Muuttopalvelu Karstula


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Karstulassa, paikkakunnalle Karstula tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Karstulassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Karstula »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Karstulassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Karstulassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Raisio- Raisio Kyllä näki heti, kun paikalle tulivat, että homma toimi, kuin unelma. Kiitos vielä ripeästä ja hyvin tehdystä muutosta.

Muutto Raisio - Raisio

Nopea,laadukas muutto,voimme suositella!ja hintakin hyvin kilpailukykyinen

Muutto Kuopio - Iisalmi

Aikataulu ei pitänyt aamulla, mutta päivän aikana vauhti oli hyvin tehokas, ja purku päässä tuli yksi kantaja lisää. Voin suositella muillekin.

Muutto Forssa - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Karstulassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Keski-Suomi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Karstula - Lappeenranta, 72 m² luhtitalo kolmio
Mieskantajia ei ehkä ole ollenkaan omasta takaa. Pari naista. Eli 2 miestä muuttofirmalta tarvitsisi. Ovien eteen pitäisi molemmissa päissä päästä. Asunnon lisäksi kilometrin päästä haettava työtilasta 2 korkeaa mappihyllyä, iso pöytä, työtuoli, laatikoita n. 15-25 kpl, rekki, myyntiteline. Asunnossa laatikoita paljon, hetekka, mappihylly, 4 piirongin tapaista, joista 1 painava ja yksi pieni, pirttipöytä ja -penkki, työtuoli, pienempiä pöytiä 3 kpl, keinu, patjoja 5 kpl, tyynyjä&peittoja jätesäkissä 3 pussia, pesukone, tuoleja 3 kpl, polkupyörä aikuisten ja lasten... Pirttipöydän jalat irroitetaan. Ja sängyn metallirunko irroitetaan palasiks. Mitään muuta huonekalua ei laiteta osiin. Karstula keskusta, luhtitalo. Keskussairaala-alue-Kimpinen, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Karstula - Espoo, 300 m² omakotitalo
Mistä muutetaan: kolmikerroksinen talo, siis portaita ja välikerroksia. Ei pianoa, kodinkoneista: pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Hankalimmat huonekalut ovat parisänky, mikä sijaitsee 3. kerroksessa sekä 2. kerroksessa sijaitseva painava senkki. Muuttoautoa ei saa ajetuksi aivan oven viereen, tulee hieman siis kantomatkaa. Pyrimme itse kuljettamaan mahdollisimman paljon kodin pientavaroista, kuten kirjat, vaatteet, astiat - lähinnä muutettavaksi jäisivät huonekalut. Mihin muutetaan: 2-kerroksinen talo, missä terassitilaa - helpottaa tavaran väliaikaissäilytystä. Kuljettajan lisäksi tarvitaan kantomiehiä. Omasta takaa voisi löytyä vähintään 2 miestä. Tarvitaan runsaasti muovisia muuttolaatikoita. Olisiko niitä saatavilla jo ens kuun alussa ja mihin hintaan? Karstula keskusta, omakotitalo. Pohjois-Tapiola, omakotitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sahalahti - Karstula, 20 m² yksiö
Noin 25 laatikkoa valmiiksi pakattuna, 8 jätesäkkiä, autonrenkaat, 55 tuuman tv. Ei muuta. Sahalahti keskusta, rivitalo. Karstula keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kangasala - Karstula, 50 m² rivitalo kaksio
Kotimuutto, kuljettajan lisäksi riittäisi 1 kantomies. Max 2 kantajaa omasta takaa. Pyykinpesukone, 2 piironkia, kirjoituspöytä, 6hlön ruokapöytä ovat painavampia kalusteita. Normaalisti tietenkin sohvakalusto, sänky jne. Oven viereen saa auton ajettua. Pieni varastokoppi on myös oven vieressä. Puutarhapöytäsarja. grilli ym.pihalta. Apua pakkaamiseen ja purkamiseen ei tarvitse, ainoastaan tavaroiden ja laatikoiden kantamiseen tarvitaan apua. Sohvakaluston joutuu nostamaan takapihan ikkunasta ulos, koska ei mahdu kääntymään ovessa. (Olen sen kaverin kanssa sitä kautta sisälle nostanut) Myös jotkut isommat saattaa olla helpompi viedä takapihan ovesta. Muutto alkaisi aamulla auton pakkaamisella, ajomatka Karstulaan n.220km ja sen jälkeen auton tyhjennys ja tavarat sisälle. Noin 10 rappusta nousua omakotitaloon, auton saa oven eteen. Muutto tapahtuisi kuun puolevälin jälkeen, tarkkaa päivää ei vielä ole. Tarjous mielummin selkeänä "könttäsummana". Nattari, rivitalo. Karstula keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Karstula

Karstulassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Karstula »