Muuttopalvelu Kaarina


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Etsitkö muuttopalvelua auttamaan muutossa Kaarinaan tai Kaarinasta? Autamme sinua selvittämään hinnat ja tarjolla olevat muuttofirmat jotka suorittavat muutot alueella. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen alueella muuttopalvelua tarjoaville muuttofirmoille ja kiinnostuneet tekevät sinulle suoraan tarjouksia.

Palvelun avulla on helppoa ja ilmaista löytää sopivin muuttoapu ja muuton hinta.

Kilpailuta muuttopalvelu Kaarina »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kaarinassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kaarinassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kaarina muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kaarinasta Helsinkiin

Muutettavana on valmiiksi pakattuja laatikoita noin 15 kappaletta, 1 m x 1 m tilaan menevä ruokapöytä, 5 ruokapöydän tuolia, 120 senttiä leveä sänky, 2 taulua ja joitain muita keveitä esineitä. Kaarinan päässä ei ole kantajia, Helsingin päässä kaksi.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 8 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi Helsinkiläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Kaarinasta Helsinkiin. Muuttomatka oli noin 140 kilometriä ja muutto tehtiin urakkahintaisena, koska tässä muutossa se tuli asiakkaalle halvemmaksi ratkaisuksi. Muuttomiehiä muuttoon tuli kaksi. Muuttoautona käytettiin isoa pakettiautoa, koska muuttotavaraa ei ollut paljoa. Muuton hintaan sisältyi myös polttoaineet, ajokilometrit, vastuuvakuutukset ja liikennelupa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Erittäin ripeitä ja kohteliaita muuttomiehiä."

Muutto Jyskästä Kaarinaan

Nykyinen asunto kerrostalo, jossa ei ole hissiä. 1,5 kerrosta portaita. Uusi asunto rivitalo, jossa auton saa lähelle ovea. Suurimpia tavaroita on divaanisohva, pyykinpesukone, 2 pöytää, 2 lipastoa, sänky, tv-taso+TV ja tuoleja. Itse pystyn auttamaan kantamisessa ja todennäköisesti myös isäni. 10 kappaletta muuttolaatikoita pitäisi riittää pienempää irtaimistoa varten ja laatikot olisi hyvä saada paria päivää ennen muuttoa, jotta ehdin tavarat huolella pakkaamaan.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Ylistarolainen muuttofirma valittiin tekemään muuttoa Jyskästä Kaarinaan. Muuttomatkaa oli hieman vajaa 300 kilometriä ja muutto tehtiin urakkahinnoitellusti. Muutossa käytettiin 17 kuution muuttoautoa ja 13 kuution perävaunua. Muuttoon tuli muuttoavuksi kuljettaja joka osallistui tavaroiden kantamiseen ja asetteli muuttotavarat autoon huolellisesti. Muuton kustannuksiin kuului myös polttoaineet, ajokilometrit, nokkakärryt, vakuutus, liikennelupa, nokkakärryt ja porraskärryt.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuljettaja tuli sovittuun aikaan paikelle, pakkaus ja purku suoritettiin tehokkaasti molemmissa päissä ja kaiken lisäksi kuljettaja oli huipputyyppi hyvän kaluston kanssa. Hinta oli mitä piti eli varsin edullinen. Iso suositus muillekin!"

Muutto Äänekoskelta Kaarinaan

Kantajia omasta takaa kaksi. Muutettavaksi myös isoja huonekaluja (sohva, hyllyjä, sänky, parvekekalusteet jne.) Tarvitsen mukaan myös muuttolaatikoita

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin Kuopiolainen muuttofirma tekemään muuttoa Äänekoskelta Kaarinaan. Muuttoon sisältyi mm. muuttolaatikot, kuljettaja ja muuttoauto. Muuttoon tarvittavat nokkakärryt ja huopia muuttotavaroiden suojaamista varten löytyi myös muuttoautosta. Muuttofirman valintaan vaikutti positiiviset ja sensuroimattomat palautteet.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Nopea ja hyvä palvelu. Pitkän matkan muutto sujui erinomaisesti. Suosittelen!"

Muutto Kaarinasta Turkuun

Liittyvä paikkakunta: Turku

tarvitaan kantomiehiä koska olemme itse töissä. 4* sänky 3* taulu tv 2*lipasto k.80 s.40 l.130 lasivitriini k.180 s.40 l. 80 saa kahteen osaan hyllykkö k.160 s.40 l. 80 kaapisto k.110 k.80 s.40 saa kahteen osaan sohva + pöytä tietokone pöytä k.83 l.80 s.52 2*pirttipöytä + penkit koulupöytä 2*työtuoli pesukone n.20 kpl jätesäkkejä jossa on vaatteita n.50kpl muuttolaatikoita muutama taulu nojatuoli

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 3 tarjousta vertailtavaksi, joista yksi oli ylitse muiden. Muuttofirmoista kaikki ovat saaneet positiivista palautetta, mutta piti vain katsoa, että mikä itselleen sopii parhaiten.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valikoitui jo monta vuotta alalla toiminut Turkulainen muuttofirma. Muutto tehtiin urakkahinnalla ja hintaan sisältyi muuttoauto (36m3), kaksi muuttomiestä, polttoaineet, vakuutukset, nokkakärryt, suojat, polttoaineet ja alv.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Aivan loistava ja nopea muuttopalvelu"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pikkumuutto meni reilulla ja rivakalla tyylillä aikataulussa. Suosittelen.

Muutto Kaarina - Helsinki

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Pitkän matkan muutto, kaikki meni hyvin.

Muutto Kaarina - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kaarinassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Littoinen - Kaarina, 144 m² omakotitalo
Kaksi kantajaa tarvitaan muuttofirmalta. Omasta takaa on 2-4 kantajaa kevyempiin tavaroihin. Muutamia muuttolaatikoita tarvitaan. Pakkaus- tai purkamisapua ei tarvita. Ruokapöytä 1x2 m, massiivipuinen, pesukone. Muuttoauton voi ajaa ovien eteen. Varastotiloista huolehdimme itse. Asuntojen välimatka n. 4 km. Littoinen, omakotitalo. Kaarina keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 10 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaarina - Pertteli, 83 m² rivitalo kolmio
Vain minä kantajana. 1 kantaja lienee tarpeen. Isoja huonekaluja ainakin 2 vitriiniä, isompi ja pienempi senkki, kulmasohva, pyykinpesukone. Vitriinin suojaamiseen kuljetusta varten pakkausmaterliaalit ja apua. Muuttoauton saa oven eteen, niin ylä- kuin alakerrassakin, on siis 2-kerroksinen. Varastotilaa sekä lämmin häkkivarasto että ulkovarasto. Kaarina keskusta, rivitalo. Pertteli keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Savonlinna - Kaarina, 63 m² kerrostalo kolmio
Tavarat muutettu neljä vuotta sitten 78 neliön asunnosta + pienestä varastosta 63 neliön asuntoon ja 28 neliön varastoon. 78 neliön asunnossa ja varastossa oli tavaroita tiloihin nähden aika paljon, muutossa oli silloisen firman suurin auto. Nykyinen varasto ei kuitenkaan ole tiukkaan ahdettu, koska se on ollut myös oleskelutilana ja moottoripyörän tallina. Varasto sijaitsee noin 1,5 km päässä asunnosta. Auton saa kohtuu lähelle oven eteen käsittääkseni jokaisessa kohteessa. Huonekalut ovat vanhoja puisia ja kohtuu pieniä, vain yksi kookkaampi kokopuinen kaappi. Ei pianoa, kodinkoneita vain astianpesukone ja vanha telkkari. Tavarat on pääsosin pakattu hyvin pahvilaatikoihin. Kirjoja on paljon. Viimeksi muuttofirman puolesta oli kaksi työntekijää ja kummassakin päässä hyvin apuvoimia, joten pakkaus kesti 1,5 tuntia ja purku vajaan tunnin. Tarkoitus on saada tälläkin kertaa kantoapua tutuilta (3-6 kantajaa), mutta arkipäivä saattaa olla haasteellisempi kuin edellisen kerran lauantai. Miekonniemi-Venäjänniemi, kerrostalo. Kaarina keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 20 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kaarina - Paimio, 77 m² kerrostalo kolmio
Tarvitsemme muuttopalvelun kalusteiden siirtämistä varten. Omasta takaa meillä on 2-3 kantajaa, mutta haluaisimme tarjouksen myös kahdesta muuttofirman työntekijästä. Huonekalut jotka tarvitsee muuttaa: kirjahylly, pieni kirjahylly x 2, lasivitriini, piano, nojatuoli, sohva x 2, ruokaryhmä (pöytä + 6 tuolia), pyykinpesukone, lipasto x 2, parisänky patjoineen, meikkipöytä, keinutuoli, painonnostopenkki + 120kg edestä levypainoja, työpöytä + kaksi konttorituolia ja kaksi yöpöytää. Puramme itse purkua vaativat huonekalut. Lisäksi tarvitsemme irtaimistoa varten n. 15-20 muuttolaatikkoa, jotka kannamme ja kuljetamme itse uuteen osoitteeseen. Muuttoauton saa ajettua kerrostalon oven eteen sekä uudessa asunnossa pihaan. Kaarina keskusta, kerrostalo. Paimio keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kaarina

Kaarinassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kaarinaan muutto ja kaupunkitietoa

Merellinen Kaarina on keskisuuri kaupunki Varsinais-Suomessa, Turun naapurissa. Kaupunki on mainio kasvupaikka niin ihmisille kuin yrityksille sen keskeisen sijainnin ja monipuolisen luonnon vuoksi.

Vuokra- ja asumisoikeusasuntojen lisäksi Kaarina tarjoaa asukkailleen monenlaisia omakotitontteja. Kaupungin periaatteina on olla: asukaslähtöinen ja yritysystävällinen, avoin, rohkea ja oikeudenmukainen.

Monissa eri valtakunnan tutkimuksissa Kaarina on loistanut kärkisijalla. Kaupunki on mm. valittu Suomen luovimmaksi kunnaksi, Suomen halutuimmaksi asuinpaikaksi, yritysilmapiiriltään Suomen parhaaksi sekä palvelultaan Suomen parhaaksi.

Muita suosittuja paikkakuntia: Turku, Raasepori, Raisio, Lieto, Maarianhamina, Paimio ja Parainen

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kaarina »