Muuttopalvelu Juupajoki


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Juupajoella, Juupajoelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Juupajoella.

Tutustu myös Juupajoella muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Juupajoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Juupajoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Juupajoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui niin kuin oli sovittu. Pitkä matkaakin sujui mukavasti Tavarat suit sait paikasta toiseen

Muutto Helsinki - Savonlinna

Tehokas muutto, kaikki sujui ilman ongelmia. Ripeitä, huolellisia ja ystävällisiä muuttohenkilöitä!

Muutto Järvenpää - Järvenpää

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Juupajoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Korkeakoski - Juupajoki, 65 m² rivitalo kolmio
Yksi kantaja omasta takaa. Tarvitaan kantajia. Kaksi sänkyä, kolme kirjahyllyä, kolme sohvaa, pieni keittiönpöytä, televisiotaso, yksi pieni kaappi, yksi olohuoneen pieni pöytä, pesukone, pieni määrä tuoleja ja suuri määrä laatikoita, pääasiassa kirjoja. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen molemmissa asunnoissa. Rivitalossa ei ole portaita sisään, omakotitalossa on lyhyet raput ovelle. Korkeakoski, rivitalo. Juupajoki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Juupajoki, 52 m² kerrostalo kaksio
Omasta takaa ei ole kantajia, eli tarvitaan kantomiehiä, auto sekä kuljettaja. Nokkakärrit tarvitsee mukaan. Talossa on pesukone, tv taso, sohva ym. hieman isompia tavaroita myös. Muutto on todennäköisesti 30. päivä, mutta on hyvä jos mahdollisuus muuttaa myös aikataulua, jos päästäänkin aiemmin uuteen asuntoon. Auton koko täytyy olla sellainen, johon menee kaikki tavarat kerralla, tai sitten urakkahinta. Mikäli tuntitaksa, niin mieluiten niin, että joku tulee katsomaan ennalta tavaramäärän, jotta varmasti auton koko riittää näille tavaroille. Vahinkovakuutukset täytyy olla kuljetusfirmalla kunnossa. Niittykumpu, kerrostalo. Juupajoki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Juupajoki, 42 m² kerrostalo yksiö
Alustavasti pyydän tarjousta ns. koko muutolle ilman kantajia omasta takaa. Toki kiinnostaa kuinka mahdollisten omien kantajien osuus vaikuttaa hintaan. Purkaus- ja pakkausapua ei tarvita. Muuttolaatikoile olisi tarve, n. 40 kpl. Muutettavia huonekaluja on ainoastaan parisänky, kolmen istuttava sohva (mahdollisuus purkaa osiin) sekä kaksi lipastoa ja tv-taso. Muutto tapahtuu kerrostaloasunnon toisesta kerroksesta maan tasalla sijaitsevaan asuntoon - tavarat saa siis kannettua suoraan sisälle ilman portaita tai hissiä. Muuttoauton saa ajettua ainakin lähtöosoitteessa aivan ulko-oven eteen. Muuttopäivässä on myös joustovaraa mikäli tämä vaikuttaa hintaan. Martinlaakso, kerrostalo. Juupajoki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasala - Juupajoki, 85 m² rivitalo kolmio
Pesukoneiden kantaminen rappusissa. Muutossa soittimia joiden kanssa varovaisuutta. Onko mahdollista että kaksi kissaa kantokopassa pääsee samassa autossa? Suorama, rivitalo. Juupajoki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Juupajoki

Juupajoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Juupajoki »