Muuttopalvelu Juva


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Juvassa, paikkakunnalle Juva tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Juvassa.

Tutustu myös Juvassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Juva »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Juvassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Juvassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Minuutilleen paikalla, ystävällistä palvelua, tavarat kannettu sovituille paikoilleen, kaikki kunnolla sidottu paikalleen muuttoautossa, muuttolaatikot puhtaita. Ei mitään negatiivistä.

Muutto Kuopio - Kuopio

Reippaita kavereita, sujui joustavasti!

Muutto Salo - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Juvassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Juva, 25 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa minä, yksi kantaja ja tarvitsen ainakin yhden muuttomiehen. Saatan tarvita muuttolaatikoita ja pakkaustarvikkeita, tarvitsen myös kaappien ja sängyn purkamista ja niiden pakkaamista. Yksi vaatekaappi saattaa mahtua purkamattomana, toinen on varmaan purettava. Sänky ja tietokonepöytä purettava. Pesukone yksi painava. Muuttoauton saa ajettua kerrostalon eteen. 2 häkkikoppia ja 1.5 m2:n lisävarasto Pelican, kaikki lähes täynnä. Etu-Vallila - Alppila, kerrostalo. Juva keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juva - Helsinki, 112 m² omakotitalo
Muuttotavarat ovat seuraavat; kolmen istuttava sohva (menee kolmeen osaan), kaksi sohvatuolia, sänky 120 cm leveä, kaksi pientä sohvapöytää (50x50cm), kaksi lipastoa (50 x 70 cm), tv-taso (200 x 40 cm) menee kolmeen osaan, pieni penkki, jalkalamppu, tornikauitin (25 x 70 cm), taulu-tv 56 tuumaa, polkupyörä. Mahdollisesti myös pesukone, tämä ei tässä vaiheessa vielä ihan varma. Lisäksi valmiiksi pakattuja kasseja ja laatikoita noin 10-15 kpl. joissa pientavaraa. Itse myös matkustaisin muuttoauton mukana uuteen osoitteeseen, jos se on mahdollista. Tarjouksen voisi laskea pelkän kuljettajan kanssa, jolloin itse toimisin kantomiehenä apuna ja sitten siten että olisi yksi kantomies kuljettajan lisäksi. Juva keskusta, omakotitalo. Kontula - Vesala, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Juva - Tuukkala, 73 m² kerrostalo kolmio
Asuntoni on normaalissa kerrostalossa. Irtaimisto on normaali kolmion irtaimisto - ei painavia flyygeleitä tms. Häkkikomeron sisältö muutetaan myös. Normikokoinen komero. Tarvitsen yhden muuttomiehen. Kodinkoneita on yksi eli pystypakastin. Juva keskusta, kerrostalo. Tuukkalanlahti, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Juva, 59 m² kaksio
Vain osa tavaroista muutetaan. Parisänky, sohva, sohvapöytä, pieni kirjahylly, TV, TV-pöytä, pieni kaappi, pykinpesukone. Ei varastotavaraa. Kaksi miestä tarvitaan, itse en kanna. 20 muuttolaatikkoa, niiden tyhjennys kohteessa ja poisvienti samana päivänä. Rulla pakkausmuovia ja lattian suojapahvia. Auton saa lähtöpäässä oven eteen, hissi jää puoli kerrosta ylemmäksi. Kohde on rivitalo. Kuopio keskusta, rivitalo. Juva keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Juva

Juvassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Juva »