Muuttopalvelu Kokemäki


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kokemäkissa, paikkakunnalle Kokemäki tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Kokemäkissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Kokemäki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kokemäkissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kokemäkissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin sujuva asiansa tunteva yritys. Napakymppi!🤗🤗😉

Muutto Mikkeli - Kuopio

Todella helppo, kohtelias ja hyvä palvelu - muuttaminen on helppoa ja stressitöntä 🙂

Muutto Turku - Helsinki

Nopea ja vaivaton muutto, hyvä palvelu.

Muutto Kokkola - Liminka

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kokemäkissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kokemäki - Pori, 59 m² kerrostalo kaksio
Ei ole kantajia, kuljetukseen tulisi lähinnä huonekalut eli sänky, tv-taso, ruokapöytä + tuolit ja pesukone. Ehkä hieman jotain pikkutavaraakin, mutta pakkaan kaikki itse ja saatan viedä niitä jo edellisenä päivänä valmiiksi. Kokemäen asunnolla saa auton ihan ovien eteen, Porissa ei ihan ovien eteen saa mutta tosi lähelle kuitenkin. Kokemäki keskusta, kerrostalo. Pori keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokemäki - Kokemäki, 110 m² omakotitalo
Myyn omakotitalon ja muutan rivitaloon. Toimin itse kantoapuna. Kuvittelisin että vien itse etukäteen joitain kevyempiä tavaroita esim vaatteita yms uuteen asuntoon. Mutta kaikki huonekalut, polkupyörät yms ns isommat tulevat kerralla sekä tietenkin kasa muuttolaatikoita. Pianoa yms en omista. Normaalit huonekalut sekä terassikalusteet. Lamput yms irrotan jälkikäteen/etukäteen ja siirrän itse. Muutonajankohta riippuu täysin asunnon myynnistä. Muutto voi tapahtua nopeasti tai se voi olla 6kk päästä. Ainoa varma asia on että muutan jokatapauksessa. Muuttoa olen ajatellut arkipäiväksi esim pe aamupäivällä tai to iltapäivällä klo 15 jälkeen. Muuttajina 1 aikuinen ja 1 lapsi. Kokemäki keskusta, omakotitalo. Kokemäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 38 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Sastamala - Kokemäki, 52 m² kaksio
Aamulla-aamupäivällä kuun viimenen päivä muutto oltava valmis. 0 kantajaa omasta takaa, että kantajia tarvitaan. Isompia kalusteita esim sohva, sänky, pesukone ... muuttoauton saa ajettua lähes ovien eteen ja varastossa ei ole tavaraa. Vammala Asemanseutu, rivitalo. Kokemäki keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokemäki - Pori, 100 m² omakotitalo
Isot tavarat: jääkaappi ja pakastin, sohva. Muuten normi koti- irtaimisto. Muuttolaatikoita ei tarvita, kantajia tarvitaan 1-2, tarvitsijalla cp- vamma ei pysty kantamaan. Avustaja paikalla mutta ei tällä hetkellä pysty kantamaan painavia... Olkapäävamma, Avustajana siis kysyn avustettavalle muuttoapua. Kokemäki keskusta, omakotitalo. Pihlava, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kokemäki

Kokemäkissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kokemäki »