Muuttopalvelu Muonio


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Muoniossa, paikkakunnalle Muonio tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Saat keskimäärin 6 tarjousta, ja ensimmäiset jo 1 tunnissa. Varmista, että saat parhaan muuttopalvelun parhaaseen hintaan Muoniossa.

Tutustu myös Muoniossa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi ammattitaitoinen kuljetusyritys.

Kilpailuta muuttopalvelu Muonio »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Muoniossa

Muutto tai kuljetus hakusessa Muoniossa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Hyvä palvelu alusta loppuun. Mukavat muuttotyypit, asiallinen palvelu varauksesta laskutukseen - suosittelen!

Muutto Kotka - Helsinki

Muuttomiehet olivat paikalla sovitussa aikataulussa, ja muutto sujui erittäin joutuisasti ja ammattitaidolla. Kaikki tavarat kulkivat ehjinä perille. Porukan hyvä fiilis ja korkea työmoraali näkyivät ja kuuluivat, ja toiminta oli luotettavaa ja ammattitaitoista. Kiitos tuhannesti superhyvin hoidetusta muutosta, erittäin lämmin suositus tälle firmalle!

Muutto Vantaa - Helsinki

Erinomaisen hyvä muuttofirma, tekivät juurikin niin kuin toivoimmekin. Hintakin oli kohdallaan. Muuttomiehet asiansa osaavia, kohteliaita jne. Ja jos uusi muutto tulee vielä, muuttofirma on jo valittu. Terveisin Liisi ja Ilpo

Muutto Helsinki - Ylöjärvi

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Muoniossa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Lappi

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Kajaani - Muonio, 39 m² kerrostalo yksiö
Kalusteet: Keittiön pöytä (purettuna osiin) ja 4 tuolia. Olohuoneen divaanisohva (jaettuna 3 osaan). Makuuhuoneen sänky 120 cm, jalat irtonaiset, kaksi patjaosaa. Pesutorni (kaksi konetta erillään). Microaaltouuni. Pieni Taulu-tv, Cd-Soitin ( 3 osaa ). Pölyimuri. Pieni pöytä osissa (lasikansi). Pyykin kuivaus telineet 2 kpl (menevät limittäin kokoon). Silitysteline (koottava). Laatikkotavaraa: Astiat, Kirjat, Vaatteet ( kaikki pakattuina laatikoihin). Matkalaukut 2 kpl. Valaisimet 2 kpl (120 cm korkeat), Kattovalaisin. Kukat ruukuissa 5 kpl (suojapusseissa). Varastotavarat: Sukset, Puutarhatyökaluja. Puinen keinutuoli ( 200x 120 cm). Auton renkaat 4 kpl (suojapusseissa). Laatikkotavaraa. Kajaani keskusta, kerrostalo. Muonio keskusta, paritalo.
Asiakas sai 4 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lahti - Muonio, 20 m² varasto yksiö
Varastosta muutto. Varasto (20 m2) jossa kodin irtaimisto. Kaksi kantajaa omasta takaa. Vain kuljettaja tarvitaan. Kolme korkeata painavahkoa rulokaappia, jotka siirtyy kahdella kantajalla. Suuri osa tavarasta laatikoissa. Muuttoauto voi ajaa ovien eteen. Muuttopäivä ei ihan tarkka vielä +-viikko. Metsäkangas, varasto. Muonio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 16 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Keminmaa - Muonio, 63 m² kolmio
Tarkka muuttopäivä on vielä auki (ens kuun puolessavälissä tai jälkeen) ja uusi osoite sijaitsee muonion keskustassa. Tämä on tällainen alustava kysely. Kuljettaja riittää kantoavuksi. Ei tarvita laatikoita. Ei apua pakkaamisessa ja purkamisessa. Parisänky (160cm), pinnasänky, sohvaryhmä, pyykkikone, muutama kaappi, hoitopöytä, keittiöpöytä -tuolit ja pihakalusteet, polkupyörät. Meillä on myös pieni varasto, eli aika iso auto saisi olla. Auton saa ajettua oven eteen. Lassila-Jokisuu, rivitalo. Muonio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Muonio, 51 m² kerrostalo kaksio
Koko asunnon muuton lisäksi muutetaan samassa rakennuksessa oleva parin neliön varasto. Muuton isoimmat huonekalut on 2henk. Sohva, 2 hyllyä (matala ja vähän korkeampi), sängyn pääty (sängyt puretaan osiin), 4 nojatuolia ja pyykinpesukone+ laatikot. Laatikot meillä on omasta takaa ja ne pakataan/puretaan itse. Muuttomiehiä kantoavuksi voisi olla pari. Muuttoauton saa täällä päässä ajettua lähelle takaovea. Pitäjänmäen teollisuusalue, kerrostalo. Muonio keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 11 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Muonio

Muoniossa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Muonio »