Muuttopalvelu Riihimäki


Yli 40 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Riihimäki

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Tarvitsetko muuttofirman auttamaan muutossa Riihimäelle tai Riihimäeltä? Oletko epävarma mitä tarjouspyyntöön pitäisi kirjoittaa ja keneltä muuttoapua voisi kysyä? Muuttomaailma.fi auttaa sinua löytämään sopivimman muuttofirman helposti ja ilmaiseksi. Kiinnostuneet muuttofirmat lähettävät sinulle tarjoukset muuttopalvelusta ja saat vapaasti vertailla niiden hinnat ja sisällöt. Löydettyäsi sopivimman vaihtoehdon jossa hinta ja muut kriteerit kohtaavat, voit olla varma että muutto sujuu hyvin.

Kilpailuta muuttopalvelu Riihimäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Riihimäellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Riihimäellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Riihimäki muuttoja ja kokemuksia

Muutto Riihimäeltä Joensuuhun

Kantoapua löytyy omasta takaa, pelkkä kuljettaja riittää. Tavarat pakataan itse valmiiksi pahvilaatikoihin. Suurimmat huonekalut ovat sohva, sängyt sekä ruokapöytä. Pieni pesukone. Nykyinen asunto on rivitalossa ja muuttokohde on pienkerrostalon ensimmäinen kerros.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 3 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi kolmen päivän päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirman Karkkilasta tekemään muuttoa Riihimäeltä Joensuuhun. Muuttomatka oli noin 330 kilometriä ja siksi tarjous tehtiin urakkahintaisesti. Muuttajan toiveiden mukaisesti muuttoon tuli kuski joka osallistui tavaroiden kantamiseen ja huolehti kuormatilasta. Muuttoautona käytettiin kuorma-autoa, että kaikki tavarat saataisiin kuljetettua yhdellä kertaa muuttokohteeseen. Muuttofirman vakuutukset ja liikennelupa ajantasalla.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Ylitti kaikki odotukset. Ystävällinen ja KIIREETÖN palvelu. Teki muutosta todella helpon!"

Muutto Jyväskylästä Riihimäelle

Liittyvä paikkakunta: Jyväskylä

Alku- ja loppupäässä kantoapua (Jkl: 1+3, Riihimäki: 1+1), joten kuski lähinnä riittää. Jos mahdollista ja hyttiin mahtuu, matkaisin itse muuttoauton matkassa Jkl->Riihimäki, jossa samantein päästään aloittamaan purku. Muuttolaatikoita mielelläni käyttäisin, niitä tarvitsee esimerkiksi 20 kpl. Pelkkä valmiiksi pakattujen tavaroiden muutto riittää (ei pakkausta, purkamista, sisustamista tms...) Isoja huonekaluja ovat sänky, kirjahylly, pikkupakastin, nojatuoli, polkupyörä ja pari pöytää tuoleineen. Muuttoauton saa oven eteen. Varastotiloissa ei ole merkittävästi rompetta (pyörän kesärenkaat ja pumppu lähinnä).

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 9 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 12 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Vantaalaisen yrityksen suorittamaan muuttoa Jyväskylästä Riihimäelle. Muuttoon sisältyi iso pakettiauto, peräkärry ja 1 muuttomies. Muuttomaailman kautta mainetta niittänyt muuttoyritys on saanut positiivisia palautteita muutoista. Muuttojen välimatkat monesti kiinnostavat myös ulkopaikkakuntalaisia yrityksiä ja tästä syystä saatat saada myös paljon tarjouksia muuttofirmoilta jotka eivät ole sinulle ennestään tuttuja. Muuttomaailman muuttoarvostelut antavat sinulle suuntaa muuttofirman valitsemisessa, jos pähkäilet tuntemattoman yrityksen valintaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Homma toimi perushyvin, sopivan edullisesti ja joustavasti."

Muutto Riihimäeltä Hämeenlinnaan

Liittyvä paikkakunta: Hämeenlinna

Hissittömän suuren kaksion muutto Hämeenlinnaan. Minulla ei ole kantajia omasta takaa, joten tarvitsen kuljettajan lisäksi pari kantajaa. Tarvitsen myös muuttolaatikoita. Isoimmat huonekalut ovat sohva ja sänky sekä kirjahyllykkö.

Saadut tarjoukset
Jo 24 tunnissa muuttaja sai neljä tarjousta eri muuttoyrityksiltä. Tarjoukset sisälsivät kuorma-auton, kuljettajan, ja vaihtoehtoisia määriä kantomiehiä. Jokaisella muuttofirmalla on vakuutus- ja kuljetuslupa-asiat kunnossa, joten muuttaja voi luottavaisin mielin antaa kotinsa irtaimiston näiden ammattilaisten kuljetettavaksi. Tutustumalla muiden muuttajien antamiin arvosteluihin pääsee myös lukemaan aitoja kokemuksia aidoilta asiakkailta.

Muuttofirman valinta
Muutto annettiin luotettavan, alalla pitkään toimineen muuttofirman haltuun. Valinta ei ollut se halvin vaihtoehto, mutta sitäkin luotettavampi. Hinta perustui toteutuneisiin tunteihin, ajan alkaessa kun muuttomiehet saapuvat paikalle, eli muuttaja maksaa vain sen mitä työ muuttokohteessa kestää.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ylitti kaikki odotukset. Ystävällinen ja KIIREETÖN palvelu. Teki muutosta todella helpon!

Muutto Riihimäki - Joensuu

Muutto oli vaikea ja sen ymmärrsivät muutomiehet ja auttoivat ennemmän kuin heille kuului joten kaikki sujui kuitenkin hyvin

Muutto Riihimäki - Hyvinkää

Jo suunnitteluvaiheessa sain oikea-aikaista ja asiantuntevaa apua. Muutto toteutui ajallaan, taitavasti ja kohteliaasti hoidettuna pyynnöt huomioiden. Mukavia, hyväkuntoisia hemmoja. Hinta oli tästä kaikesta oli hyvin kohtuullinen.

Muutto Riihimäki - Tampere

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Riihimäellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muutto Loppi - Riihimäki, 258 m²
Huonekaluja ei ole montaa. Muuta tavaraa on melko paljon, kuten astioita, kirjoja, vaatteita, leluja, tv, auton renkaat, polkupyörä, suksia. Muutetaan ehkä kaksion verran tavaraa kolmioon. Muuttaja voi kantaa myös tavaroita. Omakotitalon eteen hankala ajaa. Pitää peruuttaa metsästysmajan pihasta saakka noin 100 m. Loppi kk, . Pohjois-Riihimäki, .
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa
Muutto Riihimäki - Hämeenlinna, 75 m² rivitalo kolmio
Muutossa on tarkoitus siirtää huonekalut uuteen osoitteseen: parisänky, kahden istuttava sohva, kiikkutuoli, kaksi työpöytää, pieni baaripöytä ja 2 tuolia, tv taso, pyykinpesukone, pari toimistokaappia, pari pienehköä hyllykköä ja jokunen pienempi huonekalu + pari polkypyörää. Joitakin laatikoita saattaa olla, mutta olemme pyrkineet viemään laatikoita ja pienempää tavaraa etukäteen. Meitä on kaksi kantajaa, joista toinen voi osallistua vain kevyeen kantamiseen. Tarvitsemme kantoavuksi muuttomiehen ja kuljetusta varten muuttoauton. Peltosaari-Patastenmäki, rivitalo. Hätilä, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa

Muuttoauto Riihimäki

Riihimäellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Riihimäelle muutto ja kaupunkitietoa

Kasvava ja kehittyvä Riihimäki sijaitsee kolmostien ja pääradan varressa, vajaan tunnin matkan päässä Helsingistä.

Junayhteyden lisäksi Riihimäki tunnetaan myös lasista ja aivan kaupungin keskustan tuntumassa sijaitsevasta laajasta varuskunta-alueestaan. Vanhan lasitehtaan alueella nykyisin palvelee Suomen lasimuseo, jossa vierailija voi tutustua lasinteon historiaan ja ihailla suomalaista huippumuotoilua.

Riihimäeltä löytyy niin vuokra- kuin omistusasuntoa suosiville sopiva asumismuoto. Idyllisiä puutaloja löytyy puutarhamaisesta kaupunkikeskustasta ja lisäksi on tarjolla myös moderneja kerrostaloja. Pientaloista suurimmaksi osaksi koostuvat asuinalueet ympäröivät keskusta-aluetta.

Muita suosittuja paikkakuntia: Hämeenlinna, Hyvinkää, Lahti, Janakkala ja Hausjärvi

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U., 4.12.2018

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Riihimäki »