Muuttopalvelu Liperi


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Aloita muutto Liperissä, Liperiin, tai Liperistä jättämällä tarjouspyyntö muutosta ja lähetämme sen yli 300 kotimaiselle muuttofirmalle ympäri Suomea. Muuttopalvelu voi halutessaan jättää tarjouksen muuttoon ja pääset helposti vertailemaan tarjouksia yhdessä paikkaa. Pääset myös keskustelemaan palvelussa muuton yksityiskohdista muuttofirman kanssa, sekä lukemaan arvostelut muuttofirmoista jotka ovat jättäneet tarjouksen muutosta. Muuttomaailman sivuilta löydät myös paljon muuttoa helpottavia vinkkejä ja rahaa säästäviä muutto-ohjeita.

Kilpailuta muuttopalvelu Liperi »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Liperissä

Muutto tai kuljetus hakusessa Liperissä? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Liperi muuttoja ja kokemuksia

Muutto Tampereelta Liperiin

Luhtitalon toisen kerroksen muutto rivitalo kolmioon. Huomioitavia on 7 kg:n pyykinpesukone ja häkkivarastossa olevat kesärenkaat. Korkeimmat ja isoimmat huonekalut ovat dvd-tornihylly ja kirjahylly. Oven eteen mahtuu peruuttaen pihatietä. Omasta takaa kantajia on kaksi. Uudessa kotioisoitteessamme Liperissä autolla pääsee asunnon välittömään läheisyyteen isommallakin yhdistelmällä. Mukana muuttaa myös kaksi gerbiiliä, ja näiden lasinen terraario, tämä lähinnä tiedoksi, sillä uskomme terraarion sopivan omaankin autoon. Muuta tavaraa on arviolta 45-55 laatikon ja jätesäkin edestä.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 10 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Kuopiosta lähti tekemään muuttoa Tampereelta Liperiin. Muuttofirma räätälöi asiakkaalle muuton urakkahinnalla. Muuttoon sisältyi muuttoauto, kuski, suojat tavaroille, nokka- ja pumppukärryt, liikennelupa ja ammattipätevyys. Muuton suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, että voit saada hyvän muuttofirman avuksesi hyvissä ajoin ennen muuton alkamista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto Tampereelta Pohjois-Karjalaan sujui ilman mitään mutkia rennosti ja joutuisasti hyvällä työilmapiirillä. Todella voimme suositella tätä firmaa muillekin!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto hoidettiin kovalla ammattitaidolla, laittamattomalla kohteliaisuudella ja erinomaisen jämptisti täsmälleen niin kuin sovittiinkin. Laatufirma. Ehdoton suositus.

Muutto Helsinki - Utsjoki

Kaksi niiiiin mukavaa nuortamiestä. Olemme kaikki tyytyväisiä.

Muutto Hyvinkää - Savonlinna

Kaikki meni sovitusti ja ripeästi.

Muutto Helsinki - Varkaus

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Liperissä

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Ylämylly - Liperi, 73 m² rivitalo kolmio
Kuljettajan lisäksi yksi kantomies. Laatikoita ei tarvita. Iso sohva kahdessa osassa (314cm x 204cm) Metallinen ruokapöytä jossa irroitettava lasikansi (174cm x 74cm) pyykinpesukone & astianpesukone. Sänky 80cm x 2 ja 160cm pääty. Tv 55” johon tarvitsen suojan/pakkauksen. Muuttoauton voi ajaa oven eteen molemmissa osotteissa. Ylämylly, rivitalo. Liperi keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Liperi - Joensuu, 150 m² omakotitalo
Kantajia on omasta takaa noin 3, ei luultavasti tarvitse kuin kuskin. Ei tarvitse laatikoita eikä muuta apua. Painavin huonekalu on matala tv-taso, eli ei erikoisen painavaa. Saa ajettua oven eteen ja on häkkivarasto. Tavaroita noin yhden huoneen verran. Liperi keskusta, omakotitalo. Penttilä, kerrostalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Espoo - Liperi, 75 m² kerrostalo kolmio
Omasta takaa 1-2 kantajaa. Tavarat 2 nojatuolia, 2 rahia, kirjahyllyvitriini 3 osaa, lasipöytä 2 kpl, tv pöytä + tv 65", 1 kenkäteline senkki, pieni lipasto, 1 kirjoituspöytä, 4 toimistotuolia, pahvilaatikoita n 12 - 15 kpl. Pesukone. 1 bonnel patja, pari petauspatjaa. Matkalle vain kuski. Tuomarila-Suvela, kerrostalo. Liperi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 11 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Liperi - Liperi, 46 m² kerrostalo kaksio
Kotimuutto, jossa pääasiassa on tarkoitus muuttaa huonekalut ja noin 10 - 20 kpl muuttolaatikoita. Isoimmat huonekalut ovat: 2 kpl 80cm runkopatjoja = parisänky, 3 hh sohva, pyykinpesukone, ruokapöytä ja 4 kpl tuoleja, parvekepöytä, kokovartalopeili, tv ja polkupyörä. Muuttolaatikot ja pakkaamisen hoidan itse. Muita kantajia ei ole, joten tarvitsen muuttoauton, kuskin ja todennäköisesti 1 kantajan. Osallistun myös itse tavaroiden kantamiseen. Muutettava asunto sijaitsee kerrostalon 1 kerroksessa, joten yhdet raput on, hissiä ei. Auton saa ajettua alaoven eteen. Asunto jonne muutetaan on omakotitalon päätyasunto, jonne ei ole isompia rappusia, vain ulko-oven edessä olevat. Jos muutto on edullisempi arkipäivänä, muuttopäivää voidaan siirtää esim. perjantaiksi. Liperi keskusta, kerrostalo. Liperi keskusta, paritalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Liperi

Liperissä ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Liperiin muutto ja kaupunkitietoa

Liperi sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnassa Joensuun välittömässä läheisyydessä. Kunnassa asuu reilut 12 000 ihmistä ja pinta-alaltaan se on 1 161,23 km², joista vesistöjä on 434,36 km². Liperin kunta on kasvanut Joensuun kasvun mukana jo muutamia vuosia, ja siksi se on Pohjois-Karjalassa yksi nopeiten kasvava kunta. Liperin kunta perustettiin vuonna 1875 ja siellä on mitattu Suomen kaikkien aikojen lämpöennätys 37,2 astetta vuonna 2010.

Liperi on saaristolain mukainen saaristo-osakunta ja sen naapurikunnat ovat Heinävesi, Joensuu, Kontiolahti, Polvijärvi, Rääkkylä, Savonlinna ja Outokummun kaupunki.

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Liperi »