Muuttopalvelu Kokemäki


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kokemäkissa, paikkakunnalle Kokemäki tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Kokemäkissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kokemäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kokemäkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kokemäkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Omistaja - kuljettaja oli joustava ja reipasotteinen. Kaikki toiminta oli ystävällistä ja ammattimaista.

Muutto Turku - Ii

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Muutimme Vantaalta Espooseen. Muuttomiehet olivat paikalla hyvissä ajoin, otteet olivat ripeät ja vakuuttavat ja asenne oli kohdillaan. Etukäteen annettu aika-arvio piti hyvin paikkansa ja koko muutto sujui erittäin mallikkaasti. Suosittelen ehdottomasti firmaa muillekin!

Muutto Vantaa - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kokemäkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kokemäki - Kokemäki, 110 m² omakotitalo
Myyn omakotitalon ja muutan rivitaloon. Toimin itse kantoapuna. Kuvittelisin että vien itse etukäteen joitain kevyempiä tavaroita esim vaatteita yms uuteen asuntoon. Mutta kaikki huonekalut, polkupyörät yms ns isommat tulevat kerralla sekä tietenkin kasa muuttolaatikoita. Pianoa yms en omista. Normaalit huonekalut sekä terassikalusteet. Lamput yms irrotan jälkikäteen/etukäteen ja siirrän itse. Muutonajankohta riippuu täysin asunnon myynnistä. Muutto voi tapahtua nopeasti tai se voi olla 6kk päästä. Ainoa varma asia on että muutan jokatapauksessa. Muuttoa olen ajatellut arkipäiväksi esim pe aamupäivällä tai to iltapäivällä klo 15 jälkeen. Muuttajina 1 aikuinen ja 1 lapsi. Kokemäki keskusta, omakotitalo. Kokemäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sastamala - Kokemäki, 52 m² kaksio
Aamulla-aamupäivällä kuun viimenen päivä muutto oltava valmis. 0 kantajaa omasta takaa, että kantajia tarvitaan. Isompia kalusteita esim sohva, sänky, pesukone ... muuttoauton saa ajettua lähes ovien eteen ja varastossa ei ole tavaraa. Vammala Asemanseutu, rivitalo. Kokemäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokemäki - Pori, 100 m² omakotitalo
Isot tavarat: jääkaappi ja pakastin, sohva. Muuten normi koti- irtaimisto. Muuttolaatikoita ei tarvita, kantajia tarvitaan 1-2, tarvitsijalla cp- vamma ei pysty kantamaan. Avustaja paikalla mutta ei tällä hetkellä pysty kantamaan painavia... Olkapäävamma, Avustajana siis kysyn avustettavalle muuttoapua. Kokemäki keskusta, omakotitalo. Pihlava, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokemäki - Tampere, 74 m² kerrostalo kolmio
3. kerroksen kerrostalokolmion (hissitön talo) asunnon ja kellarikomeron muutto Kokemäeltä Tampereelle. Tampereen päässä 1. kerroksen luhtitaloasunto. Kaikki pakataan valmiiksi. Ainoa haasteellisempi muutettava on pyykinpesukone (pitää Kokemäen päässä nostaa kylppärin kapeasta ovesta WC-istuimen yli). Muuten tavallisia huonekaluja (3 sänkyä, sohva, keittiökalusteet, 2 kirjoituspöytää, kirjahyllyjä ym.), pahvilaatikoita ja jätesäkkejä. Tarjoukseen pitää sisältyä tavaroiden kantaminen molemmissa päissä ja kuljetus. Omasta takaa ei ole kantajia. Edellisessä muutossa muuttofirmasta oli 3 miestä kantamassa. Kokemäki keskusta, kerrostalo. Atala-Linnainmaa, luhtitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kokemäki

Kokemäkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kokemäki »