Muuttopalvelu Kokkola


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Sopivan muuttofirman löytäminen ei ole enää työlästä ja aikaa vievää. Olitpa sitten muuttamassa Kokkolaan tai Kokkolasta, Muuttomaailma.fi auttaa sinua löytämään sopivimman muuttopalvelua tarjoavan firman helposti ja ilmaiseksi. Palvelun avulla myös hinnat ja ja muuttopalveluiden erot on helppo selvittää. Jätä tarjouspyyntö, me välitämme sen muuttopalvelua tarjoaville muuttofirmoille ja muutostasi kiinnostuneet ovat sinuun yhteydessä. Selvitä hinta ja löydä sopivin muuttoapu helposti!

Tarjouspyyntösi tavoittaa myös muuttofirmat, jotka suorittava muutot muualtakin kuin Kokkolasta käsin.

Kilpailuta muuttopalvelu Kokkola »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kokkolassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kokkolassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kokkola muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kokkolasta Helsinkiin

En ole varma onko tulevassa taloyhtiössä hissiä, mutta olettaisin että on. Suurimmat/painavimmat muutettavat tavarat ovat sängyt (2kpl) ja pyykinpesukone. Muuten muutettavaa tavaraa ovat pari hyllyä/lipastoa, pöytä, tv-taso ja irtaimisto (= astiat, vaatteet, lamput, tv, matot jne) Omasta takaa kantajia on 2-3klp, mutta mm. pyykkikone on niin painava, että kantomiehiä tarvitaan meidän lisäksemme 2 kappaletta. Tavarat pakkaamme itse ja muuttolaatikot yms löytyvät omasta takaa. Kaikki on pakattu valmiiksi muuttopäivään mennessä. Myös tulevalla asunnolla riittää että tavarat kannetaan sisään, purkamisen pois laatikoista hoidamme itse. Uudella asunnolla on myös häkkivarasto jonne osan tavaroista voi sijoittaa. Muuttoauto pääsee ajamaan ovien eteen ainakin Kokkolan asunnolla, käsittääkseni myös Helsingin asunnolla.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Sopiva muuttofirma löytyi alle 24 tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttoon Seinäjokelaisen muuttofirman. Valittu muuttotarjous oli urakkahintainen, koska muuttomatka oli yli 400 kilometriä. Muuttofirman hintaan sisältyi kevyt kuorma-auto (17 kuutiota) ja perävaunu (13 kuutiota), polttoaineet, vakuutus, nokkakärryt ja kuski joka osallistui muuttotavaroiden kantamiseen. Maksutapavaihtoehtoina muuttofirma käytti käteistä, korttia ja 10 euron lisähintaan laskutusta.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella ystävällistä ja osaavaa palvelua, suosittelen ehdottomasti muillekkin."

Muutto Kokkolasta Ouluun

Liittyvä paikkakunta: Oulu

Muuttotavarat Kokkolassa katutasossa autotallissa, helppo lastata.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 4 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen Helsinkiläisen muuttofirman suorittamaan muuttoa Kokkolasta Ouluun. Muuttoon sisältyi mm. muuttoauto ja tilava perävaunu, kuljettajan joka osallistui kantamiseen, polttoaineet, vakuutus, nokkakärryt ja porraskärryt. Muuttomaailman kautta voit saada itsellesi tarjouksia myös yrityksiltä jotka eivät toimi lähialueellasi, koska heillä saattaa olla muuttokeikkoja lähistölläsi. Jätä tarjouspyyntö muutostasi Muuttomaailman sivuilla ja katso sinulle sopivin muuttofirma tekemään muuttoasi.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kuljetusfirman auto tuli aikataulussa, lastaus ja purkaus sujuivat rivakassa tahdissa molemmissa päissä, kiitos kuskin ja kantajien. Suosittelen!!!"

Muutto Kokkolasta Enontekiölle

Muutto suuresta kerrostalohuoneistosta omakotitaloon. Tavaraa on sen verran paljon, että tarvitaan kuorma-auto, ja vähintään kaksi kantajaa. Muuttoon kuuluu myös kerrostalon huoneistovaraston sisältö, jossa on lähinnä pahvilaatikoita.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai kaksi tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana, ja yhteensä neljä muuttofirmaa teki tarjouksen. Firmat tarjosivat eri laajuisia muuttopalveluita, joista asiakas sai valita itselleen sopivan vaihtoehdon.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi asiantuntevan rovaniemeläisen muuttofirman, joka on ollut mukana Muuttomaailmassa alusta saakka. Asiakas voi luottaa siihen, että kodin tavaroiden käsittely tehdään ammattitaidolla ja ripeästi, mutta ilman turhia hötkyilyjä. Pätevä muuttopalvelu takaa stressittömän muuttokokemuksen.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopea ja vaivaton muutto, hyvä palvelu.

Muutto Kokkola - Liminka

En uskonut että muutto olisi sujunut näin vaivattomasti, reippaita kantajia, kiitos!

Muutto Kokkola - Tampere

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kokkolassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kokkola - Pietarsaari, 93 m² rivitalo
Molemmat asunnot kahdessa kerroksessa. Kyseessä tavallinen kotimuutto. Koska olen yksinasuva nainen niin tarvitsisin muutossa kaksi kantajaan. Pakkausmateriaalia tai pakkaus ja purkuapua en tarvitse. Painavimmat tavarat ovat parisängyn puolikkaat sekä vaatekaappi sekä pyykkikone. Isommista kalusteista sohvan saa purettua moduuleiksi. Arvokkaimmat särkyvät sekä taulut kuljetan omalla autolla. Kummassakin kohteessa auton saa oven eteen. Muutettavasta kohteesta auton koosta riippuen. Molemmissa asunnoissa varastotila. Varastotilasta muutettava tavara laatikoissa. Halkokari, rivitalo. Pietarsaari keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokkola - Mynämäki, 90 m² kerrostalo
Kantajia omasta takaa 3 miestä, paitsi Mynämäen päässä minulla ei ole kuin mieheni tällä tietoa, tosin tämä voi muuttua. En tarvitse muuttolaatikoita, enkä apua pakkaamisessa. Huonekaluista suurimpia tai painavimpia ovat: sohvakalusto (3,1,1) (normipaino), yksi isompi peili (vähän painava), kaksi pienehköä kirjahyllyä, jossa lasi, saa kahteen osaan. (Ok paino), kaksi muuta kirjahyllylipastoa, saa kahteen osaan. (Toinen raskaampi), keittiönpöytä ja siihen neljä tuolia (täyspuuta, vähän painava). Muita huonekaluja: yksi kirjoituspöytä (ok). yksi tietokonepyöytä ja tietokonetuoli (tuoli vähän painaa). yksi pienehkö lipasto (toimistokaluste, suht painava). olohuoneen sohvapöytä (ok, lasiosan saa pois joka painaa). 3 muuta tuolia ja neljä jakkaraa (ok). 2 pikkupöytää (superkeyvyet). TV ja TVpöytä (ok paino). 1 jalkapalli (kevyt) Muuta tavaraa: Lasten vaunut, Häkkisänky ja lasten sänky, Virkkauslankoja ehkä 3 säkkiä, Vaatteet ja kengät, Liinavaatteita, koristeesineitä, harrastusvälineitä. Normaalia muuttokuormaa, mutta suuria kalusteita on suht vähän mielestäni. Kokkola keskusta, kerrostalo. Mynämäki keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kärsämäki - Kokkola, 32 m² rivitalo yksiö
Muuttoauton saa ainakin Kärsämäellä ajettua oven eteen. Muuttolaatikoita ei tarvita. Suht isoja tavaroita on pyykinpesukone ja kokopuinen antiikkilipasto. Muuttopäivä voi olla esim. päivää aiempikin. Olisi hyvä, jos ainkin lipastoa varten olisi toinenkin kantaja firmalta, koska muutan yksin. Mutta muuten voin kyllä auttaa kantamisessa. Varastossa ei ole mitään. Kärsämäki keskusta, rivitalo. Halkokari, luhtitalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kokkola - Kokkola, 140 m² omakotitalo
Tavarat on pakattuna. Osa omakotitalossa olleista tavaroista myyty ja annettu pois. Eli tavaraa on uuden 77 neliöisen asunnon verran. Kantajia omasta takaa on 1-2. Tarvitaan auto, kuljettaja sekä yhteensä esim. 2 kantomiestä. Tavarat pitää saada kuljetettua asunnosta toiseen. Ei tarvitse purkaa eikä pakata tavaroita. Suurin huonekalu sohva. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Uudessa asunnossa normaali kerrostaloasunnon häkkivarasto. Rytimäki, omakotitalo. Kokkola keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kokkola

Kokkolassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kokkolaan muutto ja kaupunkitietoa

Kokkola on merellinen, kehittyvä ja nopeasti kasvava kaupunki. Se tarjoaa elinympäristön asukkailleen joka on turvallinen ja viihtyisä. Elinkeinoelämän perustana Kokkolassa on kansainvälinen suurteollisuus. Kemianteollisuus ja sitä soveltava teollisuus on keskeisessä asemassa. Kauppakaupunkina Kokkola on myös merkittävä ja vuonna 2012 Kokkola oli Suomen suurin maidontuottajakunta.

Kokkola sijaitsee Keski-Pohjanmaalla, Pohjanlahden rannalla ja kaupungissa risteävät kolme valtatietä.

Muita suosittuja paikkakuntia: Vaasa, Raahe, Kajaani, Ylivieska, Pietarsaari ja Kalajoki

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kokkola »