Muuttopalvelu Merikarvia


Yli 50 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 300 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Merikarviassa, paikkakunnalle Merikarvia tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Merikarviassa.

Tutustu myös Merikarviassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Merikarvia »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Merikarviassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Merikarviassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 300 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Erittäin ammattitaitoinen ja mukava muuttopalvelu. Suosittelen lämpimästi.

Muutto Siilinjärvi - Espoo

Muutto meni todella hyvin, auto saapui niinkuin oli sovittu ja tavarat vaihtoivat paikkaa osoitteesta toiseen todella rivakasti eli olen kyllä todella tyytyväinen saamaani palveluun!!!

Muutto Mikkeli - Mikkeli

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Merikarviassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Merikarvia - Merikarvia, 60 m² rivitalo kaksio
Muuttomatka n. 300m. Ei tarvita pakkaustarvikkeita. Asunnossa erillinen ulkovarasto, joka on täynnä tavaraa. Normaalit huonekalut muutetaan. Huonekalut pienehköjä. Ei omaa muuttamia, kantajat tarvitaan. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Merikarvia, 50 m² kaksio
Isot tavarat on pesukone, sohva ja sänky. Kaikki muu pöydät ja tuolit menevät kasaan. Laatikoita noin 20 ja muutama muovisäkki pariinen matkalaukkuineen. Auton saa rapun eteen ja Merikarvian päässä omakotitalo. Kuski ja yx mies riittää kyllä. Länsimäki, rivitalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo.
Asiakas sai 10 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vihteljärvi - Merikarvia, 54 m² omakotitalo kaksio
Ainakin 2 kantajaa. Pesukone kapea tarvii kantotelineen, divaanisohva kolmen istuttava, uusi sänky 120 leveä haetaan kankaanpään sotkasta hakkurinkadulta ennen klo 13 lauantaina jos tällöin muutto sopii ilman jalkoja, tv, mikro, 5muovilaatikkoa tavaraa, 7-jätesäkillistä täynnä vaatetta ym,pari putkikassi, eteismattorulla,imuri, siivouslastat, puutarhapöytä lasinen pyöreä 2 tuolia, tvnojatuoli. Muuttoauton ei saa oven eteen ja muutamat rappuset on oven edessä. Perillä kaupassa poikkeaminen pikaisesti. Vihteljärvi, omakotitalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Merikarvia, 55 m² kerrostalo kaksio
Perinteinen kotimuutto, asunto sekä varasto. Pääasiassa pahvilaatikoita muutettavana. Isompia tavaroita: sohva, 2sänkyä, ruokapöytä+tuolit, pesukone ja 2lipastoa. Ei varsinaisesti omia kantajia, mutta toki voin itse olla apuna. Muuttoauton saa ajettua molemmissa paikoissa suoraan oven eteen. Hervanta, kerrostalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 23 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Merikarvia

Merikarviassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen, 4.3.2019

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Merikarvia »