Muuttopalvelu Kokkola


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Sopivan muuttofirman löytäminen ei ole enää työlästä ja aikaa vievää. Olitpa sitten muuttamassa Kokkolaan tai Kokkolasta, Muuttomaailma.fi auttaa sinua löytämään sopivimman muuttopalvelua tarjoavan firman helposti ja ilmaiseksi. Palvelun avulla myös hinnat ja ja muuttopalveluiden erot on helppo selvittää. Jätä tarjouspyyntö, me välitämme sen muuttopalvelua tarjoaville muuttofirmoille ja muutostasi kiinnostuneet ovat sinuun yhteydessä. Selvitä hinta ja löydä sopivin muuttoapu helposti!

Tarjouspyyntösi tavoittaa myös muuttofirmat, jotka suorittava muutot muualtakin kuin Kokkolasta käsin.

Kilpailuta muuttopalvelu Kokkola »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Kokkolan muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kokkolasta Helsinkiin

En ole varma onko tulevassa taloyhtiössä hissiä, mutta olettaisin että on. Suurimmat/painavimmat muutettavat tavarat ovat sängyt (2kpl) ja pyykinpesukone. Muuten muutettavaa tavaraa ovat pari hyllyä/lipastoa, pöytä, tv-taso ja irtaimisto (= astiat, vaatteet, lamput, tv, matot jne) Omasta takaa kantajia on 2-3klp, mutta mm. pyykkikone on niin painava, että kantomiehiä tarvitaan meidän lisäksemme 2 kappaletta. Tavarat pakkaamme itse ja muuttolaatikot yms löytyvät omasta takaa. Kaikki on pakattu valmiiksi muuttopäivään mennessä. Myös tulevalla asunnolla riittää että tavarat kannetaan sisään, purkamisen pois laatikoista hoidamme itse. Uudella asunnolla on myös häkkivarasto jonne osan tavaroista voi sijoittaa. Muuttoauto pääsee ajamaan ovien eteen ainakin Kokkolan asunnolla, käsittääkseni myös Helsingin asunnolla.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttoon Seinäjokelaisen muuttofirman. Valittu muuttotarjous oli urakkahintainen, koska muuttomatka oli yli 400 kilometriä. Muuttofirman hintaan sisältyi kevyt kuorma-auto (17 kuutiota) ja perävaunu (13 kuutiota), polttoaineet, vakuutus, nokkakärryt ja kuski joka osallistui muuttotavaroiden kantamiseen. Maksutapavaihtoehtoina muuttofirma käytti käteistä, korttia ja 10 euron lisähintaan laskutusta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella ystävällistä ja osaavaa palvelua, suosittelen ehdottomasti muillekkin."

Muutto Kokkolasta Ouluun

Liittyvä paikkakunta: Oulu

Muuttotavarat Kokkolassa katutasossa autotallissa, helppo lastata.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Helsinkiläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Kokkolasta Ouluun. Muuttoon sisältyi mm. muuttoauto ja tilava perävaunu, kuljettajan joka osallistui kantamiseen, polttoaineet, vakuutus, nokkakärryt ja porraskärryt. Muuttomaailman kautta voit saada itsellesi tarjouksia myös yrityksiltä jotka eivät toimi lähialueellasi, koska heillä saattaa olla muuttokeikkoja lähistölläsi. Jätä tarjouspyyntö muutostasi Muuttomaailman sivuilla ja katso sinulle sopivin muuttofirma tekemään muuttoasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuljetusfirman auto tuli aikataulussa, lastaus ja purkaus sujuivat rivakassa tahdissa molemmissa päissä, kiitos kuskin ja kantajien. Suosittelen!!!"

Muutto Kokkolasta Enontekiölle

Muutto suuresta kerrostalohuoneistosta omakotitaloon. Tavaraa on sen verran paljon, että tarvitaan kuorma-auto, ja vähintään kaksi kantajaa. Muuttoon kuuluu myös kerrostalon huoneistovaraston sisältö, jossa on lähinnä pahvilaatikoita.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kaksi tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana, ja yhteensä neljä muuttofirmaa teki tarjouksen. Firmat tarjosivat eri laajuisia muuttopalveluita, joista asiakas sai valita itselleen sopivan vaihtoehdon.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi asiantuntevan rovaniemeläisen muuttofirman, joka on ollut mukana Muuttomaailmassa alusta saakka. Asiakas voi luottaa siihen, että kodin tavaroiden käsittely tehdään ammattitaidolla ja ripeästi, mutta ilman turhia hötkyilyjä. Pätevä muuttopalvelu takaa stressittömän muuttokokemuksen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea ja vaivaton muutto, hyvä palvelu.

Muutto Kokkola - Kokkola

En uskonut että muutto olisi sujunut näin vaivattomasti, reippaita kantajia, kiitos!

Muutto Kokkola - Tampere

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Kokkolaan muutto ja kaupunkitietoa

Kokkola on merellinen, kehittyvä ja nopeasti kasvava kaupunki. Se tarjoaa elinympäristön asukkailleen joka on turvallinen ja viihtyisä. Elinkeinoelämän perustana Kokkolassa on kansainvälinen suurteollisuus. Kemianteollisuus ja sitä soveltava teollisuus on keskeisessä asemassa. Kauppakaupunkina Kokkola on myös merkittävä ja vuonna 2012 Kokkola oli Suomen suurin maidontuottajakunta.

Kokkola sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, Pohjanlahden rannalla ja kaupungissa risteävät kolme valtatietä.

Muita suosittuja paikkakuntia: Vaasa, Raahe, Kajaani, Ylivieska, Pietarsaari ja Kalajoki

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!