Muuttopalvelu Merijärvi


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Merijärvellä, Merijärvelle tai pois sieltä? Tavoita yli 300 muuttofirmaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan palvelun parhaaseen hintaan Merijärvellä.

Arvostelut ovat erinomainen apu muuttofirma vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Merijärvi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Merijärvellä

Muutto tai kuljetus hakusessa Merijärvellä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ihan kymppi. Olemme muuttaneet liian monta kertaa, muutto on stressaavaa. Tätä uskallan suositella. Kiitos avusta.

Muutto Mäntsälä - Jokela

Sujuva ja nopea muutto, erinomainen palvelu!

Muutto Oulu - Kemi

Ripeää ja ammattitaitoista toimintaa ja ystävällinen henkilökunta

Muutto Lahti - Orivesi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Merijärvellä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Multia - Merijärvi, 53 m² rivitalo kaksio
1 tai 2 kantajaa omasta takaa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummassakin päässä. Iso 2 istuttava nojatuoli, iso kissan raapimispuu (leveä, ei korkea), pyykkikone isoimmat huonekalut. Multia Keskus-Väätäiskylä, rivitalo. Merijärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Merijärvi - Kirkkonummi, 15 m² yksiö
Muutamme pohjoisesta etelään, ja tarvitsemme muuttopakun tavaroiden kuljetusta varten. Meillä on omasta takaa kantomiehet ja löytyy myös kuljettaja, jos pystyy vain auton vuokraamaan. Merijärvi keskusta, rivitalo. Kirkkonummi keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 19 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Merijärvi - Espoo, 165 m² rivitalo
Lisätietoja: pesukone ja kuivausrumpu, sähköpiano (melko kevyt), 1 arvokas taulu (100x140cm), ei varastoa, entisessä kodissa 3 krs ja uudessa 2 krs. Toiveita: muuttolaatikot ja pahvisia vaatekaappeja Haluaisimme kaksi eri tarjousta: 1) avaimet käteen -muutto (joustovara +-2pv), ad noin puolet irtaimistosta voidaan pakata itse. 2) normaali muutto (joustovara +-2pv), pakkaamme itse, muuttoapuna 3-4 aikuista Merijärvi keskusta, rivitalo. Niittykumpu, rivitalo.
Asiakas sai 5 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Merijärvi - Espoo, 29 m² kerrostalo yksiö
Tyhjennettävässä asunnossa on lähinnä pikkusälää ja muutama iso huonekalu. Auton saa hyvin lähelle etuovea. N. 5-10 metrin matkan päähän ovesta. Asunnossa ei ole hissiä, mutta raput ovat melko lyhyet. Asunto on 2. kerroksessa. Varastosta täytyy hakea pieni sohva, mikäli en pääse siitä eroon ajoissa. Täytettävään asuntoon pääsee hissillä ja löydämme varmasti hyvän paikan asunnon ulkopuolelta, jonne jättää muuttoauto. Voin itse tulla kantamaan riskialttiimmat (tietokone/kitarat) sekä muuttolaatikoita, mutta 2 kantomiestä teiltä olisi suotavaa, jotta saadaan sänky ja pyykinpesukone perille ilman isompia haasteita. Muutenkin nopeuttaisi muuttoa mukavasti. Minkä kokoisia muuttolaatikot ovat? Voisin mielelläni ottaa teiltä muuttolaatikot. Tiedettyäni koon voin paremmin arvioida kuinka monta tarvitaan. En usko, että tarvitsen 8-10 enempää. Saan osan irtaimistosta laukkuihin. Isoja huonekaluja ja asioita on jonkin verran. Niistä kuitenkin vain osan on määrä päätyä uuteen osoitteeseen. Uuteen kotiin tarkoitus viedä seuraavat: Pyykinpesukone, sohva, sänky. Pyrin hankkiutumaan eroon parista huonekalusta, mutta jos en saa niitä pois, niin lähimmälle kaatopaikalle tai keräyspisteelle voisi jättää seuraavat: Pieni sohva, työpöytä (hylly+pöytä) Merijärvi keskusta, kerrostalo. Niittykumpu, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Merijärvi

Merijärvellä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Toimiva sivusto, riittävä määrä tarjouksia todella nopeasti.

Eero H.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Merijärvi »