Muuttopalvelu Muhos


Yli 35 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Etusivu » Muuttopalvelu » Muuttopalvelu Muhos

Yli 250 muuttofirmaa arvosteluineen

Kilpailuta muutto Muuttomaailman avulla helposti ja luotettavasti. Jätä tarjouspyyntö ilmaispalvelussa ja välitämme sen yli 250 muuttofirmalle ympäri Suomea. Muuttofirma voi halutessaan tehdä tarjouksen muuttoon Muhoksella, Muhokselta, tai Muhokselle ja pääset vertailemaan tarjouksia palvelussa. Lue myös tarjouksen jättäneiden muuttofirmojen muuttoarvostelut ja vakuutu muuttofirman luotettavuudesta. Voit myös keskustella muuton yksityiskohdista palvelussa ja lopulta valitse itsellesi parhain muuttopalvelu.

Lue Muuttomaailman muuttovinkit ja säästä selvää rahaa muutossasi. Lataa myös Suomen kattavin muuttajan muistilista, että et unohda muuton tärkeimpiä vaiheita.

Kilpailuta muuttopalvelu Muhos »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muhoksen muuttoja ja kokemuksia

Muutto Porvoosta Muhokselle

Olemme muuttamassa omakotitalosta. Huonekaluja 1 kaappi (180x100x48) taso (238X55x32 jonka saa 3 osaan), pyykinpesukone, mankeli, astioista osa viety, golfbägejä, autonrenkaat, vaatteita ym. Laatikkotavaran määrä ei vielä selvillä. Kantoapua tarvitaan ainakin Muhoksen päähän, koska ei ole varmuutta ehdimmekö sinne kun siivotakin pitää. Näin tietoja alustavasti.

Saadut tarjoukset
Muuttaja sai 6 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 7 muuttofirmaa teki tarjouksen.

Muuttofirman valinta
Muuttofirma Jyväskylästä lähti tekemään muuttoa Porvoosta Muhokselle. Muutto tehtiin urakkahinnoitellusti, kuten pitkissä matkoissa kannattaa tehdäkin. Muuttofirmalta saapui muuttoon 2 muuttomiestä ja iso rekka-auto. Muuton hintaan sisältyi myös suojat tavaroille ja vaadittavat luvat, että kuljetus voitaisiin tehdä luotettavasti. Muuttomaailman kautta voit saada paikkakunnan sisäisiin, sekä pitkän matkan muuttoihin muuttofirman myös paikkakunnalta, joka ei toimi muuttopäämäärän, tai aloituskohteen lähellä. Tee tarjouspyyntö ja ylläty positiivisesti muuttofirmojen tarjouksista.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Muutto onnistui hyvin."

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kaikki meni sovitusti ja ripeästi.

Muutto Helsinki - Varkaus

Kaikki sujui kuin suunniteltiin, joustavasti ja aikataulussa. Firman kautta järjestyi myös erittäin ripeää ja ahkeraa kantoapua. Hienoa ystävällistä ja luotettavaa palvelua, jota voin vilpittömästi suositella!!!

Muutto Kokkola - Vantaa

Todella edullisesti sai muuton, vieläpä paikkakunnalta toiselle. Muuttomiehet olivat kokeneita ja muutto sujui hyvin.

Muutto Turku - Helsinki

Muhokselle muutto ja kaupunkitietoa

Muhos on kunta Suomessa, joka sijoittuu Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Muhoksella viime mittausten mukaan asui 9025 henkeä ja pinta-alaltaan se on 797.26 km², josta vesistöä on 13.62 km². Oulujoki virtaa Muhoksen läpi ja sillä on ollut aina suuri merkitys kunnan kehityksen kannalta, sekä taloudessa. Oulujoki on tullut ihmisille tutuksi sen kalamäärien takia ja lohen kalastaminen onkin ollut maatalouden lisäksi tärkeä tulonlähde talonpojille.

Muhoksen naapurikunnat ovat Liminka, Oulu, Siikalatva, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala ja Raahe

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!