Muuttopalvelu Kajaani


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Lähitulevaisuudessa muutto Kajaaniin tai Kajaanista? Kenties sinua askarruttaa mistä löytyy sopivin muuttopalvelua tarjoava muuttoapu ja muuttofirmojen hinnat. Palveluun jätetty tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi alueella muutot suorittavat muuttofirmat ja muutostasi kiinnostuneet ottavat suoraan sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla.

Sopivan muuttopalvelun löytäminen ei voisi olla helpompaa oli kriteerinäsi palvelun laatu, kokemus tai muuton hinta.

Kilpailuta muuttopalvelu Kajaani »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kajaanissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kajaanissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kajaani muuttoja ja kokemuksia

Muutto Röykästä Kajaaniin

Lähtöpaikassa tarvittava määrä kanto-apua, Kajaanissa ei. Ei tarvitse muuttolaatikoita eikä pakkaamista ja purkamista. Uudessa osoitteessa toiveena kattolamppujen kiinnittäminen. Perushuonekaluja:sohva, 2 lipastoa, lasivitriini, tv-taso ym. pienempää. 2 polkupyörää. Tavarat pakataan pahvilaatikoihin ja jätesäkkeihin huoneistosta ja varastosta. Uudessa osoitteessa osa tavaroista häkkivarastoon 4.kerros. Auton saa molemmissa osoitteissa oven eteen.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen. Muuttofirma muuttoon löytyi seuraavana päivänä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttoon Vantaalaisen muuttofirman tekemään muuttoa Röykästä Kajaaniin. Muuttomatka oli noin 445 kilometriä ja muutosta tehtiin siksi urakkahintainen tarjous siten, että muuttomiehiä oli muuttofirman puolesta Röykässä ja Kajaanissa 2. Muuttoautona käytettiin 14 kuution pakettiautoa ja mukana oli myös 15 kuution peräkärry. Muuttofirman toiminta oli muutossa vakuutettua.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Täsmällinen, luotettava, joustava ja kaikki meni juuri niin kuin pitikin ja asiointi sujui hyvin. Olen oikein tyytyväinen!"

Muutto Kajaanista Jokelaan

Haluaisimme muuttopalvelun, joka kantaisi tavaramme autoon, ajaisi Kajaanista uuteen kotiimme Jokelaan ja kantaisi tavarat uuteen asuntoomme sisälle. Huolehdimme etukäteen kaiken pakkaamisen valmiiksi ja voimme tarvittaessa auttaa tavaroiden kantamisessa muuttoautoon (meitä on kaksi asukasta), ja myös sieltä pois, jos ehdimme samaan aikaan perille. Meillä on muutettavana yksi asunnollinen tavanomaista tavaraa, huomattavan isoja kalusteita ei pyykkikoneen lisäksi ole. Jonkin verran on tavaroita ja kalusteita, jotka saattavat särkyä helposti. Muuttoauton saa ajettua täällä ulko-ovien eteen ja uskoaksemme näin on myös uudessa osoitteessamme.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 7 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Sopivin muuttofirma muuttoon löytyi Vantaalta. Pitkän välimatkan vuoksi tarjous tehtiin urakkahintaisena ja koska muutossa ei ollut muuttajalla omia kantajia mukana, tuli muuttofirma kahden miehen voimin tekemään muuttoa Kajaanista Jokelaan. Muuttoautoksi valittiin 14 kuution pakettiauto ja 20 kuution peräkärry, että kaikki muuttotavarat saataisiin kuljetettua yhdellä kertaa uuteen kotiin. Muuttoautosta löytyi nokkakärryt ja suojahuopia tavaroille. Muuton yksityiskohdista keskusteltiin puhelimitse.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Meidän pitkä muuttomme välillä Kajaani-Jokela sujui tosi hyvin ja tavaramme olivat sovitusti odottamassa uudessa kodissamme. Suosittelen!"

Muutto Kajaanista Järvenpäähän

Muuttoon tarvitaan kuljettaja. Omasta takaa kantajia on 2-4. Tarvitsemme muovisia pakkauslaatikoita. Isoja huonekaluja: parisänky 2x90 cm sängyt ja 180 cm Tempur-petari, 3 hengen divaanisohva, kirjahylly, kaksi painavaa nojatuolia, neljän hengen ruokailuryhmä, pyykkikone ja mahdollisesti tiskikone. Muuttoauton saa ajettua oven eteen. Asunto sijaitsee 1. kerroksessa, johon on 5 porrasta. Suuret tavarat voi kantaa myös talon toiselta puolelta terassin kautta suoraan ulos. Samanlainen tilanne on päämäärässä Järvenpäässä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin rautainen ammattilainen Ylistarosta. Muuttofirman puolesta muuttoon tuli kevyt kuorma-auto perävaunun kera. Muutto tehtiin urakkahinnoitellusti ja hintaan sisältyi muuttomiehen ja muuttoauton lisäksi myös polttoaineet, vakuutukset sekä nokka- ja porraskärryt. Muuttofirma on saanut paljon positiivisia palautteita Muuttomaailman muuttajilta muutoista ja onnistunut herättämään luottamusta sitä kautta uusiin muuttoasiakkaisiin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Tässä oli parhaiten käytetyt eurot pitkään aikaan! Muutto sujui rennolla otteella ja mukavasti. Muuttomies hikoili ja me koitimme pysytellä pois tieltä. Pakettiauto+peräkärry-yhdistelmään mahtui hyvin meidän kaksion tavarat pyörineen ja autonrenkaineen. Muuttokuorma lähti edeltä, me jäimme syömään ja ajelimme sitten perässä muuttokohteeseen. Kaikki meni hyvin. Suosittelen!"

Muutto Kajaanista Vuorelaan

Kaksi muuttomiestä kuljettajan lisäksi. Isommat tavarat: 3hlön sohva, 2 kpl 2 hlön sohvia, olohuoneen pöytä (2 kpl ), irtotuoli, keittiön pöytä ja 6 tuolia, parisänky patjoineen, 15 osainen kirjahylly, joissa 9:ssä lasiovi (suurin osa laitetaan hyllyjen pahvisiin alkuperäispakkauksiin), 2-osainen tv-taso, pesukone, asekaappi. Pääosa lasitavarasta pyritään kuljettamaan itse. Muuttolaatikoita tarvitaan pienesineille, vaatteille ym.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 2 erittäin hyvää tarjousta jättämällä vain yhden tarjouspyynnön Muuttomaailman kotisivuilla.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen muuttoavun toiselta paikkakunnalta urakkahintaan. Urakkahintaan sisältyi mm. 44 kuutioinen auto tekemään muuttoa, 2 muuttomiestä, kuljettaja, polttoainekustannukset, sekä pakkaaminen ja purkaminen. Muuttofirman tie- ja tavaraliikenneluvat ovat kunnossa ja myös tästä syystä omat muutettavat tavarat oli helppo jättää ammattilaisen käsiin ja muutto sujuikin helposti Kajaanista Vuorelaan. Muuttaminen on aina mukavampaa, kun on saanut itselleen juuri sellaista palvelua mitä on etsinytkin. Helpota omaa muuttostressiä kilpailuttamalla itsellesi mukavampi muutto Muuttomaailmassa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui suunnitellusti ilman ongelmia. Palvelualttius oli hyvää."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui nopeasti ja kuten oli sovittu.

Muutto Kajaani - Kaarina

Homma sujui mallikkaasti ja kuten oli sovittu. Suosittelen!

Muutto Kajaani - Kokkola

Muutto sujui suunnitellusti ilman ongelmia. Palvelualttius oli hyvää.

Muutto Kajaani - Vuorela

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kajaanissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kajaani - Lieksa, 15 m² kerrostalo yksiö
Muuttoon tulee isoimpina esineinä mukaan pöytä(palasina) ja polkupyörä. Muut esineet ovat tietokoneen ja mikron luokkaa tai pienempiä. Menomatkalla pitää käydä Kajaanin Sotkasta mukaan matto ja pieni yöpöytä. Olen itse kantamassa tavaraa mukana ja tulen samalla kyydillä muuttokohteeseen. Omaa autoa ei ole muutossa käytössä. Lohtaja-Kettu, kerrostalo. Lieksa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Reisjärvi - Kajaani, 80 m² rivitalo kolmio
Tarvitsen Reisjärven asunnosta muuttoon siis auton ja kuskin sekä kantajan. Asunnossa on kirjahylly, joka on osissa. Laatikostoja n.4 kpl sekä lasivirtiini joka korkea . siis lasi-osia 2kpl. Sitten pienempi keittiö vitriini. Puu osa alhaalla ja lasiosa päällä. Osissa lasipöytä ja 4 kpl tuolia. Kiikkutuoli, mattoja, Lipastot 2 kpl. Valmiiksi pakattuja muuttolaatikoita. n. 20 kpl.... ei sohvia ei kodinkoneita, Tyhjä lasinen akvaario.. Lamppuja... jalka että katto... iso taulu tv... ja pienempi taulu tv... plus muuta pienempää tavaraa. Kajaanin asunnossa tavarat alakertaan... ei tarvitse muuta kuin tuoda sisälle. Autolla pääsee lähelle ovia molemmissa kohteissa. Reisjärvi keskusta, rivitalo. Purola, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kajaani - Muonio, 39 m² kerrostalo yksiö
Kalusteet: Keittiön pöytä (purettuna osiin) ja 4 tuolia. Olohuoneen divaanisohva (jaettuna 3 osaan). Makuuhuoneen sänky 120 cm, jalat irtonaiset, kaksi patjaosaa. Pesutorni (kaksi konetta erillään). Microaaltouuni. Pieni Taulu-tv, Cd-Soitin ( 3 osaa ). Pölyimuri. Pieni pöytä osissa (lasikansi). Pyykin kuivaus telineet 2 kpl (menevät limittäin kokoon). Silitysteline (koottava). Laatikkotavaraa: Astiat, Kirjat, Vaatteet ( kaikki pakattuina laatikoihin). Matkalaukut 2 kpl. Valaisimet 2 kpl (120 cm korkeat), Kattovalaisin. Kukat ruukuissa 5 kpl (suojapusseissa). Varastotavarat: Sukset, Puutarhatyökaluja. Puinen keinutuoli ( 200x 120 cm). Auton renkaat 4 kpl (suojapusseissa). Laatikkotavaraa. Kajaani keskusta, kerrostalo. Muonio keskusta, paritalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kajaani - Hyrynsalmi, 59 m² kerrostalo kaksio
Kaksi kantajaa omasta takaa, en tarvitse muuttolaatikoita enkä apua pakkaamisessa, ei isoja huonekaluja, auton voi ajaa ovien eteen. Kajaani keskusta, kerrostalo. Hyrynsalmi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kajaani

Kajaanissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kajaaniin muutto ja kaupunkitietoa

Tunnelmaltaan pikkukaupunki Kajaani on hyvä paikka asua. Kaupungin keskustassa miltei kaikki on kohtuullisen kävelymatkan päässä. Kajaanilaiset voivat perustellusti sanoa asuvansa sujuvan arjen kaupungissa, sillä kaupungin tarjoamat ja ylläpitämät palvelut on onnistuttu pitämään mainiolla tasolla.

Kajaanin kaupungin kulttuuri on elämyksiä, tekemistä ja kokemista. Kaikki on lähellä ja kaikki on läheistä, joten ihmisen kokoisessa kaupungissa toiminta on vilkasta.

Kulttuuripalveluita Kajaanilla on tarjota myös kuntarajojen ulkopuolelle. Lukuisa joukko taide- ja kulttuuriyhteisöjä täydentävät kaupungin järjestämiä palveluita. Itse asiassa monet maakunnan ammattitaiteilijoista työskentelevät maakuntakeskuksessa Kajaanissa.

Muita suosittuja paikkakuntia: Kuopio, Tornio, Iisalmi, Kempele, Ylivieska ja Sotkamo

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kajaani »