Muuttopalvelu Konnevesi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Konnevesissa, paikkakunnalle Konnevesi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Konnevesissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Konnevesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Konnevesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Konnevesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Suuri kiitos nopeasta ja hyvästä palvelusta.

Muutto Akaa - Hämeenlinna

Ammattimaista työtä, tavarat siirtyivät nopealla tahdilla uuteen osoitteeseen. Ei edes se, että lähtöosoitteessa oltiin hissittömän talon neljännessä kerroksessa, saanut tehokasta asennetta hyytymään. Fiksu ja ammattimainen porukka joka tavalla.

Muutto Nokia - Nokia

Sovitussa aikataulussa pysyttiin ja tehokkaita muuttomiehiä 2 kpl:tta.

Muutto Lohja - Paimio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Konnevesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Konnevesi - Konnevesi, 80 m² omakotitalo kolmio
Muutamia huonekaluja pöytä lasten sängyt lipasto hylly vaunut rattaat keinutoli nojatuoli tv . Jos kuskin lisäksi on kantomies niin riittää. Omasta takaa ei ole kantomiehiä . Oven eteen pääsee pakettiautolla molemmissa asunnoissa. Pakkausta tai paikalleen asennusta ei tarvita Konnevesi keskusta, omakotitalo. Konnevesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Konnevesi, 84 m² kolmio
Roudaamme tavarat mökille – pyrimme myymään sohvaa ja muuta isoa ennen muuttoa, joten koko kalusto ei siirry mukana. Saanemme kantajia molempiin päihin, mutta tarjoukset sekä 1-2 kantajalla, että ilman olisivat mukavat. Edullisinta meille lienee olisi, kun maalle lähtisi muuttofirman puolesta ainoastaan kuski. Vaihtoehtona meillä on pakun vuokraus, tai jopa vanhan kuorma-autokortin elvyttäminen ja isomman auton vuokraus, mutta mielellämme jättäisimme muuton - ja ajelun - ammattilaisille. Etu-Vallila - Alppila, rivitalo. Konnevesi keskusta, mökki.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 56 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vaasa - Konnevesi, 60 m² kaksio
Hei! Kyseessä on yhden vanhuksen koti-irtaimiston muutto. Huonekaluja 1 kpl 2h sohva, matala lipasto, yöpöytä, ruokapöytä ja 6 tuolia, sohvakaluston pöytä ja pesukone. Kirjahylly ja sohvakalusto ja parisänky annetaan SPR:n kirpputorille. "Isoa" tavaraa siis vähän. Tekstiilejä ja muuta irtainta yhden ihmisen tarpeisiin. Muuttolaatikoita tarvitaan ja itse tulisin mukaan kantamaan kuskinne lisäksi. Auton saa oven eteen. Asunnossa on kellarivarasto pihan tasolla ja autotalli mikä varastona. Vaasa keskusta, rivitalo. Konnevesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 31 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jyväskylä - Konnevesi, 77 m² kolmio
Hei, Tarvitaan muuttomies, 2kpl, lähtöpäähän, b-kortilla ajettavan ison pakettiauton, ei kuskia, purku muuttopäässä tilaajan toimesta itse, auton palautus samana päivänä jyväskylään. Muuttolaatikoita voidaan vuokrata, 20 kpl, noudetaan sovitusti ma-ti, palautus auton mukana. Vaihtoehtoisesti ajomies ja muuttoapu purkupäässä, muuten samat ehdot. Tarjous sähköpostiin, saa myös soittaa. Ritoniemi-Lohikoski, rivitalo. Mäntymäki, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Konnevesi

Konnevesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M., 2.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Konnevesi »