Muuttopalvelu Lumijoki


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Lumijoella, Lumijoelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat ammattitaitoisen palvelun parhaaseen hintaan Lumijoella.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttoapu vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi osaava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Lumijoki »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Lumijoella

Muutto tai kuljetus hakusessa Lumijoella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä ja asiakasystävällinen palvelu! Suosittelen kaikille lämpimästi❤️

Muutto Tampere - Pirkkala

Palveluhenkistä luotettavaa palvelua.10....

Muutto Lapua - Seinäjoki

Pieni muutto sujui odotuksia ripeämmin, miehet olivat ajoissa paikalla ja hoitivat homman alusta loppuun sovitusti.

Muutto Kuopio - Kuopio

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Lumijoella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Pohjois-Pohjanmaa

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Lumijoki - Tampere, 75 m² kerrostalo kolmio
Muutto on rapusta toiseen. Muuttoautoa ei tarvita, vaan riittävästi kantajia, että irtaimisto saadaan reippaasti siirretty asunnosta toiseen. Omia kantajia on ainakin 2-4, mahdollisesti enemmänkin. Isoimmat huonekalut ovat sohva, kirjahyllyt ja sängyt. Hissi on todella pieni ja sillä pääsee välikerrokseen, ei samalle tasolle asunnon kanssa. Asunnon lisäksi myös varaston irtaimisto siirretän uuteen varastoon. Lumijoki keskusta, kerrostalo. Kissanmaa, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lumijoki - Vantaa, 88 m² rivitalo kolmio
Lähtöpaikka on rivitalo jonka parkkialueelta on noin 30m asunnolle, tavaroiden siirto onnistuu helposti nokkakärryillä ja uusi asunto on 1. Krs / maataso joten toisessakin päässä siirrot onnistuu nokkakärryillä. Toki nykyinen asunto on kaksi kerroksinen ja yläkerrasta tulee pyykkikone, kuivausrumpu, parivuode ja hylly. Muut isommat tavarat sohva, keittiön pöytä, tv taso, kirjoituspöytä on alakerrassa. Kuljettajan lisäksi arvioisin kantajia noin 2 hlö. Kantoapua annan itse jos mahdollista. Muuttolaatikoita tarvitaan noin 50 kpl (arvio), pakkaamme kaikki tarvikkeet laatikoihin ja laatikot pinotaan noin 5 kpl päällekkäin. Laatikot puramme viikonlopun aikana ja tyhjät laatikot saa noutaa heti seuraavalla viikolla pois. Lumijoki keskusta, rivitalo. Korso, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Lumijoki, 160 m² omakotitalo
Varastotilaa on. Auton saa ovien eteen. On isojakin huonekaluja. Pesukone ja pakastin(arkku 120l) Olkahinen-Tasanne, omakotitalo. Lumijoki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lumijoki - Inari, 60 m² omakotitalo kaksio
1 kantomies omastatakaa näillä näkymin, toiselle kantajalle kuskin lisäksi voi olla tarvetta. 1 piano muutettavana myös, mahdollisesti pyykkikone, 46" tv. Muuttoautoa ei saa suoraan oven eteen lähtöpaikasta max 10m jää väliä ovelta tielle, perillä auton saa ovien eteen. Lumijoella on n. 13m2 varasto (lähinnä vaatetta ja pientavaraa sisältäviä laatikoita) + 20m2 autotalli josta tulee jonkin verran tavaraa (isommat koneet viedään peräkärryllä). Laatikoiden pakkaus/purku apua ei tarvita. Lumijoki, omakotitalo. Inari Keskus-Lemmenjoki, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 30 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Lumijoki

Lumijoella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Lumijoki »