Muuttopalvelu Lumparland


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lumparlanissa, Lumparlaniin tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Lumparlanissa.

Luota muuttoosi, lue aidot asiakkaiden kirjoittamat arvostelut ennen kuin teet päätöksen. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Lumparland »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lumparlanissa

Muutto tai kuljetus hakusessa Lumparlanissa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kiitos muuttomiehille, kaikki meni juuri niin kuin oli sovittu👍ystävällinen palvelu ja hintakin kohdallaan.

Muutto Kotka - Espoo

Kunnon isä&poika firma, kaikki ajallaan, kohteliaasti, neuvoen ja viimeisen päälle ripeästi, heiltä oli myös laatikot. En olisi ikinä uskonut, että 2,5h riittää.

Muutto Tampere - Nokia

Reippaita kavereita, sujui joustavasti!

Muutto Salo - Turku

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lumparlanissa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lumparland - Helsinki, 159 m² omakotitalo
Ei kantajia omasta takaa. Kaksi miestä tarvitaan. Yläkerrassa suurimpia kaksi parisänkyä eli 4 kpl 80 cm sänkyä,, vitriinikaappi ( irrotamme lasiovet ja hyllyt valmiiksi, Keskikerroksessa , josta pääsee terassin kautta ulos, sohva, tv-taso, ruokapöytä (lasikansi), nojatuoli,rahi , pienempi kaappi, lasivitriinikaappi , kirjoituspöytä ja pyykinpesukone . Pikkutavarat pakkaamme ja hoidamme itse. Kellarihuoneessa nojatuoli, peili . Kellarihuoneesta uloskäynti myös. Autolla pääsee pihaan. Lumparland keskusta, omakotitalo. Kaitalahti, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lumparland - Kerava, 55 m² kerrostalo kaksio
Kuvaus: Tavalliset kalusteet, joista isoimmat sänky 105x200, sohva 200x30, nojatuoli, baarituoleja, työpöytä, pari lipastoa, pesukone ja n. 50 muuttolaatikkoa. Tavallisen kt-asunnon varasto ja polkupyörä. Muuttoon tarvitaan 50 muuttolaatikkoa n. 5. -11. päivä sekä kuplamuovia. Entä onko mitään turvallista ratkaisua 65" television paketointiin? Pakkaan ja purkaan itse, mutta muuttoon tarvitaan 2-3 henkilöä, ei ole muuta muuttoapua käytettävissä ja itse olen selkävamman takia rajoittunut. Tavoite saada tavarat yhdellä kuormalla. Molemmissa päissä muuttoautolla pääsee oven eteen, ja asuntojen sisäänkäynti on maan tasolla. Lumparland keskusta, kerrostalo. Savio, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lumparland - Valkeakoski, 150 m² omakotitalo
Kaksi kantajaa omasta takaa, käsivaivojen vuoksi ei varmuutta miten paljon kantamisessa pystymme muuttopäivänä auttamaan. Kuljettajan lisäksi yksi kantomies olisi ainakin tarpeen. Muuttolaatikoita tarvitaan vuokralle viimeistään 2 viikkoa ennen muuttoa. Muuttoauton saa ajettua lähelle ovia. Huom! Osa tavaroista viedään asuntoon johon muutetaan, ja osa viedään väliaikaisvarastoon. Lumparland keskusta, omakotitalo. Valkeakoski keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lumparland - Tampere, 64 m² kerrostalo kolmio
Kuinka monta kantajaa on omasta takaa ja tarvitsetko kuljettajan lisäksi kantomiehiä? Kantajia ei ole omasta takaa Tarvitsetko muuttolaatikoita, pakkaustarvikkeita, apua tavaroiden pakkaamisessa tai purkamisessa? Muuttolaatikoita tarvitaan viikoksi. Toimituksella vanhaan osoitteeseen ja noudolla uudesta osoitteesta Onko isoja huomioitavia huonekaluja, kodinkoneita tai pianoa? Pyykinpesukone, noin 100 cm leveä arkkupakastin, noin 50 cm leveä arkkupakastin, 55" taulutelevisio joka tarvitsee myös suojauksen, 180 cm leveä runkosänky (2*90 cm runkopatjat + 180 cm patja ja pääty) Saako muuttoauton ajettua ovien eteen? Saa molemmissa päissä Onko asunnon lisäksi varastotilaa? On, tavaraa 4-5 laatikon edestä Jos yrityksenne kautta saa siivouspalveluja, haluan lisäksi tarjouksen vanhan asunnon muuttosiivouksesta sisältäen uunin ja jääkaapin pesun, asunnossa ei ole saunaa. Lumparland keskusta, kerrostalo. Länsi-Amuri, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lumparland

Lumparlanissa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lumparland »