Muuttopalvelu Kemijärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kemijärvellä, Kemijärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttopalvelun parhaaseen hintaan Kemijärvellä.

Tutustu myös Kemijärvellä muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kemijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kemijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kemijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

aikataulu piti tavarat pysyivät ehjinä perille asti ystävällinen palvelu kuluttajaystävällinen hinta

Muutto Orivesi - Vaasa

Nopea yhteydenotto ja edullinen. Muutto sujui vaivatta ja kuljettaja auttoi tavaroiden kantamisessa. Suosittelen ehdottomasti

Muutto Kotka - Kuopio

Positiivinen ja tehokas porukka. Voin suositella.

Muutto Sipoo - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kemijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Kemijärvi, 46 m² kerrostalo kaksio
Tarvitsen vain muuttomiehiä, matkailuauto ja kuomuperäkärry tulee olemaan omasta takaa. Voin itse olla mahdollisesti kantoapuna, mutta en ehkä pyydä ketään muuta avuksi, koska on yli kymmenen tunnin ajomatka edessä. Muuton olisi hyvä tapahtua aamulla. Isoimpina huonekaluina sänky ja sohva, kodinkoneina pyykinpesukone, pieni tiskikone ja kaappipakastin. Hoidan muuttolaatikot itse, koska niiden palautus Lapista käsin olisi haastavaa. Kiitoksia tarjouksista ja aika- sekä kestoarvioista! Aurinkolahti, kerrostalo. Karvakko, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Kemijärvi, 74 m² kolmio
Tavaroiden muutto toiselle paikkakunnalle. Kaikki huonekalut mahtuvat isoon pakettiautoon. Asunto on 74m2 mutta osa asunnon tavaroista kuuluu vain muuttoon koska muutto on ero muutto. Eli tarvitsen kaksi tarjousta muutaman muuttolaatikon ja kahden muuttomiehen kera. Martinlaakso, rivitalo. Karvakko, rivitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kemijärvi - Vaasa, 57 m² kaksio
Toivotuista muuttopäivistä sopii mikä tahansa. Kaikkia asunnon tavaroita ei muuteta, mitään kovin isoa huonekalua ei ole (ruokapöytä ja tv-taso taitavat olla isoimpia). Molemmat asunnot siis 2. kerroksessa, mutta muuttoauton saa ajettua rappusten viereen. Kantajia omasta takaa on ainakin 3, kuljettajan lisäksi ei tarvitse kantomiehiä. Kemijärvi keskusta, rivitalo. Palosaari, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vuorentausta - Kemijärvi, 108 m² paritalo
Hei, Tarvitsemme muuttolaatikoita, joihin voimme etukäteen pakata tavaroita, avuksi yhden miehen (kuljettaja) kantamaan meidän kaverina tavarat autoon. Pianoa tai muita erityisen isoja huonekaluja ei ole. Kuorma-autolla ei pääse ihan oven eteen, mutta pakettiautolla pääsee. Muuttoaukataulu heinäkuun toinen viikko. Vuorentausta, paritalo. Kemijärvi keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kemijärvi

Kemijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kemijärvi »