Muuttopalvelu Merikarvia


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Merikarviassa, paikkakunnalle Merikarvia tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Merikarviassa.

Tutustu myös Merikarviassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Merikarvia »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Merikarviassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Merikarviassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat lukeneet tarjouspyyntöni ajatuksella ja tekivät tarjouksen juuri minulle sopivana. Itse muutto ja laatikoiden toimituskin olivat juuri sitä mistä oli sovittu. Lisäksi oli mukava ja kohtelias henkilökunta.

Muutto Espoo - Espoo

Sovitut ajalla olit pojat paikassa ja ripeästi kantaisit kaikki tavaraat. Kaikki toimis tosi hyvin ja nopeasti. KIITOS.

Muutto Rauma - Eurajoki

Tulivat ajoissa, olivat iloisia, kohteliaita ja ystävällisiä sekä hoitivat homman reippaasti ja sovitusti. Huippua!

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Merikarviassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Merikarvia - Merikarvia, 45 m² kerrostalo kaksio
Yksi kantaja, tarvitaan lisäksi 1 kantomies, muuttolaatikoita ei tarvita, jos vaatteet menee suoraan tangolle, pakkaustarvikkeita ei tarvita, eikä purkuapua, ei kodinkoneita eikä pienoa. Muuttoauton saa ovien eteen. Varastotavaroita ei tarvitse muuttaa. Muutenkin asunnossa vain vähän tavaraa; sänky, kolme pöytää, vitriini ja muutama tuoli ja tv. Merikarvia Keskus-Rannikko, kerrostalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Merikarvia - Hämeenlinna, 62 m² kerrostalo kolmio
Mukana tulee 2 kantajaa eli muuttajat omasta takaa, toinen tod.näk. uudessa osoitteessa vastaanottamassa. Tarvitsemme etukäteen laatikot joihin itse pakkaamme irtotavarat. Tavaroiden purkuun tarvitaan henkilökuntaa. Painavia asioita muutossa ovat pyykinpesukone, työpöytä ja sänky(voidaan purkaa osiin). Muutettavana myös yksi häkkivarasto. Muuttoauton saa peruutettua suoraan oven eteen lähtökohteessa ja Hämeenlinnan päässä. Merikarvia keskusta, kerrostalo. Jukola, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Merikarvia - Merikarvia, 60 m² rivitalo kaksio
Muuttomatka n. 300m. Ei tarvita pakkaustarvikkeita. Asunnossa erillinen ulkovarasto, joka on täynnä tavaraa. Normaalit huonekalut muutetaan. Huonekalut pienehköjä. Ei omaa muuttamia, kantajat tarvitaan. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Merikarvia, 50 m² kaksio
Isot tavarat on pesukone, sohva ja sänky. Kaikki muu pöydät ja tuolit menevät kasaan. Laatikoita noin 20 ja muutama muovisäkki pariinen matkalaukkuineen. Auton saa rapun eteen ja Merikarvian päässä omakotitalo. Kuski ja yx mies riittää kyllä. Länsimäki, rivitalo. Merikarvia Keskus-Rannikko, rivitalo.
Asiakas sai 10 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Merikarvia

Merikarviassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Merikarvia »