Muuttopalvelu Valkeakoski


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Valkeakoski

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Autamme vertailemaan ja valitsemaan sopivimman muuttopalvelua tarjoavan firman auttamaan muutossa Valkeakoskelle tai Valkeakoskelta. Muuttomaailma.fi:n avulla tarjouspyyntösi tavoittaa myös Valkeakosken ulkopuolella toimivat muuttofirmat jotka kuitenkin suorittavat muutot alueella. Saat yhteydenottoja ja tarjouksia suoraan muuttoapua tarjoavilta firmoilta ja vertailet hinnat helposti.

Riippumatta siitä että onko sinulle tärkein kriteeri hinta, palvelun laatu, muuttofirman kokemus vai asiakkaiden suosittelut, tulet todennäköisesti löytämään meiltä sopivan muuttopalvelun.

Kilpailuta muuttopalvelu Valkeakoski »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Valkeakosken muuttoja ja kokemuksia

Muutto Valkeakoskelta Ähtäriin

Huonekalujen kanto toisesta osoitteesta toiseen, ei tarvita pakkausta, eikä muuttolaatikoita. Yksi isohko kaappi, 3-ist sohva (painava), 200cm pitkä ruokapöytä,(painava) jalat saa irroitettua. Yksi leveä lepotuoli, Sohvapöytä, tv-taso (kevyt) parisänky, pikkulipasto ja muuramen kaappeja 5kpl, yksi kevyt pienehkö kirjoituspöytä. Siinä KAIKKI huonekalut. Omasta takaa 1 mies ja 1 nainen kantoapuna. Portaikko kapeahko (30 luvun pien kerrostalo).

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 8 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopiva muuttofirma muuttoon löytyi kahden viikon harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muutto suoritettiin Seinäjokelaisen muuttofirman voimin Valkeakoskelta Ähtäriin. Muuttomatka oli noin 140 kilometriä ja tarjous tehtiin urakkahintaisena kahdella muuttomiehellä. Muuttoautona käytettiin 35 kuution kuorma-autoa, että kaikki muuttotavarat saataisiin kuljetettua yhdellä kertaa uuteen kotiin. Muuton hintaan sisältyi myös vastuuvakuutus, tiekuljetusvakuutus, alv, liikennelupa, nokkakärryt ja pehmusteet muuttotavaroille.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Todella hyvää palvelua! Kiitos :)"

Muutto Vantaalta Valkeakoskelle

Liittyvä paikkakunta: Vantaa

Muuttajat pakkaavat tavarat laatikoihin ja purkavat huonekalut siirtokuntoon. Muutto kerrostalosta omakotitaloon, oven viereen pääsee autolla. Asukkaat eivät osallistu kantamiseen. Muuttolaatikot vuokrataan asiakkaan toimesta. Isoja huonekaluja parisänky, 2 sohvaa, pesutorni, lasiovikaappi, muut kalusteet voi purkaa pieniin paloihin. Muuttoon ei kuulu varastoa.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 5 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 12 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Vantaalainen yritys valittiin suorittamaan muuttoa Vantaalta Valkeakoskelle. Muutto suoritettiin urakkahinnoittelulla. Toiminimellä on liikennelupa, voimassa oleva muutopalvelun vakuutus ja pätevyys.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen palvelu, erittäin kohteliaita ja ahkeria työmiehiä. Alussa oli vähän väärinymmärryksiä mutta niiden selvittyä kaikki meni loistavasti. Vielä lähtiessäänkin kysyivät voivatko vielä jotenkin auttaa tai kantaa jotain tavaroita paikalleen."

Muutto Valkeakosken sisällä

Lista muuttotavaroista : sohva, parvekesohva, 2 sänkyä, 4 lipastoa kevyitä, keittiön pöytä ja tuolit, nojatuoli, olohuoneen pöytä, pesutorni. Ei mitään taloustavaroita, ei vaatteita, ei valaisimia, ei telkkareita eikä mitään pikkutavaroita. Muuttomatka 2 km.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 2 tarjousta pieneen muuttoon. Molemmilla muuttofirmoilla asiaankuuluvat luvat löytyvät.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen ulkopaikkakuntalaisen yrityksen tekemään muuttoaan. Muuton hintaan oli laskettu mukaan mm. kuorma-auto, 2 muuttomiestä, vakuutukset, huonekalujen suojaus muuton ajaksi sekä alv. Kannattaa muistaa, että juuri sinulle paras muuttofirma ei aina välttämättä löydy sinun läheltäsi. Muuttomaailman kautta voit saada tarjouksia muuttofirmoilta ympäri Suomea yhdellä tarjouspyynnöllä. Muuttaminen on mukavaa, kun muuttoa suorittaa osaavat muuttomiehet!

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muuttopojat todella reippaita ja ammattinsa osaavia. Homma hoitui todella hyvin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Keisarin pojat todella reippaita ja ammattinsa osaavia homma hoitui todella hyvin

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Muuttomiehet olivat taitavia ja mukavia!

Muutto Valkeakoski - Valkeakoski

Aivan loistava ja nopea, suosittelen.

Muutto Valkeakoski - Espoo

Valkeakoskelle muutto ja kaupunkitietoa

Valkeakoski sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa 35 kilometriä Tampereelta etelään. Kaupunkikuvaa hallitsee vesi koska Valkeakoski on keskellä Sydän-Hämeen järvimaisemia Mallasveden ja Vanajaveden yhtymäkohdassa.

Valkeakoskella luonto ja vesi ovat aina lähellä. Asukkaat nauttivat väljistä ja mukavista asuinoloista. Lisäksi kasvava Valkeakosken kaupunki tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia asumiseen. Tarjolla kun on niin keskustan kerrostaloasumista kuin viehättävien asuinalueiden omakoti- ja rivitaloja.

Kaupunki on tunnettu kauniiden maisemien lisäksi kilpailukykyisestä ja kansainvälisestä elinkeinoelämästään sekä kattavasta koulutustarjonnastaan. Näihin sen sijainti tieliikenteen solmukohdassa on antanut loistavat mahdollisuudet.

Muita suosittuja paikkakuntia: Lempäälä, Sastamala, Jyväskylä, Akaa ja Hattula

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!