Muuttopalvelu Kiuruvesi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Kiuruvesissa, paikkakunnalle Kiuruvesi tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Kiuruvesissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Kiuruvesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kiuruvesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kiuruvesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaksi reipasta muuton ammattilaista hoitivat homman todella hyvin ja huolellisesti.

Muutto Orimattila - Orimattila

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Loistavaa palvelua, muuttomiehet todella mukavia ja muutto sujui nopeasti

Muutto Lohja - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kiuruvesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kiuruvesi - Uusikaupunki, 60 m² rivitalo kaksio
Yhden henkilön tavarat kaksiosta. On sohva, laatikkoo pussukkaa ja nyssäkkää. Sekä fillari. Auton saa molemmissa osoitteissa oven eteen. Olisi kiva jos kuski auttaisi tavaroiden kantamisessa ja itse pääsisi samalla kyydillä savosta ukiin. Kiuruvesi keskusta, rivitalo. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Kiuruvesi, 60 m² kerrostalo kaksio
Kodin irtaimisto. Isoimmat tavarat: kulmasohva, pienempi sohva, ruokapöytä, pari nojatuolia, työtuoli, tv-taso, pakasti ja pyykinpesukone. Kaikki puretaan pienempii osiin, mikäli mahdollista. Pakataan itse, mahd. muovisiin muuttolaatikoihin. Muutettava myös kellarikomeron sisältö, jossa lähinnä retkeilytarviketta ja 2 polkupyörää. Mukana ainakin kaksi kantajaa, mutta kantoapua varmaan tarvitsee. Itsellä käytössä pieni pakettiauto ja peräkärry. Auton voi ajaa molemmissa kohteissa oven eteen. Kuopio keskusta, kerrostalo. Kiuruvesi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kuopio - Kiuruvesi, 60 m² kerrostalo kaksio
Kodin tavaroiden muutto (kolmen hengen perhe). Isoimmat tavarat ovat sohvat (kulmasohva ja pienempi) pyykinpesukone ja pakastin (pyykinpesukoneen kokoinen), ruokapöytä sekä nojatuoli, keinutuoli, tv-taso. Sänky ja kaappi puretaan osiin ja muutkin huonekalut, mitä pystyy puretaan pienempiin osiin. Itse pakataan ja suojataan muutettava irtaimisto. Muuttoon kuuluu myös pieni varastokomeron sisältö, jossa lähinnä retkeilutarviketta yms pientä ja kaksi polkupyörää. Kantamassa ainakin kaksi aikuista, eli mahdollisesti kantoapua tarvitsee. Muuttoauton saa ajettua molemmissa kohteissa oven eteen. Kuopio keskusta, kerrostalo. Kiuruvesi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kiuruvesi - Uusikaupunki, 61 m² rivitalo kaksio
Noin yksiön verran sekalaista muuttotavaraa. Suuri yksittäinen on sohva. Pussukkaa, nyssäkkää, laatikkoo ja fillari. Kyseessä siis osa kaksion tavaroista. Soittamalla saa lisätietoja tarkemmin, en luota sähköposteihin. Kiuruvesi keskusta, rivitalo. Uusikaupunki keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 57 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kiuruvesi

Kiuruvesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kiuruvesi »