Muuttopalvelu Nakkila


Yli 250 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 500 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Nakkilassa, paikkakunnalle Nakkila tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Nakkilassa.

Tutustu myös Nakkilassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Nakkila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Nakkilassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Nakkilassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 500 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutto Oulusta Rovaniemelle sujui oikein mutkattomasti ja hienosti! Suosittelen!

Muutto Oulu - Rovaniemi

Aikataulut pitivät. Tehokas ja ammattimainen toiminta. Erinomainen yhteistyö ja palvelu. Asiallinen ja hyväntuulinen toiminta rauhoitti muuttostressiä.

Muutto Turku - Vantaa

Oli kyllä nopein ja kivuttomin muutto ikinä! Kaverit oli nopeita ja tehokkaita, homma hoitu siististi ja mikään ei hajonnut. Ja mukavia tyyppejäkin vielä! Voin kyllä suositella tätä firmaa! Mistä sovittiin piti kutinsa.

Muutto Hyvinkää - Hyvinkää

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Nakkilassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Vantaa - Nakkila, 52 m² kaksio
Tarvitsen kuljettajan lisäksi kantomiehen. Omia kantajia ei ole. Varmaan peruskaksion kalusteet. Sänky on tarkoitus purkaa osiin. Sohvan koko on k75xl95x230. Pyykkikone on pieni. Muuttoauton voi ajaa oven eteen. Hississä kaikki mahtui tulemaan ylös, kun tähän muutin, joten eiköhän alaspäin myös. Tikkurila, rivitalo. Nakkila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 14 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Turku - Nakkila, 67 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan kuljettajan lisäksi 1 apumies. Siirrettäviä huonekaluja: 1 nahkasohva, 1 sänky leveys 130cm, 1 pyykinpesukone, 1 suurehko ruokapöytä, 1 lasi pintainen sohvapöytä, 1 lasivitriini, 5 kevyttä nojatuolia, 6 ruokapöydäntuolia, 1 tavallisenkokoinen TV, tiikkinen parvekekalusto sisältäen pienehkön pödän ja 2 käsinojallista tuolia. Martti-Korppolaismäki, kerrostalo. Nakkila keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nakkila - Pori, 100 m²
Nakkilasta Ulvilaan suuri ruokapöytä x2 sekä kevyt sohva. Katutasosta toiseen kerrokseen , ei hissiä. Nakkilasta Poriin lasipöytä, painava. Nakkilasta Poriin 2 sohvaa, 4 nojatuolia, suuri lamppu, tv-taso, pikkuhuonekaluja, pakattuja käyttöesineitä. Ulvilasta pakattuja käyttöesineitä sekä vaatteita Poriin. Pakattuihin tavaroihin kantajia omasta takaa, mutta isoihin huonekaluihin tarvitaan kantajat. Nakkila katutaso. Ulvila toinen kerros. Pori 9. kerros,. Missään ei hissiä isoille huonekaluille. Autolla pääsee joka paikassa oven lähelle. Toivottu muuttopäivä alkavan viikon torstai, perjantai tai seuraavan viikon joku arkipäivä. Nakkila keskusta, rivitalo. Pori keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nakkila - Vuohijärvi, 55 m² rivitalo kaksio
Rivitalo, tienreunustassa jossa on avoin käytävä. Erillinen varasto, jonka tyhjään erikseen ennakkoon asuntooni. Tavarat on valmiiksi pakattuina ja tiedettävästi erillisiä muuttolaatikoita ei tarvita. Kodissani isoimmat tai painavimmat huonekalut ovat 1½ kokoinen sänky, 2 täyspuista keskikokoista lipastoa jotka kevenee tyjäämisen jälkeen, pesukone sekä kuivausrumpu. Muuttomiesta ei välttämättä tarvita, olen nuorimies, joka jaksaa kantaa. Tavarat tarvii vain kantaa ja kuljettaa ja purkaa autosta seuraavaan kohteeseeni, jonka on omakotitalo ja jonka pihalle pääsee ajamaan hyvin, erillinen terassi, jonka läpi voi tavarat kuljettaa suoraan sisälle. Matkaa on noin 323.36 km. Muuttomatka aika on noin 4,3 tuntia ja tavaroiden laittamien autoon / purkaminen vie enintään 1 tunnin, joten aikaa kuluu koko muuttoon noin 6-8 tuntia. Muutton yhteydessä voin tarjota matkalla pysähdys paikalla kahvi/pullat. Nakkila keskusta, rivitalo. Vuohijärvi, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Nakkila

Nakkilassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Nakkila »