Muuttopalvelu Loppi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Loppissa, paikkakunnalle Loppi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Loppissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Loppi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Loppissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Loppissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä palvelu alusta loppuun. Mukavat muuttotyypit, asiallinen palvelu varauksesta laskutukseen - suosittelen!

Muutto Kotka - Helsinki

Loistavaa palvelua. Tarvittaessa käytän jatkossakin. 👍

Muutto Kangasniemi - Muurame

Kaikki meni nappiin jo alusta saakka. Sain hyvän tarjouksen, jossa kaikki oli eritelty. Aikataulu piti täysin. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja käytös kohteliasta. Tuli turvallinen olo, kun kodin tavaroita olen muuttamassa. Suosittelen lämpimästi!

Muutto Uusikaupunki - Kaskinen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Loppissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Loppi - Vantaa, 100 m² omakotitalo
1 kantomies olisi hakusessa päiväksi. Klo 11-21.00. Muutto osittain jo tehty. Iso kuljetusauto löytyy ja 1 urheilullinen kantaja jo on. Ongelmana on se että oma selkä meni eilen pahasti rikki kun yksin vuorokauden raahasin laatikoita ja tavaroita. Vielä olisi huonekalut jäljellä ja tarvittaisiin kipeästi apua. Siksi yhdelle kantajalle olisi kipeästi tarvetta. Loppi kk, omakotitalo. Kivistö, omakotitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Loppi, 46 m² kerrostalo kaksio
Lähden putkiremonttia pakoon Lopelle. Eli muutto on takaisin vuoden lopulla. Pakkaan tavaroita muovilaatikoihin (muuttolaatikoihin), laatikot ovat omia. En ole vielä kaikkia pakannut, laatikoita tulee noin 15. Kirjahylly palasina, 5 osaa.(isommat osat 70 X 80 cm). Kirjotuspöytä, tv-taso( ei iso). Tv-tuoli ja rahi. Sohva ja sohvan aluslaatikko (2 metriä ). Pieni keittiön pöytä, tuolia 6 kpl. Runkosänky 90 cm, 2 yöpöytää. Pesukone. Mattoja ja ryijy. Viedään pikkutavaraa itse autoilla niin paljon kuin mahtuu ja ehditään. Muutto sopii myös 11. päivä. Ei meistä ole painavien esineiden kantoon mitään apua. Olari, kerrostalo. Loppi kk, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 21 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Loppi, 44 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto Tampereelta hissillisen talon 5. krs:sta omakotitaloon Lopelle. Hissi on pieni, johon ei mahdu esim. sänky tai sohva, vain laatikot tms. Isoimmat ja painavimmat tavarat ovat yksi vuodesohva, toinen tavallinen kookas kolmenistuttava sohva, 160 cm sänky, iso nojatuoli, puinen kirjoituspöytä sekä ruokapöytä ja tv-taso, jotka eivät mahdu hissiin. Ei pesukonetta tai jääkaappia/pakastinta. Erityisesti varottavia esineitä astioiden lisäksi taulut (n. 10 kpl) sekä syntetisaattori, joka omassa kantolaatikossaan. Ei varastotilaa, kaikki muutettavat tavarat ovat asunnossa. Kantoapua lähtöpäässä Tampereen kerrostalossa tarvitaan, sillä omasta takaa kantajia ei näillä näkymin ole yhtään. Purkamassa omakotitaloon on ainakin kaksi kantajaa omasta takaa, joten kuski riittää. Ei tarvita muuttolaatikoita tms. eikä apua pakkaamiseen. Laatikoiden määrää en tässä vaiheessa osaa vielä arvioida, mutta tavaroita ei kuitenkaan ole erityisen paljon. Tampereen päässä muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, josta muutama porras ennen hissitasannetta. Lopella saa auton ajettua oven eteen. Tampere keskusta, kerrostalo. Loppi kk, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Loppi, 56 m² kaksio
Tarvitaan muuttolaatikoita ja kantomies (omasta takaa kaksi kantajaa). Kannettavana piano, sohva, kaksi isompaa lipastoa ja kaksi isompaa kirjahyllykompleksia, joita ei saa osiin. Lähtöpaikassa ei pääse muuttoautolla pihaan, joten tavarat on kannettava pihan kautta kadulle. Määränpäässä auton voi peruuttaa aivan ulko-oven eteen (iso piha). Ei kerroksia, muutetaan katutasosta katutasoon, mutta lähtöpaikassa kuistilla portaat (vanha talo, jyrkät portaat). Käppärä-Isomäki, rivitalo. Loppi kk, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Loppi

Loppissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Loppi »