Muuttopalvelu Loppi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Loppissa, paikkakunnalle Loppi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Loppissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Loppi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lopissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lopissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Erittäin tehokasta ja ystävällistä palvelua.

Muutto Kirkkonummi - Espoo

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aivan loistava ja nopea, suosittelen.

Muutto Valkeakoski - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lopissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Kanta-Häme

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Espoo - Loppi, 46 m² kerrostalo kaksio
Lähden putkiremonttia pakoon Lopelle. Eli muutto on takaisin vuoden lopulla. Pakkaan tavaroita muovilaatikoihin (muuttolaatikoihin), laatikot ovat omia. En ole vielä kaikkia pakannut, laatikoita tulee noin 15. Kirjahylly palasina, 5 osaa.(isommat osat 70 X 80 cm). Kirjotuspöytä, tv-taso( ei iso). Tv-tuoli ja rahi. Sohva ja sohvan aluslaatikko (2 metriä ). Pieni keittiön pöytä, tuolia 6 kpl. Runkosänky 90 cm, 2 yöpöytää. Pesukone. Mattoja ja ryijy. Viedään pikkutavaraa itse autoilla niin paljon kuin mahtuu ja ehditään. Muutto sopii myös 11. päivä. Ei meistä ole painavien esineiden kantoon mitään apua. Olari, kerrostalo. Loppi kk, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Loppi, 44 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto Tampereelta hissillisen talon 5. krs:sta omakotitaloon Lopelle. Hissi on pieni, johon ei mahdu esim. sänky tai sohva, vain laatikot tms. Isoimmat ja painavimmat tavarat ovat yksi vuodesohva, toinen tavallinen kookas kolmenistuttava sohva, 160 cm sänky, iso nojatuoli, puinen kirjoituspöytä sekä ruokapöytä ja tv-taso, jotka eivät mahdu hissiin. Ei pesukonetta tai jääkaappia/pakastinta. Erityisesti varottavia esineitä astioiden lisäksi taulut (n. 10 kpl) sekä syntetisaattori, joka omassa kantolaatikossaan. Ei varastotilaa, kaikki muutettavat tavarat ovat asunnossa. Kantoapua lähtöpäässä Tampereen kerrostalossa tarvitaan, sillä omasta takaa kantajia ei näillä näkymin ole yhtään. Purkamassa omakotitaloon on ainakin kaksi kantajaa omasta takaa, joten kuski riittää. Ei tarvita muuttolaatikoita tms. eikä apua pakkaamiseen. Laatikoiden määrää en tässä vaiheessa osaa vielä arvioida, mutta tavaroita ei kuitenkaan ole erityisen paljon. Tampereen päässä muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, josta muutama porras ennen hissitasannetta. Lopella saa auton ajettua oven eteen. Tampere keskusta, kerrostalo. Loppi kk, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Loppi, 56 m² kaksio
Tarvitaan muuttolaatikoita ja kantomies (omasta takaa kaksi kantajaa). Kannettavana piano, sohva, kaksi isompaa lipastoa ja kaksi isompaa kirjahyllykompleksia, joita ei saa osiin. Lähtöpaikassa ei pääse muuttoautolla pihaan, joten tavarat on kannettava pihan kautta kadulle. Määränpäässä auton voi peruuttaa aivan ulko-oven eteen (iso piha). Ei kerroksia, muutetaan katutasosta katutasoon, mutta lähtöpaikassa kuistilla portaat (vanha talo, jyrkät portaat). Käppärä-Isomäki, rivitalo. Loppi kk, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lohja - Loppi, 90 m² kerrostalo
Kerrostalo 4h,k => omakotitalo. Tarvitsemme muuttolaatikot, emme pakkausapua. Kantoapu olisi hyvä. Omasta takaa löytyy ainakin kolme kantajaa. Pesukone, kuivausrumpu ja tiskikone pitäisi muuttaa myös. Lopella on rinnetontti, jossa saattaa olla hankala ajaa oven eteen kuorma-auton mahd. peränylityksen vuoksi. Tällöin joutuu kantamaan noin 30m pihassa. Ojamo, kerrostalo. Loppi kk, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Loppi

Lopissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Loppi »