Muuttopalvelu Kiuruvesi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kiuruvesissa, paikkakunnalle Kiuruvesi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Kiuruvesissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kiuruvesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kiuruvesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kiuruvesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvin hoidettu muutto, vaikka tavaraa oli sittenkin enemmän, kuin etukäteen ilmoitin. Lainasivat jopa työkaluja, kun omat olivat hukassa. Suosittelen.

Muutto Kangasala - Tampere

Joustava, nopea ja ystävällinen

Muutto Lempäälä - Pirkkala

Ei moitittavaa.

Muutto Muurame - Jyväskylä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kiuruvesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tampere - Kiuruvesi, 72 m² kerrostalo kolmio
Muuttoauton saa oven eteen. Tarvitsen kantajia /kantajan, mutta voin itse kantaa myös apuna. Isoja huonekaluja on 1 iso parisänky, 1 yhden hengen sänky, arkkupakastin, pyykinpesukone, kirjoituspöytä, nojatuoli. Varastotilaa ei ole. En tarvitse muuttolaatikoita tai pakkausapua, kaikki on pakattuna laatikoihin ja jätesäkkeihin. Laatikoita tulee arviolta n. 8 - 15kpl Hervanta, kerrostalo. Kiuruvesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kiuruvesi - Kuopio, 32 m² kerrostalo yksiö
Muutto 45 M2 kaksioon. Varastossa on parveke kalusteet ym. pientä. Ei paljon isompia tavaroita. Pakattu kaikki. Muuttoon kuski ja yksi kantomies varmaan riittää. Tulisin kyytiin kolmanneksi koska en omista autoa. Kiuruvesi keskusta, kerrostalo. Kuopio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kiuruvesi - Uusikaupunki, 60 m² rivitalo kaksio
Yhden henkilön tavarat kaksiosta. On sohva, laatikkoo pussukkaa ja nyssäkkää. Sekä fillari. Auton saa molemmissa osoitteissa oven eteen. Olisi kiva jos kuski auttaisi tavaroiden kantamisessa ja itse pääsisi samalla kyydillä savosta ukiin. Kiuruvesi keskusta, rivitalo. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Kiuruvesi, 60 m² kerrostalo kaksio
Kodin irtaimisto. Isoimmat tavarat: kulmasohva, pienempi sohva, ruokapöytä, pari nojatuolia, työtuoli, tv-taso, pakasti ja pyykinpesukone. Kaikki puretaan pienempii osiin, mikäli mahdollista. Pakataan itse, mahd. muovisiin muuttolaatikoihin. Muutettava myös kellarikomeron sisältö, jossa lähinnä retkeilytarviketta ja 2 polkupyörää. Mukana ainakin kaksi kantajaa, mutta kantoapua varmaan tarvitsee. Itsellä käytössä pieni pakettiauto ja peräkärry. Auton voi ajaa molemmissa kohteissa oven eteen. Kuopio keskusta, kerrostalo. Kiuruvesi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kiuruvesi

Kiuruvesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kiuruvesi »