Muuttopalvelu Kivijärvi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kivijärvellä, Kivijärvelle tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Kivijärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Kivijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kivijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Kivijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erinomainen, ystävällinen ja reippaat miehet töissä. Mamma sai vain istuskella ja olla päällysnaisena. Sydämelliset Kiitokset koko tiimille.

Muutto Lempäälä - Lempäälä

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Hyvillä mielin kantoivat tavarat, erittäin ystävällisiä kavereita. Homma sujui nopeasti ja moitteetta, tulivatkin luvattuna aikana. En voi kuin suositella!

Muutto Kemi - Keuruu

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kivijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tikkakoski - Kivijärvi, 130 m² omakotitalo
Tarvitaan laatikoita, makuuhuoneen komerot on jo tyhjiä keittiössä astiat paikoilaan samoin sängyt ja pöydät koko talossa lämpöinen varastossa pitää tyhjentää noin 20 neliötä. Haluaisin tarjouksen koko hommasta pakkaus laatikot, kanto hommat ja kuljetus . Kivijärvelle varastoon. Perus huonekalut ei ole pianoa tai mitään erkoisen raskasta . Tikkakoski, omakotitalo. Kivijärvi Keskus-Sompala, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Kivijärvi, 53 m² kerrostalo kaksio
Hei! Tarvitsemme muuttoapua muuttoomme. Tavarat pakkaamme itse, mutta kantamisen ja kuljettamisen haluaisimme ulkoistaa ammattilaisille. Isoja huonekaluja ovat jenkkisänky (160 cm), iso pyykinpesukone ja sohva. Muu irtaimisto sisältää ruokapöydän, tv-tason, sohvapöydän, muutaman lipaston ja muuttolaatikoita sekä häkkivaraston sisällön. Vanhan talon oven eteen pääsee pelastustielle, johon kulku autolla porttikongista. Uuden talon edessä ei mitään esteitä. Tampere keskusta, kerrostalo. Kivijärvi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kivijärvi - Riihimäki, 67 m² rivitalo kolmio
Tarkka muuttopäivä on vielä auki. Toivotut muuttopäivät ovat viimeinen mahdollinen ajankohta. Omia kantajia ei ole eli tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehen. Muuttolaatikoista otan mielelläni tarjouksen mutta saattaa olla että saan ne muutakin kautta. Pakkaan ja puran tavarat itse. Isoimmat huonekaulut ovat sänky ja sohvat. Kodinkoneista löytyy pesukone. Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummassakin osoitteessa. Varastotilan yritän siirtää itse. Kivijärvi keskusta, rivitalo. Peltosaari-Patastenmäki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 49 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kivijärvi - Espoo, 94 m² rivitalo
Tarvitsisin auton, kaksi muuttomiestä (toinen kuski), muuttolaatikoita. Huonekaluja ei ole kuin kulmasohva, nojatuoli, tv taso + tv, yksi parisänky 160cm, kolme laatikostoa, yksi sänky 120cm, työpöytä, WC:n hyllykkö. Tämän lisäksi pientä irtaimistoa (taulua, peiliä, pikkutuoli, vuodevaatteet eli peitot tyynyt jne), sekä tietenkin vaatteet, sekä keittiön astiat ym tarvikkeet. Muuttopäivä joko kuun viimeinen perjantai tai jos lauantai on sama hinta niin se myös käy. Kivijärvi keskusta, rivitalo. Matinkylä, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kivijärvi

Kivijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kivijärvi »