Muuttopalvelu Parainen


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muutto Muuttomaailman avulla helposti ja mukavasti. Kun jätät tarjouspyynnön ilmaispalvelussa, välitämme sen yli 300 palvelussa mukana olevalle muuttofirmalle. Muuttofirma voi halutessaan jättää tarjouksen muutosta Paraisilla, Paraisilta, tai Paraisille ja ensimmäiset tarjoukset tulevat jo vuorokaudessa tarjouspyynnön jättämisestä. Voit palvelussa lukea myös muuttajien jättämiä muuttoarvosteluita muuttofirmoista ja keskustella potentiaalisen muuttofirman kanssa palvelussa muuton yksityiskohdista. Lopulta valitse omiin tarpeisiin paras muuttopalvelu ja aloita stressivapaampi muutto.

Pääset Muuttomaailman sivuilla lukemaan myös huiput muuttovinkit muuttoa varten, ja voit myös ladata muuton helpottamiseksi Suomen kattavimman muuttajan muistilistan.

Kilpailuta muuttopalvelu Parainen »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Paraisissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Paraisissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Parainen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Paraisten sisällä

120 m2 omakotiltalosta muutetaan 70 m2 kerrostaloasuntoon mutta iso osa tavaroista eivät tule mukaan muutossa vaan jäävät omakotitaloon. Muuton yhteydessä muutamme siis noin 70 m2 asuintilan edestä tavaraa uuteen asuntoon sillä johtoajatuksella, että uusi asunto jäisi tavaramäärätään normaalin väljäksi, ei ahtaaksi.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Muuttaja valitsi ensimmäisen saamansa tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirmaksi Turkulaisen yrityksen. Muutossa käytettiin kuorma-autoa jossa oli peränostolaite. Muuttofirma teki urakkatarjouksen kahdella muuttomiehellä. Muuttolaatikoita muuttofirma tarjosi myös tarjouksessa erillistä maksua vastaan. Muuton hintaan sisältyi myös nokkakärryt, liikennelupa, alv, vakuutukset ja suojahuovat muuttotavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Muutto Paraisilta Turkuun

Muutetaan ainoastaan osa suuremmista huonekaluista ja osa muusta irtaimesta. Muutamme pienempään ja osa tavaroista ei siirry uuteen osoitteeseen ja/tai hoidetaan itse.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 3 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma muuttoon löytyi Turusta. Muutto tehtiin tuntihinnoitellusti kahdella muuttomiehellä ja isolla (40 m3) kuorma-autolla. Muuttofirman puolesta tuli myös tarvittavat muuttovälineet (nokkakärryt, kantoliinat, suojahuovat jne.) Hintaan sisältyi myös vakuutukset tiekuljetusehtojen mukaan ja alv. Muuttofirma arvioi muuton kestoksi 6-8 tuntia.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki sujui niin kuin oli sovittu!"

Muutto Turusta Paraisille

Kannettavana ainoastaan yksi sänky hissillisestä kerrostalosta omakotitalon ensimmäiseen kerrokseen. Asunto on muilta osin jo tyhjä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Asiakas valitsi heti ensimmäisen muuttofirman tarjouksen muuttoon.

Muuttofirman valinta
Turkulainen muuttofirma lähti suorittamaan sängyn siirtoa Turusta Paraisille. Muuttofirman vaadittavat luvat ovat kunnossa. Muuttofirmat suorittavat myös keikkoja missä koko asuntoa ei muuteta. Voit Muuttomaailmasta kysyä tarjouksia myös yhden tavaran siirtämiselle.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Reippaat ja ystävälliset muuttomiehet, muutto Turkuun helpottui huomattavasti ja sujui odotettua nopeammin! Suosittelen ehdottomasti 😍

Muutto Vantaa - Turku

Ammattimaista työtä, tavarat siirtyivät nopealla tahdilla uuteen osoitteeseen. Ei edes se, että lähtöosoitteessa oltiin hissittömän talon neljännessä kerroksessa, saanut tehokasta asennetta hyytymään. Fiksu ja ammattimainen porukka joka tavalla.

Muutto Nokia - Nokia

Keisarin pojat todella reippaita ja ammattinsa osaavia homma hoitui todella hyvin

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Paraisissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Konnevesi - Parainen, 150 m² omakotitalo
Viisi kantajaa omasta takaa. Ei tarvita pakkausapua eikä purkuapua. Myös kohteessa useita kantomiehiä. Muuttolaatikoita tarvitaan. Pesukone raskain kanettava toisesta kerroksesta. Lähtöasunnon ovelle pääsee tosi hyvin. Kohdeasunnon ovelle ei pääse, kantomatkaa ovelle vajaa kymmenen metriä. Varastotilaa on.. Konnevesi keskusta, omakotitalo. Parainen keskusta, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pyhäjärvi - Parainen, 76 m² kerrostalo kolmio
Muutan yksin, omasta takaa ei ehkä ole kantajia, kuljettajan lisäksi tarvitsen ainakin yhden kantomiehen. Tarvitsen ehkä muuttolaatikoita, tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa en tarvitse apua. Isoja huonekaluja ovat kaksi nahkasohvaa ja 90 cm leveä sänky, muut tavarat ovat purettavissa osiin (kirjahyllyt, parisänky, ruokapöytä). Kodinkoneita ei tule mukaan (ostan uudet), mutta kirjalaatikoita on runsaasti. Mukaan tulee myös kaksi polkupyörää. Muuttoauton saa ajettua oven eteen molemmissa osoitteissa. Pyhäjärvi keskusta, kerrostalo. Parainen keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Rauma - Parainen, 100 m² omakotitalo
Muutan Raumalta Turun suuntaan, mutta uutta osoitetta ei ole vielä. Laitoin uudeksi postinumeroksi Paraisen, koska etsin asuntoa siltä suunnalta. Muutto omakotitalosta ja vain yhden henkilön tavarat, noin kaksion verran. Suurimmat huonekalut ovat jenkkisänky ja kolmen hengen sohva. Pesukonetta tms. ei ole. Varastosta tulee mukaan myös kaksi polkupyörää ja pappatunturi-mopo. Tällä hetkellä ei ole tiedossa omia apumiehiä, joten tarvitsen jonkun kantamaan tavarat. Saako muuttaja myös kyydin kuormassa uuteen osoitteeseen pienen sylikoiran kera? Paroalho, omakotitalo. Parainen keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Parainen - Turku, 98 m² rivitalo
Noin 20-30 lihalaatikollista tavaraa. 180cm sänky(patja 180cm+2x90cm runkopatjaa), yöpöytä, 3-hk nahkasohva, pienempi 3-hk vuodesohva, pallotuoli, n.2,5m kevyt kangastaulu, pieni oh-pöytä, 4 lipastoa joista isoin 4-laatikon Ikea malm, 2 isohkoa grilliä, 1,2 m2 kevyt minikasvihuone, 4-hk terassipöytä+tuolit, 2-hk pieni terassipöytä+tuolit, vanha Pianpeili, simppeli keinutuoli, muutama matto, polkupyörä, autonrenkaat, 32" taulutv ja n.180cm avohyllykkö. Ehkä vielä jotain pientä, mitä ei nyt tule mieleen. Nyssykät kuten vaatteet, pyyhkeet jne kuljetan luultavammin itse. Rivarin oven eteen ei mahdu pakettiautoa isompaa, joten muutto n.10-15 m päästä ovelta. Grillit sekä muut ulkotavarat saa takapihalta naapurin pihan oikaisemalla. Turussa tavarat puretaan autotalliin, minkä eteen pitäisi pienellä kuorma-autolla päästä. Muutto seuraavan kahden viikon aikana, pystyn tarkentamaan päivää vasta kuun alussa. Pystyn joustavasti valitsemaan muuttopäivän kellon ajasta ja päivästä riippumatta. Tämä on väliaikainen muutto ja samat tavarat muutetaan taas kolmen kuun päästä Lietoon rivarikolmioon. Eli saa laittaa tarjouksia tuplamuutosta. Tarvetta on autolle mihin nämä mahtuu ja kuskille sekä yhdelle kantajalle kuskin lisäksi. Parainen keskusta, rivitalo. Nummi-Ylioppilaskylä, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Parainen

Paraisissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Paraisiin muutto ja kaupunkitietoa

Paraisen kaupunki (Länsi-Turunmaa nimellä vuosina 2009-2011) on vuonna 2009 perustettu Varsinais-Suomen maakuntaan. Vuonna 2014 tilastokeskuksen mukaan Paraisessa asui 15553 ihmistä. Parainen on kaksikielinen kaupunki, jopa 55.6% Paraisessa asuvista ilmoittivat olevansa ruotsinkielisiä. Parainen on veden ympäröimä kaupunki ja Kaskisten kaupunki on Suomessa ainoa toinen kaupunki, joka on kokonaan veden ympäröimä. Paraista on monesti kutsuttu myös saariston pääkaupungiksi. Paraisessa on eniten kesämökkejä, kun Suomen kuntia katsoo.

Paraisten naapurikunnat ovat Brändö, Sottunga, Kökar, Kemiönsaari, Sauvo, Kaarina, Turku, Naantali ja Kustavi.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Parainen »