Muuttopalvelu Merikarvia


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Merikarviassa, paikkakunnalle Merikarvia tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Merikarviassa.

Tutustu myös Merikarviassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Merikarvia »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Merikarviassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Merikarviassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto oli vaikea ja sen ymmärrsivät muutomiehet ja auttoivat ennemmän kuin heille kuului joten kaikki sujui kuitenkin hyvin

Muutto Riihimäki - Hyvinkää

Kaikki meni hyvin ja nopeastikin, ei mitään huomautettavaa:)

Muutto Kalajoki - Oulu

Koskaan ei ole muutto mennyt niin sujuvasti kuten tällä kertaa. Todella ammattitaitoista ja yksityiskohdatkin oli huomioitu viimeisen päälle. Suosittelen lämpimästi, kiitos!

Muutto Tampere - Helsinki

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Merikarviassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Satakunta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Merikarvia - Hämeenlinna, 62 m² kerrostalo kolmio
Mukana tulee 2 kantajaa eli muuttajat omasta takaa, toinen tod.näk. uudessa osoitteessa vastaanottamassa. Tarvitsemme etukäteen laatikot joihin itse pakkaamme irtotavarat. Tavaroiden purkuun tarvitaan henkilökuntaa. Painavia asioita muutossa ovat pyykinpesukone, työpöytä ja sänky(voidaan purkaa osiin). Muutettavana myös yksi häkkivarasto. Muuttoauton saa peruutettua suoraan oven eteen lähtökohteessa ja Hämeenlinnan päässä. Merikarvia keskusta, kerrostalo. Jukola, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Merikarvia - Merikarvia, 60 m² rivitalo kaksio
Muuttomatka n. 300m. Ei tarvita pakkaustarvikkeita. Asunnossa erillinen ulkovarasto, joka on täynnä tavaraa. Normaalit huonekalut muutetaan. Huonekalut pienehköjä. Ei omaa muuttamia, kantajat tarvitaan. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Merikarvia, 50 m² kaksio
Isot tavarat on pesukone, sohva ja sänky. Kaikki muu pöydät ja tuolit menevät kasaan. Laatikoita noin 20 ja muutama muovisäkki pariinen matkalaukkuineen. Auton saa rapun eteen ja Merikarvian päässä omakotitalo. Kuski ja yx mies riittää kyllä. Länsimäki, rivitalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo.
Asiakas sai 10 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vihteljärvi - Merikarvia, 54 m² omakotitalo kaksio
Ainakin 2 kantajaa. Pesukone kapea tarvii kantotelineen, divaanisohva kolmen istuttava, uusi sänky 120 leveä haetaan kankaanpään sotkasta hakkurinkadulta ennen klo 13 lauantaina jos tällöin muutto sopii ilman jalkoja, tv, mikro, 5muovilaatikkoa tavaraa, 7-jätesäkillistä täynnä vaatetta ym,pari putkikassi, eteismattorulla,imuri, siivouslastat, puutarhapöytä lasinen pyöreä 2 tuolia, tvnojatuoli. Muuttoauton ei saa oven eteen ja muutamat rappuset on oven edessä. Perillä kaupassa poikkeaminen pikaisesti. Vihteljärvi, omakotitalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Merikarvia

Merikarviassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Merikarvia »