Muuttopalvelu Muhos


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muutto Muuttomaailman avulla helposti ja luotettavasti. Jätä tarjouspyyntö ilmaispalvelussa ja välitämme sen yli 300 muuttofirmalle ympäri Suomea. Muuttofirma voi halutessaan tehdä tarjouksen muuttoon Muhoksella, Muhokselta, tai Muhokselle ja pääset vertailemaan tarjouksia palvelussa. Lue myös tarjouksen jättäneiden muuttofirmojen muuttoarvostelut ja vakuutu muuttofirman luotettavuudesta. Voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa ja lopulta valitse itsellesi parhain muuttopalvelu.

Lue Muuttomaailman muuttovinkit ja säästä selvää rahaa muutossasi. Lataa myös Suomen kattavin muuttajan muistilista, että et unohda muuton tärkeimpiä vaiheita.

Kilpailuta muuttopalvelu Muhos »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Muhoksella

Muutto tai kuljetus hakusessa Muhoksella? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Muhos muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porvoosta Muhokselle

Olemme muuttamassa omakotitalosta. Huonekaluja 1 kaappi (180x100x48) taso (238X55x32 jonka saa 3 osaan), pyykinpesukone, mankeli, astioista osa viety, golfbägejä, autonrenkaat, vaatteita ym. Laatikkotavaran määrä ei vielä selvillä. Kantoapua tarvitaan ainakin Muhoksen päähän, koska ei ole varmuutta ehdimmekö sinne kun siivotakin pitää. Näin tietoja alustavasti.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Jyväskylästä lähti tekemään muuttoa Porvoosta Muhokselle. Muutto tehtiin urakkahinnoitellusti, kuten pitkissä matkoissa kannattaa tehdäkin. Muuttofirmalta saapui muuttoon 2 muuttomiestä ja iso rekka-auto. Muuton hintaan sisältyi myös suojat tavaroille ja vaadittavat luvat, että kuljetus voitaisiin tehdä luotettavasti. Muuttomaailman kautta voit saada paikkakunnan sisäisiin, sekä pitkän matkan muuttoihin muuttofirman myös paikkakunnalta, joka ei toimi muuttopäämäärän, tai aloituskohteen lähellä. Tee tarjouspyyntö ja ylläty positiivisesti muuttofirmojen tarjouksista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Olivat ajallaan ja tekivät ripeästi hommat, mukavia muuttomiehiä kaiken lisäksi ☺

Muutto Sotkamo - Lempäälä

Hienosti sujunut muutto!Kaikki meni aikataulujen mukaan!

Muutto Espoo - Oulu

Hienosti hoidettu muutto. Muuttoauto meidän koti-irtaimistolle oikein hyvän kokoinen (47 m3). Aikataulun sovittelu erittäin joustava ja kaikki tapahtui sovitun mukaisesti. Suosittelemme. Varma valinta.

Muutto Kuhmo - Porvoo

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Muhoksella

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Helsinki - Muhos, 50 m² kerrostalo kaksio
4 kantajaa omasta takaa. Emme tarvitse kuljettajan lisäksi kantajaa. Meillä ei ole suuria esineitä tai arvokasta kuljetettavaa kuten pianoa. Emme tarvitse huonekalujen purku-, kasaus- tai irtaimiston pakkauspalveluja. Meiltä löytyy muuttolaatikot omasta takaa. Muuttopäivässä löytyy liikkumisvaraa. Muuttopäivä voi olla välillä 12.-20.4. Onko muuttaminen mahdollisesti arkena halvempaa kuin viikonloppuisin? Sellainen huomio vielä että uusimme suuren osan huonekaluista ja kodinkoneista muuton yhteydessä, joten muuttoon ei tule mukaan sänkyjä, sohvaa, keittiön kodinkoneita tai ruokapöytää. Viikki, kerrostalo. Muhos keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 18 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Oulu - Muhos, 60 m² kerrostalo kaksio
Omia kantajia löytyy, joten niitä ei lisää tarvita. Muuttolaatikot löytyy itseltä eikä pakkaus-/purkuapua tarvita. Pienempien irtotavaroiden siirto on jo aloitettu ja lähinnä suurimmat huonekalut tarvitsee siirtää. Löytyy kolmen istuttava sohva, työpöytä, pyykinpesukone, isompi tv-taso, ruokapöytä 160cm leveä jenkkisänky + sängyn pääty, muutama TV, pieni sohvapöytä. Häkkivarastossa vielä vähän irtotavaraa lisäksi, sitäkin jo osittain tyhjennetty. Muuttoauton saa ajettua ovien eteen. Heinäpää, kerrostalo. Muhos keskusta, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Porvoo - Muhos, 105 m² omakotitalo
Olemme muuttamassa ens kuun alkupuolella, omakotitalo, huonekaluja 1 kaappi (180x100x48) taso(238X55x32 jonka saa3osaan) pyykinpesukone, mankeli, astioista osa viety, golfbägejä autonrenkaat vaatteita ym laatikkotavaraa määrää ei vielä selvillä. Kantoapu ainakin Muhoksen päässä, kun ei ole varmuutta ehdimmekö sinne kun siivotakin pitää. Näin tietoja alustavasti. Kevätkumpu, omakotitalo. Muhos keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 37 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Muhos - Uimaharju, 65 m² rivitalo kolmio
Keskeisin asia muuttamisessa on 240 kg arvokkaan pianon kuljettaminen. Pianossa on kuitenkin itsessään isot kumipyörät alla. Kaappikello lienee lisäksi ainut, joita en voisi vähitellen kuljettaa myös henkilöauton sisällä. Mitään sohvia ei ole, vaan nykyinen 65,5 m2 oleva asunto on jo osittain tyhjä. Tarjouksessa voidaan keskittyä suurimpiin tavaroihini, jotka eivät ole edes kiireisiä. Niitä ovat pianon lisäksi kaappikello ja pesukone. Myös rulokaappeja on kolme. Toki mukaan voidaan panna kaikki muukin, mikä mahtuisi noiden suurimpien mukana kuten polkupyörä ja vaikka mattoteline osittain purettuna. Nuo ainakin voidaan hakea myös aiemmin, mutta perille vienti on mahdollista vasta 20. päivä alkaen. Sitä ennen siis voisivat olla turvallisessa säilössä ottaen huomioon pianon arvon. Kuitenkin viimeistään kuun viimeinen päivä. Muhoksen asunto pitää olla tyhjä. Itse kuljetan pikkutavaraa perille jo 20. päivä jolloin saan talon avaimet. Saatte itse ehdottaa sopivaa päivää. Itse voin olla molemmissä päissä mukana avustamassa ja kulkea omalla autolla välin. Muhos keskusta, rivitalo. Uimaharju, omakotitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Muhos

Muhoksella ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Muhokselle muutto ja kaupunkitietoa

Muhos on kunta Suomessa, joka sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Muhoksella viime mittausten mukaan asui 9025 henkeä ja pinta-alaltaan se on 797.26 km², josta vesistöä on 13.62 km². Oulujoki virtaa Muhoksen läpi ja sillä on ollut aina suuri merkitys kunnan kehityksen kannalta, sekä taloudessa. Oulujoki on tullut ihmisille tutuksi sen kalamäärien takia ja lohen kalastaminen onkin ollut maatalouden lisäksi tärkeä tulonlähde talonpojille.

Muhoksen naapurikunnat ovat Liminka, Oulu, Siikalatva, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala ja Raahe

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Muhos »