Muuttopalvelu Nokia


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Onko sinulla edessä muutto Nokialle tai Nokialta? Kenties askarruttaa muuton hinta? Muuttomaailma.fi auttaa löytämään sopivan muuttopalvelua tarjoavan muuttofirman helposti ja ilmaiseksi. Löydä muuttopalvelu jättämällä tarjouspyyntö jonka välitämme alueella muutot suorittaville muuttofirmoille.

Muuttofirmat jotka kiinnostuvat muutostasi ottavat yhteyttä sinuun. Tällöin hinnat ja siihen sisältyvä muuttoapu on helppo vertailla.

Kilpailuta muuttopalvelu Nokia »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Nokialla

Muutto tai kuljetus hakusessa Nokialla? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Nokia muuttoja ja kokemuksia

Muutto Hämeenlinnasta Nokiaan

Koko asunto 105 m2 & 15 m2 varasto, jossa suht paljon tavaraa. Perus varustus, mutta lisäksi astioita paljon sekä akustinen piano. Matkaa asuntojen välillä noin 80-92 km. Uudessa kohteessa paritalo rinteessä 2 tasossa, mutta autolla pääsy molempiin kerroksiin.

Saadut tarjoukset
Asiakas sai 1 tarjousta ensimmäisen vuorokauden aikana. Yhteensä 4 muuttofirmaa teki tarjouksen. Sopivin muuttofirma löytyi muutaman päivän harkinnan jälkeen.

Muuttofirman valinta
Muuttaja valitsi muuttofirmaksi pääkaupunkiseudulla toimivan yrityksen. Asunnon suuren koon takia muuttofirma tarjosi muuttoa kolmella muuttomiehellä tuntihintaisesti. Muuton kustannuksiin sisältyi polttoaineet, ajokilometrit ja vakuutukset. Muuttoauton koko oli 37 kuutiota, että kaikki muuttotavarat mahtuisivat yhdellä kertaa kyytiin. Laskutus alkoi kun muuttomiehet olivat asiakkaan pihassa, ja päättyi kun viimeinen tavara oli kannettu muuttokohteeseen sisään.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki toimi kuten pitääkin. Asiantuntevaa, reipasta ja säntillistä ammattimaista toimintaa"

Muutto Nokialta Rovaniemelle

Liittyvä paikkakunta: Rovaniemi

Muutto rivitalosta hissilliseen kerrostaloon. Lähtöosoitteessa mahdollisuus ajaa auto oven eteen (rivitalo) ja googlemapsin perusteella myös muuton kohteessa. Lähtöpäässä tarvitsen yhden kantajan avukseni, Rovaniemen päähän haluan kaksi kantajaa (ei kantajaa omasta takaa). Tavarat valmiiksi pakattuna, ruokapöytä suojattu muovilla tai vastaavalla naarmuuntumiselta. Isoimmat/huomioitavat huonekalut: kaksi sohvaa ja nojatuoli, 6 hlö:n ruokapöytä+tuolit, ppk, kahden auton kesärenkaat, ikean kasattava sängynrunko (kevyt), alle 50" TV. Lisäksi muita pieniä huonekaluja mm. pari pienehköä vetolipastoa. Asunnon lisäksi muutaman neliön säilytystila, jonka isoimmat tavarat mainittu jo edellä.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 3 tarjousta 24 tunnin aikana ja samana aikana löytyi myös sopiva muuttofirma.

Muuttofirman valinta
Asiakas valitsi itselleen ulkopaikkakuntalaisen yrityksen tekemään muuttoaan. Muutto on suunniteltu urakkahintaisena asiakkaalle ja näin asiakas tiesi, että paljonko muutto kokonaisuudessaan kustantaa. Muuttoon sisältyi mm. perälautanosturilla varustettu muuttoauto, muuttomiehet, liikennelupa, ammattipätevyys, muuttoon tarvittavat nokkakärryt, huopia ja lautoja, alv. Muuttoon oltiin tyytyväisiä ja muutettavat tavarat oli helppo antaa ammattilaisten käsiin.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Hinta-laatusuhde kohdillaan. Kaikki sujui mallikkaasti."

Kaksion muutto Nokialla

Melkolailla täysi muutto, sohvat jäävät asuntoon. Mahdollisesti toinen pieni kirjahyllykin. Kantomiehiä kuskin lisäksi 1, muuttolaatikoita 30 vuokralle viikkoa ennen, ja viikko jälkeen muuttopäivän. Kaikki arvotavarat & elektroniikka pakattuina omiin alkuperäisiin laatikoihin, 65" tv, kaiuttimet, ym. Isoimmat muuton mukana lähtevät tavarat ovat kevyet nojatuolit 2kpl, tv-taso, jenkkisänky, puinen "senkkipöytä" ja pesukone. Viime muutto kesti alle 1,5 tuntia, tässä todennäköisesti menee vastaava aika.

Saadut tarjoukset
Muuttoasiakas sai 5 tarjousta paikallisilta toimijoilta. Vertailu ja muuttofirman valinta on helpompaa, kun saat monta tarjousta Muuttomaailmasta yhdellä tarjouspyynnöllä.

Muuttofirman valinta
Asiakkaan kaksion muuttoon valittiin Muuttomaailman kautta urakkahinnalla arvioitu muutto. Muuttoon kuului mm. muuttoauto, 2 muuttomiestä ja muuttolaatikot 14 päiväksi veloituksetta. Yrityksen tie- ja tavaraliikenneluvat ovat kunnossa. Kaksion muutto Nokialla onnistui hyvin ja luotettavasti, koska alan ammattilaiset oli valittu tekemään muuttoa.

Muuttajan antama arvostelu
⭐⭐⭐⭐⭐   Suosittelen muuttofirmaa!
"Kaikki onnistui mainiosti, hyvät tekijät muuttamassa!"

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Kunnon isä&poika firma, kaikki ajallaan, kohteliaasti, neuvoen ja viimeisen päälle ripeästi, heiltä oli myös laatikot. En olisi ikinä uskonut, että 2,5h riittää.

Muutto Tampere - Nokia

30 neliöisen yksiön tavarat kolmen kilsan päähän alle tunnissa. Pakuun meni kaikki kerralla, ja toinen kantomies kuskin apuna. Reippaita molemmat, ei turhaa juoksemista ees taas ja tavarat ehjinä perillä. Kympin suoritus.

Muutto Nokia - Nokia

Erittäin hyvä ja nopea palvelu. Paras muuttoni tähän asti.

Muutto Nokia - Nivala

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Nokialla

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Salla - Nokia, 60 m² rivitalo kaksio
Sallan päässä ei ole kantajia. Tarvitaan itseni lisäksi 2 miestä. Nokialla tulee kantajia useampia. Muuttotarvikkeita ei tarvita eikä apua pakkaamisessa. Painavia tavaroita ovat astianpesukone, pyykinpesukone, parisänky ja sohva. Muuttoauton saa kummassakin osoitteessa oven eteen. Sallassa varasto ihan vieressä. Salla keskusta, rivitalo. Nokia keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 15 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Tampere - Nokia, 35 m² kerrostalo yksiö
Isoimmat tavarat on sänky, lipasto, hylly, polkupyörä ja pesukone. Asunnon osa huonekaluista menee suoraa kierrätykseen ennen muuttoa. Eli muuttoon tulee n. puolet yksiön tavaroista. Ei kantajia omasta takaa. Haluan tiedon paljon se vaikuttaisi hintaan, jos on yksi kantaja omasta takaa. Tarvitsen muuttolaatikoita ja tiedon pitääkö hyllyä esim. purkaa. Asunnon lisäksi kellarikomerosta tulee jonkin verran tavaraa. Auton saa ovien eteen. Nokia päässä on vähän ahdas piha, mutta onnistuu. Muuttopäivää voi muuttaa. Arkisin muutto onnistuu klo 16 ja viikonloppuisin koska vaan. Haukiluoma-Ikuri, kerrostalo. Koskenmäki, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 12 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nokia - Alavus, 50 m² kerrostalo kaksio
Tarkka muuttopäivä ei vielä tiedossa, kuitenkin viimeistään 18.päivä, mutta pyritään muuttamaan aikaisemmin. Itse pystymme kantamaan vain kevyitä tavaroita, joten kaksi muuttomiestä ehdottomasti tarvitaan. Myös varastotilassa on muuttotavaraa jonkin verran. Muutto kohteessa Alavuden päässä ei ole kantoapua, vaan muuttomiehet hoitavat tavarat sinne itsenäisesti. Muuttoauton saa ajettua lähelle ovea. Nokian päässä on tilava hissi. Nokia keskusta, kerrostalo. Alavus keskusta, kerrostalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 24 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Jokela - Nokia, 190 m² omakotitalo
Isompia huonekaluja ovat 2-istuttava vuodesohva, tv-taso, 3xsenkki, rahi 70x125, 2xpatja (80x200, 90x200), pieni pöytä halk.60cm. 3xpolkupyörä, pyöräteline. Senkkien purkaminen, suojaaminen ja kokoaminen. Kantajia ei ole omasta takaa, kantomiehiä tarvitaan 2-3 kpl. Muuttolaatikoita tarvitaan 90kpl. Pakkaan ja puran muuttolaatikot itse. Muuttoauton saa ajettua asunnon eteen sekä Jokelassa että Nokialla. Molemmat asunnot ovat 2-kerroksisia. Varastotilaa on Nokialla 5 neliötä. Jokela, omakotitalo. Harjuniitty, paritalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 27 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Nokia

Nokialla ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Nokialle muutto ja kaupunkitietoa

Nokia on kasvava kaupunki Pirkanmaalla, Suomen vetovoimaisimmalla Tampereen kaupunkiseudulla. Nokialla yhdistyvät kaupunkiseudulle ominaiset monipuoliset palvelut sekä pienessä kaupungissa aistittava ihmisläheinen tunnelma.

Nokialla on mahdollisuus nauttia kauniista asuinympäristöstä ja ihmisläheisistä palveluista eikä suurkaupungin ytimeen ole pitkä matka. Tarjolla olevat omakotitontit ja sujuvat liikenneyhteydet ovat houkutelleet kaupunkiin 2000-luvulla uusia asukkaita runsaasti.

Kaupunki sijaitsee kolmen valtatien solmukohdassa ja Nokialta on hyvät kulkuyhteydet kaikkiin suuntiin. Vain 15 minuutin ajomatkan päässä on Tampereen keskusta ja junatkin pysähtyvät kaupungin rautatieasemalle usean kerran päivässä.

Muita suosittuja paikkakuntia: Tampere, Ylöjärvi, Kangasala, Pirkkala ja Hämeenkyrö

Mainio palvelu, ei tarvinnut itse selata sivukaupalla muuttofirmoja netistä kun sai tarjoukset kätevästi sähköpostiin.

Kirsi U.

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Nokia »