Muuttopalvelu Juuka


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Juukassa, paikkakunnalle Juuka tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Juukassa.

Tutustu myös Juukassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Juuka »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Juukassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Juukassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

Erittäin nopeeta ja asiallista, pojat ei turhia hölissyt.

Muutto Hämeenlinna - Akaa

Muutto kävi ripeästi, kaksion muutto jossa välimatka 20km meni kesti kaikkiaan 1.5h. Erinomainen palvelu, suosittelen!!

Muutto Ylöjärvi - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Juukassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Outokumpu - Juuka, 58 m² rivitalo kaksio
Ei omasta takaa kantajia, eli yksi kantomies. Pyykkikone painavin. Muutettavana vain huonekalut eli olohuone sohva, pöytä, tuoli, kiikku, muutama lipasto. Keittiö pöytä ja kuusi tuolia. Makuuhuone parisänky (purettu), yö pöydät ja kirjoituspöytä. Tässä noin suurinpiirtein pienenmät tavarat kuljetan itse, kuin myös varaston. Autolla pääsee oven eteen. Outokumpu keskusta, rivitalo. Juuka keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juuka - Turku, 18 m² kerrostalo yksiö
Olisin itse kantoapuna (21v peruskuntoinen nainen). Tarvitsen kantomiehiä, luultavasti kaksi kappaletta. Muuttoauton saa ajettua ulko-ovien eteen molemmissa kohteissa. Tavaraa on 5kpl muuttolaatikoita (58x30x30cm tai L-koon banaanilaatikko), kolme jätesäkillistä tekstiilejä, suorakulmainen pöytä (puran osiin), yhden hengen sänky (puran osiin), kokovartalopeili (40x167cm), pienempiä esineitä kuten jakkara tai mikroaaltouuni, sekä n.40kg teräsrunkoinen tyhjä akvaario (90x55x40cm). Muut tavarat menevät yhden hengen voimin mutta akvaariota varten tarvitsee useamman kantamaan. Pöytä on asetettava paikoilleen ennen akvaariota, joka lasketaan pöydän päälle. Muut tavarat voi jättää miten vain. En tarvitse apua pakkaamiseen tai purkamiseen. Asunnon lisäksi ei ole varastotilaa. Lähtöasuntoon voi jättää tavaraa, jos pystyn siirtämään ne myöhemmin itse julkisilla. Juuka keskusta, kerrostalo. Kuninkoja-Mälikkälä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juuka - Rovaniemi, 50 m² kaksio
Asuimme aiemmin n. 50 neliön asunnossa. Tavaramme ovat nyt säilössä varastohallissa, Juuassa, josta ne pitäisi muuttaa Rovaniemelle. Ottaisimme mieluusti myös muuttomiehet kantamaan tavarat. Saamme kuun alussa asunnon avaimet, joten aikaisintaan silloin pääsemme asuntoon. Juuka keskusta, rivitalo. Pöykkölä, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juuka - Pohjavaara, 40 m² rivitalo yksiö
Tarvitaan kuljettajan lisäksi kantaja. Raskaimmat kannettavat ovat teollisuusompelukone ja pyykkikone. Molemmat asunnot ovat maantasalla (rivari ja omakotitalo) ja auton voi ajaa ovien eteen. Muuttolaatikoita tarvitaan 50 kpl noin viikko ennen muuttoa. Juuka keskusta, rivitalo. Pohjavaara, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Juuka

Juukassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Juuka »