Muuttopalvelu Kiuruvesi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kiuruvesissa, paikkakunnalle Kiuruvesi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Kiuruvesissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kiuruvesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kiuruvesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kiuruvesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reipasta touhua ja ystävällinen, ammattitaitoinen porukka. Suosittelen!

Muutto Helsinki - Orimattila

Erittäin hyvä kokemus! Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu. Tehokasta toimintaa, johon hyvä henki, mukava huumori ja rento ote tulivat kaupanpäällisiksi. Suosittelen todella lämpimästi!

Muutto Rovaniemi - Pinjainen

Muutto sujui kaikin puolin hyvin ja tehokkaasti. Kuljettaja (firman yrittäjä itse) kantoi tavaroita ripeästi ja antoi hyviä ohjeita, miten lastaaminen ja purku saadaan tehtyä mahdollisimman nopeasti. Myös mukavaa matkaseuraa matkalla vanhalta asunnolta uudelle. 🙂

Muutto Jyväskylä - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kiuruvesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Savo

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kiuruvesi - Kuopio, 32 m² kerrostalo yksiö
Muutto 45 M2 kaksioon. Varastossa on parveke kalusteet ym. pientä. Ei paljon isompia tavaroita. Pakattu kaikki. Muuttoon kuski ja yksi kantomies varmaan riittää. Tulisin kyytiin kolmanneksi koska en omista autoa. Kiuruvesi keskusta, kerrostalo. Kuopio keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kiuruvesi - Uusikaupunki, 60 m² rivitalo kaksio
Yhden henkilön tavarat kaksiosta. On sohva, laatikkoo pussukkaa ja nyssäkkää. Sekä fillari. Auton saa molemmissa osoitteissa oven eteen. Olisi kiva jos kuski auttaisi tavaroiden kantamisessa ja itse pääsisi samalla kyydillä savosta ukiin. Kiuruvesi keskusta, rivitalo. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Kiuruvesi, 60 m² kerrostalo kaksio
Kodin irtaimisto. Isoimmat tavarat: kulmasohva, pienempi sohva, ruokapöytä, pari nojatuolia, työtuoli, tv-taso, pakasti ja pyykinpesukone. Kaikki puretaan pienempii osiin, mikäli mahdollista. Pakataan itse, mahd. muovisiin muuttolaatikoihin. Muutettava myös kellarikomeron sisältö, jossa lähinnä retkeilytarviketta ja 2 polkupyörää. Mukana ainakin kaksi kantajaa, mutta kantoapua varmaan tarvitsee. Itsellä käytössä pieni pakettiauto ja peräkärry. Auton voi ajaa molemmissa kohteissa oven eteen. Kuopio keskusta, kerrostalo. Kiuruvesi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Kiuruvesi, 60 m² kerrostalo kaksio
Kodin tavaroiden muutto (kolmen hengen perhe). Isoimmat tavarat ovat sohvat (kulmasohva ja pienempi) pyykinpesukone ja pakastin (pyykinpesukoneen kokoinen), ruokapöytä sekä nojatuoli, keinutuoli, tv-taso. Sänky ja kaappi puretaan osiin ja muutkin huonekalut, mitä pystyy puretaan pienempiin osiin. Itse pakataan ja suojataan muutettava irtaimisto. Muuttoon kuuluu myös pieni varastokomeron sisältö, jossa lähinnä retkeilutarviketta yms pientä ja kaksi polkupyörää. Kantamassa ainakin kaksi aikuista, eli mahdollisesti kantoapua tarvitsee. Muuttoauton saa ajettua molemmissa kohteissa oven eteen. Kuopio keskusta, kerrostalo. Kiuruvesi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kiuruvesi

Kiuruvesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mielestäni tällainen palvelu on ehdottoman hyvä. Helpottaa kyllä muuttajan elämää huomattavasti kun ei tarvitse erikseen pyydellä eri firmoilta tarjouksia.

Minna O.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kiuruvesi »