Muuttopalvelu Multia


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Multiassa, paikkakunnalle Multia tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Multiassa.

Tutustu myös Multiassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Multia »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Multiassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Multiassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Pianon siirto tehtiin ammattitaidolla ja nopeasti. Ystävällinen palvelu.

Muutto Kauniainen - Hämeenlinna

Hyvää palvelua, muutto sujui nopeasti ja sujuvasti!

Muutto Kaarina - Littoinen

Pojat tulivat etuajassa, tekivät homman rauhallisesti ja ajallaan. Asensivat jopa pesukoneen. Mielelläni maksoin koko päivän hommasta sen, minkä pyysivät.

Muutto Järvenpää - Lempäälä

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Multiassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Multia - Merijärvi, 53 m² rivitalo kaksio
1 tai 2 kantajaa omasta takaa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen kummassakin päässä. Iso 2 istuttava nojatuoli, iso kissan raapimispuu (leveä, ei korkea), pyykkikone isoimmat huonekalut. Multia Keskus-Väätäiskylä, rivitalo. Merijärvi keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Multia, 57 m² kerrostalo kaksio
Kantajia kolme. Muuttolaatikoita saatan tarvita. Isoja huonekaluja: sänky, kulmasohva (kaksiosainen), nojatuoli, kaksi vaatehyllyä 80x80x50, 2xtaulu-tv, pyykinpesukone, iso peili 170x65, puinen säilytyslaatikko 80x80x80. Muuttoauton saa oven eteen. Varastotilaa on ja siellä auton talvirenkaat. Ilpoinen-Harittu, kerrostalo. Multia Keskus-Väätäiskylä, rivitalo.
Asiakas sai 7 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Multia - Espoo, 60 m² luhtitalo kaksio
Hei, Tarvitsen kaksi muuttomiestä eli kuljettajan ja apumiehen. Myös itse osallistun kantamiseen, mutta vain pienempien tavaroiden osalta. Tarvitsen 40 muuttolaatikkoa. Tarvitsen laatikot mielellään jo ti illalla klo 17 jälkeen tai aamupäivällä ke. Isompia huonekaluja on sohva (otan päädyt irti), pienempi sohva, kaksi kirjahyllyä (yhtenä kappaleena), kaksi sänkyä 80 cm leveät, 1x1 m kokoinen lipasto, pyykinpesukone, pari polkupyörää. Myös varastossa on tavaraa. Meillä on noin 400 kirjaa, pakkaan ne moneen laatikkoon ettei tule turhan painavaa. Muuttoauton saa ajettua oven eteen tai vähintäänkin pihalle eli välittömään läheisyyteen. Pyrimme pakkaamaan kaikki tavarat ja valmistelemaan kaiken etukäteen jotta muutto etenisi sujuvasti. Vanha asunto (60 m2) on 2. kerroksessa ja siinä on KIERREPORTAAT. Uudessa asunnossa (68 m2) on hissi ja suorat portaat. Multia keskusta, luhtitalo. Uusmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Vantaa - Multia, 90 m² rivitalo
Lyhyt muuttomatka, kuski + 2 muuttomiestä selvinnevät urakasta kolmessa tunnissa. Asiakkaan puolelta saadaan tarvittaessa kantomiehiä (useampikin). Muuttolaatikoita tarvitsemme n. 80 kpl, niiden toivottu toimitus kuun puolivälissä ja poishaku kaks viikkoa myöhemmin. Isoja huonekaluja vain sänky ja sohva, muuten laatikoita yms. Muuttoautolla pääsee lähelle ovea molemmissa osoitteissa. Molemmat asunnot ovat kaksikerroksisia. Martinlaakso, rivitalo. Multia keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 28 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Multia

Multiassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Ehdottomasti helpotti muuttoa. Nopea tapa löytää itselle sopiva muuttoapu.

Riikka M.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Multia »