Muuttopalvelu Nakkila


Yli 75 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 350 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Nakkilassa, paikkakunnalle Nakkila tai pois sieltä? Jätä yksi tarjouspyyntö Muuttomaailmassa, tavoitat kerralla yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat parhaan muuttoavun parhaaseen hintaan Nakkilassa.

Tutustu myös Nakkilassa muuttopalvelua tarjoavien yritysten arvosteluihin, ja voit luottaa muuttoosi. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttoapu.

Kilpailuta muuttopalvelu Nakkila »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Nakkilassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Nakkilassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 350 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Muuttomiehet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Muutimme Vantaalta Espooseen. Muuttomiehet olivat paikalla hyvissä ajoin, otteet olivat ripeät ja vakuuttavat ja asenne oli kohdillaan. Etukäteen annettu aika-arvio piti hyvin paikkansa ja koko muutto sujui erittäin mallikkaasti. Suosittelen ehdottomasti firmaa muillekin!

Muutto Vantaa - Espoo

Reippaat ja hyväntuuliset miehet hoitivat ripeästi ja huolellisesti muuton kerrostalosta toiseen.

Muutto Kouvola - Kouvola

30 neliöisen yksiön tavarat kolmen kilsan päähän alle tunnissa. Pakuun meni kaikki kerralla, ja toinen kantomies kuskin apuna. Reippaita molemmat, ei turhaa juoksemista ees taas ja tavarat ehjinä perillä. Kympin suoritus.

Muutto Nokia - Nokia

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Nakkilassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Koko maakunnassa Satakunta

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Turku - Nakkila, 67 m² kerrostalo kolmio
Tarvitaan kuljettajan lisäksi 1 apumies. Siirrettäviä huonekaluja: 1 nahkasohva, 1 sänky leveys 130cm, 1 pyykinpesukone, 1 suurehko ruokapöytä, 1 lasi pintainen sohvapöytä, 1 lasivitriini, 5 kevyttä nojatuolia, 6 ruokapöydäntuolia, 1 tavallisenkokoinen TV, tiikkinen parvekekalusto sisältäen pienehkön pödän ja 2 käsinojallista tuolia. Martti-Korppolaismäki, kerrostalo. Nakkila keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 13 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nakkila - Pori, 100 m²
Nakkilasta Ulvilaan suuri ruokapöytä x2 sekä kevyt sohva. Katutasosta toiseen kerrokseen , ei hissiä. Nakkilasta Poriin lasipöytä, painava. Nakkilasta Poriin 2 sohvaa, 4 nojatuolia, suuri lamppu, tv-taso, pikkuhuonekaluja, pakattuja käyttöesineitä. Ulvilasta pakattuja käyttöesineitä sekä vaatteita Poriin. Pakattuihin tavaroihin kantajia omasta takaa, mutta isoihin huonekaluihin tarvitaan kantajat. Nakkila katutaso. Ulvila toinen kerros. Pori 9. kerros,. Missään ei hissiä isoille huonekaluille. Autolla pääsee joka paikassa oven lähelle. Toivottu muuttopäivä alkavan viikon torstai, perjantai tai seuraavan viikon joku arkipäivä. Nakkila keskusta, rivitalo. Pori keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nakkila - Vuohijärvi, 55 m² rivitalo kaksio
Rivitalo, tienreunustassa jossa on avoin käytävä. Erillinen varasto, jonka tyhjään erikseen ennakkoon asuntooni. Tavarat on valmiiksi pakattuina ja tiedettävästi erillisiä muuttolaatikoita ei tarvita. Kodissani isoimmat tai painavimmat huonekalut ovat 1½ kokoinen sänky, 2 täyspuista keskikokoista lipastoa jotka kevenee tyjäämisen jälkeen, pesukone sekä kuivausrumpu. Muuttomiesta ei välttämättä tarvita, olen nuorimies, joka jaksaa kantaa. Tavarat tarvii vain kantaa ja kuljettaa ja purkaa autosta seuraavaan kohteeseeni, jonka on omakotitalo ja jonka pihalle pääsee ajamaan hyvin, erillinen terassi, jonka läpi voi tavarat kuljettaa suoraan sisälle. Matkaa on noin 323.36 km. Muuttomatka aika on noin 4,3 tuntia ja tavaroiden laittamien autoon / purkaminen vie enintään 1 tunnin, joten aikaa kuluu koko muuttoon noin 6-8 tuntia. Muutton yhteydessä voin tarjota matkalla pysähdys paikalla kahvi/pullat. Nakkila keskusta, rivitalo. Vuohijärvi, omakotitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 45 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Lempäälä - Nakkila, 80 m² rivitalo kolmio
Koko asunnon muutto, tarvitaan muuttolaatikot ja pakataan itse tavarat muuttolaatikoihin. 1 iso kulmasohva (saa kolmeen osaan), 2 vitriiniä, 2 lipastoa, 2 hyllykköä, 2 auton renkaat sekä keittiön pirttikalusteet isoimmat huonekalut, muut menevät osiin tai pienempään tilaan. 2 kantomiestä pitäisi riittää, itse tullaan myös kantoavuksi. Kuivaspää, rivitalo. Nakkila keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 9 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Nakkila

Nakkilassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Yllättävää, miten useita tarjouksia sain sivuston kautta, ja että edullisin tarjous löytyi myös tätä kautta. Käytän taatusti myös tulevaisuudessa tätä sivustoa.

Oululainen

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Nakkila »