Muuttopalvelu Kivijärvi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kivijärvellä, Kivijärvelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Kivijärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kivijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kivijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kivijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti.

Muutto Orimattila - Orimattila

Muutto hoitui todella tehokkaasti. Muuttomiehet olivat ajoissa paikalla, suojasivat huonekalut ja kantoivat kaiken myös kohteessa halutuille paikoille. Täyden kympin suoritus!

Muutto Tampere - Pirkkala

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kivijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kivijärvi - Riihimäki, 67 m² rivitalo kolmio
Tarkka muuttopäivä on vielä auki. Toivotut muuttopäivät ovat viimeinen mahdollinen ajankohta. Omia kantajia ei ole eli tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehen. Muuttolaatikoista otan mielelläni tarjouksen mutta saattaa olla että saan ne muutakin kautta. Pakkaan ja puran tavarat itse. Isoimmat huonekaulut ovat sänky ja sohvat. Kodinkoneista löytyy pesukone. Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummassakin osoitteessa. Varastotilan yritän siirtää itse. Kivijärvi keskusta, rivitalo. Peltosaari-Patastenmäki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kivijärvi - Espoo, 94 m² rivitalo
Tarvitsisin auton, kaksi muuttomiestä (toinen kuski), muuttolaatikoita. Huonekaluja ei ole kuin kulmasohva, nojatuoli, tv taso + tv, yksi parisänky 160cm, kolme laatikostoa, yksi sänky 120cm, työpöytä, WC:n hyllykkö. Tämän lisäksi pientä irtaimistoa (taulua, peiliä, pikkutuoli, vuodevaatteet eli peitot tyynyt jne), sekä tietenkin vaatteet, sekä keittiön astiat ym tarvikkeet. Muuttopäivä joko kuun viimeinen perjantai tai jos lauantai on sama hinta niin se myös käy. Kivijärvi keskusta, rivitalo. Matinkylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kivijärvi - Kuopio, 65 m² rivitalo kolmio
Klaukkalassa pihaan pääsee autolla, risteys on T-risteys ja jyrkän mäen takia haastava isolle autolle. Pyrin estämään pysäköinnin talon risteyksen kohdalle niin, että muuttoauto saa lisää kääntötilaa. Mukaan lähtevät suurimmat kalusteet: sivusta täytettävä pyykinpesukone sekä isohko toimistopöytä, 120cm sänky sekä 4h ruokapöytä + tuolit. Kuopiossa pääsee myös oven eteen, kohde on -1 kerros ulko-ovesta, n. 6 rappua alaspäin. Tarvitsen muuttolaatikoita n. 60 kpl ja kuljettajan lisäksi 1 kantaja avuksi, yritän saada molempiin päihin 1-2 lisäkantajaa, itse olen mukana joka tapauksessa. Kivijärvi keskusta, rivitalo. Neulamäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 25 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kivijärvi - Vantaa, 120 m² omakotitalo
Omakotitalosta Kivijärveltä olisi muutto Vantaalle rivitaloon. Huonekaluja pari sohvaa, kerrossänkyjä×2, runkosänkyjä×2, ruokapöytä+6xtuoli, pari kirjoituspöytä, pari isoa hyllykkö kokonaisuutta. Pieni arkkupakastin. Laatikoita n.30 Tarkoitus olisi rivitalosta Espoosta viedä huonekaluja Kivijärvelle. Samassa yhteydessä. Espoosta yli puolet vähemmän tavaraa/huonekalua. Kantajia löytyy kaksi molemmissa päissä. Kivijärvi Keskus-Sompala, omakotitalo. Korso, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kivijärvi

Kivijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kivijärvi »