Muuttopalvelu Kontiolahti


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Muuttomaailma auttaa sinua, kun muutto on ajankohtaista. Jätä tarjouspyyntö nyt, ja se tavoittaa yli 300 muuttofirmaa palvelussamme ympäri Suomea. Kun sopiva muuttopalvelu on löytynyt, he auttavat sinua muuttamaan Kontiolahdessa, Kontiolahdesta tai Kontiolahteen ammattimaisella ja rautaisella otteella. Hyvän muuton jälkeen on myös mukava jättää arvostelu muutosta ja auttaa muita muuttajia löytämään muuttofirma, kun he sitä eniten tarvitsevat.

Palvelustamme löydät myös hyviä vinkkejä muuttoon ja Suomen kattavimman muuttajan muistilista tekemään muutostasi huomattavasti helpompaa.

Kilpailuta muuttopalvelu Kontiolahti »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Kontiolahdessa

Muutto tai kuljetus hakusessa Kontiolahdessa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Kontiolahti muuttoja ja kokemuksia

Muutto Kuopiosta Kontiolahteen

Muutto auto ja kuski, itse olen kantokaverina. kaksiosta muutto yksiöön rivitaloon. oven viereen pääsee autolla. yksiön verran tavaraa.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 5 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttoon valittiin Joensuulainen muuttofirma. Muuttofirman toimesta muuttoon saapui yksi muuttomies ja riittävän iso muuttoauto yksiön muuttoon. Muuttopalvelu hinnoiteltiin siten, että matkoista veloitettiin tietty summa ja lastaus sekä purku meni tuntihinnalla. Muuttoautosta löytyi muuttoa helpottavia tavaroita kuten suojat tavaroita varten ja nokkakärryt. Erityistä luotettavuutta herätti muuttofirman monen vuoden kokemus ja voimassa olevat liikenneluvat.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Kontiolahdesta Kontioniemeen

Muutto Kontiolahden keskustassa omakotitalosta rivitaloon. Tavaramäärä: ruokapöytä + 6 tuolia, runkopatja, sohvapöytä, 3 nojatuolia, rahi, 3 pienehköä lipastoa, pesukone, kangaspuut osina, auton renkaat, pyörä+sukset ym pientä, puutarhapöytä + 6 tuolia. Lisäksi n 20 laatikkoa/säkkiä. Molemmissa paikoissa pääsee oven eteen, ei kantamista kerroksiin. Voin kantaa apuna, mutta mielellään 2 kantajaa.

Saadut tarjoukset
Yhteensä 3 muuttofirmaa teki 3 erilaista tarjousta. Muuttofirmojen hinnat pyöri urakkahinnoissa 380-580 euron välissä. Tuntihinnoittelut olivat eriäviä.

Muuttofirman valinta
Asiakkaalle muutto tehtiin tuntihinnoittelulla. Muuttoauton seinät oli päällystetty pehmustetulla huovalla, että tavarat säilyisivät autossa ehjinä paremmin. Kaikki muuttofirman toiminta on vakuutettua ja muutossa käytettiin omaa koulutettua henkilökuntaa, joka on toiminut muuttopalvelualalla kymmeniä vuosia. Muuttoon sisältyi myös muuttomiehet ja positiiviset palautteet Muuttomaailman muuttajilta löi päätöksen muuttofirmasta lukkoon.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Selkeää, nopeaa, edullista ja tavaroiden käsittelyn osalta hienovaraista toimintaa! Kiitokset!

Muutto Lahti - Orivesi

Kaikki meni nappiin jo alusta saakka. Sain hyvän tarjouksen, jossa kaikki oli eritelty. Aikataulu piti täysin. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja käytös kohteliasta. Tuli turvallinen olo, kun kodin tavaroita olen muuttamassa. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Uusikaupunki - Kaskinen

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Kontiolahdessa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Karjala

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Joensuu - Kontiolahti, 50 m² kaksio
Muutettavia huonekaluja: Malm kuusi laatikkoinen lipasto(suuri), suuri kokoinen tietokonepöytä, 8 laatikkoinen lundia lipasto, 43" tv, 4 lokeroinen kallax hylly, suurikokoinen canvas taulu,jalkalamppu, tietokone + näyttö. muuta pientä tavaraa. useimmat pienet tavarat kuten liinavaatteet sekä vaatteet saan kuljetettua itse henkilöautolla. Osoite johon muutetaan on rivitalo, pihatie aika kapea joten ei välttämättä kuorma-autolla pääse. eikä tavaraa paljoa olekkaan. itse olen apuna kummassakin päässä. Joensuu Keskusta, rivitalo. Kontiolahti, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kontiolahti - Kontioniemi, 60 m² kaksio
Muutto Kontiolahden keskustassa omakotitalosta rivitaloon, matka n 6,5 km Tavaramäärä: ruokapöytä + 6 tuolia, runkopatja, sohvapöytä, 3 nojatuolia, rahi, 3 pienehköä lipastoa, pesukone, kangaspuut osina, auton renkaat, pyörä+sukset ym pientä, puutarhapöytä + 6 tuolia. Lisäksi n 20 laatikkoa/säkkiä. Molemmissa paikoissa pääsee oven eteen, ei kantamista kerroksiin. Muuttopäivä viimeistään ens kuun ensimmäinen päivä mahdollisesti päivää aikaisemmin. Voin kantaa apuna, mutta mielellään 2 kantajaa. Kontiolahti, rivitalo. Kontioniemi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kontiolahti - Hämeenlinna, 128 m²
Muuttajat: tarvitaan 2 kantajaa, joista toinen voi olla kuljettaja Muuttolaatikot: tarvitaan ja pakkaustarvikkeita Kalusteet: ruokapöytä tuoleineen, kevyet kirjahyllyt, sohva, 2 pienehköä kaapistoa , TV, työtaso laatikoineen Kodinkoneet: ei pesukonetta, pakastinta, jääkaappia Muuttoauton voi molemmissa paikoissa aja oven eteen Tarjous pyydetään sekä 1) tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa 2) ilman Kontiolahti, rivitalo. Sairio, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Kontiolahti - Lehmo, 55 m² rivitalo kaksio
Tavarat pakkaamme itse asunnosta. Asunnon lisäksi tavaraa on pienessä ulkovarastossa. Pääasiassa tarvitsemme ison kulkuneuvon, jolla kuljettaa tavarat kerralla pois uuteen osoitteeseen. Varmoja kantajia on 2, minä ja mieheni. Jos mahdollista, niin kuljettaja jos olisi kaverina isompien tavaroiden kanssa (sohva, pesukone, sänky) ja muutenkin kantoapuna, että saa mahd. Nopeasti muuton tehtyä. Tarvitsemme myös kuorman tyhjennykseen apua, mutta itse laitamme sitten tavarat paikoilleen. Kontiolahti, rivitalo. Lehmo, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Kontiolahti

Kontiolahdessa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Kontiolahteen muutto ja kaupunkitietoa

Kontiolahti sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnassa ja siellä asustaa noin 14 824 ihmistä, sekä pinta-alaltaan Kontiolahti on 1 029,82 km², siitä 230,64 km² on vesistöjä. Kun katsoo Kontiolahden kasvua, on se Pohjois-Karjalan ja Itä-Suomen yksi nopeiten kasvavia kuntia. Se, että Kontiolahti kasvaa nopeasti selittyy sillä, että se sijaitsee Joensuun lähellä ja on päätien varrella.

Kontiolahden läheisimmät naapurikunnat ovat Joensuu, Juuka, Lieksa, Liperi ja Polvijärvi. Lisäksi isommat paikkakunnat lähellä ovat Varkaus, Savonlinna ja Kuopio.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Kontiolahti »