Muuttopalvelu Loppi


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut
Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu lähelläsi

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Loppissa, paikkakunnalle Loppi tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Loppissa.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Loppi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Loppissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Loppissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Kaikki sujui helposti ja nopeasti, niin kuin pitääkin.

Muutto Forssa - Turku

Erittäin selkeä tarjous, tiesin mistä maksoin. Muutto oli nopea ja tehokas ja muuttoporukka ystävällinen ja asiallinen.

Muutto Oulu - Espoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Loppissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Tampere - Loppi, 44 m² kerrostalo kaksio
Kyseessä on kotimuutto Tampereelta hissillisen talon 5. krs:sta omakotitaloon Lopelle. Hissi on pieni, johon ei mahdu esim. sänky tai sohva, vain laatikot tms. Isoimmat ja painavimmat tavarat ovat yksi vuodesohva, toinen tavallinen kookas kolmenistuttava sohva, 160 cm sänky, iso nojatuoli, puinen kirjoituspöytä sekä ruokapöytä ja tv-taso, jotka eivät mahdu hissiin. Ei pesukonetta tai jääkaappia/pakastinta. Erityisesti varottavia esineitä astioiden lisäksi taulut (n. 10 kpl) sekä syntetisaattori, joka omassa kantolaatikossaan. Ei varastotilaa, kaikki muutettavat tavarat ovat asunnossa. Kantoapua lähtöpäässä Tampereen kerrostalossa tarvitaan, sillä omasta takaa kantajia ei näillä näkymin ole yhtään. Purkamassa omakotitaloon on ainakin kaksi kantajaa omasta takaa, joten kuski riittää. Ei tarvita muuttolaatikoita tms. eikä apua pakkaamiseen. Laatikoiden määrää en tässä vaiheessa osaa vielä arvioida, mutta tavaroita ei kuitenkaan ole erityisen paljon. Tampereen päässä muuttoauton saa ajettua ulko-oven eteen, josta muutama porras ennen hissitasannetta. Lopella saa auton ajettua oven eteen. Tampere keskusta, kerrostalo. Loppi kk, omakotitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Pori - Loppi, 56 m² kaksio
Tarvitaan muuttolaatikoita ja kantomies (omasta takaa kaksi kantajaa). Kannettavana piano, sohva, kaksi isompaa lipastoa ja kaksi isompaa kirjahyllykompleksia, joita ei saa osiin. Lähtöpaikassa ei pääse muuttoautolla pihaan, joten tavarat on kannettava pihan kautta kadulle. Määränpäässä auton voi peruuttaa aivan ulko-oven eteen (iso piha). Ei kerroksia, muutetaan katutasosta katutasoon, mutta lähtöpaikassa kuistilla portaat (vanha talo, jyrkät portaat). Käppärä-Isomäki, rivitalo. Loppi kk, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lohja - Loppi, 90 m² kerrostalo
Kerrostalo 4h,k => omakotitalo. Tarvitsemme muuttolaatikot, emme pakkausapua. Kantoapu olisi hyvä. Omasta takaa löytyy ainakin kolme kantajaa. Pesukone, kuivausrumpu ja tiskikone pitäisi muuttaa myös. Lopella on rinnetontti, jossa saattaa olla hankala ajaa oven eteen kuorma-auton mahd. peränylityksen vuoksi. Tällöin joutuu kantamaan noin 30m pihassa. Ojamo, kerrostalo. Loppi kk, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 59 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Loppi - Riihimäki, 258 m²
Huonekaluja ei ole montaa. Muuta tavaraa on melko paljon, kuten astioita, kirjoja, vaatteita, leluja, tv, auton renkaat, polkupyörä, suksia. Muutetaan ehkä kaksion verran tavaraa kolmioon. Muuttaja voi kantaa myös tavaroita. Omakotitalon eteen hankala ajaa. Pitää peruuttaa metsästysmajan pihasta saakka noin 100 m. Loppi kk, rivitalo. Pohjois-Riihimäki, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 58 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Loppi

Loppissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Loppi »