Muuttopalvelu Karstula


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Karstulassa, paikkakunnalle Karstula tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Karstulassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Karstula »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Karstulassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Karstulassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella iso apu muutossa ja huikean tehokas porukka! Eipä jatkossa enää kannata muuttoja ilman heitä tehdäkään. Suosittelen!

Muutto Turku - Raisio

Kiitos! Pojat oli ahkeria ja reippaita! Muutto meni kivasti suosittelen

Muutto Kuopio - Karkkila

Ammattimaista toimintaa, nopeaa ja vastuullista.

Muutto Espoo - Nurmijärvi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Karstulassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Jyväskylä - Karstula, 47 m² kerrostalo kaksio
Muutto kalustettuun omakotitaloon, joten sisälle kannettavia tavaroita ovat sänky (2x90 cm), pyykkikone (normikoko), 3 istuttava sohva ja rahi, 10 lasiovellista Boknäs kirjahyllyosaa, TV-taso, pieni kaappi, muutama tuoli sekä joitakin laatikoita. Muut laatikot ja vaatepussit menevät vieressä olevaan mökkiin. Kerrostalon varastotila on -1 kerroksessa, johon on ulkoa sisäänkäynti. molemmissa paikoissa voi ajaa oven eteen. Muuttolaatikoita yms. tarvikkeita tai pakkausapua ei tarvita. Kantoapu molemmissa kohteissa. Kuokkala-Ristikivi, kerrostalo. Karstula keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karstula - Lappeenranta, 72 m² luhtitalo kolmio
Mieskantajia ei ehkä ole ollenkaan omasta takaa. Pari naista. Eli 2 miestä muuttofirmalta tarvitsisi. Ovien eteen pitäisi molemmissa päissä päästä. Asunnon lisäksi kilometrin päästä haettava työtilasta 2 korkeaa mappihyllyä, iso pöytä, työtuoli, laatikoita n. 15-25 kpl, rekki, myyntiteline. Asunnossa laatikoita paljon, hetekka, mappihylly, 4 piirongin tapaista, joista 1 painava ja yksi pieni, pirttipöytä ja -penkki, työtuoli, pienempiä pöytiä 3 kpl, keinu, patjoja 5 kpl, tyynyjä&peittoja jätesäkissä 3 pussia, pesukone, tuoleja 3 kpl, polkupyörä aikuisten ja lasten... Pirttipöydän jalat irroitetaan. Ja sängyn metallirunko irroitetaan palasiks. Mitään muuta huonekalua ei laiteta osiin. Karstula keskusta, luhtitalo. Keskussairaala-alue-Kimpinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karstula - Espoo, 300 m² omakotitalo
Mistä muutetaan: kolmikerroksinen talo, siis portaita ja välikerroksia. Ei pianoa, kodinkoneista: pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Hankalimmat huonekalut ovat parisänky, mikä sijaitsee 3. kerroksessa sekä 2. kerroksessa sijaitseva painava senkki. Muuttoautoa ei saa ajetuksi aivan oven viereen, tulee hieman siis kantomatkaa. Pyrimme itse kuljettamaan mahdollisimman paljon kodin pientavaroista, kuten kirjat, vaatteet, astiat - lähinnä muutettavaksi jäisivät huonekalut. Mihin muutetaan: 2-kerroksinen talo, missä terassitilaa - helpottaa tavaran väliaikaissäilytystä. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä. Omasta takaa voisi löytyä vähintään 2 miestä. Tarvitaan runsaasti muovisia muuttolaatikoita. Olisiko niitä saatavilla jo ens kuun alussa ja mihin hintaan? Karstula keskusta, omakotitalo. Pohjois-Tapiola, omakotitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sahalahti - Karstula, 20 m² yksiö
Noin 25 laatikkoa valmiiksi pakattuna, 8 jätesäkkiä, autonrenkaat, 55 tuuman tv. Ei muuta. Sahalahti keskusta, rivitalo. Karstula keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Karstula

Karstulassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Karstula »