Muuttopalvelu Loviisa


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Löydä muuttopalvelu kilpailuttamalla muutto Muuttomaailman sivuilla. Täytä tarjouspyyntölomake ja lähetämme tarjouspyynnön yli 300 muuttofirmalle Suomen sisällä, eikä sinun tarvitse enää kuin odottaa ja valita tarjouksen tehneistä firmoista sinulle sopivin muuttofirma. Pääset palvelussa myös lukemaan muuttoarvostelut kaikista tarjouksen jättäneistä muuttofirmoista, mikä helpottaa päätöksen tekoa huomattavasti. Tulosta itsellesi ennen muuttoa myös Suomen kattavin muuttajan muistilista helpottamaan muuton eri vaiheiden muistamista.

Kilpailuta muuttopalvelu Loviisa »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Loviisassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Loviisassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Loviisa muuttoja ja kokemuksia

Muutto Helsingistä Loviisaan

Meitä on kaksi kantajaa omasta takaa, lisäksi tarvitaan kaksi kantomiestä. Tarvitsemme muuttolaatikoita 60 kpl. Sähköpiano on, mutta ei tarvitse erillistä kuljetusta. Muuttoautoa ei saa ajettua oven eteen, joka on sisäpihalla.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 6 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi alle 24 tunnin päästä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Muuttaja löysi itselleen sopivimman muuttofirman pääkaupunkiseudulta. Muuttomatka oli hieman alle 100 km ja muuttofirma teki siksi tarjouksen tuntihinnoitellusti. Muutossa käytettiin 37 kuution kuorma-autoa tavaroiden viemiseen ja muuttofirman toimesta muuttoon saapui kaksi muuttomiestä. Muuton veloitus aloitettiin lähtökohteessa ja päättyi kun viimeisetkin tavarat oltiin viety uuteen osoitteeseen. Muita tärkeitä huomioitavia asioita muuttofirman valinnassa oli, että muuttofirman toiminta on vakuutettua ja luotettavaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui erinomaisesti."

Muutto Turusta Loviisaan

Kaikki tavarat kerrostaloasunnosta omakotitaloon. Pakkaan tavarat valmiiksi muuttolaatikkoihin. Tavanomaisia huonekaluja. Auton saa ajettua aivan ulko-oven eteen kummassakin paikassa. Kuljettajan lisäksi on hyvä olla apumies.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 9 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Paikallinen muuttofirma Turusta valittiin suorittamaan pitkän matkan muuttoa Turusta Loviisaan. Muuttofirman muuttoautoksi valittiin kuorma-auto perälautanostimella. Kaksi muuttomiestä tuli auton mukana ja muutto tehtiin kiinteällä urakkahinnalla. Muuttofirman kuljetusluvat ovat kunnossa ja muutto voitiin aloittaa kevein mielin. Kun jätät tarjouspyynnön muutosta Muuttomaailman sivuilla, voit saada tarjouksia monelta muuttofirmalta yhdestä paikkaa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui sutjakkaasti, vaikka kamaa oli tosi paljon. eikä kaikki edes mahtunut hissiin. Osa piti kantaa kuudennesta kerroksesta. Mukavat muuttomiehet, jotka osasivat asiansa. Käyttäisin ilman muuta samaa firmaa toistekin."

Muutto Loviisasta Helsinkiin

rivitalo asunto jos kujettaja kantaa,niin yksi kantaja. muuttolaatikoita 25, pakkausapua ei tarvita/purkausapua,norm.huonekalut 2 istuttava sohva, 2 nojatuolia, ruokapöytä +6 tuolia, kansilevy ruokapöydästa irroitettuna, kirjahylly 4 osaa, irtokaappeja 3, pesukone+vaatesäkkeja n.5,muuttoauton saa oven eteen molemmissa kohteissa.

Saadut tarjoukset
Asiakas valitsi ensimmäisen saamansa tarjouksen alle tunnin sisällä tarjouspyynnön jättämisestä.

Muuttofirman valinta
Helsinkiläinen muuttofirma otti haasteen vastaan ja suoritti muuton Loviisasta Helsinkiin. Tarjous oli urakkahintainen ja räätälöity asiakkaan tarpeita miettien. Muuttofirman palveluihin sisältyi mm. 2 muuttomiestä, iso pakettiauto ja tarvittavat välineet tavaroiden suojaamista varten. Muuttofirman liikennelupa ja vakuutukset ovat kunnossa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto sujui erinomaisesti."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ripeä toiminta ja ystävällinen palvelu

Muutto Vaasa - Ilmajoki

Muuttomiehet olivat täsmällisiä, ripeitä, väkivahvoja, ystävällisiä!!! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen firmaa lämpimästi!! Kiitos!!!

Muutto Karkkila - Porvoo

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Loviisassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kotka - Loviisa, 57 m² kerrostalo kaksio
Firmasta kantajat ja kuljettaja, voin itse kantaa pienenmpiä tavaroita. 1 iso sohva, parisänky ja sängyn pääty, iso keittiönpöytä ja pesukone ovat isoimpia ja painavempia. Lisäksi muutama hyllykkö, keittiöntuolit, tvtaso ja sitten pien tavaraa esim. Vaatteet, keittiövälineet yms. Muuttoauton saa ajettua molempien asuntojen ovien eteen. Itse pakkaan ja puran tavarat. Mutta kantamisessa muuttomiehet Hovinsaari, kerrostalo. Loviisa keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lapinjärvi - Loviisa, 41 m² rivitalo yksiö
Ei ole kantajia. yksi kantomies tarvitaan. Tarvin muuttolaatikoita. Arkkupakastin ja pesukone. Iso kirjahylly. Saa ajettua eteen. Lapinjärvi keskusta, rivitalo. Määrlahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Loviisa - Rauma, 56 m² kerrostalo kaksio
Tarkoituksena on, että saisin itse roudattua suurimman osan pakattavista tavaroista Raumalle ennen varsinaista muuttoa. Kaikkea pientä pakattavaa tavaraa en kumminkaan kerkeä siirtämään. En tarvitse pakkausapua tai -tarvikkeita. Seuraavat huonekalut lähtevät näillä näkymin mukaan: on suuri sohva, parisänky, vaatekaappi, työpöytä, lipasto, kirjahylly (lasiset ovet) sivupöytä, televisio 55" & 32", tv-taso (lasinen ovi) yöpöytä, keittiön pöytä & neljä tuolia, 4 auton talvirengasta, sohvapöytäkattolamppuja 1-4, pyykinpesukone. Muutton päivämäärällä ei kovinkaan suurta merkitystä, tarkoituksena kumminkin heinäkuun alussa. Kuljettajan lisäksi tarvitaan ainakin toinen henkilö painaville kalusteille, jotta selviätte sohvasta ja sängystä. Vaikka sohvan saa osittain palasiksi, on se silti hyvin painava. Muuttoauton saa ulko-oven eteen ainakin Loviisan puolella, kunhan vain varataan edellisenä päivänä kadulta paikat. Varastotilaa löytyy, mutta edelleenkin tarkoituksena tyhjentää varastot ennen varsinaista muuttoa. Loviisa keskusta, kerrostalo. Merirauma-Kappelinluhta, rivitalo.
Asiakas sai 6 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Loviisa - Porvoo, 55 m² kerrostalo kaksio
Huoneistossa on muutama isompi tavara mitkä lähtee mukaan, ei pianoa, mutta puinen senkki löytyy, mikä painaa maltaita. Muuten perus sohva, keittiön pöytä, sänky jne. lähtee kanssa matkaa. Kodinkoneista lähtee ainoastaan pyykinpesukone mukaan. Muuttolaatikoita tarvitaan muutamia (arvio 10-20). Pakkaamisen ja purkamisen hoitaisimme itse. Tarvitsemme kuskin ja kantomiehiä, meiltä ei löydy kantajia. Kellarivarasto pitää myös tyhjentää mutta ei ole hirveästi tavaraa. Voi olla että saisimme sen itse tyhjennettyä ennen muuttopäivää, että siellä ei välttämättä tarvitse käydä ollenkaan. Muuttoauton saa Loviisan päässä oven eteen, Porvoossa ei saa ainakaan isoa autoa, ehkä kadun varteen voi jättää sen ajaksi. Määrlahti, kerrostalo. Gammelbacka, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Loviisa

Loviisassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Loviisaan muutto ja kaupunkitietoa

Loviisa perustettiin vuonna 1745 Suomeen Uudellemaalle. Kaupungin väkiluku on hieman yli 15 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 1 751,52 km², joista 905.98 km² on merialueita. Loviisa on kaksikielinen, ja kaupungin asukkaista 55 prosenttia on ilmoittanut puhuvansa suomea ja 41 prosenttia ruotsia. Loviisasta löytyy myös paljon erilaisia yrityksiä jotka ovat turismin kannalta hyödyllisiä. Valkon satama sekä Loviisan voimalaitos ovat myös teollisuuden kannalta tärkeitä Loviisalle.

Loviisan naapurikunnat ovat Kouvola, Lapinjärvi, Myrskylä, Porvoo ja Pyhtää.

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Loviisa »