Muuttopalvelu Konnevesi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Konnevesissa, paikkakunnalle Konnevesi tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Konnevesissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Konnevesi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Konnevesissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Konnevesissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Äärettömän ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu muuton suunnitteluvaiheesta kuorman purkuun asti! Aikataulut pitivät täydellisesti ja kaikki tavarat tulivat ehjinä perille monen sadan kilometrin päähän. Erinomainen kokemus!

Muutto Kouvola - Keminmaa

Täydellistä! Ei voi muuta sanoa kun että suosittelen 100% . Pojat olivat tehokkaita ja erittäin nopeita.

Muutto Muurame - Kerava

Todella nopeaa ja toimivaa palvelua, viimehetken muutokset tarpeisiin otettiin myös erittäin hyvin vastaan ja toteutettiin.

Muutto Jyväskylä - Jyväskylä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Konnevesissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Närpiö - Konnevesi, 29 m² kerrostalo yksiö
Omasta takaa ei ole kantajaa. En tarvitse muuttolaatikoita tms. Muuttoauton saa oven eteen molemmissa päissä. 120cm sänky, vuodesohva, tietokonepöytä, keittiönpöytä, jonka saa levyksi. Kaksiosainen kirjahylly osina, pesukone. Laatikoita n.30kpl, kauppakasseissa vaatteet ym pientä tavaraa, 3 kpl lamppuja. Olen kantanut laatikot alas varastoon, niin niitä ei tarvitse kantaa asunnosta alas. Ne on helppo ja lyhyt kantaa autoon. Vain huonekalut alas kannettava. Asunto toisessa kerroksessa, ei hissiä. Närpiö keskusta, kerrostalo. Konnevesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Konnevesi - Parainen, 150 m² omakotitalo
Viisi kantajaa omasta takaa. Ei tarvita pakkausapua eikä purkuapua. Myös kohteessa useita kantomiehiä. Muuttolaatikoita tarvitaan. Pesukone raskain kanettava toisesta kerroksesta. Lähtöasunnon ovelle pääsee tosi hyvin. Kohdeasunnon ovelle ei pääse, kantomatkaa ovelle vajaa kymmenen metriä. Varastotilaa on.. Konnevesi keskusta, omakotitalo. Parainen keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Konnevesi - Pori, 180 m² omakotitalo
Eläkeläispariskunta muuttamassa maaseudulta kaupunkiin. Eivät osallistu tavaroiden kantamiseen, tarvitaan siis kantaja kuljettajan lisäksi. Ei tarvita muuttolaatikoita tai pakkausapua, kaikki on pakattu valmiiksi. Lähinnä muutetaan asuinrakennuksen kalusteet ja henkilökohtaiset tavarat, mahdollisesti joitain työkalulaatikoita, mutta kaikki on pakattu valmiiksi. Lisäksi arkkupakastin, kuivausrumpu, mankeli. Ei mitään painavia antiikkikalusteita. Konneveden talo on kaksikerroksinen, pääsee parkkiin ihan oven eteen. Porin talo yksikerroksinen, pääsee myös parkkiin oven eteen. Muuttopäivä ei ole kiinteä, vaan suuntaa antava. Konnevesi keskusta, omakotitalo. Kyläsaari, omakotitalo.
Asiakas sai 8 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Konnevesi - Konnevesi, 80 m² omakotitalo kolmio
Muutamia huonekaluja pöytä lasten sängyt lipasto hylly vaunut rattaat keinutoli nojatuoli tv . Jos kuskin lisäksi on kantomies niin riittää. Omasta takaa ei ole kantomiehiä . Oven eteen pääsee pakettiautolla molemmissa asunnoissa. Pakkausta tai paikalleen asennusta ei tarvita Konnevesi keskusta, omakotitalo. Konnevesi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 39 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Konnevesi

Konnevesissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Konnevesi »