Muuttopalvelu Juva


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Juvassa, paikkakunnalle Juva tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Juvassa.

Tutustu myös Juvassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Juva »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Juvassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Juvassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni paremmin kuin hyvin, vaikka olin jo muuttostressissäni valmistautunut täyteen katastrofiin pakkaussekoilujeni vuoksi. Mutta mukavien muuttomiesten tultua loppui kyllä stressi siihen paikkaan, kun huomasi että heillä oli homma hallussa. Erinomaista palvelua ja kaikki hoitui sovitusti (tai paremminkin), tällaisen muuton haluaisin ehdottomasti seuraavallakin kerralla!

Muutto Helsinki - Helsinki

Muutto sujui mallikkaasti ja firma oli paikalla sovitusti. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt ottaa toinenkin apumies niin olisi itse säästynyt tavaroiden kantamiselta ja voinut keskittyä niiden paikoilleen laittoon.

Muutto Kerava - Tuusula

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Juvassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Juva - Helsinki, 112 m² omakotitalo
Muuttotavarat ovat seuraavat; kolmen istuttava sohva (menee kolmeen osaan), kaksi sohvatuolia, sänky 120 cm leveä, kaksi pientä sohvapöytää (50x50cm), kaksi lipastoa (50 x 70 cm), tv-taso (200 x 40 cm) menee kolmeen osaan, pieni penkki, jalkalamppu, tornikauitin (25 x 70 cm), taulu-tv 56 tuumaa, polkupyörä. Mahdollisesti myös pesukone, tämä ei tässä vaiheessa vielä ihan varma. Lisäksi valmiiksi pakattuja kasseja ja laatikoita noin 10-15 kpl. joissa pientavaraa. Itse myös matkustaisin muuttoauton mukana uuteen osoitteeseen, jos se on mahdollista. Tarjouksen voisi laskea pelkän kuljettajan kanssa, jolloin itse toimisin kantomiehenä apuna ja sitten siten että olisi yksi kantomies kuljettajan lisäksi. Juva keskusta, omakotitalo. Kontula - Vesala, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juva - Tuukkala, 73 m² kerrostalo kolmio
Asuntoni on normaalissa kerrostalossa. Irtaimisto on normaali kolmion irtaimisto - ei painavia flyygeleitä tms. Häkkikomeron sisältö muutetaan myös. Normikokoinen komero. Tarvitsen yhden muuttomiehen. Kodinkoneita on yksi eli pystypakastin. Juva keskusta, kerrostalo. Tuukkalanlahti, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Juva, 59 m² kaksio
Vain osa tavaroista muutetaan. Parisänky, sohva, sohvapöytä, pieni kirjahylly, TV, TV-pöytä, pieni kaappi, pykinpesukone. Ei varastotavaraa. Kaksi miestä tarvitaan, itse en kanna. 20 muuttolaatikkoa, niiden tyhjennys kohteessa ja poisvienti samana päivänä. Rulla pakkausmuovia ja lattian suojapahvia. Auton saa lähtöpäässä oven eteen, hissi jää puoli kerrosta ylemmäksi. Kohde on rivitalo. Kuopio keskusta, rivitalo. Juva keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juva - Heinävesi, 73 m² kerrostalo kolmio
Kyseessä yksinäinen naisihminen, joka tarjousvaihtoehdossa 1 itse hommaa muuttolaatikot ja vaihtoehdossa 2 tarvitsee 30 kpl normimuuttolaatikoita (mm. kirjoille ja astioille). Laatikoiden toimitus tässä vaihtoehdossa Juvalle. Kuskin lisäksi 1 henkilö kantoavuksi lähtö- ja tulopaikakunnalla. Ei huomattavan painavia huonekaluja. Varastona häkkikomero, jonka tyhjäys myös. Kerrostalon oven eteen auton saa, mutta okt, johon muutto tapahtuu vaatii noin 20 m kantomatkan. Juva keskusta, kerrostalo. Heinävesi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Juva

Juvassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Juva »