-ala on 698,60 km² ja siellä asustaa noin 20 302 asukasta. 33% prosenttia väestöstä ilmoittaa äidinkielekseen ruotsin ja 63% suomen. Sipoo on kaksikielinen. Etenkin Pohjois- ja Kaakkois-Sipoossa sijaitsee suuria metsäalueita. Keski-Sipoossa on ominaista kumpuraiset peltoalueet ja niiden halki Sipoonjoki kaikkine laaksoineeen ulottuu etelään kohti Suomenlahtea. Etelä-Sipoon kauniissa rannikkomaisemissa lahdet avautuvat saaristoon sekä merelle päin.

Sipoon naapurikuntia ovat lännessä Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula ja Järvenpää, idässä Porvoo ja Pornainen sekä pohjoisessa Mäntsälä.

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Sipoo »