Muuttopalvelu Karvia


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Karviassa, paikkakunnalle Karvia tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Karviassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Karvia »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Karviassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Karviassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hienosti sujunut muutto!Kaikki meni aikataulujen mukaan!

Muutto Espoo - Oulu

Pitkän matkan muutto, kaikki meni hyvin.

Muutto Kaarina - Kuopio

Muutto sujui nopealla aikataululla toiseen kaupunkiin, kuski oli erittäin ammattitaitoinen ja saimme muuttolaatikot kätevästi vuokrattua firman kautta. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun!

Muutto Tampere - Hämeenlinna

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Karviassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Satakunta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Karvia - Helsinki, 55 m² kerrostalo kaksio
1. Kantajia ei ole omasta takaa, joten kantajia tarvitaan. 2. Muuttolaatikoita (Ikean Jättene-pahvilaatikot) löytyy omasta takaa, mutta muuttolaatikoita tarvitaan ehkä 20-40kpl. Ovathan Ikean pahvilaatikot ok käyttää muutossa? 3. Kuljettaja ja muuttoauto tarvitaan. Onko muuttoauto niin iso, että tavarat saa yhdellä kerralla vietyä? Tämä olisi toiveena. 4. Asunnossa, josta muutetaan pois, on erillinen häkkikomero, jossa tavaraa on normaalisti. 5. Lähtöosoitteessa etäisyys ulko-ovelta muuttoautolle noin 20m, kohdeasunnossa noin 5-10m. 6. Ei ole pianoa. Isoimmat huonekalut ovat olohuoneen 3-istuttava sohva ja kaksi sänkyä, joiden mitat 90*210cm. Karvia keskusta, kerrostalo. Herttoniemi, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karvia - Tampere, 58 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen kantomiehet ja kuljettajan. Irtaimiston olen valmiiksi pakannut pinottaviin kovamuovilaatikoihin. Huonekalut ovat pääosin vanhoja/antiikkisia kokopuusta valmistettuja. Näistä painavammat ovat senkki ja mahalipasto. Muut huonekalut melko keveitä. Kaikki muutettavat tavarat ovat lähtöosoitteen asunnossa. Lähtöosoitteen piha-alueelle mahtuu ajamaan suurella pakettiautolla. Muuttorekan kanssa voi tulla tiukkaa. Karvia keskusta, kerrostalo. Nekala, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 32 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karvia - Kerava, 120 m² omakotitalo
Talo myydään purettavaksi. Asunto on tyhjennettävä kokonaisuudessaan ja on asumisen jäljiltä, asukkaan kuoltua äkillisesti. Osa irtaimistosta ei sisälly tyhjennykseen. Siellä on varastoituna lastenlapsen muuttoa odottavia huonekaluja. Tyhjennykseen kuuluu myös pieni pihavarasto puutarhavälineineen. Muuten asunnon sisältö melko tavanomaista. Isoimpina pari sohvaa ja nojatuolia ruokapöytä, kuusi tuolia, parisänky. Kaksi lipastoa, astian- ja pyykinpesukoneet, pakastin-jääkaappi, liesi, astiakaapisto. Kanto-ja pakkausapua eiole. Karvia keskusta, omakotitalo. Kerava keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Salo - Karvia, 50 m² kaksio
2 kantomiestä, joista toinen kuljettaja. Auton saa lähelle ovea. Pesukone painavin tavara. Ollikkala, rivitalo. Karvia keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Karvia

Karviassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Karvia »