Muuttopalvelu Nivala


Yli 100 000 muuttoa

Muuttopalvelujen arvostelut

Yli 400 muuttofirmaa arvosteluineen

Oletko muuttamassa Nivalassa, paikkakunnalle Nivala tai pois sieltä? Muuttomaailmassa tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä yli 300 muuttofirmaa. Ensimmäiset tarjoukset tulevat yleensä tunnissa, ja käyttäjämme saavat keskimäärin 6 tarjousta. Varmista, että saat ammattitaitoisen muuttoavun parhaaseen hintaan Nivalassa.

Arvostelut ovat erinomainen apu kuljetusyritys vertailussa, joten pyydä tarjoukset Muuttomaailmassa, ja lue arvostelut. Unohda muuttostressi ja kilpailuta avuksesi luotettava muuttofirma.

Kilpailuta muuttopalvelu Nivala »

Palvelun käyttö on ilmaista ja riskitöntä.

Muutot ja kuljetukset Nivalassa

Muutto tai kuljetus hakusessa Nivalassa? Jätä tarjouspyyntö sitoumuksetta, ja tavoitat yli 400 luotettavaa muutto- ja kuljetusyritystä ympäri Suomen. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa, ja pääset vertailemaan sinulle sopivimman palvelun.

Muuttopalvelu
Kantoapu
Muuttoautot
Pakkauspalvelu
Muuttolaatikot ja -tarvikkeet
Yritysmuutot
Ulkomaan muutot
Tavaran kuljetukset
Jätä tarjouspyyntö »

Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi. Ei ostopakkoa.

Tutustu arvosteluihin ja luota muuttoosi

Muuttomaailma.fi:ssä on jo tuhansia muuttofirmojen arvosteluja, joiden avulla löydät sinulle parhaan muuttopalvelun. Jätä tarjouspyyntö, saat tarjouksia, joiden yhteydessä näet muuttofirmojen keskiarvot, suosittelut ja sanalliset arvioinnit.

Ammattitaitoista, nopeaa ja ystävällistä palvelua.

Muutto Paimio - Turku

Kaikki meni loistavasti

Muutto Hamina - Kotka

Erittäin hyvä kokemus! Kaikki tapahtui niin kuin oli sovittu. Tehokasta toimintaa, johon hyvä henki, mukava huumori ja rento ote tulivat kaupanpäällisiksi. Suosittelen todella lämpimästi!

Muutto Rovaniemi - Pinjainen

Aloita muuttaminen pyytämällä tarjouksia muutosta

Muutot kaikkialla Nivalassa

  • Keskusta
  • Haja-asutusalueet
  • Lähikunnat

Todella kätevä palvelu, joka teki mielestäni monimutkaisesta asiasta erittäin vaivatonta

Joonas H.

Hiljattain kilpailutetut muutot

Muuttotarinoista on poistettu kaikki muuton yksilöivät tiedot, kuten tarkat postiosoitteet, nimet ja muuton ajankohta. Muuttotarinoiden tarkoitus on näyttää esimerkkiä muiden palvelun käyttäjien kilpailuttamista muuttotilanteista.

Muutto Otanmäki - Nivala, 72 m² rivitalo kolmio
2 jenkkisänkyä, pyykkikone, keittiönpöytä, 2 sohvaa, tietokonepöytä osissa, tv-taso, taulu tv, pieni häkkivarasto, 2 polkupyörää, skootteri, vaatesäkit, koiran häkki leveys 75cm pituus 104cm korkeus 87cm. Keittiötarvikkeet. Muutto-auton saa oven eteen. Toiveena on että sen verran iso muutto-auto jotta kaikki saadaan kyytiin kerralla. Otanmäki-Kytökoski, rivitalo. Nivala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai ensimmäisen tarjouksen 17 minuutissa Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Helsinki - Nivala, 42 m² yksiö
Isoin ja ainoa huonekalu on sänky 140cm leveä, kaikki muut tavarat laatikoita 20kpl. Muuttoauton saa takapihalla lähelle ovea. Minä kannan ja kuljettaja riittää toiseksi avuksi. Sänky ei mahdu hissiin. Teen itse kaiken valmiiksi. Tarvin vain yhden kantoavun ja kuljetuksen. Voin joustaa muuttopäivässä 1-2päivää aikaisempaan ajankohtaan. Etu-Vallila - Alppila, rivitalo. Nivala keskusta, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nivala - Vantaa, 60 m² kaksio
Tarvitaan pieni kuorma-auto + kuski. Molemmista osoitteista löytyy kantajia useita. Pakkaaminen + kantaminen tapahtuvat omatoimisesti. Kodin normaalien tavaroiden ja kodinkoneiden lisäksi normaali häkkivaraston tavarat. Muuttoautolla pääsee molempien asuntojen ovien eteen. Muuttolaatikot voi laittaa erikseen tarjoukseen (n. 30kpl), eivät ole meille välttämättömät. Nivala keskusta, rivitalo. Jokiniemi, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä
Muutto Nivala - Rovaniemi, 57 m² kaksio
Minulla ei ole täällä Nivalassa eikä Rovaniemellä kantoapua. Muuttolaatikoita en tarvitse enkä pakkaustarvikkeita. Minulla ei ole kodinkoneita isoja. Isoimmat huonekalut ovat sohva, makuuhuoneen sänky keittiön pöytä+tuolit sekä 1 isompi lipasto. Muut huonekalut ovat pienempiä esim. tv-taso hyllyjä ym. Polkupyörä lähtee myöskin matkaan. Sitten on vain laatikoita joissa särkyvää ja vähemmän särkyvää tavaraa, sekä tietysti vaatteet ym. varastosta lähtee muutamia laatikoita mutta ei mittään isompaa. Muuttoauton voi ajaa täällä Nivalassa kuin Rovaniemelläkin ulko-oven eteen. Nivala keskusta, rivitalo. Korkalovaara, rivitalo.
Asiakas sai 3 tarjousta Kilpailuta oma muuttosi tästä

Muuttoauto Nivala

Nivalassa ja lähialueella on useita luotettavia mahdollisuuksia hankkia muuttoauto. Löydä tarpeisiinne kilpailukykyisin muuttoauto pyytämällä tarjoukset jo tänään.

Muuttopalvelu ja muuttokuljetukset
Muuttomaailma.fi mediassa

Tuli tosi monta tarjousta nopeasti, iso hintahaarukka ja hyvä kun sai lukea muiden käyttäjien palautteita eri muuttofirmoista.

NS

Kilpailuta muutto jo tänään. Onnistuu parissa minuutissa!

Kilpailuta muutto Nivala »