Muuttopalvelu Parainen


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Parainen

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muutto Muuttomaailman avulla helposti ja mukavasti. Kun jätät tarjouspyynnön ilmaispalvelussa, välitämme sen yli 250 palvelussa mukana olevalle muuttofirmalle. Muuttofirma voi halutessaan jättää tarjouksen muutosta Paraisilla, Paraisilta, tai Paraisille ja ensimmäiset tarjoukset tulevat jo vuorokaudessa tarjouspyynnön jättämisestä. Voit palvelussa lukea myös muuttajien jättämiä muuttoarvosteluita muuttofirmoista ja keskustella potentiaalisen muuttofirman kanssa palvelussa muuton yksityiskohdista. Lopulta valitse omiin tarpeisiin paras muuttopalvelu ja aloita stressivapaampi muutto.

Pääset Muuttomaailman sivuilla lukemaan myös huiput muuttovinkit muuttoa varten, ja voit myös ladata muuton helpottamiseksi Suomen kattavimman muuttajan muistilistan.

Kilpailuta muuttopalvelu Parainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Paraisen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Paraisten sisällä

120 m2 omakotiltalosta muutetaan 70 m2 kerrostaloasuntoon mutta iso osa tavaroista eivät tule mukaan muutossa vaan jäävät omakotitaloon. Muuton yhteydessä muutamme siis noin 70 m2 asuintilan edestä tavaraa uuteen asuntoon sillä johtoajatuksella, että uusi asunto jäisi tavaramäärätään normaalin väljäksi, ei ahtaaksi.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttaja valitsi ensimmäisen saamansa tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirmaksi Turkulaisen yrityksen. Muutossa käytettiin kuorma-autoa jossa oli peränostolaite. Muuttofirma teki urakkatarjouksen kahdella muuttomiehellä. Muuttolaatikoita muuttofirma tarjosi myös tarjouksessa erillistä maksua vastaan. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt, liikennelupa, alv, vakuutukset ja suojahuovat muuttotavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Paraisilta Turkuun

Muutetaan ainoastaan osa suuremmista huonekaluista ja osa muusta irtaimesta. Muutamme pienempään ja osa tavaroista ei siirry uuteen osoitteeseen ja/tai hoidetaan itse.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma muuttoon löytyi Turusta. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti kahdella muuttomiehellä ja isolla (40 m3) kuorma-autolla. Muuttofirman puolesta tuli myös tarvittavat muuttovälineet (nokkakärryt, kantoliinat, suojahuovat jne.) Hintaan sisältyi myös vakuutukset tiekuljetusehtojen mukaan ja alv. Muuttofirma arvioi muuton kestoksi 6-8 tuntia.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui niin kuin oli sovittu!"

Muutto Turusta Paraisille

Kannettavana ainoastaan yksi sänky hissillisestä kerrostalosta omakotitalon ensimmäiseen kerrokseen. Asunto on muilta osin jo tyhjä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Asiakas valitsi heti ensimmäisen muuttofirman tarjouksen muuttoon.

Muuttofirman valinta
Turkulainen muuttofirma lähti suorittamaan sängyn siirtoa Turusta Paraisille. Muuttofirman vaadittavat luvat ovat kunnossa. Muuttofirmat suorittavat myös keikkoja missä koko asuntoa ei muuteta. Voit Muuttomaailmasta kysyä tarjouksia myös yhden tavaran siirtämiselle.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakasystävällinen. Mukavia muuttajia.

Muutto Uusikaupunki - Turku

Pieni muutto sujui odotuksia ripeämmin, miehet olivat ajoissa paikalla ja hoitivat homman alusta loppuun sovitusti.

Muutto Kuopio - Kuopio

Kunnon isä&poika firma, kaikki ajallaan, kohteliaasti, neuvoen ja viimeisen päälle ripeästi, heiltä oli myös laatikot. En olisi ikinä uskonut, että 2,5h riittää.

Muutto Tampere - Nokia

Paraisille muutto ja kaupunkitietoa

Paraisen kaupunki (Länsi-Turunmaa nimellä vuosina 2009-2011) on vuonna 2009 perustettu Varsinais-Suomen maakuntaan. Vuonna 2014 tilastokeskuksen mukaan Paraisessa asui 15553 ihmistä. Parainen on kaksikielinen kaupunki, jopa 55.6% Paraisessa asuvista ilmoittivat olevansa ruotsinkielisiä. Parainen on veden ympäröimä kaupunki ja Kaskisten kaupunki on Suomessa ainoa toinen kaupunki, joka on kokonaan veden ympäröimä. Paraista on monesti kutsuttu myös saariston pääkaupungiksi. Paraisessa on eniten kesämökkejä, kun Suomen kuntia katsoo.

Paraisten naapurikunnat ovat Brändö, Sottunga, Kökar, Kemiönsaari, Sauvo, Kaarina, Turku, Naantali ja Kustavi.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!